107666
-
gabesz012 #1782 Menjenek a fenébe, de tényleg... Mert ha 2 hetet csúszna, az még belefér. De 4 hónap, holott X360-ra már megjelent. Ez után a húzás után erősen elgondolkodom, hogy megveszem -e (még ha nagyon tetszik is). Nem tudom miért "félnek" az Nfs-től, az egy akkora rakás sz@r lesz, már most megmondom... Mondjuk lehet, hogy a hülyegyerekeknek még mindig nem unalmas az éjszaka megyek egy autóra nem hasonlító, csili-vili poligon takonnyal, egy full unrealisztikus város szerűségben. Sry a "kifordulásért", de mindig ideges leszek, amikor az új Nfs-ek szóba kerülnek (és ráadásul emiatt (is) késik a régiekre emlékeztető új reménység). :) -
DJ BP #1781 de most az amcsi is csúszik? -
#1780 Félnek a fejlesztők? -
#1779 ehh a fenébe. nembaj reméljük megéri rá várni :) -
#1778 A Test Drive Unlimited PC-s megjelenése átcsúszott 2007 februárjára by SeVeN M, a hazai forgalmazótól. :(( -
#1777 ige', jellemző:DD nekem is kedvencek közt van a carbon topic szörnyülködés céljából, de mostanában inkább mellőzöm. azér egy idő után inkább fáj^^ -
GrimReaper78 #1776 -
#1775 Persze a legnagyobb vicc, hogy megjelenés után 1 héttel ők fikáznak a leghangosabban, hogy mekkora tré szar, mert nemlehet benne elverni a Timu Umba Ramirezt egy lámbódzsinivel pedigcsak golfja van -
GrimReaper78 #1774 Jaja, kb. én is dettó :D
Azért néha benézek az itteni carbon topikba, hogy hangulatomtól függően szörnyülködjek/röhögjek (inkább az utóbbi) a sok hülye 12 éves fanboi-on :DD -
#1773 most wantedból kiindulva én most untam meg a carbont :D -
DJ BP #1772 -
#1771 Carbon-t már novemberre meg fogják unni -
DJ BP #1770 de akkor az amcsi is tolódott??
Amúgy ez nem biztos, hogy ballépés, Februárig sztem sokan megunják a Carbont :)) -
#1769 http://www.hardwired.hu/
"Küldött nékünk az Atari hamuban sült pogácsát. Illatos tésztájába rejtve, kisgalacsin papíron üzenet: "Test Drive Unlimited megjelenést februárra toltuk!"
- Semmi probléma. - nyammogtunk teli szájjal, körülöttünk szétszóródva morzsák mindenfele - Csak hát tudjátok, így nem lesztek Need for Speed Carbon konkurencia!
A változás érinti a konzolos és PC verziókat."
Frankó, nem??!!
-
#1768 Új cikk
Lényege: Demórol semmit sem lehet tudni... -
marcinger #1767 legyél a házigazda! -
#1766 Valószínűleg nem lesz. De biztos vagyok abban, hogy lesz valami modder aki csinálni fog éjszaka modot :) -
Szabi1991 #1765 jó kérdés...pasz.. -
marcinger #1764 Lesz a játékban éjszaka mert eddig sehol sem láttam? -
#1763 lehetsz te a házi gazda
-
#1762 Jah egy-két éve élt egyik kedves barátoméknál egy kanadai rokonuk és hozta magával a pc-jét is, és tökre meglepett, hogy mikor nekem már jóideje volt dvd íróm is neki mégcsak olvasója sem volt... :\ Érdekes felfogás... -
#1761 Észak-Amerikában általában még mindig CD-n jönnek ki a játékok, mivel bármilyen furcsa is, a legtöbb potenciális vásárlónak még mindig csak CD meghajtója van... -
#1760 mindegy csak lehessen játszani hamar a fullal -
#1759 CD? Milyen néger találta ezt ki? -
Rolesz #1758 jaja:D 1et lehet hogy nem de 5milliót:D:D -
#1757 Ilyen nehéz CD-ből DVD-t csinálni? :o -
#1756 Ugye először csak Xbox360ra volt és most csinálját PC/PSP/PS2re is
Az a baj, hogy nem egyértelmű a napokban bejelentett csúszás... Eddig a gamespot-on soha nem olvastam téves megjelenési dátumot... Reményeim szerint a csúszás csak az európai megjelenést érinti (logikát persze nem látok benne) -
marcinger #1755 Pcre hamarabb mint PS2re és PSPre? -
Szabi1991 #1754 lehetsz te a házigazda ^^ -
#1753 Érdekes ez a megjelenési mizéria:
A http://www.gamespot.com szerint:
PC-CD 2006.10.24. (Észak-Ameria ONLY)
PC-DVD 2007.02.13.
PS2 2007.02.13.
PSP 2007.02.13.
Lehet mégsincs minden veszve???
-
#1752 legyél a házigazda! -
#1751 lehetsz te a házigazda!
-
DJ BP #1750 az még hagyján, Voodoo1-esen működik-e :DDDD -
hitch #1749 Legyél házigazda -
#1748 Naja. Meg ménem indul MX440-en? Meg holvan csít? -
#1747 Nekem mind1 ki lesz de valaki legyen! Mert ha ez megjelenik minden második hozzászólás így kezdődik majd: Szerintetek jó játék? Linket adjatok pls! -
DJ BP #1746 jó van legyél, de ha néhány Carbonos takony elkezdi a fesztivált, szó nélkül töröld :)) -
PENGEinno3d #1745 lehetsz te a házigazda -
#1744 legyél -
#1743 Legyél GAZDAg