Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HEIGHTGRASS = 0.0
WIDTHRATIOGRASS = 0.0
SIZEDELTAGRASS = 0.0
HEIGHTBUSHES = 0.0
WIDTHRATIOBUSHES = 0.0
SIZEDELTABUSHES = 0.0
Aztán MENTÉS MÁSKÉNT ott átállítod minden fájl-ra és elmented FX.ini néven, majd berakod a \Euro\Bnk\FX könyvtárba, mintha csak az eredeti lenne. Azért van erre a másolgatásra szükség, egyrészt hogy meglegyen az eredeti, másrészt mert az eredeti írásvédett és hiába próbálod átszerkeszteni nem fogja engedni, hogy elmentsd. Nálam 7-10 fps növekedést eredményezett.
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Sajnos nem tudok segíteni , pedig nagyon-nagyon szeretnék.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Hát most eléggé elakadtam vele meg idõm se sok van rá. Amennyire tudom csinálom de eléggé kûzködik a projekt. Az embert sehogyse tudom a helyére tenni. A kormány még mindig nem akar rendesen fordulni. És akkor még az ablak textúrájáról illetve a lámpákról (hogy világítsanak is) nem is beszéltem... Szóval van gond rendesen és nem nagyon tudom hogy hogyan kellene ezekre megoldást találni. Egyelõre ez a helyzet ha sikerül jutnom vele vmire akk írok. Azért Remélem vhogy majd sikerül összedobni ezt a kis kocsit me nagyon jó lenne...
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
"Help pls!!!
Az a balyom hogy akkora parraszt vagyok hogy nem tom miért nem megy a teszt drájv undergránd. A lajostól kaptam a fûnyíróért cserébe. ilyen másolt, de rákurt mert a fûnyiróban nem volt penge.
Ha ilyen másolt akkor azzal tudok menni a zinternetenn? Meg azt is írja hogy konekting failure, meg hogy fatal error! erre van ötlet? pls
Tudom hogy ki van írva hogy GYÍK, megnéztem a gyíkomat de akkor sem tudom. Valami kiütés van rajta, azért nem megy a zinterneten?
van letölthetõ zsiguli, mint a dezsõnek a szomszédban, pirosas kopott, pls, ha nincs, csinál valaki nekem? pls
piros ferrári is jó
ha van linkeljétek má át lécci ide vagy a rakaparasztekekirály@elektropósta.ro-ra köszi

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
Nem tudna valaki egy olyan online boltot ajánlani ahol még meg lehet venni a játékot?