107666
-
#7382 akkor itt? Ma még lessz vagy megint "bízzunk a holnapban?" -
#7380 Valaki fordítson:
Update8: (24.01. 20.34h CET) Ein weiteres Mal meldet sich der Beta-Admin zu Wort. Wenn alles glatt geht, ist angepeilt der späte Abend, er schätzt 22 Uhr für den Release. -
#7374 Kezdem unni ezt a várakozást... Jobb lenne ha sokkal kevesebbet tudna mint a full, de legalább elérhető lenne mindenkinek, vagy pedig nem kéne tovább spilázni a népet.. -
Dash #7364
We're making the final arrangements now. Provided nothing serious comes up, we are looking at a early afternoon launch (PST).
If I had to guess, I would say around 2PM PST.
This is of course, again, if nothing serious comes up before-hand -
#7346 Köszönöm
Mondjuk mikor lenyomtam a mehet gombot én is rájöttem hogy nem valószínű. -
#7343 jó ötlet, de nem tartom valószínünek(sajnos ) -
TunerX #7342 Már nem azért, de az FP-nek bírnia kell a terhelést, nemhiába van több szerver, a subcribek meg a gyorsról fognak tölteni, szal szerintem annyira nem lesz vészes...Olyan 20-30 kbpsel biztos fog jönni :D -
#7341 Az nem ér ők má kaptak 5000-et -
#7339 Abból a 25000 kulcsból 3000 fileplanet subscribereké! -
#7338 De leht hogy ők is úgy fogják csinálni mint az Americas Army-nál van hogy torrentről is lehet szedni hivatalosan az legalább gyorsabb volna ha mindenki egyszerre szedné. -
Eagl3 #7337 Miért? -
#7336 egyelőre az emberek számával is gondban vagy :\
és megint túl sok az off -
#7335 tuti,képzeld el ha az a 25000 ember egyszerre kezdi tölteni a 3gb os fájlt.....szerver kicsit beállna....FP se hülye :D -
#7334 a closed is ugy volt hogy a clientet bármikor leszedhetted, szal ez is ugy lesz (remélem :D) -
#7333 erős,de azért annyira nem.... -
#7332 szereintetek ugy lesz hogy elöbb kapok kulcsot és utána bármikor letölthetem?
(remélem) -
#7329 Egyrészt a Földön 6 milliárd körüli ember él. Másrészt pedig szerinted a bantu törzsfőnök is a FP-n lóg a kulcsért, a kínai rizsszedőkkel egyetemben?
Arányok, emberek...ARÁNYOK!
Szerk: arról nem is beszélve, hogy szerinted a világ összes játékosa a TDU-ra vár? Vannak akik csuklóból utálják az autós játékokat, Ázsia keleti része (az igazán nagy piac) már javában durmol, stb.
Szerk2: persze ez nem jelenti azt, hogy nem fogyhat el 2 perc alatt. Ha pillanatok alatt elfogy, akkor utánam a vízözön. :P -
#7327 na igen csak a sok nyomi amerikainak nemvolt anyi esze hogy mindent a legjobbra jelöljön be aztán meg várták az emailt hiába.. -
#7325 Na ja de az nem mind gamer állat mint mi. -
#7324 jaja... aztán kéne csinálni egy sg-s autósklubot :D -
#7323 Majd meglátjuk, a lényeg hogy mindenkinek legyen :) -
Hogzilla #7322 Hmuda neked legyen igazad de sztem is eléggé hamar el fig fogyni
-
#7321 hamar? 10milliárd emberre 25000 kulcs :D 1percet nem adok..... -
#7320 Csak ne felejtsd el, hogy a FP/3Dgamers közösen csinálta és oda annyi amcsi gyerek jár, hogy irtózat (ne a magyarokhoz igazítsátok az előfizetők számát hanem a sokkalta nagyobb piacot jelentő Amerikához). Márpedig azok között annyi előfizetőjük van, hogy ezt a mostani 25k-s limitet játszva kiakasztaná ha ők mind regelnének. Minimum 2-3 napig szinte biztosan ki fog tartani. -
#7319 Csak az nem ingyen volt. Szerintem ez a 25000 kulcs elég hamar el fog fogyni. -
#7318 Az leginkabb az tartott vissza, hogy sokaknak nem volt erre alkalmas bankartyajuk, nem? -
#7317 Na ja de az nem ingyéé volt. -
#7316 de az csak az előfizetőknek volt, ez meg bárkinek, szóval nagyobb közönség számára érhető el -
#7315 Tekintve hogy az 5000 kulcslimites zárt béta is végig kitartott szerintem senkinek nincs félnivalója attól, hogy nem jut neki kulcs. -
#7314 kuci06 -
Eagl3 #7313 peched van, most fogyott el az utolsó. -
#7312 IGEN -
#7311 hát hidd el rengeteg ember lesz aki nemfogja tudni letölteni...nemfogja tudni felrakni...etc. -
#7310 Jó tudni, igaz én majd csak azt akarom tudni ki milyen néven fogja nyomni hogy együtt legyen a magyar banda :) -
Lacusnhl #7309 akkor, hogy értheto legyen kérdezem, hogy a serial ingyen lessz-e az open betára -
#7308 ezt nem hiszem,most is szted hány füreg ujjú japó nyomogatja az F5t Tájvánban? XD most is bejön jól,akkor is befog.... -
#7307 ha meg lesz a key már szerintem nem sok mindenkit érdekel majd hogy zárnak -e vagy nem. -
#7306 Az első ilyen "x%-on van a letöltés" és "most installálom" üzenetnél zárás lesz, ne félj. Onnan mehet a duma a másik topikban. -
#7305 Akkor elszabadulnak az indulatok... -
Eagl3 #7304 szerintem kb. 5.
És van egy olyan érzésem, h. azért nem jut egyeseknek közülünk mert túl terhelt lesz a server