Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
- picit megijedtem hogy bugos lett a játékom, mikor benéztem a Chevrolet - Saturn márkakereskedésbe a városban. Chevrolet egy se volt ott, de megtaláltam merre van a szalon. 😊)
Valaki tudja még hány autókereskedés van áthelyezve ? 😊
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Usamen: oké 😉
Maradjunk inkább a TDU-nál<#integet2>#integet2>
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Off bnõvel kapcsolatban: Szóval lett egy csajom, nem részletezem... xD És van neki egy haverja aki hajt a csajomra. Aki hajt rá elég ovis, ez tény, emiatt is sértõdik meg azon pl. hogy nem kaphat puszit, nem mehet el hozzá... felfogási képessége -1, így szóból nem ért és nem akar leszállni a csajsziról, de amiért a haverja, mert jó fej, lehet vele jókat beszélni, nem akarja "úgy" megbántani, én meg nem akarom megverni szerencsétlen. Itt vagyunk 13/14 éves fejjel, így döntésünket megfontoltan, másokat megkérdezve akarjuk meghozni. Szerintetek mit tegyünk?
TDUnick: ArtMooney(HUN)
Online Rádió: http://www.radioseven.se/

(Ford GT kasztni módosítva Ford GT-R-en és a felni és a gumi közt volt egy üres rész <#idiota>#idiota>)

AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB

Fizika: Lentebb említettem a 6 -ik váltófokozatot, + lovakat és nyomatékot, valamint kapott egy W12 -es motort. A végeredmény 345-49 km/h domborzattól függõen, 375 km/h pedig a max speed szélárnyékban. A váltó áttéteket beállítottam, habár aki majd leszedi a packot eldönti hogy állít -e még rajta. 😊 Továbbá átírtam a vasat B kategóriába.
Kapott Bridgestone gumikat, több mint fél tonna súly csökkentés után is stabil a verda, max HC -ban csúszik egy picit, de ez természetes. --> Ebbõl kifolyólag az irányításhoz nem nyúltam, a teljesítmény beállításokon kívül minden adat eredeti (utolsó 4 opció).
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Hamarosan kész az SL 65 AMG fizika módom, 6 -ik váltófokozatot raktam bele, pár lovat, és nyomatékot. 6 -ikban szélárnyék nélkül 380 -nál akad ki jelenleg, dolgozom rajta hogy ez olyan 330-40 legyen, esetleg + szélárnyék adjon még pár km -et..