107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • DJ Skyline
    tudom azt láttam,de nekem bikinis, virágfüzéres hawaii lány kell :DDD
  • Sland
    Szeptember 5-én jelenik meg X-BOX 360ra a TDU ha minden igaz
  • Sland
    csajjal is lehet menni majd, lásd egyik videó!
  • SZilaJMaGGoT
    Jah majd ha sikerül beszereznem eredeti gamet, akkor nyomulok online, és csinálok egy drift klubot aminek meg lesznek a saját szabályai, hogy versenyezhess... No exotikus, no FWD, stb... hogy élethűbb legyen az egész... :D Majd lesz egy agyontuningolt skyline-om... XD
  • DJ Skyline
    nahát nahát...elég frankó,hogy "sims" szerűen tudunk karaktert választani! remélem lehet majd egy hawaii lánykával nyomulni!:DD
  • Szabi1991
    viszont van a játékba verseny készitő , ahol beállithatod honnan hova kell eljutni , mien útvonalon , hány órakkor , vannak hagyek ugyhogy ebbe is lehetnek esti hegyi drift versenyek (NFS Carbon);)
  • Szabi1991
    még tőbb kép
  • Szabi1991
    Viper SRT-10s
  • SiteDisagner
    Elég tetszetős.. bár mondjuk ha lehetőségem is nyílik rá, akkor sem avatom karácsonyfává az autóm. Maximum ha van egy kis ütős felni, ablaksötétítés (csak fekete).
  • Szabi1991
    nekem a jobb főlső kép tetszik :)főleg az idő beállitás :)
  • Sland
    Personalization: Upgrade each car with options from the actual manufacturers� catalog. Players create characters, buy new homes and garages, and tune and upgrade vehicles with aftermarket parts;

Lehet tuningolni ezek szerint...
  • Szabi1991
    ja és autókőlcsőnző :D
  • Szabi1991
    vagy lásd eggyik video ;)
  • Sland
    Jah és olyan is High-END TUNER
    valszeg tuning lehetőség...
  • Sland
    Van paintshop, tehát újra lehet fényezni a kocsikat.
    Lásd: Egyik kép
  • Szabi1991
    tune and upgrade vehicles with aftermarket parts! :)
    Players can create or join a club to talk, chat, trade, race or organize club-based competitions and tournaments ! ;)
  • Szabi1991
    a képek alapján még jobban tetszik a game :)
  • Szabi1991
    hehe Dead End tábla (Zsákutca) és 20 méterre tőlle egy bazi nagy fa az út kőzepén :)
  • Szabi1991
    13 új kép :)az eggyik képen van oan hogy hour , ezekszerint be lehet állitani hogy mennyi legyen az idő a játékban:D
  • SZilaJMaGGoT
    Jah így már oké.... :) Jó hogy ilyen nagy az egyetértés.. ^^ És ték is... XD
  • SiteDisagner
    "...szal jobb lesz sokkal az nfs-nél..."

Én: "Már az első videó láttán voltam ezen a véleményem :) (Minőséget illetően)."

Fogod?
  • SZilaJMaGGoT
    Bocs de elmondanád, hogy ezt most mire mondtad?? Elég sokat írtam és így most nem igazán értem... :)
  • SiteDisagner
    Már az első videó láttán voltam ezen a véleményem :) (Minőséget illetően).
  • SZilaJMaGGoT
    Tuning lesz, csak lambokon meg ilyeneken nem... Legalábbis nekem a hivatalos fórumon ezt mondták... :) Egyébként elférne több japán autó a sok exotikus mellett... Meg attól még nem lesz nfs... Aki akar menjen lamboval arra nem lesz tuning, de én pl szívesen raknék valami veilside kitet rx7-re... Pontosan az a célja a játéknak, hogy változatos legyen, és mindenki azzal mehessen amivel akar, hát akkor mért ne legyenek japó autók?? Arra ott van az nfs?? Az egy szar!! Ez meg viszonylag normális lesz a kapott infók alapján... A vezetés könnyítő cuccokat majd ki lehet kapcsolni amitől szimebb lesz a játék, meg alapból is olyan szim-átkád átmenet lesz, szal jobb lesz sokkal az nfs-nél...
  • Sland
    Szerintem azért lehet venni rá egy két cuccot. Pl új gumikat, mert lehet hogy kopik vagy valami. Vagy kipufogó rendszert, mert az még elég szolíd. vagy újrafényezés, felnik. Ezeket szívesen is látnám a játékban, nem olyat hogy carbon a lambon, meg ilyenek..
  • peti79
    Találtam egy cikket, amit még nem olvastam eddig. Idézet:
    A TDU producere, Ahmed Boukhelifa szerint egy online-autósjáték megalkotása során a legnehezebb azt eldönteni, hogy legyen vagy ne legyen törésmodell a játékban.

A Test Drive Unlimited-ben az aranyközéputat választják a fejlesztők. Lesz törésmodell, de nem mindenhol. Ahmed Boukhelifa egy interjúban megvilágította, hogy hogyan is képezeli el ezt: „Sok-sok fejtörés után úgy döntöttünk, hogy nagyon nagy probléma lenne, ha az interneten egyesek direkt azzal szórakoznának, hogy összetörjék szándékosan mások autóit. Extrém frusztráló lenne, ha egy idióta beleszállna annak az autójába, aki már több hete minden pénzét a járgányának a fejlesztésére költött. Éppen ezért az autónkat kizárólag a mesterséges-intelligenciával megáldott forgalom károsíthatja, egy másik játékos nem.”

A nagykutya ezenfelül még megemlítette azt is, hogy a másik igazán komoly feladatot az Oahu-sziget lemodellezése jelentette, de ezt az akadályt is sikerrel vették a programozók, designerek szóval már csak egy kis ideig kérik a türelmünket és jön a TDU, ami ismét a korábbi magasságokba emelhetik a programot.

Ezek szerint mégis lehet majd fejleszteni az autókat? Vagy a járgányfejlesztés alatt "csak" új autó vásárlást értett?
  • MikX
    jaja, bár engem nem nagyon zavar már a Gran Turismo óta, ahol annyira reklámozták a 700 autót, és mivan? Van kb 30-40 féle Skyline, meg az összes 800ccm-es japcsi városi kiscirkáló, amikkel úgysem mész, csak abban a versenyben amin muszály...
    De ettől függetlenül nem érdekel annyira, ha jó lesz a game...
  • JohnnySmith
    Ohh valóban :)
    Oks én csak a hivatalos honlapot néztem ahol még nem igazán szerepelnek a járművek listája.
    Annyit még hozzá tennék bár ez azért már valamennyire késznek mondható, hogy:

"This is not official in any way, however, it is the most accurate. Do NOT post ridiculous cars without proof. The latest additions have been confirmed from players invited to the Atari building in the United Kingdom."

De egyébként 1et értek hogy ne legyen 3féle uaból.
  • DJ Skyline
    én csak ez alapján mondom
  • JohnnySmith
    Idézek a játék featurájából:
    "Több mint 125 licenszelt jármű" Most ebbe azért elfér jópár motor meg autó...
    Na most én nem láttam hogy pl 3gallardo vagy 3mustang szerepelt vola..
    Azt eltudom képzelni hogy van Lamboból Murci meg gallardo és mondjuk ezek kabrio változatai.
  • JohnnySmith
    Ja és a videó végén lehet látni hogy Szeptember 5.én startol X360-on először :(
    Ennek annyira nem örülök :(
  • DJ Skyline
    na de ne is legyen az,hogy egy típusból van 3 féle,helyettük inkább más autókat csinálhattak volna,mert van 3 gallardo,3 murci', 3 mustang...ha ezekből csak 1-1-1 lenne,akkor lehetett volna csinálni 6 másfajta autót!
  • JohnnySmith
    Új videó Test Drive Unlimited Saleen Trailer
    Egy két megjegyzésem lenne.
    1. Több százezer euros autot ne tuningoljunk mert az nevetséges.... bodykit-ek meg mittom én milyen szar gicsess felni egy Ferrarin meg Lambon.... ovódásokan esetleg.Egyébként meg komolytalan.
    2. Ez inkább ne menjen el az nfsu szériához (se japoautok hada, se tuningolás szempontjából), azt majd inkább csinálja az EA.
    Semmi bajom a nissanokkal, mitsukkal, subaruval...csak uncsi hogy minden játékban szerepelnie kell....

Ha már nagyon NFS akkor csak is az első részhez kéne hasonlítani, persze a kornak megfelelően.
    Lehessen tuningolni, de ésszel ne nitro meg idétlen szárnyak. A tuningot is lehet ízlésesen csinálni. De az nfsukban szvsz csak szörnyszülött autók születtek.
  • SZilaJMaGGoT
    Ha meg valaki megunja meg lehet venni tőle.... :)
  • SiteDisagner
    Szerintem premier ár 14.000 Ft körül lesz, aztám leesik 8-10re karácsonyra ha nem kisebbre. De persze ez személyes vélemény.
  • bertino
    jó vicc volt :)
    csak ez nem budget game ;)
  • SZilaJMaGGoT
    Nem valószínű... :\
  • Szabi1991
    hátha oan lesz mint a FlatOut2 :) ( EVM-es és 2000 FT :P)
  • SZilaJMaGGoT
    Én majd megveszem ha lemegy az ára... 10000-t biztos nem fizetek, de majd utánanézek szoftverbolhán is... Vagy bugázok egyet a teszkóból... :D
  • SötétBarom
    Jaj, ne! A mocskoK!