107666
-
#3232 X360 verzió....ez nem a pcs topic? -
#3231 Majd a CRysis :D:D:D TDU még csak elmegy majd valahogy..de minek :D:D -
#3230 OFF
na hellhammer mostmár télleg elment a pm lécci nézd meg elég fontos! :D
Elöbb még nemirtam meg de mostmár elküldtem -
#3229 Mondjuk az utóbbi 2-3 hónapban én is egyre inkább hajlok a konzol felé, pont ebből a megfontolásból, ez a mostani TDU bétás "élményem" még egy apró lökés (eddig totálisan konzol ellenes voltam, mondhatni pc fanboy :)). Azt hogy most "szintre" hozzam a gépem lenne vagy 200e, amiből kijön 2 fullos X360 (mondjuk jelenlegi mezőnyből legjobban a wii mozgatta meg a fantáziám mert nekem a szórakozás elsődleges a grafikával szemben - ezért is próbáltam volna elavult géppel a TDU-t is minden minimum beállítással, mert ha jó a feeling szarom le a grafikát), és nem kell fosnom hogy 1 év alatt elavul a vas. Na de nem írok tovább mert tényleg marhára offtopic ez itt. Sry... -
#3228 Látod ezért nem fejleszted a PC-det.
(viccel) -
#3227 Magyarul is elmondanád mert kicsit értelmileg visszamaradott vagyok :D -
#3226 Aham köszi a tippeket, bár nem túl biztató :(
Igazság szerint már nem is emlékszem pontosan mikor vettem ezt a kártyát, de nem is nagyon érdekelt a dolog, mert szinte alig játszok pc-n csak ez a játék felkeltette érdeklődésemet. Mondjuk ez miatt tuti nem fogok tízezreket költeni a gépemre az is biztos. Amire most használom arra tökéletes.
Mondjuk azt nem értem, hogy ami van a játékhoz readme, abban annyi van, hogy dx9-es, 64 megás, t&l-t támogató vidkari kell neki. Ezt tudja a kártyám és mégsem jó neki, ez elég érdekes megközelítése a dolognak a fejlesztők részéről :) -
#3225 Legalább nem tucc ARMA-zni, total warozni, SLRezni.. Ez mindenkinek jó így ;DDDD -
#3224 hülye konzolos:P:D -
#3223 Hellhammer ment egy PM!!! -
#3222 gyerekek tudom utálni fogtok (hülye konzolos stbstb) de én ezért nem fogom továbbfejlesztei a pc-met! akad driver patch stbstb! igy berakom a gamét jáccok és full felbonti full grafika! és folyamatos zsiros kép! sorry -
Darth Razor #3221 talán ha vidkari drivert és/vagy directx-et frissítesz akkor menni fog, de nem túl valószínű, mert ahogy a többiek is mondják nem túl erős kari. -
#3220 Kár hogy x360 bol nem tok képeket csinálni! pl nekem bene van álmaim autoja Pontiac Firebird jáááj :D:D -
#3219 Ja az a videó kártya őskövület az csoda ha megy rajta a Szarbon -
#3218 A 2Gb virtuális memória szerintem teljesen felesleges. A játék valószínűleg azért nem megy, mert nagyon régi a videókártyád. -
#3217 nem kéne elindulnia... vagy még ha el is indul akkor úgy fog akadni, hogy csak fel fog idegesíteni... -
#3216 Hm, ATI 9000Pro-m nekem is volt, ha jól emlékszem az az egyik legelső dx9es kari volt szal.. az lesz a szűk keresztmetszet -
#3215 Emberek ez kész... Nem hiszem el hogy mindenki minimum 1024ben tolja én meg szopok 15fps-sel 800*600 low-ban.. 6600Gt-vel..Ennyire szamitana hogy 128megas csak a videokarim? nem létezik..
Azt még áruljatok el nvidiasok (akiknek jol megy), hányas verzioju forceware-el toljatok? Kösz -
#3214 FAQ-ban is van... -
#3213 Én ugy vagyok ezzel a bizalmatlankodással hogy én sem bízok XD én inkább megvárom hogy megjelennyen aztán elmék a plázába aztán ott 576-ba és megveszem vagy majd megjelenés után le töltöm azt kész most már ha 1/2 évet tuttam várni akkor ez a 2 hónap nem oszt nem szoroz :) -
#3212 Valaki tudna adni tippet, hogy mi lehet a gond nálam?
Van a beta-hoz kulcsom, felraktam a játékot, tudtam is aktiválni rendesen. Aztán amikor indítom a képernyő átvált feketére, majd egy villanás után visszadob desktop-ra. A gépem egy 2,4-es amd, radeon 9000 pro videókártya, 1 GB ram és 2 GB virtuális memória. Ezen azért el kellene indulnia gondolom. Esetleg próbáljak egy másik vinyóra friss windows-t rakni? -
#3211 OFF:
Értem.Viszont arra kiváncsi leszek,hogy hogy nyomnak majd egy 7GB-os játékot PSP-re..Egyátalán lesz benne vajon belső nézet?:D [reméli]
Najó már nem off-olok.
ON -
#3210 OFF:
nem csak játék miatt(internet,film nézés stb...) -
#3209 Ugyanúgy Februárba jön mint PC-re.. -
#3208 Tán teis a játék miatt akarsz beruházni egy PSP-re?:D
Mert én igen!:P [Ez már nevezhető függőségnek..^^] -
#3207 Ott tartok, hoyg fent vagyok a 3dgamers-en, ki kell választanom melyik fizetéses csomagot választom.Melyiket válasszam?
Mert van only 3dgamers-nél egy 2,5 $/hónapos, meg van 5 $-os is. MEg van Founder Clubos is, de azok drágábbak.Melyiket válasszam , melyikből jövök ki a legolcsóbban 1 hónapra, úgy hogy utána le is tudjam mondani?
U.i.:Angolul nem tudok, nem tudom mit ír az apróbetűs rész -
#3206 amd 2000xp, 2x512mb kingston, inno3d 6800gt 256mb, van rá esély hogy élvezni fogom a játékot vele? -
#3205 Valahogy gondoltam.Na mind1 azért köszi!Várok Februárig.Vagy egy crack-ig!:D -
#3204 off:
én is valszeg veszek psp-t és azért érdekel -
#3203 nem arra is akkor fog mikor pcre sajna pedig én már várom mert van psp-m is -
#3202 bizalmatlankodás, nemtudom... de apám hetente több dolgot vesz neten
utalgat lóvét ide oda és eddig semmi gond sem volt belőle... -
#3201 Amúgy psp-re kijött már a game? -
#3200 na ezt kipróbálom -
Szabi1991 #3199 Audi RS4 -
#3198 nem vagy valami jól neki,azé ennyire nem szaggat nekem -
Szabi1991 #3197 Minden ruhához más SLR :) -
#3196 A bizalmatlanok számára találták ki a virtuális kártyát... -
#3195 190-nél 260-at. Bocs :) -
Szabi1991 #3194 DB4:) -
#3193 Nah, az imént játszottam xboxon. Nekem naon bejön, de a kilóméteróra amit már itt említettetek páran aza boxon is bugos. A6-ossal mentem és körbefordult az óra. Mph-nél nem figyeltem meg, de kph-nál produkálta. Asszem kb 19-nél mutatott 260-at, és 250-nél majdnem nullát. :D
Szal jó ez mindenhol...