Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem merek linkelni semmit, mert már sok helyen nem elérhetõ a játék, de az oldalakat még nem frissítették.

Szerintem telepítsd újra a megapackot, ha nem változik a helyzet, akkor a játékot is.

A profil átnevezéssel kapcsolatban van valami a gamespy oldalán, de szerintem nem lehet átnevezni.

Roger6
Biztos nagy gond nekik, ha nem fizet a CASCO. <#hehe>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

marcihusi
Itt rakja be a vízbe a barom!<#violent>

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

marcihusi
És itt a másik idióta!!!<#hehe><#hehe>

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

marcihusi
Vajon fizet a CASCO???<#eplus2><#eplus2>

XF 105
Na valaki egy kis kocsikázásra jönne?

[HUN]FaTaL
Maserati helyére? Bûnt követsz el az emberiség ellen 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Roger6
Maserati GranSport helyére? Meg vagy te hülyülve???!!! <#hehe><#violent>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

kösszi a segitséget😄
Tegyél be pár bmw-t pl maserati meg aston helyére, és vmikor csak gurulunk!😄
Okay. Mikor, hol, mivel? Pl. fél 12-kor a secret island-nél A-B kategóriával?

nyomjadnekiii: Olyat csak csíttel lehet, anélkül ez a legegyszerûbb megoldás:

XF 105
Naná!!!

hi! láttam videot hogy a pénzel lehet csalnia játékban,pl hogy 50 millát kap egy versenyért!!!!! ezt hogy tudnám megcsinálni?
Végre újra tudok tduzni! Nem akar valaki száguldozni egyet ezen a szép napsütéses hétfõ délelõttön?

Közben megoldottam, mûködik f*szán online! Thx a segítséget! 😉

Asus Crosshair IV Formula,Phenom II 965 BE,4GB OCZ BD,Asus 4850&HIS 4850 CF,WD320GB+2X1TBWD+2TBWD,Cheiftec 750W,TT Shark,HannsG HH251HP,A4tech X750BF :PPP

Kötéltáncos
A ditial download verzió serial-ja csak 3 telepítésre jó, utána kérni kell levélben újat.
Bár szerintem a megapack serial-ját nem kérte tõlem újratelepítésnél. Én az alapjátékot is a D2D-rõl vettem, nem bírtam anno kivárni mire itthon is kapható lesz.

adamfesto
...meglett...

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

adamfesto
Kis segítség kéne. Voltam régebben egy olyan versenyen ahol nem volt megkötés, autók - motorok vegyesen mehettek. Azt hiszem 8-an. Offline verseny volt és azt tudom róla hogy nem ment part közelében, tehát valahol a sziget közepén lehetett.
.
Nem találom.
.
Ha valakinek van tippje akkor írjon már nekem egy üzit, THX elõre is.

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

adamfesto
#93519-bõl gondoltam hogy jó lesz cserének...ha már egyszer Fecó lettem 😊

<#idiota>

Annak a kék Enzos majomnak kivolt véve a Traffic amikor ránkugrottál biztosláttad mitcsináltak a civilek azért voltunk isolate-be de valóban ritkittya a tahókat

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Szia!

Külön vettem a megapackot egy német oldalról. Régebben semmi baj nem volt vele, most viszont szeretnék megint pörögni egyet, de nem akarja elfogadni a kulcsot... 😞

Asus Crosshair IV Formula,Phenom II 965 BE,4GB OCZ BD,Asus 4850&HIS 4850 CF,WD320GB+2X1TBWD+2TBWD,Cheiftec 750W,TT Shark,HannsG HH251HP,A4tech X750BF :PPP

Jó találmány az az isolate. <#eljen><#smile>

[HUN]FaTaL
Egybe vettél megapackos verziót? Írni kell a forgalmazónak, hogy cseréljék ki a megapack kulcsod, mert hibás, ami a dobozban van.

http://goo.gl/gd6Zi5

Sziasztok!
Megvan eredetiben TDU és megapack is, de mikor belépnék online, TDU visszadobja h invalid cd key... <#nemtudom> Valami ötlet?

Vált az magától olyan másfél, két óránként. <#smile>

Sry Ádi csak próbálgatok vmit.Jövök vissza mingyá <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

sziasztok!
azt szeretném megkérdezni hogy letöltöttem ezt a weather modot de csak a ködös müködik vagy is az van amikor belépek a játékba.
hogy lehet ezeket váltogatni?(pl. estére) köszi.

Mehetünk 1-2 kört Ferán ha gondolod

Hát biztos olyan Dezsõs a séróm <#nevetes1><#nevetes2>.De nem is gond mert látom hogy az emberek segicségére mit írnak itt páran.Nyomgya az agyukat a sok ész <#wilting><#ejnye1>

SeanJRRussel
Ez a dezsõ honnan jött mûvészúr??<#buck><#idiota>

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Akadt egy kis problémám!Az miért van hogy pl: a Lexus szalonban nem jelennek meg az autok,fordul rá a kamera kint az ára de auotó sehol!Valaki megoldástz rá?Köszönöm!<#help><#help>
hello sziasztok . setleg nem tud vki olyan oldalt ahonnan rendelhetö a játék? nagyon megköszönném
adamfesto
tudom Dezsõ 😊

Nemnekedment Ádi <#puszis><#integet2>

Fecokám délután karcolnám a betont a szigeten a kis szivemcsücske GTR-el.Ha lehet <#eljen>

<#eljen>

A meglévõ profilt át lehet nevezni?
XF 105
Én is remélem,még nem futottunk össze!A TDU nick-em:LCR-983

Roger6
Ennek örülök, remélem azért normális magyarokkal is fogsz gurulni.<#vigyor3>

XF 105
Üdv mindenkinek!Elõvettem a játékot rég nem játszottam vele,tök normális külföldiekkel gurultunk,újra a "rabja"lettem a game-nek!!!!<#nevetes1>

Roger6
Jaddz8 for president! <#eljen><#vigyor3> (most már lesz elég fps-em fraps-hoz)

Hoffi
valahogy nem lehet offline módban kikapcsolni a rendõröket?😄
amugy köszi jaddz az FPS növelõ trükköt nekem is jött egy pár plusz FPS és nagyon jó lett 😊

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

adamfesto
Ma megint körülnéztem tescoban, auchanban, mediamarktban de sehol nem találok TDU-t. Azért próbálkozok tovább.

Oké fõnök ! 😄DD

Neked biztos nem 20fps-ed van, amennyire emlékszem még Frapsolni is remekül tudtál, örülj neki és ne reagálj mindenre, eddig nem voltál ilyen ne most kezdd el.

Tudom, én is írtam, csak töröltette xD (vagy õ) én is tudom, hogy hazudott a kis féreg... nah OFF vígeee vázze!

Roger6
Hagyjál a HOPTO-val. Csak felidegesítem magam. Amit Plett mûvelt, hogy letagadott mindent a Megane Ligával kapcsolatban, meg hazudozott... Ezek után a gerinctelen féreg és Plett neve közé egyenlõségjelet teszek. Mert ennyi, nem több.

Ma fent voltam Gyõrben, integettem is mindenfele, hátha észreveszed <#idiota> (igaz, te nem is láttál képen xD )

Roger6
Egyébként tényleg több fps lett jaddz8 ötlete alapján. Vannak olyanok, akiknek nincs 30, azoknak teljesen jó, vannak olyanok, akiknek megfelel 30, és vannak olyanok, akik szeretik (mint én) ha folyik a kép, és kell 50 fps. Embere válogatja. Én megértem, ha visszavesznek a grafból.