107666
-
#3355 jah,akkor nem tudod,azt hittem megvan a játék és akkor nem akarsz online-ba menni -
#3354 Szerintem akkor is kell serial...
Nagyon kipróbálnám már énis a játékot csak nincs bombornyomású kártyám.
Asszem holnap megkérdezem a bankomat erről a virtuális kártya dologról. -
#3353 szal csak telepitem azt ennyi?
Az jó akkor legalább ki tom probálni:) -
#3352 de,a profil csináláskor nem kell bepipálni a gamespy-t -
#3351 Nem lehet valahogyan offline-ban futtatni ezt a játékot???
Tudom hülye kérdés de azért megkérdezem.......!! -
#3350 lehet,csak asszem bekell állítani -
#3349 Juppí,végre megvan a játék és nem csalódtam benne ! Röccenésmentesen megy 1024-ben , highon hdr off.(A64 3200+ , 768 ram , 7600gs)
És egy kérdés:Lehet a játékban indexelni? -
#3346 Bug:aston DB9 coupe-ba nem lehet lehúzni az ablakot -
#3344 Kösz a választ, sajna ez azt jelenti h havidíjas (csak nem közvetlenül hanem közvetetten)
Remélem a PC-s verzió nem lesz az.
Arra a kérdésre h mekkora a kül. a hátsó és elsőkerékmeghajtású autók közt kérdésre valaki tud válaszolni tapasztalat alapján? -
#3343 én DB9-et fogok venni:) -
#3342 ja bocsi igen :D akkor igy mégjobb mert ha megveszi valaki velem akkor megtarthatja a subszarját is :D -
Thanatos #3341 még midnig nem a bétáért kell fizetni... -
#3340 nem még nemjött ki ez még csak a béta amiért bankártyával kell fizetni de ha oszefogsz velem akkor neked ingyen lenne :D najó csak vicceltem -
Szabi1991 #3339 van egy Closed Béta (fizetsz kb. ezer FT-ot és letesztelheted)
de amugy Februárban jőn ki -
#3338 hejo emberkek ez mar kijott pcre?? -
#3337 En is talan. Kivancsi vagyok, mennyiert lehet majd jatszani. -
Szabi1991 #3336 ismerős érzés :( -
#3335 ja értem hogy a bankártyáját nem adja oda hanem megsubizél :D hát ahoz kétlem hogy értene :D -
Szabi1991 #3334 ha kijavítják ezeket az apróbb hibákat , akkor megveszem életem első Pc játékát -.- -
#3333 igen igen én értem csak anyira azért kétlem hogy megbizna benne hogy megsubscribtelne azért mondtam hogy aki mondjuk még nemadta meg senkinek csak ő játszik vele akkor ha nekem is müködne a kód akkor én kifizetném neki a teljes dijat igy neki ingyen lenne a játék és én is tudnék játszani. mert én nem kunyizni akarok itt meg csóróskodni csak egyszerüen kicsit maradiak a rokonaim és nemadják oda a bankártyájukat -
#3332 Na kezdem érteni ezt a multi dolgot. Az előbb csináltam szervert egy körversenyre, csak nem volt rajtam kívül senki ot... :)))
Tibor: valahogy rád lehet keresni vagy mi?
Amúgy az én karakterem így néz ki most:
Végre sikerült 4. helyre felverekednem magam az online ranglistában az egyik időmérő versenyen:
És végre lecseréltem az Audit...
-
#3331 Nem kell, hogy odaadja lol! Meg tudja csinálni a saját gépéről neked. Van lehetőség mást "megsubscribteltetni", nem csak magadat tudod... -
#3330 ha tényleg csak egy gépen megy egy cd kulcs akkor ne is olvassátok tovább!!!
De ha esetleg megy egy cd kulcs 2 gépen akkor én elpostáznám valakinek a pénzt igy mindkettek jóljárnánk mert neki ingyen lenne a játék. mert nekem tényleg nincs az ismeretségi körömbe olyan akitöl tudnék szerezni bankártyát hozzá...vagy ha van is neki ismerem és tom hogy nemadja oda...
ha valakit érdekel msn:[email protected]
Sry az off-ért -
Szabi1991 #3329 ha találok serialt -
#3328 jön valaki multizni? fent leszek
TIBo3 néven -
#3327 Aha. Hát én bepipáltam. -
#3326 Remélem nem... -
djcom #3325 Lenti configgal minden maxon, AA2x, 15-20 FPS -
djcom #3324 Áááááááááá.
Nah.Átutaltam a lecsot, van accoundom.
Nagyon jó lesz a gém,eddíg legalábbis igen profi! -
Redokee #3323 Mi a fakk? mikor jelenik meg a game?? február? -
#3322 mert ha nincs az beállítva,nem megy a multi -
#3321 Az amúgy miért lényeges? Úgy értem mi a szerepe? -
#3320 Tényleg, a tűzfalon engedélyezted az "átjárást" a játéknak? Mert ha nem... -
#3319 Nem tudja valaki,hogy lehet azt, hogy már létrehozott profilba beállítani a gamespy-t mert az elején nem állítottam be -
#3318 Emberünk beleintegrálódott az ülésbe:
Tipikus példa az ocsmány belsőnézetre: (míg némely autónak gyönyörűen van megcsinálva a belseje, addig néhánynak kifejezetten összecsapottnak tűnik)
Nézzétek a kormányon milyen rossz minőségűek a textúrák, a kesztyűtartó zárja kissé fura, és nézzétek az árnyék bugokat! (elakadásjelző, szellőző lyuk, stb...) -
#3317 Hát előfordulhat, hogy azért, mert az X360-nak ATI grafikus chipje van, ezért az ATI 1XXX tulajoknak kevesebb a gondja a játék jelenlegi állapotával, mint az nVidia tulajoknak. (nekem 7800GS-em van) -
#3316 Ja és az árnyékok, illesztések is néha elég ramatyok, majd csinálok képeket... -
#3315 nekem még rossz indulás sose volt -
DJ BP #3314 nekem semmi ilyen, viszont 10-ből 4x lefagy játékindításkor -
#3313 Nekem 10 indításból 5x akadozva, tarka-barka textúrákkal indul a játék (és ez csak egy újraindítás után javul meg) + sokszor van hangelbaszódás...miegymás... :) Viszont Alt+Tab működik és általában vissza is jön jól a játék utána...