Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

holecsko10
Aki szeretne egy gyönyörû 2006 Mercedes-Benz SLR-t olcsón az itt meg veheti.
Itt

Kb. 2-3 millió Ft.
Ja igen van benn egy kis meg tett kilométer 1926 miles <#vigyor3>

TDU,ETS2 Nick: holecsko

Arany és ezüst színek alatt 2 gyönyörûség lapul meg .

<#zavart1>

TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun

Misi az ezredes
Gurultam 3 szigetkört a délután A végén a new autóm. 😊

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

holecsko10
Köszi Zsolesz a gurulást nagyon jók lettek ezek a Bmw-k.

Az új kedvencem.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

80%-ban kész 😄 még egy két feltûnõ hiba van csak, meg még valami és kész 😄 Köszi Mégegyszer ADIKINGNEK a sok sok segítséget 😄

Johnny 19

TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD

Johnny 19
Ja bocsánat ezt kifelejtettem mellõleDodge ram POWER

TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD

Johnny 19
Hehe. Jobb mint a futópad! 😄 (dyno)

jah, ismerõs helyzet.)

Azokban a régiókban ahol kicsit nagyobb koncentrációban fordulnak elõ a vegyületben a fajtajeleket bármilyen módon mutató példányok (vagy ha rájuk utaló jeleket látsz mindenfelé...) ilyen például Veszprém megye, ott jobb ha megtanulsz egy két rajos tõmondatot, nem árt ha tudod, hogy a melletted sétáló digó a locsolóversét szavalja, vagy épp beszól neked az anyanyelvén és méregeti az oldaladat melyik bordád alá szúrja a bicskát.

Ezt értenem kéne? xD (skypen kûûdöm)

Johnny 19
Szohi Gazsi (dozoo)?! Afkére more megint nem jó a file amit kûdenéé!!!

somdav95
hát lassan már téll 😄

Hoffi
ez rohadt jóó😄
eltudnád küldeni?
légyszi
elõre is köszi

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Van az Óperencián is túl egy nagyon nagy szerver, ami layerekbe (rétegekbe, köznyelven kisszerverekbe) teszi az embereket, egy layeren 8 an lehetnek veled együtt =) ahhoz hogy valakivel mehess rá kell kattintani a térképen... ám ha teli van a layer vagy szarakszik a szerver (ami sokszor van mostanában) nem leszel vele együtt 😄

attila49
Nos úgy döntöttem megveszem a játékot amugy meg itt vannak szerók???Vagy mindenki 1 csordában??😊

FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die

<#szomoru1>

mai fiatalságnál ez alapmûveltség.

lol, de hogyhogy ilyen jól tudsz cigányul? <#idiota>

somdav95
így már pujáró shavo vagy 😄

Ha tudod hogy nem ide tartozik, akkor ne írd ide. Bocsánat elfogadva.

Törölt felhasználó
Szeretném a grafikusok és Photoshop pro-k figyelmét felkelteni ezzel a képpel. Sztem alapanyagnak jó, poszterhez, cruise kiíráshoz, stb. Am nekem olyan NFS-es menü "beállás" feelingje van<#hehe>

sek300
Halihó!Igen lesz egy délelött és egy este felé is aki nem ér rá az egyiknél el tud jönni a másikra és így tobább...ÉK-re van a sziget csücskénél található dombon lévõ paraboláknál a 26-os versenykõnél.Menetrend:Csoportkép készítése kb 2 perc és utána go go az útvonalat tervezem nemsokára azt is közzé teszem.Várok mindenkit szeretettel!Videó is készül a Krúzról ami majd itt is megtalálható lesz a fórumon.

http://tdufan.wordpress.com/ TDU Nick:MaKaBa HUN

Törölt felhasználó
Csá ha még megvársz akkor most felszaladok oda😉
Törölt felhasználó
De és Du is lessz?😮 Ez a mokapu peninsula ez valami hely? csk mert igy ne mtudom mirõl van szó<#szomoru1> De am ha megyek tuti a 308-assal megyek😊
Roger6
Hülye vagy?! Tiszta retrós, akkoriban ez volt a menõ! <#vigyor3> (a meleg a David Hasselhoff-os kép, nem ez)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

adamfesto
Ez nagyon MELEG! <#gunyos1>

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

csá! ha vkinek van kedve gurulni eggyet
1 kor ott leszek a merci szalonnál! hello
sek300
Thomas William Selleck (Detroit, Michigan, USA, 1945. január 29.) amerikai színész, producer, forgatókönyvíró. Leghíresebb szerepe a Magnum címû televíziós sorozat fõszereplõje Thomas Magnum.Gondoltam megyünk egyet a tiszteletére...Csak Ferrarit hozzatok.Mind1milyen.

Roger6
Ez mekkora királyság már! Jó lett! <#eljen><#nevetes1> Ha nem lennék állandóan szakadt mindenkinél, mennék rá. Még a napszemüveget is feltenném.<#vigyor3>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

sek300
Nos kedves urak ha van kedvetek akkor csatlakozzatok!

Roger6
Nem-nem, kérlek én az egészet nézem, egyben. Mivel kiadványszerkesztõ grafikus a szakmám, ezért éppúgy fontos a külsõ, mint a belsõ (tartalom + kinézet). Nem az animációkat nézem, hanem összesen, egységesen a terméket. És ezen a fórumon még csak a közelébe érõt sem láttam eddig. Filmeket nem nézek, bár az Avatar-ra azért elmentem. Az kurva nagy volt 3D-ben.<#vigyor3>

Ezzel spec nem az én videóimat védem, mert megnézed akármelyik videómat össze van vágva, be egy két zene oszt kész. Max idõnként figyelek arra hogy a vágás és a zene üteme összhangban legyen, de nem nagyon érdekel.

Ízlések és pofonok. Te az animációkat nézed egy videóban, én meg a tartalmat.
Egy picit eltérek a témától, de a lényeg ugyanaz. Ott van a 2012, animációkkal és effektekkel teli jelentek, de engem amirõl szól jobban érdekel mint a sok animáció. Persze az utóbbi hatalmasat dob a filmen.

De hogy rátérjek a tartalmi lényegre. Nézd meg zsolesz utolsó videóját. Képzeld el animációk nélkül hogy mirõl szól. 😊 De a Sony Vegast jól bemutatta ! <#eljen>

<#eljen><#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Törölt felhasználó
Hát öcsém ezek télleg állat videók, de valamiért a második kicsit jobban tetszik😊
Roger6
"Utána meg jöhet az anim, de elhanyagolható" - de nekem pont ezért tetszik. Mert lemodellezte a srác az autókat, mindent faszán megcsinált, jó lett a render, ebben több tízórányi munka van (több mint az egész film vágásokkal). Kicsit erõs, hogy erre azt mondod, elhanyagolható. Mintha mindenki tudna ilyet összedobni... Bár ha igen, akkor várom a hasonló színvonalú videókat, amíg meg nincs hasonló 3D-s renderrel készült videó, ne nyilatkozzunk róla felszínesen, hanem bizony becsüljük meg a belefektetett idõt, munkát.

HEMAXXI
peugeot 206-tot honnan tudnák letölteni?

TDU NICK:anudis0000[hun]

Viszont ha tdu videó, akk nálam ezek a fav! (Le a kalappal a készítõk elött!)

Am nem attól videó a videó, hogy tele van nyomva animációkkal. Az csak mellékes, a tartalma a lényeg ! utána jön hogy faszán össze legyen rakva, vágva stb... Utána meg jöhet az anim, de elhanyagolható. Ez az én spontán véleményem.

Roger6
Én a 3D-s animációra gondoltam, amit õ készített a videóhoz. Az a nem egyszerû.<#vigyor3>

Ahhoz szerintem nem kell kockának lenni, hogy valaki jó videót csináljon. Tudni kell vágni, kezelni egy programot, és érzék kell a jó zene kiválasztásához.
Viszont a tartalom a legfontosabb ! Nem jó az ha a nagy büdös semmirõl szól egy x perces videó. <#wink> A csávó videója jó tdu bemutató videónak is.

Roger6
Hát ez kibaszott nagy videó!<#wow2> Nagyon ért hozzá (bár gyanítom egy kockával állunk szemben), nagyon nagy lett!

HEMAXXI
ez nagyon jó menet volt köszi mindenkinet😄

Kedvfokozó:

Falkon
Alien csinálhatnál egy krúzt a hétvégén.
A te meneteid mindig is faszák voltak.
Az "öregekkel" kéne menni egyet.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

HEMAXXI
én is ott vagyok

AlieN911
Victorral ott vagyunk már 15 óta.

Honda - The Power of Dreams

Roger6
Én szívesen mennék, de ma nem jó sajnos, más dolgom van.<#whatever>

"sok szerettetel verunk" 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ne haragudj, de fórumba írsz nem chatre. Mielött elküldesz egy hozzászólást, olvasd át mégegyszer.

HEMAXXI
jah és véletlen kihyagytam hogy kategoriák F,E,D,G