Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezzel mocit nem lehet festeni????? azokat mivel lehet?
1.67 d-vel miket tok átfesteni? a zx10-12r-t is átlehet?
Nem jó az ha valakit elkap a dicsõség. 😊 THX, majd igyekszem.

Neszerénykeggyéé te! <#ejnye1><#nevetes1>.Egy napután olyant csináltál amit mások nemtudtak.Csak így tovább.A Lexus hajót csináldmegnekem hasonlóra mint az SL-t.Bitte(PLZ) <#law>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Amúgy fasza a szerver megint... Felenged, térkép meg minden fasza, csak túl sûrün van a "The Network" felirat...

A profitól azé messze áll, de odatettem magam. 😊

- picit megijedtem hogy bugos lett a játékom, mikor benéztem a Chevrolet - Saturn márkakereskedésbe a városban. Chevrolet egy se volt ott, de megtaláltam merre van a szalon. 😊)
Valaki tudja még hány autókereskedés van áthelyezve ? 😊

nem tudtok több ilyen króm felnit? amugy hogy lehet felnit festeni????
Tudod én igen és készvoltam a munkádtól mert profimunka <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

<#eljen><#taps><#worship>

Törölt felhasználó
Te manager én meg gentleman!<#hehe> Már adtam neki egy egyszerû tippet<#wink>
Amúgy van aki már kipróbálta az SL 65 AMG fizika módom ? Jó lenne pár visszajelzés. <#wave>

S500 sry.. 😄 az E és az S betû közel van egymáshoz xD

Usamen: oké 😉

JAJA PM -ben !! #94828 és 29 delete !

Te láverboy ez nem E500 <#wilting><#nevetes2>.Van itt az SG-n vmi szerelem topik vagy mi.Na ott aztán van monika só rendesen.Habár álltalába a Coolon a Balázs sóba mennek az ilyenek.Én manager vok szal segitek majd <#eljen><#nevetes1><#nevetes2><#taps>

SeanJRRussel
Nem egyszerû az élet de azért ez mégis...<#wow3>
Maradjunk inkább a TDU-nál<#integet2>

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

#94826 hszbõl biztos van még jópár ilyen. 😊

Jajj de tutira jól néz ki ez a Merci E500 azzal a jó kis felnivel (Köszi ArtMooney bá) 😄

Off bnõvel kapcsolatban: Szóval lett egy csajom, nem részletezem... xD És van neki egy haverja aki hajt a csajomra. Aki hajt rá elég ovis, ez tény, emiatt is sértõdik meg azon pl. hogy nem kaphat puszit, nem mehet el hozzá... felfogási képessége -1, így szóból nem ért és nem akar leszállni a csajsziról, de amiért a haverja, mert jó fej, lehet vele jókat beszélni, nem akarja "úgy" megbántani, én meg nem akarom megverni szerencsétlen. Itt vagyunk 13/14 éves fejjel, így döntésünket megfontoltan, másokat megkérdezve akarjuk meghozni. Szerintetek mit tegyünk?

Arra a tárhelyre, ahova te töltötted fel, onnan a tiedét törölték és másét tették be =) Ezért ugyanazon a címen a másikét jeleníti már meg 😄

somdav95
geciiiiii azhogy 😄DDD tisztán emlékszem h autót töltöttem fel <#nevetes1> valaki törölje már ki

A nagyöregek villogtak rendesen.Köszi ezt a linket <#worship><#worship><#taps>

Szép a vas <#eljen>

Júúújjj xDD

Toyo
Toyo
Azaz, Modding tool.. na mindegy, viszont ez elég vicces, Somdav kolléga képfeltöltése se ez volt szerintem.. :-DD a lap alján

TDUnick: ArtMooney(HUN)

Ha modolni akarod, akkor kell Modding Tool, Photoshop, (DXTBMP)

Toyo
Régen jobban benne voltam ezekben, egyszer még Ladics akart egy Skyline-t összerakni, akkor cseréltem le egyszer az üveget csontsötétre :-D nem most volt, visszakerestem de sajna a képet azóta törölték (2009. január 14.) :-) Az a program sincs már fent amivel lehetett buherálni a dolgokat..

Nekem fekete a szélvédõ és a többi ablak 😛

Toyo
:-) Nincs, viszont ez a kicsit tejfehér szélvédõ és ablakok zavarnak csak, a többi tetszik úgy ahogy van.

Neked nincs nagy kipufogód bibíí <#crazya>

Toyo
Kicsit hasonló..

Hali.Jó manapság a Szerver?Nem dobál le?

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Patent kis kordé...

Csinálsz nekem? 😄D Amúgy ez volt régen <#vigyor3>

Nem tud akkora lenni a felni, max ha a modell szar =) Vagyis van egy méret, amekkorát használ a modell felnibõl, ha másik autón 24 colos, attól még ha egy másikra is ráteszed nem lesz 24 colos, hanem pl amekkorát használ a modell 18-as =)

Jaja, de ha túl nagy a felni, akkor esetleg egy lambóból csinálsz terepjárót ? Vagy szekeret ? <#idiota>

tdupe-ba be kell áliigatni a futómûvet, mega rugózást és ennnyi......
Azért lóg ki, mert annyira le van ültetve, hogy ez aszfaltmaró már...

na ez jó kérdés.. régebben szenvedtem vele én is... végül passzoltam :-/

(Ford GT kasztni módosítva Ford GT-R-en és a felni és a gumi közt volt egy üres rész <#idiota>)

valaki nem tudja véletlen nem lesz a játékba bmw s1000rr?

Laaccoo
Hello!Felni méretét hogyan tom megváltoztatni? Kicsit belelóg a karosszériába és amugy szerintetek melyik a legjobb hozzá?:

AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB

Annyira nem nagy szám... 😊

SL 65 AMG Pack

Ez meg nem árt hozzá !

Fizika: Lentebb említettem a 6 -ik váltófokozatot, + lovakat és nyomatékot, valamint kapott egy W12 -es motort. A végeredmény 345-49 km/h domborzattól függõen, 375 km/h pedig a max speed szélárnyékban. A váltó áttéteket beállítottam, habár aki majd leszedi a packot eldönti hogy állít -e még rajta. 😊 Továbbá átírtam a vasat B kategóriába.
Kapott Bridgestone gumikat, több mint fél tonna súly csökkentés után is stabil a verda, max HC -ban csúszik egy picit, de ez természetes. --> Ebbõl kifolyólag az irányításhoz nem nyúltam, a teljesítmény beállításokon kívül minden adat eredeti (utolsó 4 opció).

Na erre bevarázsolt a New 1 olyan fizikát hogy beugrik a csokijaffa.Kérdmajdeltõle <#eljen>

Nagy nagy grat <#worship><#worship><#eljen>

adamfesto
thx

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Kösz az infót. 😊

Hamarosan kész az SL 65 AMG fizika módom, 6 -ik váltófokozatot raktam bele, pár lovat, és nyomatékot. 6 -ikban szélárnyék nélkül 380 -nál akad ki jelenleg, dolgozom rajta hogy ez olyan 330-40 legyen, esetleg + szélárnyék adjon még pár km -et..