107666
-
#2911 Addig mondjátok a fejlesztőknek a hibákat amíg nem adják ki! Lehetőséget kaptatok, tessék élni vele! Mindent ami nem tetszik vagy rosszul működik az jelentsétek, hogy mi egy "tökéletes" játékot kaphassunk a pénzünkért! -
Norbu #2910 Nincs még mindig olyan aki szívessen "kölcsön" adná a key-t? -
#2909 Akkor jó. Kaptál egy pirospontot! :) -
DJ BP #2908 igen, beírtam a fórumba, ahová kell, hogy nem működnek megfelelően, de más is jelezte, ebben biztos vagyok, meg ez a fejlesztőknek is feltűnik -
#2907 És a bugokról küldtél bugreportot? Vagy csak úgy reméled, hogy kijavítják? -
#2906 Mivel csináltad a videot? Új fraps? Nem tom lejátszani. Valami FPS1 kell neki. Azt melyik codec tudja? -
FLeK0 #2905 nem, ingyen fogják kiadni a halo3-al egy csomagban
.. -
#2904 Én már alig várom a teljes verziót,és valaki nem tudja az is fizetős lesz e? -
DJ BP #2903 és online tudtatok már versenyezni? -
#2902 minnél több versenyt viszel végig annál több bolt lessz látható -
DJ BP #2901 egyébként bugokat találtam, remélem javítják, a km-órák közül sok sokat csal, de pl. a Jaguar XK km-órája fordulatszámmérőként üzemel :DD
Egyébként teszterek, tudja valaki van-e Lexus bolt? Mert tuningműhelybe láttam lehet Lexust tuningolni, de nem találom sehol az autószalont... -
#2900 ez fizetős beta
demo majd január végefelé lessz -
raymond01 #2899 Amivel játszotok ez most vmi fizetős beta vagy mi?
Demo nem lesz vmikor? -
#2898 Elindult a letöltés :) -
#2897 nekem is jött fullon -
#2896 Kivárod a fél órá utánna már hasít is lefelé.Én a free serverekből az uk-t választottam, és 260-al jött is le végig. -
#2895 Tud valaki olyan oldalt, ahonnan le is tudnám szedni? FilePlanet kicsit tele van :) -
Darth Razor #2894 jó neked! nem akarod elmondani mi az?? -
DJ BP #2893 Serial: Online kell akktiválni! Serial+egy egyedileg generált azonosító. Ez valszeg eltárolódik a szerveren, ezért egy már "használt" serial egy másik számítógépen semmit nem ér!
Ne nekem írd, már két napja regisztráltam, saját serialom van :)) -
#2892 Ez így is van, én is kaptam egyet még csütörtökön, de pénteken már nem működött " to many " felhasználás miatt. -
Norbu #2891 Pedig írtak a ebbe a fórumba olyat, hogy egy serial-t többször is fellehet használni, és fel is használták. -
#2890 Lemondás: Kaptál egy levelet, amiben van egy "manage account" rész. Ott van a "chancel subsc...." opció!
Kártya: az alapértelmezett kártya nem törölhető (gondolom ha lejárt az alőfizetés, akkor majd igen...)
Serial: Online kell akktiválni! Serial+egy egyedileg generált azonosító. Ez valszeg eltárolódik a szerveren, ezért egy már "használt" serial egy másik számítógépen semmit nem ér! -
DJ BP #2889 nekem nem hajlandó törölni, már lemondtam a tagságot, delete-re megyek a hitelkártyánál, és ezt írja:
Error: Your default account cannot be deleted. -
DJ BP #2888 hol kell lemondani? -
#2886 így van, Én már le is mondtam a tagságot! Ez annyit jelent, hogy 1 hónap múlva lejár és nem hosszabodik meg automatikusan! -
Frenzy9 #2885 itt kilehet törölni a bankkártya adatait -
#2884 Ha a kérdőívben mindent maximumra töltesz és mindent kipipálsz, akkor egyből megkapod a kódot ;) Egyéb esetben egy sima "majd értesítünk" üzenetet kapsz! -
Darth Razor #2883 valószínűleg küldenek kódot, ha az előfizetés után a kérdőívbe valami brutál gépet adsz meg (ha gyengét akkor nem!), a spec. tagságot meg le lehet mondani úgy tudom. -
#2882 Azt nem is fogsz találni ha nem fizetsz, kivéve ha adnak itt a fórumon.De sajnos nem adnak.
Én lehet megvenném, csak biztosra szeretnék menni , hogy még kapok kódot ha ma befizetem. -
Norbu #2881 Én is kulcsot keresek, a játék már megvan... De eddig sikertelenül -
#2880 Egy olyan kérdésem lenne, hogy aki tegnap jelentkezett bétára, az megkapta már a kódot? Ha egy hónapra előfizetek, utána le tudom valahogy mondani? -
#2879 beta egyelőre kimarad nekem
de a teljen term. befigyel majd...
kevés ilyen volumenü alkotás van, amikor már azt is élvezed hogy csak furikázol ide-oda, a x+1 $ os verdádba, és te vagy a pimp :), mármint jóminőségben még nemjött ilyen tudtommal...
benzin van? -
#2878 nekem néha nagyon belaggol a game,pedig az elején tükör simán megy... -
#2877 Ezen a konfigon gond nélkül fut: P4 3,06Ghz, 6800GT 256MB, 1.5GB RAM, 1024x768 FULL.
Játék nagyon jó. Az egész sziget bejárható! (Pl. A terepen simán le lehet vágni a kereszteződést és lehet menni ameddig a szem ellát :D )
Ötletes a keretsztori, jó a ház: egyszóval nagyon szupi gém lesz ebből!!! -
Leky #2876 Valaki csinált videot légyszi vagy a megauploadra vagy a rapidshare-re rakd fel, mert nem tudom letölteni. -
#2875 hányszor kapott el a rendőr eddig téged? -
#2874 az majd csak a végefelé lessz -
Frenzy9 #2873 még nem elérhető nekem a motor -
Djemba #2872 motrokról valami képet? -
Frenzy9 #2871 arcade sim keverék de a carbontól 1000szer jobb :)