107666
-
Nylon #19809 Szasztok lenne egy kérdésem! Hol van a versenypálya???? -
#19808 ilyen ? ilyen csak egy van... -
martinho040150 #19807 köszi a választ!
pedig szerettem volna multiba tolni:(
de mind1
majd lesz más játék is...1x...óóóóóóóó -
InfiniteReality #19806 Egyébként megéri, mert nagyon feelinges. Szerintem legtöbbünknek az a véleménye, hogy a hibái ellenére is szeretjük a TDU-t (és persze várjuk a patchet mint a messiást)! -
InfiniteReality #19805 Akkor nem tudsz online játszani, hiába regelsz gamespy-on stb. A netes játékhoz eredeti kell! -
InfiniteReality #19804 Az nem crack hanem UPS (Unusable Piece of Sh*t). A HATRED-ben 10x-esek a kocsik árai, nem mindig indulnak el a versenyek stb. Gyakorlatilag lenyúlták a félkész Deviance-ot, ezt olvastam. Nem értem miért lehet még mindig letölteni egyáltalán...
Na ennyit a warezról ebben a topicban :) -
martinho040150 #19802 egy láma kérdés:
megéri regelni a gamespy-on?
ja és a bal oldalra kéne beirnom a nick-et meg az e-mailt vagy a jobb oldalon a reges honlapon?
XD
okos wok,de remélem segitetek!
köszi -
#19800 Vagy belépsz a tdu off spam topikba, és megkérdezed a többi crack-elt játékot használó emberkétöl, hogy van e valami megoldás. -
#19799 Rossz cracket raktál fel van olyan verzió ami nem csinál ilyen bugokat,hogy nagyobb áarak stb...De persze a feeling csak akkor lesz meg ha megveszed eredetibe de én közel 3hétig nyomtam másoltal és se a mentésem nem szált el semmilyen bug se volt kocsi árak is jók voltak...
Csak a kép esett szét párszor de az eredetinél is van. -
InfiniteReality #19797 Mert HATRED verziód van. Tegyél fel másfajtát. Ha azzal sem megy, muszáj megvenni... -
drob #19796 akkor ha ki akarom próbálni 2 lehetőség van, vagy megveszem és lehet megint szívok, vagy keresek valami másik másoltat és azzal próbálom ki?
de ha már megvan ez, meg lehetne értetni vele, h le tudjak játszani vele 2-3 menetet? -
Danny L #19795 az a baj hogy a tdu-ban televan csomó másolásvédelmi ponttal amit a normál user úgy véli mintha bug lenne (pl.: többszörös kocsiárak), holott csak a játék érzékelte hogy másolt a program és így reagálja le, hogy élvezhetetlenné teszi magát. már láttunk ilyet, pl settlers 4 anno, akkor asszem a bánya termelt disznót vagy valami ilyesmi volt, ha másolttal játszottunk. így lehet hogy nálad ez a "hiba" is valami ilyesmi lesz. -
drob #19794 nem, mert addig nem veszem meg, míg nemtom megéri-e, jártam már pár játékkal amit megvettem, h egy rakat izé volt, akkor megfogadtam, addig nem, míg ki nem próba valamilyen úton-módon. TDU-val is ez a célom, ha jó irány bolt, de így nemtom eldönteni ..., valami ötlet miért nem megy a verseny? -
Danny L #19793 ha elmentesz egy bookmarkot a pause menüben, akkor arra a pontra visszatudsz azonnal spawnolni, elég csak a bookmark listából kiválasztani, ami ugyan ott van ahol menteni is lehet. amúgy a profilod mappájába fájlként elmenti, így bárkinek átadhatod. -
#19792 mire jó az a bookmark? mindenki azt emlegeti -
InfiniteReality #19791 Eredeti, megvásárolt verziód van? -
drob #19790 sziasztok. megveszem a kocsit, házat, utánna elküld a gps pár km-re, ott van egy kék izé, ott mit csináljak? mert ha belépek akkor nem csinál semmit. -
Danny L #19789 -
pirosBoci #19788
huh -
InfiniteReality #19787 Ha esetleg valaki szeretne besegíteni a bugreportba, megerősített és tényleges buglistát várunk az info(kukac)testdriveunlimited.hu címre.
Az e-mailbe írjátok le a következőket:
Processzor típusa
Alaplap típusa
Memória mennyisége és beállítása (órajel, dualchannel vagy nem)
VGA kártya típusa és a rajta lévő memória mennyisége
Hangkártya típusa
Operációs rendszer
Fentlévő driverek (chipest, VGA, hangkártya) verziószáma
Mielött ontani kezdenétek a buglistákat, kérlek ellenőrízzétek a következőket:
-A rendszerpartíció és az ahová a játék telepítve van, legyen töredezettségmentesítve
-Alaplapi (chipset), VGA és hangkártya driverből lehetőleg a legújabb legyen fent
-Legújabb DirectX 9C (2007 februári) legyen fent
-NVidia kártyával rendelkezők olvassák el alább:
!!!NVIDIA kártyákkal rendelkezőknek!!!
Van az a probléma, hogy szétesik kép és csak bizonyos játékon belüli beállítások megváltoztatásával lehet helyrehozni. Ezt kellene egy kicsit jobban behatárolni, azaz megnézni többféle (akár bétás) driverrel is, hogy kiderüljön, adott konfigban melyik driverrel csinálja és melyikkel nem. Itt fontosak az olyan beállítások is, mint anisotropic filtering, mert ezt elállítva is előjöhet a hiba.
Tehát ezzel a buggal kapcsolatban kicsit többet kellene molyolni, hogy jobban behatároljuk a hiba eredetét.
Ha valaki kérdése, kérése van, az említett címre nyugodtan írjon, segítünk. Ugyanez a cím MSN-ben partnerként felvehető, online tudunk segíteni.
Köszönjük! -
#19786 Istenem, te is tdu helyett nyelvet tanulhatnal... -
Andris66 #19785 ja:)
jóóó
-
Danny L #19784 hál istennek nem tevékkel megyünk hogy karavánokba lépjünk. itt klubboknak hívják -
Andris66 #19783 aha
NAGYONSZÉPEN KÖSZÖNÖM
ha majd egy kicsit tápoltabb leszek akkor beléphetek majd klánokba?(karavánokba) -
Danny L #19782 igen pont olyannak kell lennie. nyomsz egy new game-t és élvezd az online játékot. ne lepődj meg az eleje is tisztára olyan lesz. ugyanúgy bérelsz kocsit, veszel lakást, veszel autót, lenyomsz egy versenyt, visszamész a házadhoz és utána kezdődik a multi -
#19781 nekem nincs is multim -
Andris66 #19780 vagy annak kéne lennie???:D nem toom mert most kb 20 perce jött meg a game:)
-
Andris66 #19779 azt h bejön a menü rendesen de tiszta olyan mit a SINGLE és a versenynél meg csak a Single player részt tudom kiválasztani
-
#19778 Egyszer hasznalhatnal vegre szotart...
Nem hibauzenet, hanem mondja, hogy epp csatlakozik. Utana mit latsz? -
Andris66 #19777 You have chosen online progile. Test Drive ultimated is connecting to the game spy server
Depending on the condicion of the connection, this can take up to 90 sec
ezt a hibaüzenetet nyomja ki mi ez?? HEPL -
bronco #19776 Hostoltam, gyere ha gondolod ;) -
Andris66 #19775 leírjam h mit ír ki?
-
#19774 "vmilyen szöveg"
sztem pont az a szöveg lesz a lényeg, hogy miért nem enged fel.. -
Andris66 #19773 Hello
az lenne a kérdésem h megvettem eredetiben a gamet és amikor új profilt csinálok akkor nem enged fel a multira vmilyen szöveget nyom ki h nem emged az eltünik és bejön a single playier ilyenor mit lehet csinálni?? vagy nem mükszik a szerver??? HELP PLS
-
Deathbringer79 #19772 Hi all! Sajna már napok óta nem megy a Pirate club-os Ventrilo szerver, de szerencsére Poi csinált egyet, így most már én is az övét hírdetem :) Gyertek ide is, várunk mindenkit! Kajálok, aztán mehet egy kis multimóka, ha vkit érdekel, jöjjön! :) -
InfiniteReality #19771 Nem jelzett. Majd legközelebb... Jövőhéttől jóval többet tudok lenni.
Hmm nekem úgytűnik reggelente jobban lehet versenyezni (belépek és nem csak a connecting... felirat megy). Esténként szinte mindig beleáll a connectingbe... -
n3whous3 #19770 Asszem controlls-on belül a legjobboldali fül alatt találod.
Nézd végig a lehetséges menüket (pl. audio-ban azért ne keresd )
De az biztos, hogy a menü bal alsó felében van a keresett menüpont. -
balee0 #19769 Hol lehet azt beállítani,hogy automata vagy manuális váltó legyen?
-
#19768 InfiniteReality: előbb felvettelek frieds re elfogattad? -
Danny L #19767 hát nemtom nekem nincs régi telepítésem, amiből lehet a legfrissebbet használom. most valahogy nincs hangulatom újratelepíteni a gépet, ha megjön a kormányom és azzal is szaggatni fog majd akkor.