107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • bronco
    A Nismo tulajdonképpen az Stage 1 tuningos 350Z.
    100%-nál nem kapsz bónusz autót. Biztos átvettél minden jutalomautót?
  • Kaszi46
    Tegnap elvileg mevettem az összes jármüvet.
    Most a motorokkal, a megnyerhetö autókkal, és a megvásároltakkal együtt, 90 darab van. Faq-ban lévö autolistában viszont 91 jármü van.

Kérdésem az lenne, hogy 100%-on kapunk esetleg még egy megnyerhetö autót, és ezért hiányzik nekem az az 1 autó(nem tudom amugy mi hiányzik, mert semmi kedvem kiirogatni enkem mi van, és ezt összevetni az xml autoslistával.)?

Ráadásul nekem van a sima nissan 350 z, meg nissan 350z nismo tuning, a listában meg csak a sima 350z található, szoval lehet 2 auto hiányzik
  • robotnyk
    #19952?
  • Synit HUN
    Nem! Arra a keresőre gondolt ott lent!
  • Sensation64
    arra a 19968 db hsz-ra gondolsz? hmm kössz.. nemolyan nehéz azt mégegyszer leírni sztem..
  • InfiniteReality
    Meg kell venni eredetiben.
  • Me0w
    Vissza kene olvasni...
  • Sensation64
    Hi!

Az első versenyt nem birom elindítani.. nem lehet rákattintani a Start-ra, de másra sem.. bugos lehet?

Nincs mit tenni? vagy várni kell még patch-re vagy föl kell rakni másik verziót..?

Előre is köszi.
  • akyyy
    azt meg tudom nézni, melyik "autószállítást" csináltam már meg eddig?
  • Pacal17
    Jó volt a tegnapi kis multi!
  • Vlala #19965
    Én is ebben gondolkodtam, nem kell mindig padlógáz, 5 perc alatt rá kell szokni a 250-re, aztán azzal a tempóval végigmenni. A probléma akkor kezdődik, amikor jön a rendőr, jön a kanyar, jön a szembejövő...
  • Me0w
    A pause menubol lehet ujrakezdeni vagy elhagyni a versenyeket.
  • akyyy
    ha van egy verseny, ami nem nézi, hogy le megyek az utról, akkro azt a versenyt hogy lehet megszakítani?
  • tboy01
    Nem lehetetlen a leggyorsabb Chryslerrel aminek, 3 mp alatt van a gyorsulása.
  • Me0w
    Forgalom nelkul siman meg lehet csinalni egy stage 3 enzoval...
  • pointer4
    Off
    Amiga4ever
  • n3whous3
    Nekem elsőre 60:50 egy MV Augustával.

De azért amiket a TDU honlapján láttam... Bázzz, hogy lehet 38 perc alatt lemenni azt a távot??? Mondjuk akkor nem kell úgy menni, mint az őrült, hanem tartani a 250-es átlagot. Amire azért büszkébb vagyok az vége felé volt: 13 kilóméteres táv csutka 330-on...
  • Amiga
    Köszönöm, akkor ez lesz.
  • robotnyk
    1. 54 eddig.
    2. majd utólag lehet plusz autókat letölteni, még nem tudni, mikor. azok között lesznek majd.
  • n3whous3
    Tényleg hülye kérdés volt, de valamiért nem találtam meg...
  • n3whous3
    És még mindig #19949...
  • robotnyk
    free rideban p, photos.
  • n3whous3
    Én így rakom fel: be tudok rakni képeket az sg-n saját képtárba és az alul látható "toolbaron" a kép beszúrása menüvel "beszúrom" a képet.

Amúgy a bónuszokra gondolsz (amiket nem tudsz egyből megvenni)? Szerintem menj körbe a szigeten és nézd meg őket a szalonokban :)

Nekem is van egy kérdésem: Hogy tudsz a fotóalbumba fotót csinálni? Hogy jön elő az alább írt Photo Mode?
  • robotnyk
    van egy map faqban, én az alapján keresgéltem meg. elég molyolós, de ha végig akarod tolni, akkor muszáj. írd fel a játékban a rankings/single playeren belül, hogy melyik extrák vannak meg, név szerint. aztán a térkép alapján húzd ki ami megvan, így a leggyorsabb a maradékot megkeresni.
  • szabod
    Ja meg még az Aston Martin DB4 Zagato-ról. Ezt is köszi.
  • szabod
    Sziasztok! Az lenne a kérésem hogy rakjatok fel képeket vagy küldjetek linkeket azoktól a kocsiról amiket fel kell oldani. A képek lehetőleg Photo Móddal készüljenek, tehát ne legyen ott a km óra meg a gps. Nekem eddig csak az Alfa Romeo 8C-t sikeült feloldanomElőre is köszi
  • n3whous3
    Kérdéseim:
    1.: Nektek a Millionaires challenge (asszem ez a neve, az tuti, hogy 200 km-t kell menni időre) mennyi idő alatt lett meg?
    2.: Én úgy emlékszem, hogy amikor kijött a játék, a képeken voltak Porschék. De akkor miért nincs az alapjátékban egy sem??? Csak a kiegben lesz?
  • bronco
    Már 3 napja nem játszottam rankedet, már mondtam mi a véleményem róla.
    Én már egyébként is a helyemen vagyok. Majd ha kicsúszok a top 30-ból, talán majd rankedezek megint.
  • bronco
    Van hogy egy-egy verseny eltűnik a térképről. Nézd meg a Single Player Rankingban mi a neve a hiányzónak és a FAQ legjobb térképén megkeresheted, hova kell menned.
  • Amiga
    Csak nálam az a baj, hogy egyetlen time challenge küldetést nem csináltam csak meg, mert nincs kint a térképen. 50 %-on vagyok a karrierben és vagy kéttucat extra lenne még hátra, de nem látom őket. Ha bekapcsolom a filtert, hogy csak a nem teljesített kihívásokat és extrákat mutassa, akkor egyszerűen üres a térkép. Se halványabb kihívások, se extrák nincsenek rajta. Erre is gyógyír lesz, ha felderítem a még bejáratlan mellékutakat?

Szabi1991, Tomy Lee: nekem is Formula Force Ex van. Milyen beállításokkal toljátok?
  • Tomy Lee
    De az extra versenyeket nem jelöli halványabban
    Bocsi ez lemaradt
  • Szabi1991
    én is force ex el tolom :D
  • Tomy Lee
    Kapsz új versenyeket egyfolytában a játékban ahogy haladsz.Térképen jelöli csak lehet halványabban mert esetleg még nem jártál arra!!
  • Tomy Lee
    Force EX-es kormánnyal tolom de néha paddal is próbálkoznék de nem ilyen gombos vackokkal hanem ravaszos game-paddal(ami nincs pc-hez közben rájöttem).
    A G25 pedig nem rossz,kimagaslóan jobb a régebbi kerekeknél de még azért nem tökéletes:)
  • Amiga
    Tehát az utolsó time challenge és az extrák a mellékutakon bújkálnak... Eddig azt hittem, automatikusan adogatja be az új kihívásokat. Ezek szerint amerre járok, csak arra fedem fel a versenyeket?

Ciki ha így van, de eddig ezt észre sem vettem, hiszen sok verseny olyan helyen jelent meg, ahová GPRS-sel nem is tudtam átugrani, csak beállítani célnak.
  • robotnyk
    az extra versenyeket fel kell fedezni free rideban
  • Amiga
    Single playerben teljesítettem az összes speed és race kihívást, és már csak egyetlen speed challenge lenne, de nem találom a térképen sehol. Közben meg még lenne több, mint tíz modell, stoppos és autós küldetésem.

Mit kell ahhoz tenni, hogy ezek megjelenjenek a térképen? Vagy ez valami bug?
  • Szabi1991
    Logitech G25 :)

az a legjobb a TDU-hoz ;)
    (meg minden autósjátékhoz)
  • bucsher
    persze, az x360 controllere
  • zoolee
    Hali, ez egy sz@r.
    1. a saleen fordokat csak a 90 es évek végefelé kezdett nagyszámba tuningolni.
    2.Egy ekkora sz@rhoz a világ életbe hozzánem nyúltak volna...