107666
-
#3408 Visszáb olvashatsz róla -
#3406 eladjak neked? -
#3405 Hogy érted ezt hogy "januártól lesz 25 000 slotos open beta " úgy érted hogy 25 e emberke le tuggya szedni ingyééé? -
#3404 Nem tudni -
#3403 Aha és oda meg hogyan lehet majd jelentkezni? -
#3402 csak azt itt a kibaszás hogy a 3dgamersröl nemtom leszedni,hameg a fileplanetröl töltöm mivel néha megszakad a netem újrakezdi és megint várhatok fél órát mire tölteni kezdi és a kemény 30kb/s töltésemmel igyis elég idő lesz mire lejön... ugyhogy ha tudok is szerezni bankarit akkor én a fileplanetre fogok regelni mert az a 2 dolcsi megér annyit hogy nekeljen várogatni fél órákat ha megszakad -
Darth Razor #3401 sajna nincs, de januártól lesz 25 000 slotos open beta úgy tudom. -
#3399 letudnád írni,hogy lehet eladni vásárolni? -
Darth Razor #3396 accountot reggelni ingyen lehet, de ezzel előfizető tag leszel (sok bónuszt is kapsz a fileplaneten, nem csak beta keyt). és fizetés utána adnak egy kérdőívet, ott mindent maxra tölts és pipálj ki mindent akkor kapod is a keyt. -
#3395 De nekem van accountom oda de nem fizettem elő rá. -
DJ BP #3394 de sok marha új áron akarja eladni... -
DJ BP #3393 még mindig nem tudja valaki, miért nem látom multiban a többi játékost, csak a térképen? -
#3392 online-ba lehet vásárolni és eladni autót?mert akkor kéne vennem egy mocit valakitől -
Darth Razor #3391 ja, de mielőtt előfizetnél kell egy sima fileplanet account. -
DJ BP #3390 k*rva jó, 85e-s Dodge Viperemet 65-ért el tudtam adni online valakinek :), 20e-rel többért sikerült így -
#3389 vagy 3dgamers-en lehet még -
Darth Razor #3388 megadni itt kell: http://www.fileplanet.com/subscribe/login_to_dl.aspx
(válassz milyen előfizetést akarsz)
a seriallal meg telepítés után kell aktiválni. -
#3383 options-controls valahol itt kell keresgélned :D -
#3382 És hogy tudom beállítani? -
#3381 Ahhh köszönöm szépen:) Kész felüdülés lesz a proci megduplázása és az öreg fx 5200 asom lecserélése egy 7300 asra (256mb) -
#3380 mint irtam nemgondoltam komolyan :D -
#3378 Nem! -
#3377 Igen de kb emiatt az egy jatek miatt fontolgatom hogy upgradelek 7600GS-re vagy GT-re , szal érdekelne hogy a béta miatt ennyire fos, vagy a full is felejtös lesz a 6600gt-vel :)
Nembaj addig is nyomom szigoruan HUD nézetből (gyorsabb) az..
időmérős (nincs ellenfél kocsi a képernyön)
vidéki (nincs sok object mint a városban)
...versenyeket :DD
Amugy ami LOL hogy a zárt autószalonokban jobban akad, mint a nyitott utcán :O -
#3376 kiraknátok a banner alá hogy bankártyát kölcsönöznék egy beta kulcs erejéig?? meg az msn cimem :D kölcsönzési dijat fizetnék 1000 huf-ot/serial :D najó csak poénnak szántam :D -
#3375 egy kocsi helyét foglalja -
#3373 Kezdi valaki unni?:)Ja és még valami... A lakásba ha veszek egy motort akkor az egy teljes kocsinak a helyét elfoglalja vagy kettőt be lehetne állítani?
OFF: egy asus "A7N8x"-be mekkora a legnagyobb berakható videókari? -
#3372 banner alatti rész:"A Serialokért kunyizók hozzászólásai törölve lesznek!" -
#3371 áá nemfogom olvasni ezt a fórumot mert csak felcsigáztok :D mindjáá lopok valakitöl egy bankártyát :D báár nemtudom full minimumon minden very low-on fog-e futni mert a grafika engem nemérdekel csak a játékélmény. configom:intel celeron 2,8ghz 512mb ram,ati radeon 9550. lécci ne fikázzátok a configom mert tudom hogy szar meg hogy celeron-on csak a pasziánsz megy de amenyit mostanába játszottam a gépemen tökéletesen elég volt :D de ez most nagyon felpörgetett :D -
#3369 még csak beta,ne várj sokat a motorjától -
#3368 By the way nekem 6600GT-vel (AMD 3500-al) kib lassú, szóval mégha lesz is serialod nemtom mennyire fogod élvezni...
Bár érdekelne hogy ilyen videokartyaval van e másnak rossz tapasztalata a game-mel, vagy az "én készülékemben van a hiba" -
#3367 Ne is mondd! Elég hülyén vannak belőve az árak... Audi TT-t megvettem 48 ezerért...erre betévedek egy ilyen angol verdák egyveleg kereskedésébe, és mit látok? Lotus Esprit V8 - 50 ezer...lol...Most meg megvettem az XKR-t 97 ezerért, erre látom van már Aston Martin 100 ezerért...ehh... -
#3366 Na rátaláltam a chat gombra is... :) Meg találkoztam néhány külföldi madárral, de nem álltam le velük, mert A meg B kategóriás verdáik voltak... :) -
#3365 na ha EVM lenne az uccsó darabon tuti összeverekednének mint a Wii-nél XD -
Szabi1991 #3364 pff remélem nemlesz tőbb mint 12.000 :)
bár lehetne EVM es is :P -
#3363 12-16k között -
#3362 fölöslegesen,úgy se fog elindulni -
#3361 16.000 Ft körül... -
Szabi1991 #3360 mennyibe fog kerülni ? -
#3357 jaja énis gondoltam rá,hogy megveszem,ez a játék télleg megér annyit,meg sztem akinek nem eredeti lessz a game az updatelni se fog tudni -
#3356 :) Szerintem én is megveszem eredetiben. Megérdemlik. Meg persze a multi player miatt :D