107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • marcihusi
    Tessék a fekete!
  • carloelsa
    Már nem tudom honnan töltöttem le :S
    PM ment, köszi
  • Hoffi
    Ha arról van szó hogy tv-n akarsz játszani nekem írhatsz hátha tudok segíteni!
    32"-os Samsung LCD TV-n tolom:D
  • vajo
    a feketét betudnád linkelni??? légyszi...köszi.
  • [HUN]FaTaL
    Nem, nincs tévém. Ha tudnék már válaszoltam volna :)
    Szasz! Írtam neked PM-et. Nem tudsz a problémámra valami jó megoldást????
  • [HUN]FaTaL
    Télleg :D
  • Stockbauer33 #97437
    6-ost
  • ktomi22
    kar hogy xbox meg pc verzio nem 1 szeron van :(
  • [HUN]FaTaL
    Régen játszottam de emlékeim szerint num 5 talán.
  • wollnerd #97434
    Sziasztok!
    Valaki megmondaná, hogy amikor az F billentyűt lenyomom, és rámegyek a hozzáadás a barátok listájához gombra, melyik billentyűt kell lenyomni?
    Mert hiába nyomom az entert nem aktiválódik!
    Előre is köszi!
  • Leo 1991
    este tervez valaki krúzt??
  • bootsector
    ÖÖÖöööö. 1000 bocs, most látom, hogy kaptam ez ügyben egy privát üzenetet, úgyhogy tárgytalan! Elnézést!...
  • bootsector
    Bocs, hogy ismétlem magam, csak jó ideje nem jött válasz az egyedi rendszámos kérdésemre. Tud valaki módszert ennek megváltoztatására? Keresgéltem rá valami programot, de nem találtam. Köszi előre is!
  • adamfesto
    Na erre mondaná a Paliki: fehéres füst, te Gyulám, kilukadt a vízpumpa!
  • Stockbauer33 #97429
    1 vmit tisztázzunk.Én nembaszódok ki és nekem át van írva A-tól Z-ig minden kocsi.Nem értem miért baszna ki?Ha gyorsabbat akarsz akkor ez az 1 lehetőség van.Több nincs.A szerver csak ezt a módositást engedi.Az hogy 1-2 homály még mást is át ír és kibaszodik az legyen az ő gondjuk.Béna faszok.Ennyi.Ha nem jön össze hagyd a faszba erre a 3 hónapra jó az úgy ahogy van.
  • Laaccoo
    KÖSZ az infókat ha kibasz a szerver akkor hagyom csak azér kellene mer lassu az slr Mclaren
    hát az egyóra kicsit későn van de majd meglássuk
    és ha berakok egy módot azt látják a többiek ? pl egy kocsit
  • Stockbauer33 #97427

#97424 Nézdmeg ezt és a dragba megpróbál6od átírni 0.113 ra.javaslom hogy inkább A kategóriás lovakat írját mert a többi ....

Próbálj minnél több embert felvenni barátlistába.Amire mijárunk az éjfél vagy egyórától indul.A fricc vezette krúznál becsuszik a csoki mert a fhürer nemállmeg sehol és addig megy amég lenemesik reggel 7kor a székről Ez akár 4-5 szigetkör.De megbeszélhetjük ma éjjel 1kor az északkeleti golfpályánál a találkozót és meghajtom veled az új kedvencemet(Aston one-77)Ha fentlessz a többi sebesség őrült akkor velük is gurul6c
    Egyedi festést úgy tudsz, ha egy komplett autót festesz át, úgy mintha moddolnál bármilyen kocsit. Még ez is elég macerás dolog!
  • USAMEN POWER
    1. Tdupe -vel, de nem érdemes mert kibasz a szerver.
    2. Nem tudom.

Stock meg ezeket érti esti cruise alatt, és egyik sincs kiírva sg -re mert többnyire összeverődött. (HC -s külföldiek + Magyarok alkotják.)
  • Laaccoo
    hmm esti krúz? bennevagyok
    2 kérdés:
    1 . autó sebességét hogyan tom megpiszkálni?
    2 . egyedi festést hogyan tudok csinálni?
  • marcihusi
    Én az Rturbo-val veretem, vagy a mclaren gt-vel
  • Misi08
    Köszi Marci!:) Sikerült szépre megcsinálnom az utakat meg a fákat, mindent ;) köszi mégegyszer.:)
  • USAMEN POWER
    Np.

Kérésre (#97417) del.
  • Bencemomo
    Sziasztok! Az a kérdésem lenne hogy milyen programmal és hogyan lehet autóhangokat csinálni a játékba? Köszi
  • Stockbauer33 #97419
    Húúú baszki Marci most úgy összevisszamódoltam magam hogy 1 komolyabb esti vagy éjszakai krúzon csak finomságokat látok majd
    A békát(one-77) ráraktam az Enzora.Jaaaajj de szép csodakék lett az új Aston :D
    Milyen Rufal tóljátokti?
  • Hoffi
    valaki nem tud egy olyan út módot adni ahol a kettős záróvonal szaggatott lesz?
    Előre is nagyon köszi
  • marcihusi
    Elküldenéd nekem akkor azt a Brabust, mert akármit is csinálok csak nem sikerül leszednem!
  • Stockbauer33 #97415
    A Gemballa Mistrale felnijét rávarázsolom a Turboéra.Habár jóónézki a Gemballa is .Próbálgasd a letöltést mert pikpak lejött nekem.Ha nem jó akkor írj és küldöm
  • marcihusi
    Pont most szemezgettem egy két dolgot onnan.
    De én a Gemballa Mistrale-t szedtem le, na meg persze a toyota land cruiser-t, ja meg a jaguárt is, de valamiért a brabust nem tudtam letölteni.
  • Stockbauer33 #97413
    Magyonszépen köszönöm

Ajánlanám az oroszokat

Mingyá letéptem 4-t./Porsche Panamera Turbo '10,Aston Martin DBS Coupé '10, Jaguar XFR '10,Brabus SV12 S Biturbo'06/

• marcihusi
    Csak Opelos dark road patch-ét használom.
  • marcihusi
    Tessék Stock!
  • Misi08
    Marci! Nagyon szép az Aston csak nem James Bond hajtja, hanem te:D
    De te használsz valami módot a szigeten? Pl.: Fákra vagy útra, valami ilyesmi? Hmm?
  • Stockbauer33 #97409
    Marci légyszives muti holvan ez a mód.Danke
  • ktomi22
    ertem ... mondjuk 8 jatekos a max.. ott nehez csak ugy osszefutni .. na mind1.. pc-n jobb lenne.. de valamiert nem teccik a gepnek a game... azer vettem boxra,.. de ott telleg kevesebb gamer van... tdu ban :(
  • marcihusi

az eleje lemaradt
  • marcihusi
    néhány fotó

• marcihusi
    Leginkább sehogy.
    Van friend list, meg klubtársak, és a térképen lehet szűkíteni hogy melyik embereket mutassa. Vagy csak egyszerűen kocsikázol és össze futsz az arcokkal.
    Szerintem boxon egyébként jóval kevesebb játékos van.