107666
-
Szabi1991 #659 -
#658 ott nem is lesz! -
#657 a lényeg le lett fordítva. :D -
#656 Még mindig nem kaptam választ az e-mailemre, hogy lehetek e házigazda it...
SG nem kapkodja el... -
#655 kusé! :D tudod hogy nem szeretem a ... már a makett topicban is rendet akartam tenni párszor de nincs házigazdi jogom. :DDDD -
Szabi1991 #654 tudom , olvastam , de ez angol (tőbben értik , talán ;) -
#653 mádlméjker rendet rak -
#652 #638 -.-' -
Szabi1991 #651 ...Packed with 90 vehicles... -
Szabi1991 #650 'Test Drive Unlimited' (X360) Will Retail for $39.95 -
#649 nehogy azt hidd, ez csak erefelé újdonság, és nem hinném, hogy magyarorság, meg a hasonló volt szoc.államok miatt tennék bele a gémekbe...
Bár ez dobott rajta, de hogyis mondjam, én nem ítélek el semmit, bár az is igaz, hogy momentán én a japcsi verdákat kedvelem, meg a hozzá tartozó igényes! tuningot... -
#648 Nem csak muszkli károk amcsik.. :P Vannak ott ló riderek és társaik... Nincs karácsonyfa izlésem nyugi... A japó drift gépeken egész szolid szép bodykitek vannak... És nem mindig 20+"os felnik vannak rajtuk... :P -
#647 jaja, óvatosan a filmeddel, mer megtalálunk:DD -
#646 ok,de ha lehet ne csináld meg karácsonyfára őket,mert letöröm a kezed,ha egy amcsi mászklre neont,meg 25 colos felnit rakatsz,meg flip flop fényezést:DDDDDDD nem illik rájuk! csinálj egy Bullitt 2-t,vagy egy Gengszterek sofőrje 2-t -
#645 Hát magyarázkodhatsz is... :P Nembaj ha egyszer lesz egy valag pénzem, befektetek egy filmbe amibe csak régi amcsi verdák lesznek, aztán a kis pöcsök majd mind azokat imádják... :P Aztán olyan kurva nagy divat lesz az is! :P XD -
#644 ne aggódj, én is így gondolom..:) aztán most a szilajmaggotok mindig magyarázkodhatnak XDD -
#643 azóta lett divat. mert a sok kis f*sz azt hiszi hogy csak iylen kocsik léteznek. -
peti79 #642 Ez itthon 10, vagy 12 ezer lesz szerintem. Idén már tuti nem is fog lejjebb menni karácsony miatt. De ha tényleg jó lesz, akkor én megveszem. -
#641 tényleg nem sok,ha azt nézzük,hogy a CoD2 majdnem a duplája volt pár ezer hijján' !:)) -
#640 azért ez nem egy nagy vmi. 8-9000 forint. nem azt mondom hogy olcsó. de kb ennyi egy átlag makett ára. (hobbim) és ha azt nézed akkor az csak egy dísz. ezzel meg elvagy egy darabig. -
#639 hát igen, ott simán ki tudják fizetni, más világ -
#638 Egy német oldalról megtudtam, hogy bejelentették az X-BOX360as verzió árát. "Mindössze" 39.95$ lesz az USA-ban az ára.
+ "Auch die monatlichen Updates sollen kostenlos sein."
Vagyis a havi frissítések szintén ingyen lesznek.
Egész cikk:
Atari veröffentlichte heute den Preis für die US XBOX360 Version. Diese soll nur 39,95$ (normaler Weise liegen die Preise bei rund 60$) kosten. Auch die monatlichen Updates sollen kostenlos sein. Wollen wir hoffen, dass Test Drive: Unlimited auch hier zu Lande auf allen Plattformen so günstig erscheint. -
#637 HD felbontású legújabb videó -
#636 én a Suprát előszőr az NFS első részében ismertem meg,azóta tetszik! Skyline-t kicsit később,nem tudom már mikor -
#635 integrát láttam,suprát is,de mind mind gyári volt...skyline-t mmég nem -
#634 Mindettől függetlenül F&F óta divat.. Lehet h valakinek évek óta teccik a rózsaszín póló (puziek ;D), de most divat lett.. Ennyi.. -
#633 Különben is skyline-ról a többségnek egyből az r34 ugrik be... :P -
Szabi1991 #632 én csak Suprát láttam! (ezek kőzűl) -
#631 És aki nem a film miatt szereti?? Még undergroundról se hallottam, meg a fnf-t se láttam amikor hordtam havertól az autós képeket cd-n... Nekem a japán verdák jönnek be ha valakinek nem hát nem, de attól nem kell ledivatozni... Régen egy valag játékban exotikus verdák voltak meg ilyenek... Nem mondom szeretek más autókat is(az exotikusokat nem) de akkor is a japán autók a kedvenceim...
@Gömi:
Integra az fos elsőkerekes... :P :D -
#630 "azóta mindenkinek karácsonyfája van,suprája,skylineja,stb!"
Lehet h trendáj, de még életemben nem láttam skyline-t.. Sőt suprát se.. De bevallom még egy nyamvadt integra se jött velem szemben soha.. -
Szabi1991 #629 és ez miért baj ? -
#628 tudod mi a baj? az hogy volt az a bizonyos film,amit úgy hívtak/hívnak,hogy Fast & Furious! azóta mindenkinek karácsonyfája van,suprája,skylineja,stb! nagyon fellettek fújva a japán kocsik az utóbbi pár évben sajnos! aztán lehet a film előtt is így volt,de szerintem a film nagy hatással volt minden "tuningmesterre"...aztán lehet nem így van,de én így gondolom! -
#627 mondjuk, ha néha-néha látok egyet, meglesem, mert lájvban azér ellennék egy hót gyári példánnyal. kis szolíd ótó. mint ahogy egy integrát is elfogadnék esetleg. sőt az még nem is trendájos^^ -
#626 Na ez az... Akinek nem jön be a skyline az nem megy vele... -
#625 Kösz mester! -
#624 Én most töltöm fel rapidsharere a HD felbontású videót. Az 92MEGA és nagyon nagyon jó. Belinkelem majd hogy ne csak reges oldalakról tudjátok azt letölteni. -
#623 Lambo Miura
-
peti79 #622 Láttam már ezeket a videókat. GameTrailers-en fönnt vannak akár kétféle minőségben. SŐT! Tegnap este tettek föl egy újat, ahol bemutatják a játék kezdetét, in-game jelenetekkel. Nagyon faxa! Itt a link. -
#621 Video1
Video2
Láttátok már?
Ez mi?
-
#620 Mivan ha lesz nitro is?