107666
-
#97445 Tessék a fekete! -
carloelsa #97444 Már nem tudom honnan töltöttem le :S -
#97443 PM ment, köszi -
#97442 Ha arról van szó hogy tv-n akarsz játszani nekem írhatsz hátha tudok segíteni!
32"-os Samsung LCD TV-n tolom:D -
vajo #97441 a feketét betudnád linkelni??? légyszi...köszi. -
#97440 Nem, nincs tévém. Ha tudnék már válaszoltam volna :) -
#97439 Szasz! Írtam neked PM-et. Nem tudsz a problémámra valami jó megoldást???? -
#97438 Télleg :D -
Stockbauer33 #97437 6-ost -
ktomi22 #97436 kar hogy xbox meg pc verzio nem 1 szeron van :( -
#97435 Régen játszottam de emlékeim szerint num 5 talán. -
#97434 Sziasztok!
Valaki megmondaná, hogy amikor az F billentyűt lenyomom, és rámegyek a hozzáadás a barátok listájához gombra, melyik billentyűt kell lenyomni?
Mert hiába nyomom az entert nem aktiválódik!
Előre is köszi! -
#97433 este tervez valaki krúzt?? -
bootsector #97432 ÖÖÖöööö. 1000 bocs, most látom, hogy kaptam ez ügyben egy privát üzenetet, úgyhogy tárgytalan! Elnézést!... -
bootsector #97431 Bocs, hogy ismétlem magam, csak jó ideje nem jött válasz az egyedi rendszámos kérdésemre. Tud valaki módszert ennek megváltoztatására? Keresgéltem rá valami programot, de nem találtam. Köszi előre is! -
#97430 Na erre mondaná a Paliki: fehéres füst, te Gyulám, kilukadt a vízpumpa! -
Stockbauer33 #97429 1 vmit tisztázzunk.Én nembaszódok ki és nekem át van írva A-tól Z-ig minden kocsi.Nem értem miért baszna ki?Ha gyorsabbat akarsz akkor ez az 1 lehetőség van.Több nincs.A szerver csak ezt a módositást engedi.Az hogy 1-2 homály még mást is át ír és kibaszodik az legyen az ő gondjuk.Béna faszok.Ennyi.Ha nem jön össze hagyd a faszba erre a 3 hónapra jó az úgy ahogy van. -
#97428 KÖSZ az infókat ha kibasz a szerver akkor hagyom csak azér kellene mer lassu az slr Mclaren
hát az egyóra kicsit későn van de majd meglássuk
és ha berakok egy módot azt látják a többiek ? pl egy kocsit
-
Stockbauer33 #97427
#97424 Nézdmeg ezt és a dragba megpróbál6od átírni 0.113 ra.javaslom hogy inkább A kategóriás lovakat írját mert a többi ....
Próbálj minnél több embert felvenni barátlistába.Amire mijárunk az éjfél vagy egyórától indul.A fricc vezette krúznál becsuszik a csoki mert a fhürer nemállmeg sehol és addig megy amég lenemesik reggel 7kor a székről Ez akár 4-5 szigetkör.De megbeszélhetjük ma éjjel 1kor az északkeleti golfpályánál a találkozót és meghajtom veled az új kedvencemet(Aston one-77)Ha fentlessz a többi sebesség őrült akkor velük is gurul6c -
#97426 Egyedi festést úgy tudsz, ha egy komplett autót festesz át, úgy mintha moddolnál bármilyen kocsit. Még ez is elég macerás dolog! -
USAMEN POWER #97425 1. Tdupe -vel, de nem érdemes mert kibasz a szerver.
2. Nem tudom.
Stock meg ezeket érti esti cruise alatt, és egyik sincs kiírva sg -re mert többnyire összeverődött. (HC -s külföldiek + Magyarok alkotják.) -
#97424 hmm esti krúz? bennevagyok
2 kérdés:
1 . autó sebességét hogyan tom megpiszkálni?
2 . egyedi festést hogyan tudok csinálni? -
#97423 Én az Rturbo-val veretem, vagy a mclaren gt-vel -
Misi08 #97422 Köszi Marci!:) Sikerült szépre megcsinálnom az utakat meg a fákat, mindent ;) köszi mégegyszer.:) -
USAMEN POWER #97421 Np.
Kérésre (#97417) del. -
Bencemomo #97420 Sziasztok! Az a kérdésem lenne hogy milyen programmal és hogyan lehet autóhangokat csinálni a játékba? Köszi -
Stockbauer33 #97419 Húúú baszki Marci most úgy összevisszamódoltam magam hogy 1 komolyabb esti vagy éjszakai krúzon csak finomságokat látok majd
A békát(one-77) ráraktam az Enzora.Jaaaajj de szép csodakék lett az új Aston :D
Milyen Rufal tóljátokti? -
#97418 valaki nem tud egy olyan út módot adni ahol a kettős záróvonal szaggatott lesz?
Előre is nagyon köszi -
#97416 Elküldenéd nekem akkor azt a Brabust, mert akármit is csinálok csak nem sikerül leszednem! -
Stockbauer33 #97415 A Gemballa Mistrale felnijét rávarázsolom a Turboéra.Habár jóónézki a Gemballa is .Próbálgasd a letöltést mert pikpak lejött nekem.Ha nem jó akkor írj és küldöm -
#97414 Pont most szemezgettem egy két dolgot onnan.
De én a Gemballa Mistrale-t szedtem le, na meg persze a toyota land cruiser-t, ja meg a jaguárt is, de valamiért a brabust nem tudtam letölteni.
-
Stockbauer33 #97413 Magyonszépen köszönöm
Ajánlanám az oroszokat
Mingyá letéptem 4-t./Porsche Panamera Turbo '10,Aston Martin DBS Coupé '10, Jaguar XFR '10,Brabus SV12 S Biturbo'06/
-
#97412 Csak Opelos dark road patch-ét használom. -
#97411 Tessék Stock! -
Misi08 #97410 Marci! Nagyon szép az Aston csak nem James Bond hajtja, hanem te:D
De te használsz valami módot a szigeten? Pl.: Fákra vagy útra, valami ilyesmi? Hmm? -
Stockbauer33 #97409 Marci légyszives muti holvan ez a mód.Danke -
ktomi22 #97408 ertem ... mondjuk 8 jatekos a max.. ott nehez csak ugy osszefutni .. na mind1.. pc-n jobb lenne.. de valamiert nem teccik a gepnek a game... azer vettem boxra,.. de ott telleg kevesebb gamer van... tdu ban :( -
az eleje lemaradt -
#97406 néhány fotó
-
#97405 Leginkább sehogy.
Van friend list, meg klubtársak, és a térképen lehet szűkíteni hogy melyik embereket mutassa. Vagy csak egyszerűen kocsikázol és össze futsz az arcokkal.
Szerintem boxon egyébként jóval kevesebb játékos van.