107666
-
#4010 király lett a banner
//szerdán megjön visám aztá végre nyomhatom -.-// -
#4009 Nekem sem volt bajom a 4 számjeggyel. -
#4008 "Hogyan fizessünk elő a BETA-ra?" oldalhoz:
"Billing Zip/Postal Code:" itt fontos hogy 5 számból álljon az irányítószám! -> miért? én a rendes négy számjegyű irányítószámot adtam meg, és nem volt semmi gond!!! -
#4007 A beépített "fényképezőgép" elég hibásan működik. Nem elég, hogy összenyomja a képet, még az élsimítást is "leveszi"... :(
Én maradok a jó öreg FRAPS-nél! :)
@Hmuda: itt a Tufa által korábban berakott kép, ezen rajta van minden, ami kellhet. :)
@Sland: A "Hogyan fizessünk elő a BETA-ra?" oldal linkjét inkább tedd ki a FAQ-s oldalra, és akkor minden infó tényleg elérhető lesz a bannerképre kattintva. -
#4006 annyira mondjuk nem szépek... -
#4005 gondoltam... csak nekem tűnik úgy, hogy rohadtul nem arányosak a képek? :/ -
#4004 Az egyik kedvenc járgányom (StreetRod óta). :-)
k8bal: jah. Versenyen kívül P->Photo.
Amúgy kellene a Saturn műhely. Ha valaki tudja hol tuningolják az legyen szives jelezze. -
taylorp #4003 Végre tudok nyomulni vele én is! Van aki most játszik vele? Csatlakoznék szívesen a klubjába. -
#4002 ez a beépített képlopóval készült? -
#4001 Jó is az a Stingray:) Keményen oldscool:D Hangos, pörög, de legalább nem megy:) -
#4000 Képek:
-
#3999 Agyon ütöm őket :DDD -
#3998 Amennyire most optimizálva lehet ez a game nem csodálkoznék ha azon a gépen a full szépen futna :) -
blackgamer #3997 egy gyors konfig-játszhatóság tapasztalat:
P4 2,8 GHz, 512 MB ram, Ati 9500 64 MB-os kártyával 1024x768-ban játékon belül mindent minimumra levéve éppen játszható, de verseny közben már igen zavaró a szaggatás, főleg amikor néha nagyobb kihagyás is van
plusz az autón lévő csillogás nagyon ronda, jó lenne azt is kikapcsolni
lehet hogy a kártya beállításain kellene változtatni csak még nem-igen nyúltam hozzá, majd írok tapasztalatokat, illetve másokét is várom akik hasonló kategóriájú kártyával próbálkoznak
-
DJ BP #3996 Sztem újat kell leszedni, módosítják még addig szvsz :)) -
#3995 Nekem itt pihen a vinyómon amint lessz open beta vagy hoortelen 1 bankkártya nekeljen 1 hétig tölenem :DAS:ASD -
#3994 eh... FilePlanet-ről inygen lelehet szedni! Csak egy inygenes hozzáférés kell...
Lik az ingyenes klienshez!
De ehhez persze kell a CD kulcs, hogy el tudd indítani! Szóval nem sokra mész vele egyelőre. -
taylorp #3993 Jó ötlet, de itt mindenki fizetett érte! -
#3992 Nem tudná valaki felhajintani egy gyors FTP-re vagy valahova? hogy ha nyílt lesz a beta akkor már csak bepötyögöm a kódot és már mehet is géjm. -
#3991 Kiderül, ha kiírtották a bugokat. (Nálam lol módon jobban fut HDR-rel, mint élsimítás és HDR nélkül...:D) -
#3990 Valamit elszúrtál! Nem a valós kártyaadataidat adtad meg! :))) -
#3989 Ezért írtam amugy hogy szinte 1 fossal is elkéne hogy induljon. -
#3988 Egy 7300GT (ddr3) hogy teljesítene ebben a gammaban? A balfasz kérdés lehet leugatni nemvok az a sértődős fajta :\ -
#3987 Nekem fut jol :D 3*3,2GHZ 512 ram meg valami ATI kártya :D:D:D -
blackgamer #3986 Összedobtam egy rövid online fizetési faq-ot, hátha valakinek hasznos lehet. Ha valamit elszúrtam/kihagytam jelezzétek pls! -
#3985 HDR és élsimítás együttes használatának lehetőségét. :) -
#3984 simán elfog futni -
#3983 Ha ezen nem fog normálissan menni akkor nc;) -
#3982 Változott a konfigom. Mit várjak majd ezen? Tapasztalatok? -
#3981 Ehh lol...csak úgy kíváncsiságból rátettem a HDR-t, erre mi van??? Kevésbé akadozik, swappelget... Hihetetlen... :) És minél nagyobb a BLUR effekt, szintén annál gyorsabb. -
#3980 Nah igen!!! (ezt mire is irtam?) :S -
#3979 majd meglátjuk -
#3978 Hát, ha valaki megírja a szöveget, hozzá megcsinálja a képeket, akkor berakom a FAQ-ba....
Banner király lett! -
#3977 énmeg azt várom hogy szólj végre msnen hogy jöjjek fel... :) -
#3976 Hát sosem talállak titeket sehol! Pang a klub az ürességtől! Mondjuk én még egyáltalán bármilyen multi versenyen sem tudtam részt venni, bárhová mentem, nem volt senki sehol sem! -
#3975 klub? -
#3974 A térképen is meg lehet nézni, csak kiiktatod a többjátékos és a nem időmérő futamokat valamint beállítod, hogy csak a még nem teljesítetteket mutassa, és kész. A baj csak az, hogy a fent említett beállítások után már nincs egy fia világoskék pöttyöcske sem...
Az pedig, hogy hosszú - nem baj! Sőt! :) -
DJ BP #3973 sztem ez hülyeség. motorbolt is volt, csak addig LOCKED volt, amíg nem mehettél be, nem az, hogy el volt tűnve a térképről... -
#3972 házban a Game progress menü alatt meg tudod nézni, hogy hány versenyt tettél meg az egyes típusokból.120 versenynek kb fele időmérős, nem kis munka mindet idegbaj kapása nélkül megcsinálni.Ja, és ebbe a 120-ban nincsenek benne a challangek(top model, stoppos, courier,car trade). Szerintem rettenetesen elhúzták ezzel a kismillió feladattal a játékot.
MÁr már túl hosszú lesz a játék...
-
#3971 Hát ez elég érdekes, ugyanis az az irányítószám. Magyarországon vannak 5 számjegyű irűnyítószámok is???