107666
-
Szabi1991 #3662 Test Drive Unlimited On hawaiian news -
Szabi1991 #3661 ok !
nem tudtam róla :) -
#3660 Az olasz tuner műhelyénél a listában benne van. -
#3659 de csúnya hangja van -
Szabi1991 #3658 TVR Sagaris -
Szabi1991 #3657 Test Drive Unlimited Beta-Ducatti 999 -
Szabi1991 #3656 kimondta hogy lesz Edonis ? -
Szabi1991 #3655 asszem vhol a lambo boltnál van :)
ruf -
#3654 én még nem találtam meg -
#3653 Ennyit találtam az Edonisról.vajon hol találom a játékban?
-
#3652 navegre egy igazi kép!
undoritó -
Szabi1991 #3651 RUF -
#3650 island touron nincs forgalom? :o -
#3649 Én most vettem meg a Paganit, és bejáratásként megnyertem vele az Island Tour :DDD Nem volt semmi 190 km-t lemenni még így se, hogy nem volt forgalom.Már előrevetítette bennem a Millionare Challenge küzdelmeit :D
Különben még mindig nem találkozott senki olyan autóval, amit csak a tuningműhelynél lehet látni?(RUF, Edonis, és Lexus) -
#3648 hogy lehet átvinni a járgányokat az egyik házból a másikba, 2 házam van? -
#3647 Rend és tisztaság... -
#3646 Olvassatok már FAQ-t:
Minimum gépigény a BÉTÁHOZ:
Processor: Processor 1GHz vagy magasabb
Memoria: 256 MB RAM
Szabad hely: 7.65 GB
Op. rendszer: Windows 2000/XP
DVD-ROM Drive: 4X sebességű vagy gyorsabb
Video: 64MB Hardware T&L-kompatibilis VGA
Hang: DirectX version 9.0c-kompatibilis hangkártya
DirectX: DirectX version 9.0c (tartalmazva) vagy magasabb
Ajánlott gépigény:
- Pentium 4 3GHz vagy AMD Athlon 64 3200+
- 1024MB Ram
- ATi Radeon X800 Series vagy GeForce 6800 Series
- Windows XP
-
#3644 jól sejtem hogy ez a "chronopack" egyféle gyorsulás és sebességmérő?
ami minden indulásnál nullázodik?
mert ha igen akkor bitang nagy fícsőr:D -
#3643 Nekm a való életben sem tetszik.. ha már prestige autó akkor F50-es vagy F40-es ferrari.. az enzo nem tetszik... Semmi szépség nincs benne... -
#3642 énsem szeretem, csak azért vettem hogy gizduljak vele :D Már kinéztem a következő autót, ha az nem jön össze akkor mclaren lesz belőle, bár mondjuk sztem ezt senki nem fogja elvinni. akinek ennyi pénze van, annak már van enzoja :( -
#3641 nekem nemteccik a játékba az enzo...csúnya a belseje,és rossz az irányítása(sztem) -
#3640 megvan végre :)
-
#3639 voltmár sok... bár régebben -
Leky #3638 Nyomathatnátok 1-2 új képet. Vagy videot. -
#3637 csak azért sem fogok gépet újítani (még)! :D
kéne memót bővíteni, új videó kártya, processzor, alaplap! jee, "olcsó" lenne, és pénzem is "van" rá! :| -
#3634 sztem 3dgamersről szedd -
taylorp #3629 Akkor érdemes regisztrálni rá?
3dgamersröl, vagy a fileplanetröl szedjem?
Hogy tudok netes profilt csinálni?
Előre is kösz. -
DJ BP #3626 Ja tényleg, nem Ati, hanem Geforce, bocs, benéztem :) -
#3625 azé minimumnál egy kicsit jobban is,mert a vga-ja azé nem rossz,csak a proci nem mai darab -
DJ BP #3624 minimumon elmegy talán, de szaggatásmentes nem nagyon lesz sztem -
#3622 Biztosan jobban fog menni mint 25 FPS, nekem is megy szaggatás nélkül, maxon, 1x élsimítással ezzel:
Athlon 3200+ S939
768 ram
7600Gs -
n3whous3 #3621 Ja... még egy kérdés: Ez a játék úgymond "fél offline"? Tehát kell a netkapcsolat, mert mondjuk úgy lehet az új dolgokat letölteni, vagy van egy alap és csak arra lehet úgymond moddolni? -
#3617 simán menni fog 25fps körül -
#3615 Nekem HDR-rel kb. ugyanúgy fut, mint 4x-es élsimítással, node nem kétséges, hogy melyiket választom: inkább a sima élek, mint a homályosság recés élekkel...én valahogy nem vagyok egy nagy HDR rajongó...de szvsz egy csak nappal játszódó autós játékba meg egyenesen felesleges, unrealisztikus effekt, főleg ha figyelembe vesszük, hogy egyrészt eléggé megizzasztja a régebbi videokártyákat, másrészt élsimítással egy időben csak az ATI X19XX és a nV 8XXX kártyákkal használható. Nekem az anizo rárakása után nem lett lassabb vagy akadozósabb, viszont bármilyen beállítást használok, bizonyos időközönként meg-meg akad a játék egy-egy pillanatra - ami roppant idegesítő főleg a versenyeken... -
#3614 friend list?ti miket fedeztek fel -
#3613 Na de azt, hogy kell? Szal hol van ez a FRIEND LIST??? -
#3612 Jól fog menni HDR-el is nagy felbontásban. Ráadásul a játék igazából radeonokon fut jól. Már vizsgálják az okát.
Másik dolog: Többen írták, hogy egy idő után elkezd belassulni a játék mintha túl lenne töltődve. Amíg nem használtam a driverbe épített aniso szűrést nem volt ilyen problémám. Viszont Hykao javaslatára bekapcsolotam én is 8x-osra az anisotropic filteringet és olyan 50-60 kilométer után hogyha átmentem másik részre a szigetnek (autózva nem a map spawnal) akkor nekem is elkezdett szaggatni de veszettül. -
#3611 Az alant látható konfigal mit várhatok a játéktól? -
#3610 P , és photo. -
#3609 És melyik billentyűvel lehet működésre bírni ?