Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó a ferkád <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Nálam most a tdu félre van rakva egy idõre. Inkább Mass Effect 2 -vel jáccogatok 😄
Ha még tudsz javítani a központon, ráérsz. 😊

Törölt felhasználó
Drivert azóta se nézted meg mi? Ha azzal se megy akkor fizikai baja van.
Norby646
Ki mondta hogy nem jó a szerver? Nálam lehet vmi gond mert failed to connect... akármi szöveget dob ki elém amikor csatlakozni próbálok. Zwiebel-nek is ilyen gondja van csak még nem tudjuk mi lehet a gond...

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

holecsko10
Hogy nem jó a szerver? Most is fent vagyunk zsoleszal89-el.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

Norby646
Hát ennél már nem nagyon tudom olvashatóbbá tenni:

A feketén olvasható csak a márványos részen nem igazán. Ha ez így jó akk átküldöm így.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Falkon
Szia!
Szép képek!
Már várom. 😊

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Norby646
Hali! Lõttem pár képet az új ferkával (sajnos csak offline)...:

Jó lenne már online menni ismét mert az offline krúzokon az AI playerek nem túl közremûködõek...

Falkon: A mercivel nagyon lassan haladok, most talán sikerült a sofõr üléshelyzetére megoldást találni de a kormány még mindig nem az igazi és az ablakot is jó lenne vhogy normálisan beállítani (textúra)... Nemsokára csinálok pár képet a jelenlegi állapotról.

New: A bevásárlóközopontot nem felejtettem el mindjárt nekiesek és megpróbálom megcsinálni.

<#wave>

Falkon
Köszönöm a krúzt , nagyon jó volt.
Rég mentem ilyen jót!
Sajnos le kellett lépnem.
Majd egyszer megyünk még egy ilyet.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Johnny 19
Megdõlt a hórekord nálunk, 40 cm :S

TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD

holecsko10
2007 Suzuki Swift 1.5 GS Béta 1.2-es változata nagyjából kész.

Nincs le zárva mindenki módolhat benne kedve szerint, fõleg azért mert az árnyéka és a butítót távoli nézet kívülrõl is alfa. Akinek van kedve és türelme ez lemodellezheti normálisan.

Amit én javítottam:

Dupla kipufog
Belsõ tér: Kijelzõ, Ablak hibák, Felsõ hiányos kárpit hiba.
Külsõ: Nagyjából át alakitok külsõ távoli nézet kaszni és árnyék javítva, nincs butított belsõtér ezt le kell modellezni ezért nem látod a másik belsõterét

Az árnyék a keréknél sajna hibás nem tudom ki javítani, aki meg tudja, az nyugodtan készítse el.

Lehetett volna jobb is ha nem lettél volna kapcsolat hibás, ami miatt nem láttad amiket írtunk. Egy idõ után, még két kapcsolat hibás csatlakozott hozzánk, úgy hogy nagyon élvezetes volt egy darabig.<#szomoru1>Azért a vége felé egész jó volt.<#worship>Itt kívánok neked boldog szülinapot (mivel ott hiába írtam, nem láttad)!
Ja és csinálj valamit az esti 10 órai kocsikázásra az interneteddel, mert nagyon nem volt jó!

Upsz ment a frapsz (vegyétek úgy mint ha ott se lenne a fps érték).<#buck>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Misi az ezredes
Akkor mechanikus a probléma.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

somdav95
Továbbra se jó a G25-m... Átkötöttem többször is, de nem hajlandó jó lenni :S Bekapcsolásnál a kormányt nem forgatja, és a játékba se fordul vissza... Szerintem táp probléma lehet, újrakötöttem az egészet, az usb-nél is az esetleges port kifújtam, nincs több ötletem :S Mit javasolnátok, mit tegyek?

Misi az ezredes
Letöltés

Feltettem FTP-re neked.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Hoffi
sziasztok!
valaki nem tudná megmondani hogy ezt hgyan lehetne letölteni😞
mert egyszerûen sehogyan sem sikerül😞
és nagyon kéne
köszi elõre is!

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Éjfélig dolgoztál? 😄 Igen, jó lesz, én még négyszeresére felnagyítom és kész xD Nem ám 😄 A belsõt szívesen elfogadnám, mert tudod 😄 Nah de most megyek Tehetséggondozót írni :S "Sok sikert!" xD

Misi az ezredes
Úgy gondolom minden amit írtam jogos volt és nem sértõ.

PÜ-ben írd le a gondod, keresünk megoldást. De úgy gondolom senki senkinek a munkáját ne pocskondiázza, fõleg hogy nem is járt ide eddig sem nem tudja itt mi a helyzet... Véleményem szerint normális módon is lehet közölni, hogy nem túl esztétikus az az orkán a kipufogónál stb...

holecsko10
Na ez a kipufogó rendszer jó lesz dozoo? 😄

Ki javítgattam a belsõt meg a kerék hibát is. kb. 97% kész van.

Falkon
Ha felkelek ott leszek!

sek300
Halihó!A holnapi Krúzra aki jön annak elõljáróban mondanám,hogy 10 -kor a megbeszélt helyen találkozunk keressetek engem.MaKaBa>HUN<
A tervezett uticél Pearl Harbor.Nincs kresz szabály érvényben!Szórakozunk nem szabályoskodunk.Aki nem fér be annak este még lesz lehetõsége benevezni.Pá Pá!

http://tdufan.wordpress.com/ TDU Nick:MaKaBa HUN

Suzuki Buzuki 😄
Az alap és a modolt

Ez meg a tesómé 😄

#92722, #92723, #92724 és #92733 - #92745 delete !

Basszátok már meg, legyen több eszetek a faszomat !! Dezsõ te meg dugd flex alá a kezed mielött a topikomba írsz ! A rizsát nem itt kell osztani észmájszter ! <#levele>

Szia zolee 007
A sorrend amire kíváncsi vagy a következõ:
1. az 1.66 os patch
2. a megapack jó TDU zást kívánok. <#zavart1>

TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun

Mikor a PS-el szórakozni kezdtem, akkor ilyen volt az elsõ munkám xD (gagyi)

Esõben 😄

Egyet púzott a gép xD

somdav95
elfüstölt

Törölt felhasználó
Jónak jó, de mi ez? Utánégetõt rákapcsoltad??<#nevetes1>
Nekem tetszik! ügyes<#wink>

Misi az ezredes
Kicsit megszerkesztett kép 😊 Vélemény?

HEMAXXI
óóó baszki nem figyeltem hogy már inditottak akkor sorry és megyek arra😞

TDU NICK:anudis0000[hun]

HEMAXXI
csáó nem akar valaki menni egy kört ? ha igen akkor vki inditson egy menetett pls 😄

TDU NICK:anudis0000[hun]

Ha annyiszor kapnék egy ezrest ahányszor már hallottam ezt a kérdést omfg... Önálló gondolkodás zéró.

Már elég sokszol hallottam ezt az északi golfpályát. De az meg hol a fenében van? VAlami térképen nem lehetne szemléltetni?

Pedig benne van, figyelmetlen vagy.

#92716: És valóban fölcsatlakoztál a netre ? Ha nem látod a klubházakat a mapon, valószínüleg nem.

laci 700
sztem egyszerûbb végigcsinálni a versenyt... (egyik hosszú már én sem tom, csak ha látnám a térképet talán) és még pénzt is kapsz + eladhatod utána😄

HC/normal mindegy, nem kresz cruise, nincs vezetö (aki elöl megy az arra vezeti a sort amerre neki tetszik) stb...
(aki szeretné az eredeti 8C felnit látni a kocsiján, az talál egy "AR_8C_2_F_02.bnk" nevû fájlt az Alfa felnik között, tudja mi a dolga<#smile>)

Akinek nincs meg a verda, az be tudja szerezni trade-en, 1.500.000 körül mozog a legolcsóbb, vagy el tudod hozni az Alfa szalonból ha megvan a challenge, de már nem emlékszem mi kell hozzá.

Csak azért kérdeztem mert ha fölcsatlakoztam a netre test drive-val
akkor nem jelennek meg a clubbok és nem tok barátokat fölvenni!....
<#banplz><#help><#help>

Kovács Tamás

laci 700
magic map kell hozzá és a bnk1.map-ot kell kicserélni
ITT kb az oldal közepén megtalálod a letöltést. a fenti ha van a lenti ha nincs megapack.

<#conf> Ez nem a radialeng... 😄

Ez egy belsõ védelem az online játék miatt. A játék figyeli a fileok méretét és ha változik az eredetihez képest, akkor van ez a gond. Kell egy file, ami kiüti ezt a védelmet, csak sajna nem tudom, hol találod meg. Szerintem nézz körül a moddingolós oldalakon. (Ez egyébként nincs benne a FAQ-ban....)

somdav95
FAQ

heló! Segítségereket kérném. A játékba nem tudom berakni a Suzuki Gsx-R 1000. akárhogy csinálom nem indul el a game.
Ezért ha valaki felvenne msn-re és elmagyarázná NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM
itt a cím: [email protected]
Vároma jelentkezéseteket!
További szép napot mindenkinek!

Patrucz
köszi 😊

TDUnick: Patrucz

holecsko10

Patrucz
ezt honnan tudnám letölteni?

TDUnick: Patrucz

Sziasztok!
Új vagyok, uh bocs a gyökér kérdésért. Meg van a játék és fel szeretném rakni a patch-et meg a megapack-ot. Megmondanátok milyen sorrendben kell?
Roger6
Szerintem nem elég feltûnõ a F.A.Q. felirat, hiába piros. Nem lehetne, hogy világítson, mint egy égõ, aztán elaludjon? Flash-ban biztosan meg lehetne oldani.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Szevasztok!Hogyan lehet klbot alakítani?

Kovács Tamás

holecsko10
Ja igen licitálni kell rá de hát egy ilyen szépség meg éri még ha 6 000.000 Ft ért is megy el.