Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"mert tele vagy pénzzel." --> Háth ez jó volt ! 😄DDD

Szerintem csak hülyéskedett -.-

Törölt felhasználó
Gyerekek, szombat este van! Tessék menni szocializálódni, jól bebaszni és levezetni a feszkót. Esetleg ha valakinek ennyi nem elég lehet kötözködni és verekedni is!Én is ezt teszem majd, ja meg csütörtökön is ezt csináltam😄<#wink>
Nem igazán értem neked is mi a péló problémád van mostanában, nekem sikerült 20-25fps pluszt kicsikarni a játékból az alaphelyzethez képest, ami nem mindegy, hogy 8-as layerben 15-20, avagy 35-45fps-em van játék közben. De örülök, hogy neked nincs ilyen problémád, mert tele vagy pénzzel.

Maradj a menüben, ne menj a "continue game" re és kész, garantált FPS pluszba és semmit sem kell bajlódni 😛

Mondok jobbat, ki kell szedni mindent hogy csak egy kék háttér, út, és egy röhögõ nap maradjon. Garantált 100+ fps növekedés !

Újabb FPS-növelõ tipp, a mostani azok számára akiket nem zavar ha hiányzik a fû és a bokrok is. Természetesen a talaj zöld marad, ez csak a talajból dimenzionálisan is fûként és bokorként növõ objektumokra van hatással. Tehát kiVÁGod (Crtl+X) a \Euro\Bnk\FX mappában található FX.ini fájlt, mondjuk átteszed a Dokumentumok mappába, ott átnevezed FX(eredeti)-re, vagy amire akarod. Megnyitod jegyzettömbbel például, és megkeresed a következõ sorokat, átírod, hogy így nézzenek ki:

HEIGHTGRASS = 0.0
WIDTHRATIOGRASS = 0.0
SIZEDELTAGRASS = 0.0

HEIGHTBUSHES = 0.0
WIDTHRATIOBUSHES = 0.0
SIZEDELTABUSHES = 0.0

Aztán MENTÉS MÁSKÉNT ott átállítod minden fájl-ra és elmented FX.ini néven, majd berakod a \Euro\Bnk\FX könyvtárba, mintha csak az eredeti lenne. Azért van erre a másolgatásra szükség, egyrészt hogy meglegyen az eredeti, másrészt mert az eredeti írásvédett és hiába próbálod átszerkeszteni nem fogja engedni, hogy elmentsd. Nálam 7-10 fps növekedést eredményezett.

Törölt felhasználó
Ez sem sikerült.... De aki esetleg tudna és akar is segíteni ebben, annak itt van txt-be bemásoltam a hibaüzenetet. Kicsit hosszú lett volna ha csak ugy bemásolom ide.😄 Hibaüzenetes txt
Fehercsoki
Indítsd újra a géped.

Törölt felhasználó
Letöltöttem, fel is raktam a 3.5 öt. Elvileg ez a legfrissebb. Mégis pöcsöl...
Fehercsoki
Akkor savegamen belül!Valahol a dokumentumok/TDUban van egy radio mappa!Lehet hogy profilodon belül.

rvn
Nekem nincs ilyen h radion könyvtár és ha létrehozom akkor se jó A TDU könyvtárban csak a savegame van:s

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Laikusan mondva olyasmi mint a Java, csak ez azoknak a programoknak kell amik erre a .Net futtatási környezetre íródtak, mint pl. ez a TDUPE. Mondom keresõbe bepötyögöd .Net, letöltöd a legujabbat (3.5) és jó lesz.

Fehercsoki
A rádiók helyére nem,viszont melléjük igen!Dokumentumok/TDU mappa/Radion belül hozz létre saját mappát(az lesz a rádiód neve) és amit abba pakolsz zenét azt a játékban meg tudod hallgatni!

rvn
Lehet a rádiok jelyére saját zenéket betenni?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Törölt felhasználó
Pontosítok. A .NET keretrendszernek nem tetszik valami. Az mi a tököm???<#conf>
Fehercsoki
Megtaláltam már,TDupe.

Fehercsoki
Mi annak a programnak a neve amivel a jármûvek fizikáját lehet megváltoztatni?

Törölt felhasználó
Hallod elvileg fent van a gépen, nem is az a baj, multkor ujra akartam rakni és komolyan 1.5 órán át ment. A végén meg szart befejezni, 20 percen át ált 100%on és nem fejezte be. felb*szott és kilõttem a csába...
adamfesto
THX 😊

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

<#nevetes1><#nevetes2><#wow1><#taps><#taps><#worship>.Königvagy <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

somdav95
nagyonhelyes!😄

Norby646
Azért még nem reménytelen, holnap talán lesz idõm ha itthon leszek és akkor megnézem hogy mit lehetne vele csinálni. Am meg thx, a szándék a fontos <#wink>.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Falkon
Nagyon jó lenne.
Sajnos nem tudok segíteni , pedig nagyon-nagyon szeretnék.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Norby646
Hi!
Hát most eléggé elakadtam vele meg idõm se sok van rá. Amennyire tudom csinálom de eléggé kûzködik a projekt. Az embert sehogyse tudom a helyére tenni. A kormány még mindig nem akar rendesen fordulni. És akkor még az ablak textúrájáról illetve a lámpákról (hogy világítsanak is) nem is beszéltem... Szóval van gond rendesen és nem nagyon tudom hogy hogyan kellene ezekre megoldást találni. Egyelõre ez a helyzet ha sikerül jutnom vele vmire akk írok. Azért Remélem vhogy majd sikerül összedobni ezt a kis kocsit me nagyon jó lenne...

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Fehercsoki
Köszönöm a választ,és ezt hol lehet megrendelni?(régebben volt cdgalaxisnál de náluk már(most) nincs)

adamfesto
2 pálesz meg egy tömény kisérõnek 😊

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

H2O egy vízcsepp!

somdav95
tehallod.. mennyi és milyen fajta csúszott le?😄

Ez nagyon nagy!!! <#nevetes2><#nevetes1><#hehe><#idiota><#vigyor3>

adamfesto
megoldódott, sógor mondja hogy ez nem számíttógép hanem számológép azért köszi, kazettát meg amin a játék volt odaadtam a dezsõnek!

adamfesto
Tipikus rovat by adamfesto:

"Help pls!!!

Az a balyom hogy akkora parraszt vagyok hogy nem tom miért nem megy a teszt drájv undergránd. A lajostól kaptam a fûnyíróért cserébe. ilyen másolt, de rákurt mert a fûnyiróban nem volt penge.
Ha ilyen másolt akkor azzal tudok menni a zinternetenn? Meg azt is írja hogy konekting failure, meg hogy fatal error! erre van ötlet? pls
Tudom hogy ki van írva hogy GYÍK, megnéztem a gyíkomat de akkor sem tudom. Valami kiütés van rajta, azért nem megy a zinterneten?
van letölthetõ zsiguli, mint a dezsõnek a szomszédban, pirosas kopott, pls, ha nincs, csinál valaki nekem? pls
piros ferrári is jó
ha van linkeljétek má át lécci ide vagy a rakaparasztekekirály@elektropósta.ro-ra köszi

Mármint a #93467-eshez. Bocs, most keltem fel.

Bocs, a #93468-as hozzászóláshoz ment.

Mert kell hozzá a .Net Framework program.
Gugli is megmondta a frankót.

Törölt felhasználó
Legjobb választás játékok között van és TDU Gold.
Fehercsoki
Mi a neve annak a változatnak amihez adnak mega packot is?

Törölt felhasználó
Köszi mindenkinek a választ! AM ez a fizikai mod nekem állandoan NET frame-re hivatkozva cseszik mûködni. Pedig semmi baja... Valakinek volt hasonló kínja?
óóó Hawaii Dominic Torettoja, respect.

Jah így, én a Skylinenal da offon csak padlóztam néha egy kis kézifék a korrigálás miatt és kész 😊 vagy levettem a lábam a gázról. RS4-et nem szoktam használni, így nem ismerem, mert valamelyiknél, még ha 4 kerékmeghajtású is, akkor is kell valamilyen DA... ha valaki bénácskább =)

Úgy van beállítva az autó, csak a gázt kell nyomni. Jahmeg a da extrahyperbrutál sporton !

Továbbra sem nagyon értitek mirõl beszél mulli86, az érdekli amikor az RS4-el körbe-körbe csúsztatja az autót a srác körül, pl. a parton, meg a keresztezõdésben.

Atti12
zene címe engem is érdekelne 😊

Krapo
mutatom .. (bocs a 2 hsz-ért )

Krapo
Hali ! Én nekem se jött össze egy drift vagy valami se eddig .. De most kikapcsoltam a drivingaidot és lás csodát reagál az autó és azt csinálja amit énakarok 😄 csak hát ez a billentyûzettel nem mindig tudom összeszedni 😄. Próbáld ki teis ! Drivingaid off..

Mostanában tele van a sziget normális külföldi arcokkal. MA viszont találkoztam egy magyarral aki baszott visszaköszönni ...

Tegnapi gurulás:

tdu Toyota
A zene címét megadod? már kérdeztem youtubon is.És ezt a bmw modot is amiben ûlsz. Jah és az idõjárást nem lehet válzotatni? csak photonál? Köszi elõre is nagyon zsír video

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Törölt felhasználó
Robotpilóta😄😄
Sziasztok!
Nem tudna valaki egy olyan online boltot ajánlani ahol még meg lehet venni a játékot?