107666
-
#2030 leszarJA.
Kétlem hogy 16-nál több -
#2029 Gondolom, páncélozott a Mercedesed, hogy még életben vagy. Vagy csak fórumon ilyen kellemetlen és nagyképű a stílusod? -
ingy3nfr3g #2028 mér kisrigó neked midvan? gef 2 mx :) -
#2027 fuuuu 7800GTX SLI
GYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
fudehagydabbamertígysiselégmélyreástadmagaditt :D -
#2026 "leszarom a kultúrát ami nemmegy pénzzel az megy több pénzzel ami azzalsem az megy erővel ez az én politikám. "
Jajj...
Gondolom az a típus vagy aki a tanulást is leszarta^^ -
ingy3nfr3g #2025 jah ha akkora kocka vagy hogy csak tolod és tolod nemérdekel milyen minőségben.
Egy fps-t nemlehet hasonlitani a boxos verziókhoz és a multi na itthal be a live! mert az aztán közel nincs a pc-s multihoz :P -
#2024 igen de xboxhoz kell egy hdtv is mert csak ugy szebb
ha van xbox360 akkor ezt is tudnod kell -
Dosia #2023 nem azt mondom kell számitogép is de aki játszani akar az inkább vegyen konzolt nem lehet a 2összehasonlitani ja tv-re is rá lehet köti ui:1jobb videkártya 100e tehát az xbox360 110e melyik éri +jobban -
ingy3nfr3g #2022 Ime kicsikém:
amd x2 4200+@2800 MHZ (1.55v)
2g ram 420 MHZ-n
2 db 7800 GTX SLI-ben @490/1350
1 terra vinyó raid 0-ból
ennyi lenne az xbox360 alázó masina.
leszarom a kultúrát ami nemmegy pénzzel az megy több pénzzel ami azzalsem az megy erővel ez az én politikám. -
#2021 Ebben teljesen igazad van! -
#2020 Carbon az év legrondább játéka PC-n...
Szvsz X-BOX360 átirat. Demo jóval hamarabb volt mint PC-re, teljes verzió is jóval hamarabb volt. -
Dosia #2019 nem kell parázni nagykerben dolgozom szoval majdnem mindenből a legjobb van csak rájöttem hogy többett nem költök már gépre mivel felesleges -
#2018 Lehet. De számold ki!
Megveszed X-BOX360-at 120ezer forint környékén.
Ha élvezni akarod a HD-t, akkor vezel 200ezerért egy HD Ready TV-t.
X-Boxhoz még egy csomó más apró kiadás kell ( xbox live, memóriakártya vinyó hd olvasó stb) Ez kb 50-100ezer. Vagyis már 400ezer forint környékén járunk!
Ebből megveszed a második legjobb core2dou -t egy GAINWARD GEFORCE PCX 7950GX2 1GB-os VGA-t kb 2GB RAM-ot, vagy többet.
Kb ugyan ott álsz. Mondjuk sokkal több helyed van a vinyón, sokkal több játékot tudsz rá felpakolni. A jól kidolgozott játékok nagyon szépek PC-n is. De a PC nem csak játékra van, hanem elég sok dologra tudod használni... -
#2017 csak tudod a számítógép userek jo része nem only játékra használja a kis segédeszközét, az internet és esetleg a munka mellett csak másodlagos szerepet tölt be a játék.. Na akkor ebben az esetben miért vegyen XBOX-ot vagy PS-t, mikor azon csak játszani tud (esetleg filmetnézni)... A legtöbb ember meg nem engedheti meg magának h high tech szgépe és mellette vmilyen konzolja is legyen... -
Dosia #2016 gothic 3 +a need for speed 1280×1024-ben szoval vicc xbox360-on sokkal jobban nézki a need for speed 1080i-ben röccenés mentesen megy:D -
#2015 vagy most keresi a neten, hogy milyen gépe is van, mindenből a legdrágábbat :D -
#2014 azt lesheted tőle, csak a szája nagy :D -
#2013 7900GT-vel mit nem lehet játszani? -
Dosia #2012 üdv!minek kell itt vitázni az xbox 360 kimondottan játékra van tehát ezért sokkal jobb is, na mindegy ;)ui:én is most vettem mivel már teli van a hocipöm 7900gt-vel sem lehet már játszani na azért ez már vicc !Mindenkinek ajálom játékra pc-töl fényévekre van :D -
#2011 véssél mán egy saját konfigot léccike... -
#2010 Látod látod a pénz mellé kuiltúrát nem kapsz:)
Bár inkább azt vettél volna mint számítógépet. Minket is megkíméltél volna meg magadat is:D -
#2009 Apuci és anyuci megveszi 1milláért a super PC-t? -
#2008 #1996 -
#2007 -
ingy3nfr3g #2006 max anyádra
csak nembiróm mikor a sok konzolmaki azthiszi az a tuti pedig még nem is látott rendes pc-t :P -
#2005 ki is vered rá? -
ingy3nfr3g #2004 32" hdtv-n azért lehetet volna szép is de a pc-m nyomába sem ért direkt kipróbáltuk haverokkal. max akkor nemlehet szebb ah egy vacak átirat bár kétlem :P -
#2003 azért vmi design is kéne szerintem a faqhoz már nem azért... -
#2002 lehet, hogy ratyi volt bár szerintem gyönyörű, de akkor se lesz ilyen szép pc-n. sajna ez van. -
#2001 ték -
#2000 [nagy]LOOOOOOOOOOOLLLLLLLLL[/apro]
bruhahahahaha xxDDDDDDDDDDDDDDDDD -
ingy3nfr3g #1999 eddig amit láttam xbox 360-on az mint ratyi volt az én high-end sli konfigomhoz képest :) szal ebből adódóan alap hogy ezis szebb lesz rajta mint a vacak konzolocskán. ennyi. -
DJ BP #1998 szebb grafot kérek mint xbox360-ra
Na ezt gondold át mégegyszer :). Sajna nem lehet utolérni se, nemhogy szebbet... -
pirosBoci #1997 jo lett böven elég nem kell túl csicsázni -
#1996 TDU FAQ
A Full alap megvan. Holnap jön rá a háttér a design meg minden más.
Remélem holnap lesz időm, mert most össze-vissza kellet rohangálnom -
ingy3nfr3g #1995 Ez naggyon ratyi pc-re minimum hogy szebb grafot kérek mint xbox360-ra nemhogy ez amit 4 éve sem tettem volna fel olyan ronda :P -
#1994 PS2 már a multé
nem tudom mit vannak ugy ráizgulva a kockás képernyőre mindannyian, tényleg gyönyörű lehet... :) -
#1993 FAQ Alakul... -
pirosBoci #1992 mikor lesz demo?csak a faq miatt kérdezem -
DJ BP #1991 hát gány, de emlékezzünk, NFS:MW-ről olyan rusnya pc-s képek jelentek meg, az installálás közben is, és azért a graffal semmi bajom nem volt. És ezek a képek azoknál a korai MW-s PC-s képeknél szebbek, ráadásul ezek csak PS2-esek, és azt a technikát már azért alázza egy jobb PC, de nem is a legjobb PC