107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • InfiniteReality
    Ezt kipróbáltuk egy gépen, de ott SEMMIT nem változott. Ellenben a srác friss installt csinált, azóta 1x sem akad semmi neki és régi driverrel a kép sem esik szét (6600GT).

És azt is mondta, hogy neki SOHA nem laggolt be akkor, amikor AI playerek jöttek közel. A játék ugyanúgy ment tovább, neki az AI playerek mozogtak szaggatottan akkor, amikor a többieknél megáll 1 pillanatra a játék...

Furi.
  • AntiHero
    Ja ha USBs kormányt használsz és szaggat a gép akkor ez elvileg segít rajta.
  • Danny L
    lol raákell dugni minden usb-re egy valamit? nanemár
  • AntiHero
    Hykao régen írta hogyha minden USB porta van valami akkor nem szaggat a játék
  • Danny L
    Általában akkor fordul ez elő, amikor connection problemes a player, vagy te vagy neki az.
  • Danny L
    Nem csak a te kormányoddal szaggat be. Szar az USB kezelése a játéknak, bár érdekes hogy a Logitech kormányokkal kevesebb arányban szaggad be a játék.
  • Geeza007
    Köszi szépen a tippet bejött, bár így meg nem akkora lol, de azért köszi
    Esetleg valkinek ötlte Saitek forcefeddbackes kormánnyal miért akad össze, eddig sehol máshol nem volt ilyen gondom:(
  • InfiniteReality
    És a hangja is stimmel a Ducatinak a TDU-ban (a filmben Ducati 996 van, a TDU-ban 999R).
  • AntiHero
    Jaja nekem is pont az jutott eszembe mikor odakapcsoltam
  • trackmaniac
    Sziasztok! Az miért van, hogy találkozok olyanokkal, akiknél nem látom hogy mit írnak éppen be a chat-be? Mit kellene ahhoz beállítanom? Az Options/Online-nál nálam minden ki van jelölve, kivéve, hogy halljam más játékosok hangját.
  • Tomy Lee
    Nézem éppen a Matrix-ot tv-ben és a fekete Ducati-s jelenet az autópályán detto mint TDU-ban mocival:)
  • Deathbringer79
    Leszel még az este Gábor? Én még valszeg igen! :)
  • Deathbringer79
    Megoldás a logitech-re? mi gondod van vele? Nekem logitech momo-m van, fut vele szépen.
  • norbi56
    sztem töredezett zsúfolt vinyó is bay lehet nekemis tele van majdnem
  • Gabor_(HSF)
    Nyugodj le! ott a szekerce,ha nincs adok kölcsön....
  • bucsher
    aha ja ok :)
  • TopGun
    Hi! meg mindig nincs megoldas a Logitec kormanyhoz? :( nekem nem mukodik vele, vagy van valaki, akinek mar megy es esetleg tudna segiteni?
  • gabi89
    Kormány miatt lesz szerintem húzd le és nézd meg úgy.
  • Dante73
    ezer kösz
  • Geeza007
    de nekem x1600pro-m van és én is Galaxyt akartam de azt nem tudtak hozni sajna de ez is fincsi kártya a gtr2 úgy hasít fullon, minden simítás cicoma, hogy csak néztem erre betöltöm ezt és nagy-nagy szaggatás.
    Valamint a kormáynis ide-oda rángat nem az igazi vagy még nincs meg rendesen belőve azon még próbálkozom, mert az már javult.
    esetleg a szaggatás oka lehet a töredezett és csurig zsúfolt vinyó?
  • norbi56
    énis most akarok új kártyát venni:AGP 7600GT 256Mb Galaxy Premium Ed. Zalman hűtés és nekem ati radeon 9600-am van azonis szaggat úgyhogy nemtok megoldást
  • Geeza007
    Hali!
    Lenne egy problémám, a játék iszonyatosan szaggat pedig szerintem a géphez képest nem kéne AMD 2400+ 1GB RAM Ati radeon x1600pro 256MB AGP, direkt ezért vettem az új kártyát,minden beállítás minimumon van. Valakinek van ötlete hogy melyik driver, beállítás vagy más hozhatna élvezhető játékot? Előre is ezer kösz!
  • norbi56
    ok mert szülinapomra kapok csak nemtudtam milyen kéne.köszi a választ
  • NEOreg3
    én tudom, innen szinte minden játékhoz lehet szerezni serialt!
  • bronco
    nincs még és nem bocsájtunk meg... :)
  • fernandez93
    Sziasztok Van már patch?Bocs ha volt.
  • AntiHero
    Alt + F4 és még ment is előtte
  • Dante73
    Nincs kicsukva, nem is kiséreltem meg. Mindössze a QUIT TO WINFOS gombot hiányolom. Lehet ott is megy az esc?
  • AntiHero
    Kilehet lépni a házból is sztem.
  • Dante73
    Azért a kisfaxom tele van már a játékkal, jöhetne a tapasz végre!
    1, Bemegyek az egyik házamba, kijövök, rögtön kilépek a játékból, (mért nem lehet a házból lelőni a játékot? Talán logikusabb lenne?) visszatöltöm, egy másik házamban vagyok... Nem nagy dolog, de bosszantó.
    2, Kifagy a gém, visszalépek, a mentéseimért imádkozva, rendbenvannak. Free-ride, Force-Feedback sehol... Kilépek a játékból, elinditom, FF Ugyanott ahol az elöbb, de nem a kormányban...
    Most géprestart jön, aztán meglátom...
    Alig vagyok ideges...

Dante.
  • pirosBoci
    akkor az hol van?
  • AntiHero
    Nem
  • pirosBoci
    a ford island az a sziget amelyiknél van az a nagy luxus hajó?
  • Sland
    Volt rá kielégítő válasz
  • Sland
    (Y) MSN-en

Csak már megszokás...
  • InfiniteReality
    Van legújabb 165.02 béta. 8800 vs TDU "scenery loadup stuttering" hibát javítja. Próbáljátok ki hátha...
  • bucsher
    pina?
  • Sland
    Ilyenre gondoltam (Y)
  • zsakosfrodo2
    menj el erre a linkre, és megtudod:
    Ide kattints és tölts :)
  • Vlala #19725
    Még nem jelent meg plusz autó a PC-s verzióhoz.