107666
-
#7506 Csé mindenki! Lnne egy kérdésem. A kód ami kell a játékhoz az az,ami mejelenik, ha kitöltöm az adataimat és beírom abba zöl szarba a számokat, és kiad. Ha olyanom van akkor már csak le kell tölteni? -
#7505 Srácok! Van arra valami lehetőség, hogy a korábbi bétából származó mentésem működjön ebben az Open Bétában? Semmi kedvem előről kezdeni! -
#7504 Szerintem a minimum biztos -
razz #7503 szerintetek kb mire viszem ezzel a konfiggal:gainward 7600gt 256mb
2*256mb ram + 1gb kingston ram azaz öszesen 1536mb ram
és 2600 celeron proci
na a proci jo szar de szerintetek menyire viszi?
nem kell pontos érték elég a kb -
#7502 Problémám eltűnt !!!!
Beléptem és jó lett minden.
Hogyan kell online-ra kapcsolni?
-
#7501 Gyengébb géppel rendelkezőknek hogy mégis mire számítsanak.
Az én gépem:Amd sempron 2800+, 1gb 400mhz ddr,Ati Radeon 9600pro 256MB
És 800*600 High graf de minden kikapcsolva egyáltalán nem szaggat. -
#7500 A multiplayerre meg nem találok szavakat, olyan jóra sikeredet. Bár (még)nem sokat multiztam életemben autósjátékkal(nem volt rá esélyem :D), de le a kalappal. Szerencsére találkoztam magyarokkal is, és néhány gyerekkel összemértük a kocsink erejét versenyen kívül :D
[ki tudja jobban eltolni a másikat] :D
-
#7499 biztos vannak olyanok, akik nem járnak a másik topikba, de hátha innen tudtok segíteni:
feltettem, legelején profilnál a gamespyos/fileplanetes felhasználónevemet írom nicknamenek ugyanazzal az e-mailcímmel és jelszóval, erre kiírja, hogy invalid...
megoldásra valami ötlet? :( -
#7498 nekem ha elfut minimumon viszonylag játszhatóan akkor az már nekem teljesen jó :) -
#7497 Ha azt írták, hogy az ÖSSZESET akkor egyértelmű, hogy nem arra gondolt az illető, hogy a közelben az összeset hanem a szigeten az összeset. -
#7496 nekem -
#7495 nem akarok vészjoslo lenni de baluman elég gyenge a géped ne tulsok jot várj -
#7494 kinek fut stabilan 60fps felett? -
#7493 ha sikerül letöltenem, akkor majd mondom mi az eredmény nálam, nekem is ilyen kártyám van. -
#7492 Hat nem is tudom. Nekem 9600XT-m van, igaz, minden low-ra van allitva, de semmi problema. Talan az XT nagyot dob ebben... -
Szabi1991 #7491 pff , nekem is ien kártyám van :S -
#7490 Kérlek értsed meg, hogy túl gyenge az a kártya ehez a játékhoz! Egyedüli megoldás az a csere. -
#7489 Ja félreérthető a 93.71-re váltás után van már kép de alacsony fps kocka füst stb
-
Lacusnhl #7488 Ati Radeon 9600 256MB kártyám van de nagyon fosik vele a TDU tudtok valami grafikai tuningot írjatok privát mailt kossz -
#7487 Ma ért le a TDU.
Van egy kis gondom .
Először nem láttam az autót csak fekete kép..meg térkép kb.
93.71-es driver van minden a képen de el el tűnnek részei a képnek .
Megoldás ? -
#7486 Ha nem enged venni, akkor meg nincs meg az osszes bolt. Nem kell megnezni, eleg mellette elhaladni. -
#7485 Hali
Azt mondta az "imént" valaki ,hogy ha megnézem az összes autós boltot akkor utána tudok venni motort.Nah és én megnéztem a közelben az összeset ,de semmi!!Vagy minddet meg kell nézni a szigeten??
Segítsetek lécci!!
Előre is kössz. -
#7484 Mit -
#7483 SZerintem ha valaki jól megnézi és elolvassa akkor elsőre mindent meg lehet érteni :) -
#7482 Mi kell hozzá,hogyan kell csinálni stb
Gamespy vagy esetleg más program,tehát A-z ig gyorstalpaló
Szerintem sokan nem tudják -
#7481 sehol -
qUaKeRgUy #7480 nem tudja vki hol tudok skyline t venni ? -
#7479 Pl? -
Spyk3r #7478 Videoba nemláttam még h lehet indexelni,szal sztem nem lehet,de hogyha lehetne az zsir volna. -
#7477 Szia jó lenne ha aa online játékmódrol is esne szó az FAQ-ban.Kösz! -
dzsiii #7476 hali! van vmi magyar klubház vagy ilyesmi? ahol összegyülhetnénk és mehetnénk egy jot karikázni :) -
spy803 #7475 Hogy lehet indexelni? -
#7474 szinte mindig ment, és automatikusan -
Djemba #7473 a mentéseket a házamban menti a gameban???vagy automatikusan???a normál verzió mikorra várható? -
#7472 nincs kedvem:D -
#7471 Nincs
nem tetszik, csinálj másikat -
#7470 sland ninc skedved más szinvilágot adni a faqnak?
nemtom mér csak megkérdeztem:D -
leipsig #7469 az biztos -
#7468 nem, de ha lenne benzin törzsvendégek lennénk a benzinkutaknál szeintem xD -
leipsig #7467 tankolni kell? szóval kifogy a benzin?