107666
-
#97494 Ha esetleg kellene valakinek!
-
-
#97492 Épp ez megy most
Cigiszünet van -
carloelsa #97491 WTF? Védlek o.O Mert azt írta, hogy kaki a sötétítés, sztem meg jó... és mondtam egy olyan indokot, amivel cáfoltam az ő HSZ-ét... :) -
USAMEN POWER #97490 Mivel vitát szűlt a videóm, inkább törlöm a fa***a az egészet, a videót is. Többet nem szúrok be ide egyet se, minek. Az észt ossza az akinek van mire.
(#97457 - 59, #97485 - 89 delete.) -
#97484 Hello. Egy TDU guru segítségét szeretném kérni.
Helyzet a következő: megvettem a TDU-t, rengeteget mentem vele, van egy sokat futott profilom. Időnként elmentem, a komplett mappát a Dokumentumokból.
Megvettem a Megapackos TDU-t és feltelepítettem. Ha bemásolom a mentett profilom, nem csatlakozik. Ha új profilt csinálok, az működik, tehát a CD kulcs jó.
Olyan mintha tárolna valahogyan a profil mentése hogy milyen CD kulccsal kreáltam és másikkal nem használható.
Találkozott valaki ilyennel? Mi lehet a megoldás?
Próbáltam hogy kitörlöm a file-okat amik tartalmazzák a kulcsokat, be is kérte újra, de ugyanúgy nem csatlakozik az új kulcsokkal. A régivel igen, az újjal nem!
Nagyon hálás lennék ha valaki tudna segíteni!
Köszönöm -
USAMEN POWER #97483 A véleményeket pedig majd itt lehet közölni. -
carloelsa #97482 Off... (nfs) multkor volt róla szó, hogy jó lenne... hát ITT megteheted, akit érdekel próbálja ki :) -
Stockbauer33 #97481 Elküldöm azt is de te itt #97467 nem az SL-t kérted
Valószinü erre gondoltál -
#97480 kösz
de S500-ast küldtél:D
nekem meg az SL65-ös kéne -
Stockbauer33 #97479 Elküldtem.Sry hogy bekéstem vele.
#97478 Azzal a traktorhangúval? -
Szabi1991 #97478 Spyker krúz 19:30 Spyker szalon? :DD
én ott leszek.. :) -
#97477 Ja értem! -
#97476 az már megvan leszedtem
csak ha akarok a narod-ról tölteni majd később,amiatt kérdeztem
-
#97475 Érdekes!
Amit küldtem oda már nem kellett beírni....
Na ahogy Misi mondta.
Ha nem megy szólj feltöltöm valahova. -
#97474 oké kösz:D:D -
#97473 hogyan kell letölteni a narod.ru-ról?? -
#97471 1000 köszönet és hála -
#97470 Tess -
Misi08 #97469 Bal alsó sarokba beírod a kódot amit kiír és alatta van, hogy Скачать az a letöltés ha minden igaz:D sok sikert;)
U.i: Ha az az önmegsemmísítő gomb, nem vállalok felelősséget:D xD ;) :P -
#97468 Igen , én már észrevettem. Hát ez elég problémás mert több az árnyék mint a napfény! Pedig az oldalon ez volt kiírva: Bugs:None Known. A készítője ne legyen vak! -
#97467 1 kis help mert nem tudom letölteni a narod.ru oldalról
ezt kéne
kösz előre is -
USAMEN POWER #97466 Tölts le egyet, csinálj biztonsági mentést, és próbáld ki. -
USAMEN POWER #97465 Nem hiszem hogy mást küldött el, mint amit ő használ. Játékban a fényviszonyok ilyenek valószínüleg amiért sötét a belső, használd egy ideig és időnként világos is lesz majd meglátod, ez a mod hibája. Nekem ugyanez volt a Camaro SS -el.
#97458: Mivel én még amatőr vagyok a Sony Vegas használatában, jelenleg számomra ez egy fontos eszköz hogy játszok a sötétítéssel, ha azt szeretném elérni hogy a zene is illeszkedjen a videóhoz. -
#97464 a hf-garage autóiról tud valaki valamit mondani??
pl.:kifagy-e a játék??nem indul el??stbstb
Kösz előre is -
#97463 ezt honnan tudnám letölteni?? -
#97462 Letöltöttem a Recaro-s BMW-t, és a belsője olyan sötét, mint a 2. képeden!
Az 1. és a 3. képen jó a belső!
Neked milyen? Milyen BMW-t használsz?
Előre is köszi!
Ui.: Még jó hogy telepítője van, könnyen le lehet törölni! -
#97461 Először kicsomagolod a a rar-t, majd az exe-vel telepíted és már megy is. Nem vág le a szerver, mert ez csak vizuális mod és amúgy is csak te látod, na meg persze akinek szintén fent van. -
#97460 Én beraknám azt a feketét (BMW M3 GT2). Elfogadja a szerver? Először modolnék az onlineba. Csak az exe-t kell futtatni? A rar tartalmát a játék könyvtárába másolni vagy nem kell?
Köszi! -
#97456 Hát, hajnali 2 és 4 között volt kb.
Esténként éjfél után. Persze nem minden este, de ezt előre nem tudom neked megmondani. -
#97455 Hali! Hány orakor volt ? Következő mikor lesz? -
fuge2 #97454 Szervusztok, szeretnék xbox 360-on játszani multiplayer game-eket Live-on. Nemrég vettem meg és nagyon tetszik, de multiplayer-ben nem találok játékot.
Elmondaná valaki, hogy
- mire jó ha egy party-ban vagyok valakivel?
- mire jó, ha egy klubban vagyok? Csináltam egyet, de nem látom értelmét.
- van valakinek klubbja, ahova beléphetnék?
Köszönöm,
Xbox 360 gamertag:FugeLive -
carloelsa #97453 Jó volt az anyag, amit adtál neki, úgy látszik :D -
#97452 -
#97451 A második képen mintha be lenne szívva a sofőr, nézzétek meg, hogyan látja a jobb oldalról előző kocsit. -
#97450 köszi szépen!
hát brutálul néz ki bár a második képen elég sötét a belső! -
#97449 tessék!
-
#97448 szia!
betudnál rakni nekem erről a bömösről egy olyan interior fotót amikor rendesen játszol és közbe? csakhogy hogyan áll benne a kamera meg ilyesmi!
Előre is köszi! -
#97447 Jót gurultunk tegnap HG!
Köszi -
carloelsa #97446 Jah ezaz :)