Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Ha még tudsz javítani a központon, ráérsz. 😊
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
A feketén olvasható csak a márványos részen nem igazán. Ha ez így jó akk átküldöm így.
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Szép képek!
Már várom. 😊
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Jó lenne már online menni ismét mert az offline krúzokon az AI playerek nem túl közremûködõek...
Falkon: A mercivel nagyon lassan haladok, most talán sikerült a sofõr üléshelyzetére megoldást találni de a kormány még mindig nem az igazi és az ablakot is jó lenne vhogy normálisan beállítani (textúra)... Nemsokára csinálok pár képet a jelenlegi állapotról.
New: A bevásárlóközopontot nem felejtettem el mindjárt nekiesek és megpróbálom megcsinálni.
<#wave>#wave>
Rég mentem ilyen jót!
Sajnos le kellett lépnem.
Majd egyszer megyünk még egy ilyet.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD
Nincs le zárva mindenki módolhat benne kedve szerint, fõleg azért mert az árnyéka és a butítót távoli nézet kívülrõl is alfa. Akinek van kedve és türelme ez lemodellezheti normálisan.
Amit én javítottam:
Dupla kipufog
Belsõ tér: Kijelzõ, Ablak hibák, Felsõ hiányos kárpit hiba.
Külsõ: Nagyjából át alakitok külsõ távoli nézet kaszni és árnyék javítva, nincs butított belsõtér ezt le kell modellezni ezért nem látod a másik belsõterét
Az árnyék a keréknél sajna hibás nem tudom ki javítani, aki meg tudja, az nyugodtan készítse el.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Ja és csinálj valamit az esti 10 órai kocsikázásra az interneteddel, mert nagyon nem volt jó!
Upsz ment a frapsz (vegyétek úgy mint ha ott se lenne a fps érték).<#buck>#buck>
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
valaki nem tudná megmondani hogy ezt hgyan lehetne letölteni😞
mert egyszerûen sehogyan sem sikerül😞
és nagyon kéne
köszi elõre is!
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
PÜ-ben írd le a gondod, keresünk megoldást. De úgy gondolom senki senkinek a munkáját ne pocskondiázza, fõleg hogy nem is járt ide eddig sem nem tudja itt mi a helyzet... Véleményem szerint normális módon is lehet közölni, hogy nem túl esztétikus az az orkán a kipufogónál stb...
Ki javítgattam a belsõt meg a kerék hibát is. kb. 97% kész van.
A tervezett uticél Pearl Harbor.Nincs kresz szabály érvényben!Szórakozunk nem szabályoskodunk.Aki nem fér be annak este még lesz lehetõsége benevezni.Pá Pá!
http://tdufan.wordpress.com/ TDU Nick:MaKaBa HUN
Az alap és a modolt
Ez meg a tesómé 😄

Basszátok már meg, legyen több eszetek a faszomat !! Dezsõ te meg dugd flex alá a kezed mielött a topikomba írsz ! A rizsát nem itt kell osztani észmájszter ! <#levele>#levele>
A sorrend amire kíváncsi vagy a következõ:
1. az 1.66 os patch
2. a megapack jó TDU zást kívánok. <#zavart1>#zavart1>
TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun
Esõben 😄

TDU NICK:anudis0000[hun]
TDU NICK:anudis0000[hun]

#92716: És valóban fölcsatlakoztál a netre ? Ha nem látod a klubházakat a mapon, valószínüleg nem.
(aki szeretné az eredeti 8C felnit látni a kocsiján, az talál egy "AR_8C_2_F_02.bnk" nevû fájlt az Alfa felnik között, tudja mi a dolga<#smile>#smile>)
Akinek nincs meg a verda, az be tudja szerezni trade-en, 1.500.000 körül mozog a legolcsóbb, vagy el tudod hozni az Alfa szalonból ha megvan a challenge, de már nem emlékszem mi kell hozzá.
akkor nem jelennek meg a clubbok és nem tok barátokat fölvenni!....
<#banplz>#banplz><#help>#help><#help>#help>
Kovács Tamás
ITT kb az oldal közepén megtalálod a letöltést. a fenti ha van a lenti ha nincs megapack.
Ezért ha valaki felvenne msn-re és elmagyarázná NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM
itt a cím: [email protected]
Vároma jelentkezéseteket!
További szép napot mindenkinek!
Új vagyok, uh bocs a gyökér kérdésért. Meg van a játék és fel szeretném rakni a patch-et meg a megapack-ot. Megmondanátok milyen sorrendben kell?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Kovács Tamás