107666
-
#3970 Ehh bazz...3x-ra sikerült csak az a kurva 200km-es faszság...elsőre úgy szaggatott, hogy több bírságot szabtak ki a rohadt zsaruk, mint amennyi lóvét kaptam a végén a 2. helyért (10másodperccel csúsztam le a 60 percről...)...aztán második próbálkozásra 51 percnél egyszercsak bekúszott a kis értesítő levélke a szöveggel, hogy megérkezett a kereskedésbe a megrendelt Shelby Daytona - aminek az eredménye az lett, hogy olyan jól megakadt ez a szar egy pillanatra, hogy sikerült lerepülnöm arról a bukkanókkal teli védőfalas autópályarészről, és percekig csak kóvályogram, mire sikerült visszakászálódni rá...
...korábban többször is előfordult, hogy új billentyűzetet kellett vennem, mert egy-két jól irányzott "hammer fist" következtében ripityára törtem őket...azóta már lenyugodtam, de most óriási késztetést éreztem, hogy szétverjem a monitort a billentyűzettel hirtelenjében...
Na szóval harmadszorra már nem akadt (érdekes módon - lehet, hogy addigra már beswappelgette magát...) és egyéb levélke vagy más baromság sem gátolt meg abban, hogy 60 percen belül beérjek. Ezzel teljesítettem az összes egyjátékos idő feladatot, nade a VW szalonban mégsem tette elérhetővé azt a rohadt W12-t...lol...és azt írja, csak akkor lesz elérhető, ha minden egyjátékos idő-futamot teljesítettem - node a térképen már nincs egy sem... Később ad még be vagy mi a túró???
(Mostani fejemmel már tuti csak motorral vágnék neki ennek az egy órás futamnak...) -
#3969 sztem majd nézz vissza 80%-nál -
#3968 Valaki segítene nekem privátban az átutalásról, hogy tudjak TDU Betaval játszani? Azt írja, hogy a Transaction nem volt sikeres. -
#3967 Na akkor visszatettem... :) -
DJ BP #3966 hát a Lexus, az kiegészítő az Xboxhoz (letölthető), de szinte teljes modellpaletta lesz (IS, GS430, GS hibrid, LS430, LS600H, SC430), teljesben biztos lesz -
#3965 Megtaláltam a LEXUS showroom -ot, de a kereskedésbe nem lehet be menni, mintha inaktív lenne. Lehet hogy azért mert még csak 17%-nál tartok vagy mert BETA? (DUCATI motor showroom-tól kb. 200m-re, balra merőleges fő úton található)
-
blackgamer #3964 gondolom xbox-os vagy ps2 -
taylorp #3963 Ami a jobb oszloppa ban Test Drive Unlimited, az valami beugratós kérdés? Én azt nem pipáltam ki. -
#3962 igen -
blackgamer #3961 szóval kamázzak hogy erős gépem van és sok játékkal játszok? -
#3960 Mit összenem variáltok egy sima regisztrációval -
taylorp #3959 Ismerős a szitu. :) -
blackgamer #3958 most tovább engedett, nem tetszett neki a 4 jegyű zip code, 5 kellett neki... -
blackgamer #3957 és ott merre? -
taylorp #3956 Persze hogy ott! -
blackgamer #3955 vezérlőpult -> rendszer -> eszközkezelő de ennek mi köze a netes vásárláshoz?
vagy a 3dgamers profilban kérdezi? -
taylorp #3954 Ott, ahol be kell állítani milyen procid, videókarid, mennyi ramod van. -
blackgamer #3953 xp-m van, sajnos nem igazán értem mire gondolsz -
taylorp #3952 Nem kell account number, az oprendszert állítsd át XP-re, nekem is az volt a baj, hogy 98-on felejtettem. -
blackgamer #3951 3Dgamers-nél ott akadtam el hogy valami Account numbert hiányol amit a profilomnál kell megadni
esetleg valaki lenne kedves lépésről lépésre leírni, mert nem igazodok ki az egészen -
#3950 mert pl fileplanetnak saját letöltésverérlője van és onnan gyorsabban lejön a game -
#3949 ja szépen elrejtve ottvan. mondjuk igy a kérdés az hogy miért fizess 7+1 dollárt amikor megvan 2dolláral olcsóbban 3dgamersen? ;) -
#3948 mutasd hol -
#3947 dehogyis,ott is kilehet választani az egy hónapos reget -
#3946 mert 3dgamersnél csak egy egyszer 5+1 dolláros dijjat kell kifizetni, fileplaneten meg 16 dollárt számláz ki még a legolcsóbb fizetésnél is -
#3945 FAQ XBOX része degecci XD "respect aki csinálta,vegye mindenki eredetibe :) " -
blackgamer #3944 a faq kiterjedhetne az online fizetésre is mondjuk képekkel illusztrálva mert nagy a káosz, én úgy értelmezem hogy a 3.3 dolláros hozzáférés is elég -
taylorp #3943 Erről beszéltem délelőtt. Mindenki mást mond, hogy honnét érdemes. -
#3942 mert? -
#3941 Na most jól megzavarnak :) -
#3940 3dgamersel jobban jársz. -
blackgamer #3939 és ott melyikre kell fizetni? Fileplanet Quarterly vagy Fileplanet Annual, esetleg Get it all founders club annual? -
blackgamer #3938 ok thx, akkor inkább azt választom -
#3937 sztem inkább fileplanet,de amúgy tök mindegy -
blackgamer #3936 Mindegy hogy a 3dgamers vagy fileplanet oldalán fizetek be 1 hónapot? -
Szabi1991 #3934 Népszerű témák :
1. Test Drive Unlimited -
DJ BP #3928 előző :) -
#3927 sztem is elözö jobb volt,de azért ez is szép :) -
#3926 Előző banner jobb volt... -
#3925 És ehhez a bannerhez mit szólnátok? (ha nem tetszik, akkor visszateszem a korábbit)