107666
-
#3844 -
#3843 A salent lehet tuningolni!!!!!!!Az amcsi autók tuningoknál!!!!!
401 kmh/h
1000hp
Ezzel csináltam meg a 190km versenyt!
Izom erős autó -
#3842 na arra kiváncsi leszek... -
#3841 Jövő hét végére várható peccs a bétához, és állítólag erről értesítést is kapunk majd a szokásos kis levélke formájában a játékban. :) -
#3840 aranyos kis kocsi,gtr2-be kedvencem volt -
#3839 énis kezdem unni,de valszeg megveszem eredetibe -
#3838 Hát azok a trafipaxos küldetések nem épp a kedvenceim, bár azért elboldogulok velük...(mondjuk van egy ami az őrületbe kerget: amikor D kategóriás autóval kell menni forgalomban, hosszú egyenes, majd kanyargós útszakasz...)
Nekem most ez a garázs legerősebb tagja: (ahogy néztem, nem tuningolható)
-
#3837 Teljesen egyenes rész volt. Se előttem se mögöttem senki és lehetett tolni neki kiadósan.
Egyébként azautomata váltó el van baszva..... Sebességhez van igazítva. Viszont az a szar sebességmérő az előreirányuló mozgást méri (ezért lehet az, hogy radarnál áthaladva olyan pofátlanul alacsony sebességet mér ha éppen fordulsz. Elég hülye rendszer) És az A és B kategóriás autóknál érdemes azonnal kapcsolni kettesbe és onnan indulni... egyszerűen az 1-es semmit sem ér... -
#3836 Először is nem a bétateszt árát fizettük be, másodszor meg a bétateszt - bármilyen furcsa is némelyeknek - NEM A "JÁTSZÁSRÓL" szól... -
#3835 addigra már jön a nyitott beta, de addig kijátszom:D
meg is unom -
#3834 És utána meg még megveszed majd tízenX ezerért ?
-
#3833 1 hónapot befizetsz akkor 1 hónapig játszhatsz a BETA-vel... -
#3832 És ti akik most befizettétek az bétateszt árát , utána a teljes verziót megkapjátok ?
Vagy csak addig játszhattok vele?
-
#3831 Nem biztos, hogy nem pontos. Lehet, hogy lejtősebb szakaszon érted el a 395-öt. -
#3830 Köszi! :) -
#3829 "A Serialokért kunyizók hozzászólásai törölve lesznek!"
-
#3827 Ez így van, szerintem most majd a Test Drivet fogják "lemásolni" a NFS: The Island c. játékkal (lehet, ez lesz a neve) -
#3826 A régebbi NFS-ek tényleg nagyon jók voltak, azonban most úgy tűnik, hogy a TDU át fogja venni a vezető szerepet, ha csak az EA-nél nem tudnak előrukkolni valami újjal. Mondjuk kezdhetnék azzal, hogy visszavesznek ebből a tuningőrületből és megpróbálnak visszatérni a játék gyökereihez. Nekem egy NFS 5 szintű tuningrendszer tökéletesen megfelelne. -
#3825 Ez így van, mai napig játszok vele. A NFS 3-hoz, NFS 4-hez csináltam egy apró kiegészítőt, amivel a szebb grafikát elő lehet hívni a játékból. (Azt hiszi a játék, hogy 3DFX kártya van a gépben, módosítást Windows XP 32 bit rendszerre készítettem el, linkje megtalálható itt az sg-n, játék fórumában)
NFS5 nagyon király játék volt, különben TDU szerkesztői csinálták a PSX változatát. -
#3824 jobbv volt anno az nfs -
#3823 ha NFS Porsche szintű a fizika, akkor már rossz nem lehet! :) -
#3822 VAn itt valakinek saját klub-ja? -
#3821 Az aláírásodban lévő configgal nem sok gondja lesz szerintem.
Egyébként nem vagyok olyan hatalmas FAN:) 1500 mérföldet vezethettem össze eddig kb:) Vannak itt sokkal többet megért bétateszterek szerintem:) -
csoola #3820 ó te fan vagy sztem:D -
csoola #3819 szintén érdekelne minden, föleg a gépkövetelmény, hogy az hol tart most, mert szépnek szép ahogy látom, cak ennek azért meglehet az ára... -
#3818 Egyértelmű árkád autókázás könnyedebb stílusban egy két igencsak idegőrlő feladattal:D Viszont nem olyan béna szar mint az NFS utóbbi 4 része:) Amolyan Hot pursuit 2 vagy Porsche szintű (kár, hogy nem lehet részenként upgradelni az autókat csak csomagban:() -
#3817 meséljetek már, milyen az irányítás, fizika? Hova sorolnátok be leginkább? -
#3816 sztem még januárig bőven lehet regelni -
csoola #3815 boca lámi kérdésért, de cask 1x láttam gépet is a képekhez, ti mivel nyomjátok és hogyan megy? -
#3814 Különben ez a BETA teszt mikor fog lezárulni? Remélem még holnap este is elérhető lesz, mert nincs money a kártyámon, támogatást meg holnap kapom meg. -
#3813 kikell választani,hogy csak 1 hónapra regelsz -
#3812 Hogy lehet 5/3 dollárt fizetni ezeknek? Mert leakarnak 25-30 dolcsit számlázni... -
#3811 uh de durva -
#3810 A végsebesség egyik jármú esetében sem pontos. Símán tovább lendíthetőek. -
#3809 Csak neked:)
-
#3808 És mennyi alatt van 100-on? Mondjuk elég idegesítő, hogy csak vásárlás után derül ki, lehet-e tuningolni és mennyire... -
#3807 hármasra tunyingolt lamboval most mentem 395-öt:D Csak jött a kanyar:)
Kihúzatni egyébként a sziget nyugati részének egyenesi jók nagyon. -
#3806 Tudom, a tuningot is figyelembe vettem! :) A Saleent és a McLarent már nem lehet tuningolni? :O (mondjuk a Mercedes CLK DTM-et sem lehetett)
Most vettem meg a Saleent, 1/3 annyiba került mint a McLaren GTR, de nem tűnik rosszabbnak... -
#3805 Viszont legszívesebben megint belerúgnék egyet a netszolágltatómba... belekezdtem megint a millionaire's race-be erre mikor már túl vagyok a 41 checkpointból 35-ön fogja magát és connection lost to the server.... IP váltás... hogy aza jó édes:D -
#3804 nincs, csak ugy lehet váltani amilyen a kocsiban van