107666
-
#1990 nem mondanám olyan gánynak ezeket a képeket, ha ezt a szintet majd eléri a pc verzio, akkor már boldog vagyok... Sok játékot láthattunk már, h húúdecsodaszép megjelenés előtti képek, aztán maga a játék meg... -
#1989 Úristen mennyi verda lesz benne! És micsoda ínyencfalatok, Lotus Espirit, Miura, Jaguar-E, amcsi izomgépek. Azt hiszem ezzel iszonyat nagyot alkotnak ha nem cseszik el az optimalizálást. -
#1988 PS2-es képek
Hát jóval gányabb... -
#1987 jah és megkértem a srácot hogy küldje el TEXT formátumban, ne képben, és írja vörössel az UPDATE kocsikat -
#1986 Carbon elbújhat a picsába
"Tövig benyalhatnak" az EA-sok
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Idézet a Távkapcsból :P -
#1985 300 lo alatt nem sok autocska akad :D -
#1984 nem kevés -
#1983 Találtam egy ilyet! -
#1982 Ha valaki akar segíteni a FAQ-val kapcsolatban, az szóljon.
Az ötlet a következő:
http://tdufaq.atw.hu/ lenne a webcím.
Ha az oldal megnyílik, akkor a háttér ez lenne: Háttér
A Főoldalon egy TDU logó lenne mellette az hogy FAQ.
Kezdetben 3 pont lenne:
1. Játékkal kapcsolatos kérdések
(Gépigény, mikor fog kijönni, mire fog kijönni, van-e demo, mikor lesz demo stb)
2. Autókkal és motorokkal kapcsolatos kérdések
(Ez nagyon jó lesz a későbbiekben, mert külföldi fórumokon mindenki az kérdezi a másiktól, hogy hol van ez a szalon hol van az, hol mit lehet venni, hol van az Enzo stb. + autó és motor lista + hogy mik lesznek a letölthető tartalmak és mikor + 1-2 dolog)
3. Warezzal kapcsolatos kérdések
(Pl megjelent-e már, mire jelent meg, van-e xbox360 emulátor, hogy kell elindítani, hol van crack stb. stb.)
Sztem más csicsa dolog nem kell, egy FAQ-nak nem az a lényege.
Jah és egy számláló, hogy azért lássuk, hogy mennyien nézik meg. Szvsz az lesz, hogy jön a sok n00b kérdezni, hogy mi van, és basznak majd megnézni a faq-t...
Ötleteket javaslatokat stb várok. -
#1981 Nah bazz...
Atari bejelenti, hogy csúszik a megjelenés mert megilyedtek egy Traktor nevű ungárise játéktól...
Már látom is az SG cikket :P
XD -
#1980 De a traktor nevezetű magyar csoda decemberben szándékozik kijöni, ami kb januárig csuszik, és már ott is az ellenfél -
#1979 Akkor viszont semmi ellenfele nem lesz a TDU-nak... -
#1978 deh, kb akkor... -
#1977 Krájzisz nem áprilisban jön? -
#1976 Ez így van.
Meg a másik... Februárban kevés game jön ki. [Crysis remélem jóval később kerül boltok polcaira]
És így remélhetőleg az újságok/weboldalak többsége TDU-val fog foglalkozni. -
pirosBoci #1975 az jo mert itt csak 40dollár(9k) a szállítási kölcséget nem számolva x360ra. -
#1974 Nah csinálok egy FAQ-t... -
#1973 12k szvsz -
#1972 Valszeg ugyan úgy 12-13ezer mint minden más játék...
Mondjuk én TUTI megvveszem ezt eredetiben! Ez lesz a második eredeti játékom :P -
pirosBoci #1971 ez mennyibe fog fájni ha meg venném majd eredetibe amikor kijön? -
#1970 Csak ezt az Atari szerintem nem tudta hogy ekkora szar lesz a Carbon.
Egyébként is a sok kissrác szalad anyucihoz hogy "jajj vegyük meg vegyük meg", és megveszik mert NFS.
És emiatt töb ezeren letöltik, megveszik, játszanak vele, mert NFS.
Ha majd jön a TDU februárban, valszeg nem lesz ellenfele autós game terében. (szvsz) -
Code92 #1969 a carbon nem szar de télleg nem lett egy überfasza gamma TDU a király ne félj Atari -
pirosBoci #1968 nem tudom miért fél ennyire az atari az ea "games" töl a carbon is 1 nagy sz@r amit bottal nem piszkálnék.[#violent -
#1967 Tuningból már nem is kell több. -
#1966 Kössz! -
#1965 Majd írok FAQ-t.
1. nagyon sok, #1402
2. Igen lehet. Motorikusan 3-as szintig mint a carbonban. Külsőleg csak festés, felnik matricák, és egy két body-kit
3. 2007 február
4. nem -
#1964 Nem nagyon látok FAQ-t.Milyen kocsik és mocik lesznek a gémbe?Lehet tuningolni vmennyire?mikor kéne kijönnie?
Vagy tudtok olyan oldalt ahol össze vannak gyűjtve az infók? -
Dash #1963 sok videót dobálnak ki hogy csorogjon a nyálunk, de karácsonyra kiadhatnának egy demo-t... -
#1962 Costal Drive 06
The Automotive Dream
Get onto the Island
Jó videók, szvsz érdemes megnézni -
#1961 nagyon tetszik a motornak a hangja -
#1960 Igen itt aztán van sebesség érzet, nem úgy, mint amit a Carbon videókban láthatunk totyogást -
#1959 Lesz benne RUF = Porsche -
#1958 Nem bizniszeltek a megnevezett cégekkel, nincs licensz szerződésben velük a kiadó. -
#1957 hol vannak a játékból a porsche-k,na meg az M6-os BMW (egy gallardot odaver)
hol vannak? -
Thanatos #1956 hagyad, ugyse fogják felfogni :DDD -
#1955 Egyenlőre azért akarom használni az agyamat is játék közben:D úgyhogy X-boxot nem veszek:) -
#1954 Test Drive bike run nem tudom hogy volt-e már..... -
Szabi1991 #1953 Ameko racing xbox TDU gameplay
TDU AMEKO CLUB part 1
TDU AMEKO CLUB part 2
TDU AMEKO CLUB part 3
TDU AMEKO CLUB part 4
-
Dosia #1952 Vegyetek xbox 360-at azt nem kell szenvedni hogy mikor jelenik + !ui:olcsobb mint 1 pc és sokkal jobb is :D -
marcinger #1951 Nem tudom ez volt e már?