Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roger6
A téglatörés és a vok szó valahogy nem illik össze...<#idiota>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Srácok ! Mostmár legyen vége az offnak. Thx !

Törölt felhasználó
De aranyos!😊

#94895: Ügyes vagy Rex! Ügyes fiúúúú vagy!<#nevetes1>
SeanJRRussel

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Remélem addig hazaérek, amúgy csinálok egy új verziót a fizikából, az eredeti adatokat adta meg a Tool (moder) de nem elég harapós a gyári tuning. 😊 270 -et épp hogy kiprésel magából.

A kocsi is 😄 De cool hang, aztaa 😮

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Jaja, csak feketében királyabb. 😊 <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Kukába vele 😄

Most találtam meg ezt a csodátEzt mondtad?(Black series)

Ühüm <#vigyor3>

Dá jó ez az S5 a felnivel együtt 😛

Jah és elvoltam 😄

Bocsika Sean meg Soultán.Majd máskor fiuk <#integet2><#eljen>

tdu Toyota
Rendben akkor holnap kb. 20:00 körül? 😄 addig megcsinálom a verdát

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Lassan Finnország, vagy Canada lesz Oahu -ból... 😄 <#eljen>

Fehercsoki
Újratelepítettem a játékot,megapack,1.67d patch,magicmap és 1 darab autó van berakva pluszba,illetve szinte minden hang lecserélve,de valahogy a blur effect eltûnt a játékból😮 Régebben ha gyorsan mentem és oldalra néztem akkor volt ott effect,most meg egyszerûen semmi.Mi lehet a baj?

Holnap max ilyenkor tudok majd cruiseolni. Esetleg akkor holnapután. 😊

Chevrolet Camaro SS (2010) - Itt a file másolgatós verzió a Saturn Curve -ra. Az eredeti Pack fent van a TDU Centralon, viszont az telepítõs, és a Pontiac GTO -ra rakja rá. Habár mostmár lényegtelen mire raksz rá egy mód verdát, mert a tdupe -megold bármit.

TDUPE - Csináltam Read Me -t hozzá, de elég ha csak a Net Frameworkot dobod fel, az 1.67 -es patch nem lényeges.

Ultimate vagy haver! <#eljen><#eljen> tiszteletem

Megint Winter mod..:

Van egy tölthetõ verzió a centralon amit Illusion csinált, csak abban nincs sok fenyõ.

Nemááár, úgy szeretném beégetni egy screenshottal! <#eplus2><#action><#eljen>

tdu Toyota
Uh rohadt jól néz ki ezt lekapom

tdu Toyota
Usamen: ha mára tervezed a cruiset akkor arra sajnos nem tudok menni de ha holnapra akkor ott leszek 😄

Nyugi van gyerekek ! #94865, #94867 - 69, #94871 delete !

Itt van Toyota(hun), így néz ki a vas. Mindjá feldobom neked a packot.

Laaccoo
jóvanmár az a mult volt azóta sikerült 😄 akor bocs

AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB

Laaccoo
bocs elszurtam a linket helyes

AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB

Ja mo -n sündörség. 😊

shumika
A kopó rosz kifejezés, SÜN!!

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Bocs, kommentek 3. oldala van linkelve. ITT tehát.

Látom, hogy írtál TDUcentralon, meg azt is, de amugy le van írva, hogy még aMercedes Benz 600-on dolgozik és utána úgy tervezi kiad egy elõzetes traffic pack-ot, ami mivel 20.-án írta, ezen a héten már várható.<#smile>
ITT tessék követni az eseményeket, patent kis csomagocska lesz ez!

xDDDD szívesen xDDDD

Hú hallod, ha nem mondod, rá se jövök. 😊 THX az infót.

Pár napja megtuningoltam a verdámat, de ez a kopóknak úgy tûnik nem tetszik..

Ez egy traffic car... nem te vezeted 😄

shumika
Te kikunyerálod és aztán meg mi tõled!!

xD

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Itt megvan a Diablo sün Én most zuztam szét egy ilyen sünt a városba az SLR-el.

Tessék. Habár a mód még nem elérhetõ, a csávó az 1.68 -as patchen dolgozik elvileg, attól függetlenül azé a rendõrautó megpróbálom kikunyizni.. 😄

Kötéltáncos
Ez nagyon tetszik, tudnál linket adni hozzá? Elõre is köszönöm! :-)

Tudod mit találtál? 😮 Rendõrautót 😮 <#hehe><#idiota>

Ez se kutya !

Húúú mit találtam srácok ! 😄

Töröltem, de a játék így is úgy is szar volt már. 😄

#94846: THX az infót ! 😊

Most pedig, hang, és felnikeresés a Camarora, mert a Saturn Curve -é elég ratyi. 😄

A Fizika modot elég lett volna törölni 😄

GerY5
Azoknak a figyelmébe, akiknek néha így megõrül a játék egy-egy autó telepítése után, de nem tudják helyrehozni:

Telepítés elõtt MINDIG készítsetek biztonsági másolatot a "Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\DataBase\" mappa tartalmáról! Ha indulásnál kifagy a játék, akkor jó eséllyel az itt található adatfájlok váltak a játék számára korrupttá. A biztonsági másolat helyreállítása után a játék ismét fut. Igaz, ekkor az új jármû fizikája nem érvényesül, de legalább fut a játék. 😊

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

Nem kell az 1.67 -es patch a TDUPE használatához !!

Tegnap leszedtem a 2010 -es Camarot -t, fasza telepíthetõ kaszni, és fizika, csak én nem szeretem az ilyet. A kaszni filejai elérhetõek voltak, azokkal nem volt gond de háth az a fránya fizika, ahhoz csak telepítõ file volt. Fel kellett telepítenem, hogy a TDUPE -ben kinyerhessem az adatokat, de háth a game a második logó videó után kifagyott. Ma újraraktam a gamet, mert nem jöttem rá a problémára, de több mint valószínü hogy a telepítõs fizika cseszett el valamit.

Rátérek a lényegre. Fent van a Net Framework 3.5, majd a Saturn Curve -ra ráraktam a tdupe -vel megszerzett Camaro adatait. A verdát kipróbáltam, nem fagyott ki a game, minden fasza. Ezzel csak azokat akarom megcáfolni, akik azt mondták nekem hogy kell az 1.67 -es patch. Nem rossz a patch, de én elvagyok abban a közegben amit kb.1 év alatt megszoktam.

GerY5
"OFF"

Eladó egy használt, de kitûnõ állapotú, rendszeresen karbantartott Logitech MOMO Racing FFB kormány. Legutóbb decemberben lett megbontva, kitakarítva és zsírozva.
Extraként egy GTR2-höz készített mágneses rögzítésû laminált feliratozás is tartozik hozzá, igény szerint PSD template-el együtt.
(A közeljövõben több játékhoz is fognak felkerülni a tárhelyemre ilyen nyomtatásra kész template-ek. A mágneses rögzítésrõl akkor fogok bõvebben írni.)
A kormányról és tartozékairól fotók az alábbi linken találhatók:

http://geo-design.hu/resources/pics/Logitech_MOMO_Racing

Ára: 15.000 Ft (a szállítási költséget átvállalom)
Vételi szándékkal jelentkezni privátban lehet!

FIGYELEM! Karbantartáshoz csakis fehér zsírt szabad használni!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
MAMawrajesabaB3nAvageSesuSeBeYaz

ON

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"