107666
-
#3489 Most nem a különböző kártyák elemi sebességéről van szó... -
#3488 szerencséd volt,ma éjszaka megpróbálok vmit kifogni -
#3487 azért a 7xxx széria butított része, nagoyn el van maradva a 6xxxx széria mögött (saját tapasztalat)
/azt elképzelhetőne tartjátok, hogy az előző, asus9550GE(400/350) vga-m jobban teljesít mint a mostani 7300SE(400/400)...
számokban az SE jobb, viszont teljesítméníben meg nekem nem ugy látszik /vagy csak magasa az elvárásaim? -
#3486 Én írtam már bugreportot a fórumba, meg el is küldtem az erre kitalált oldal segítségével a fejlesztőknek. Ha a Cadillac XLR-re gondolsz, akkor azt már írták többen is ott.
Ezt pedig: "Meg pl. az egyik motornak se működött a műszerfala.Az egyik leszállítósküldetéses motorról van szó.Meg annyi, hogy az olyan autóknál, ahol digitális műszerfal van, semmi se működik." akkor lenne érdemes beírni, ha vennéd a fáradtságot, és készítenél képeket a hibákról, és pontosan megmondanád, hogy melyik járműről van szó... -
#3485 Rendelni lehet, csak épp febuár közepétől várható...ott van fehéren-feketén... -
#3484 Hogy érted, hogy single playerben? Ebben a játékban nemigen van különválasztva a szokásos módon az egyjátékos és a többjátékos mód. Amúgy ott lehet eladni, ahol próbálod, de ha csak egy autód van, akkor azt nem tudod eladni... Egyéb esetekben választhatsz, hogy eladod azonnal a felajánlott összegért (általában kb. félár) vagy meghírdeted, és vársz, hogy megvegye valamelyik online madár... :) -
#3483 Nem egészen értem az okfejtésedet! Miért nem állja meg a helyét a gondolatom, azért mert neked 7600asod van, és azzal elfogadhatóan megy? Én 6600-ról beszéltem... A 6-os széria volt az első, ami már "tudta" az SM 3.0-t...a 7-es széria már kiforrottabb, és kevésbé "izzad" SM 3.0 alatt... -
#3482 Én éjszaka találtam egy jó vételt, egy Ferrari 430 Spidert. Jópár ezressel olcsóbb volt, meg is vettem gyorsan... :) -
#3481 FAQ -
#3480 akkor mikor fog köjönni a game? -
#3479 Azért írtam , hoyg valaki írja be helyettem , mert nem tudok angolul. Különben meg miért van ekkor a csönd?Mindenki játszik ? :D -
#3478 Ha valaki szokta írni a hibákat a hiv.fórumba, az beírhatná , hogy a Cadillacnek elég érdekes helyen van a belső nézete :) Meg azon csodálkoztam, hogy a Mclaren F1-nek NAGYON ronda műszerfala van...Még a 10 éves Need for Speed 2-ben is szebb volt ennek a kocsinak a belső nézete.(Igaz , hogy csak fotó volt, de akkor is , egy ilyen játéknál ne spóroljanak néhol)
Meg pl. az egyik motornak se működött a műszerfala.Az egyik leszállítósküldetéses motorról van szó.Meg annyi, hogy az olyan autóknál, ahol digitális műszerfal van, semmi se működik.
De ezeket leszámítva nagyon tetszik a játék. -
#3477 De jó neked.
Hol dolgozol? -
#3476 sztem csak előrendelés mivvel csak februárba jelenik meg a gém -
#3475 ezt a hosszút nézzétek meg !
most akkor lehet rendelni a gamet!
vagy csak ez vmi féle előrendelés? -
#3474 http://www.amazon.de/dp/B000EHTN5M?tag=gameprophetsc-21&camp=1410&creative=6378&linkCode=as1&creativeASIN=B000EHTN5M&adid=1CJTJXPGBBZXMKQVTN4N& -
#3473 Az ott a commnunity felé ajánlja fel eladásra a kocsit. egyébként meg ha lemész a garázsba ott udod eladni ha jól tudom, vagy be kell menni valamelyik szalonba lehet... Én csak akkor adok el valamit ha kell a hely másnak:) -
#3472 Single Playerban hogyan tudok eladni kocsit? A Trade menü alatt megtaláltam a Sell opciót, de ott nem tudom sehogyse eladni.Valami ötlet? -
#3471 Nekem Athlon 64 3200+ , és Asus 7600Gs( nem a csökkentett órajelű) + 768 mb DDR400 ram -
Leky #3470 Amúgy milyen a géped, mert én most tervezek venni egy 7600gs-t és ha nálad nem akad akkor meg vagyok nyugodva. Nekem ilyen van 3,06ghz cerka 1gb ram. Aki tudna a részemre regisztrálni annak kifizetném, ha valaki tud segíteni írjon privátot. -
#3469 nézegess vissza,kb 100 képet tuti találsz -
Norbu #3468 Nem raknátok fel pár képet, hogy csillapodjon az étvágyam? :D De 1-2 videonak is naon örülnék... -
#3467 A 7600GS a 6800GT-vel van egy súlycsoportban :D -
#3466 Szerintem nem álja meg a helyét ez az elmélet, mivel nekem 7600Gs-em van, 768 rammal, és egyáltalán nem akad 1024-es felbontásban highon. -
#3465 Teccik a melód.. -
#3464 ahogy este nézegettem szinte minden drágább mint a szalonba(kivétel audi tt,stb... kis kategóriájú autók) -
#3463 Most nem tudok, mennem kéne már dolgozni... :(
(így is baromi késésben vagyok - 10-re kéne beérnem...jobban mondva kellett volna...) -
#3462 Ja, amúgy csak a próba kedvéért kipróbáltam a játékot 640x480-ban, minden minimumon...és röhelyesen néz ki, még a régi 320x200-as felbontású játékokat is alulmúlja. Node nyilván nem véletlenül: túl részletes a környezet ebben a játékban ahhoz, hogy normálisan le lehessen képezni 640x480-ra... :)
És a slusszpoén, hogy 640x480-ban, minden minimumon alig volt gyorsabb, mint amúgy nálam 1440x900-ban 4x-es élsimítással... :))) -
#3461 gyere fel msnre! -
#3460 Dögöljek meg, ha sok különbséget látok a HIGH-MEDIUM-LOW részletesség között...(van egyáltalán??? :D) -
#3459 Elméletileg kell lennie SM 3.0-nak és SM 2.0 lehetőségnek is a játékban, mert tuti, hogy az X360 volt a fő fejlesztési irányvonal, és az alapból SM 3.0-t alkalmaz, viszont mivel megy az ATI 9-es szériásoknak is a játék, így SM 2.0 lehetőségnek is lennie kell a PC-s verzióban. -
#3458 én most levettem a felbontást 1280*1024ről, 1024*768ra, mediumban szaggatás nélkül megy, igy tetszik most a játék. (6600gt) -
#3457 nem rossz gondolat lehet bele kellene mélyedni a konfigokba... -
#3456 Többen írták, hogy ATI 9600-on meg hasonló kategóriás kártyákon elfut a játék, de sok 6600GT tulaj panaszkodik, hogy nagyon lassú náluk. Ennek egyik lehetséges oka lehet, ha a program automatikusan választja ki, hogy SM 2.0-t vagy SM 3.0-t használjon (aszerint, hogy melyik kártya melyiket tudja...). Mert míg a 6600GT bár tudja az SM 3.0-t, mégis jobban "megizzad" vele, mint a 9600 az SM 2.0-val.
Nem biztos, csak egy gondolat... -
#3455 "Ahhoz képest, hogy béta verzió rettenetesen jo a hangulata..."
Hát ne felejtsétek el hogy ez nem demó, hanem a FULL JÁTÉK (csak béta verzió) -
#3454 OFF: Nohab-nak AGP-s alaplapja van ;)
-
#3453 "De ha olyat kérdeztek, ami már meg lett válaszolva, akkor törlöm a kommentet!"
Szokj hozzá, h sűrűn kell majd :)
amúgy én még nem szedem le a bétát, várok demóig. -
#3452 osztom a véleményedet bár em a pc betat probáltam! de órákat jáccotam vele és lekötött pedig egy autos játéknak ez nehéz :D -
#3451 ha minden jól megy este már én is nyomhatom -
DJ BP #3450 én is azt keresem, Maseratimat felnyomatnám már :)
térkép kéne, ami tartalmaz mindent