107666
-
#3272 virtuális? azt meg hol merre kis infot:) nem ismerem.... -
#3271 oks,már jó -
#3270 nem jó a banner,legalábbis nekem nem jön be -
#3269 igényelj "virtuális bankkártyát" -
#3268 Nincs dombornyomott kártyám de már úgy nyomatnám van valami megoldás erre? -
#3267 nekem mintha az xbox360-nak jobb grafja lenne -
#3266 egyértelmü xbox360 -
#3265 Egy kérdés: jelenleg melyik változatnak van jobb grafikája? A PC-s vagy az Xbox360-nak? -
#3264 nálam a hangal nincsen probléma -
#3263 Na regisztráltam én is 6 dodoóért egy hónapra a 3DFiles-ra, aztán jelentkeztem béta teszternek... :)
Eléggé vegyesek egyelőre a tapasztalataim:
-grafika ügyben jobbra számítottam!!! olyan felemás az egész! maguk az autó- és objektum modellek meglehetősen részletesek, azonban némelyik textúra meglehetősen "mosott" amolyan "konzolos" féle sajnos...főleg a belsőknél jelentkezik ez: mosott, recés illesztések, stb...elsőre egy Audi TT-t vettem, és a kormányon olyan mosott a négy karika, hogy esküszöm nagyon zavaró látvány!!! Szvsz én magam jobb rajongói belsőnézetet csináltam, pl. a WR2 CLS-éhez...(aki nem hiszi, szivesen rakok be képet róla...) - mint némelyik mosott belsőnézeti textúra ebben a játékban...
-belsőnézet pozíciót menüből lehet állítani (fel-le, közel-távol), illetve játék alatt bármikor egérrel...
-fizika ügyben rosszabbra számítottam. OFF-ra rakva a vezetői segédleteket végülis nem is annyira ÁRKÁDOS (bár kicsit mintha fura lenne a fizika...)
-hang fura...néha csak a bal hangszoró szól + egyéb recsegések...szal elég érdekes az egész... :)
Amúgy 1440x900-ban 4xFSAA mellett (HDR OFF természetesen) 7800GS-en nyomom és elég jól fut. -
#3262 Na engem már beenged a motor szalonba,majd multihoz veszek eggyet -
#3261 3.6GB -
#3260 Ez a BÉTA mekkora méretű? Mármint az install file. -
#3259 vagy a monitor :D -
#3258 off:
Erre van a HDTV :D
On: -
#3257 Én teljesen konzol ellenes vagyok úgy mint eggyesek :D
nekem eccer volt PS2 (amit már el is attam) nekem nem teccik mert a TV miatt rossze lessz a kép minőség (sztem) -
#3256 Egyébként ha valaki módosítani akarna a FAQ-n (a megjelenésen), mert nem tetszik neki, az szóljon, elküldöm a html fájlokat meg a felépítő elemeket, aztán az szabadon átszabhatja... -
#3255 Utolsó off:
"Átlagos életkor: 23.9 év"
Ez folyamatosan csökken? :o -
#3254 épp akartam írni,hogy az előző 25 hsz csak OFF -
#3253 Gyerekek sok az OFF!!! -
#3252 Az csak X-BOX360-ra jön ki?:O -
#3251 Meg majd a GTA4-et :) -
#3250 én 130 at adtam ki hogy élvezhessem a GOW ot meg persze a TDU-t :D:D -
#3249 off
van pár gépem...azokat sem kellett fejleszteni...és akkor még csak 1993-at írtunk
on -
#3248 El sem tudom hinni hogy 110k-t fogok kiadni csak azért, hogy élvezhessem a TDU-t... -
Szabi1991 #3247 -
#3246 mintha csak az asszony cipősszekrényét látnám:) -
#3245 Ja valóban, ott a pont, most néztem meg a kártya specifikációját, és valóban csak dx8.1-et tud :( -
#3244 de lehet elvagy vele még pár évig ráköltés nélkül alá ps2 :D -
#3243 hát kicsit sokáig tartott a megvilágosulás...:) -
Szabi1991 #3242 -
Szabi1991 #3241 sztem nem lapos az csak az árnyék bezavar :) -
#3240 óóóó loál bammeg, jött kurva sok pm-em hirtelen.
Na szóval sokan kéritek a beta key-t, de sajna az van, hogy igazából haveromnak szereztem a kulcsot, mert neki nincs dombornyomott kártyája és azt mondta, hogy 2-en gond nélkül tudunk menni vele (ráadásul ő még melózik én meg már év végéig szabin vagyok, szal felváltva is tudtuk volna tolni). Kifizette nekem a reget a fileplanetre, szal az ő pénze nem az enyém, vele basznék ki ha letiltanák a kulcsot, és ezért sry mindenkinek, de nem adom meg másnak a kódot. -
#3239 kicsit lapos az első kereke...
vagy csak a szokásos betonba átlógó gumieffekt....:)
-
#3238 6 Évig elvakult Pc-s voltam! Had ne mondjam ez mennyi lovét jelent anyagiakban! De Nekem a konzol már a tdu miatt is ezerszer megérte mert valami elmondhatatlan az élmény! és akkor még csak a TDU rol beszélünk! és nem fagy ne nem lép ki nem akad!!! ha ráorditok akkor sem! :D:D szal ezek azok az okok amiért már megérte a 110k-t!! aztán a többi gameról ne is beszéljünk -
#3237 Ez egy idióta feltevés szerintem.. Pl ha 2 éve veszel egy csúcs gépet (mondjuk egy 6800gt-vel), akkor azzal /pill még mindig tökéletesen elvagy..
Emellett, ha most vennék egy konzolt, vásárolnom kellene mellé egy TV-t is, mivel a mostani rendkívül pici.. Úgymeg már bőven 200nál járok..
És akkor még mindig nem tudok Total War-ozni ... :P -
Darth Razor #3236 ha úgysem tudsz vele játszani akkor légyszi nézd pm-ed. -
#3235 Ezekszerint 128Mb-s Ati 9600-on futna szerintetek? Nem szeretném potyára leszedni, meg 100 forintot kiadni, ha nem is megy. -
#3234 El kell hogy keserítselek, a radeon 9000 csak dx8-at támogat ha jól emlékszem.Az Atik közül a 9550-től kezdődik a dx9. -
#3233 Én már alig várom a teljes gamet