107666
-
#3803 Nekem az illúzióromboló kicsit a kocsik belső nézetében, hogy rengeteg kocsi van, amelyiknél van H irányú váltó.És ott is csak szekvenciálisan vált.(Pl a régi Ferrarinál, csak hirtelen nem jut eszembe a neve)
van rá mód, hogy normálisan váltson? -
#3802 Megint hülye voltam:)) Belehet állítani x-en is;) de így még rosszabb. Mind1 ez jó hír a gépes-kormányos irányítás miatt. Mindjárt le is kapom a betat:) -
#3801 a PC betaban akkor is lehet ha nincs fent a kormány. -
#3800 isis -
blackgamer #3799 ez a beta verzió multi vagy single player? -
#3798 Végignéztem:)) A segitségeket off-ra tettem, de a linearitást csak akkor lehet állítani ha kormányt érzékel a gép. -
#3797 Találtam a városban egy helyet,annyira laggolt ott a gém,hogy alig bírtam kimenni és minden kocsinak neki mentem -
#3796 Hát nem tudom, én például tuningolatlan Zondával nyomtam le az Island Touron a Saleen-t meg a Mclarent. -
#3795 Tuningolva egyébként módosul az erősorrend. Valamint van amelyik kocsi kategóriát vált tuning után. -
#3794 Ja, ahogy Bucser kolléga is mondta a kormányzás "direktsége" menüből állítható.
Vajon végignézted-e a menü lehetőségeket X360-on??? :) -
#3793 Azt hittem, hogy az A és B kategóriáknál már rékényszerülök az olasz modellekre, de tévedtem. Nem az olasz és nem is a legdrágább modellek a legjobbak a D, C és B kategóriákban. Szvsz D kategóriából a legjobb választás az Aston DB9, C-ből a TVR Tuscan, B-ből pedig a Noble! (ez utóbbi potom 90 ezerért)
A-ból meg gondolom a McLaren lesz... :D Szóval csupa angol modell!!! :) -
#3792 Minden segítség kikapcsolható. Kormány linearitása állítható. bár kormánnyal még nem próbáltam. Majd felrakom másik windows alá ahol van kormányom és ott kipróbálom. -
#3791 Az és nagyon komoly:D De az egy óra alatt 200 km is durvás futam csak ott van forgalom is igen barátságtalan mértékű:D A másik 187 km-es versenynél nincs forgalom csak az ellenfelek. -
#3790 látom nem csak én vagyok olaszpárti:D Nálam is bent áll egy murcielago és egy ferrari a sarokban:D
Persze motorból is Ducati van:D -
#3789 sztem x-boxon azért még szebb mert alapbol arra csinálták ez csak egy átportolás -
#3788 irtam pm-et!!! -
#3787 És milyen az irányítása? X360-on nekem nem tetszik. Ha kormánnyal játszol akkor is van kormányzási segítség? Ha pl. hirtelen jobbra rántod a kormányt akkor az tényleg úgy mozog a játékban is mint ahogy te mozgatod? -
#3786 Töröltem párat... -
#3785 OMG...
gyönyörű (miértlenne szebb x-en?)
tényleg csodaszép:) -
#3784 van kódom,de 500ft-ot adok érte? -
#3783 lenne egy eladó serialom, még nem használt. akit érdekel pm -
#3782 versenyeket szervezni házon belül és más klubokkal is (ez utóbbi azt hiszem még nem működik)
...de még nem tudtam semmit, mert tegnap még csak egyedül voltam a klubban, mikor abbahagytam a játékot. -
DJ BP #3781 Sland, látom törölni kéne megint :) -
#3780 Hykao:miket lehet csinálni egy klubban?(írtad,hogy neked van) -
#3779 irtam pmet. -
#3778 Eleve nem 5 hanem 6 dollár ha jól emlékszem. (4.95 + adó) -
[Walaki]D`Lair #3777 Azért nem estem tőle hanyatt... -
#3774 3800mb -
taylorp #3773 Mekkora is pontosan a ZIP file? -
#3772 hát egy ezresért nem csodálom,mert többe kerül mint 1k -
#3771 na igen csak a szűk családomban nincs olyan bankkártya amivel tudnék neten vásárolni,akinek meg van az nemadja oda... -
#3770 Vannak érdekes autók...
Viszont nagyon szép képek -
taylorp #3769 Nekem is a sógorom segített, neki van bankkártyája, én kesben kapom a fizumat. :) -
#3768 bárcsak én is ott tartanék hogy már megvan a serial :D csak nemtok bankártyát szerezni :S:S:S és senki se volt olyan kedves hogy egy postán feladott ezresért adjon serialt :( namind1 várok januárig és nagyvaloszinüséggel ott is lemaradok szal februárig :( :D -
taylorp #3767 Bárcsak én is ott tarthatnék már, hogy keressük egymást! -
#3766 Sajna csak annak tudok küldeni, aki már "barát", és csak az lehet barát, akit megtalálok, és bejelölöm, ő meg visszaigazolja. Tegnap egész nap kerestelek téged is, de nem találtalak soha a térképen. -
#3765 Mert nem jártad végig az autókereskedéseket! :) -
blackgamer #3764 egy szerveren (vagy világban) hány ember játszik egyszerre?
a faq-ban érdemes lenne egy részletesebb leírás a serial megszerzésének menetéről -
#3763 -
#3762 én nem kaptam meghívót :(