107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • fery02
    Nem hiszem, hogy lesz ellenszer sajna :( Amúgy semmi különbség sincs ebben az esetben a másolt, és az eredeti játék között, csak annyi, hogy az eredihez ugya jár CD kulcs. Szal ennek is ugyanazok a hibái vannak, mint a másoltnak. De várjá, nem igazán értek egy "kis, aprócska" dolgot: 19800-ért vetted? :O
  • Béla9248
    bocs 19800FT-ot!!!
  • Béla9248
    Pl.: gamecopyworld-röl! Szal akkor szted cseszhetem!? Az nagy gáz! Életem első játéka amit megvettem eredetibe! Pont ezért hogy ne száljon el a mentés ne lépjen ki meg ilyenek! És mind ezért fizettem 1980ft-ot! nem az naon király a cumó meg minden sőt a legjobb sztem! Erre vártam évek óta!:) Na de ez így gáz!!! Meg hogy napokig nemtok a szerverre lépni!!! Na mind1 ha meglenne az ellenszer ÍRJÁTOK! Hali!!!
  • pubiloál
    Hát csináltam csak az az igazság hogy az utóbbi időben elfelejtkezdtem róla... kb 2 napja csináltam legutóbb... és inkább mondom újra bejárom az utakat mint mondjuk 100 versenyt csináljak meg... de mára elegem van asszem a gameből, erre aludnom kell egyet, aztán majd holnap ismét felfedezem a szigetet
  • fery02
    Nem igazán értem a kérdést. Honnan szedsz le mentést? Ha arra gondolsz, hogy az internetről egy másik játékos mentését, akkor abból a sajátodat tudtommal sehogy sem tudod visszacsinálni, csak folytathatod annak a másik játékosnak az elmentését.
  • Tomy Lee
    Minek játszol ennyi időt vele mentés nélkül(biztonsági másolat készítése nélkül)ha tudod,hogy ez nagy hibája a game-nek
  • gabi89
    Backup-olni kellett volna.
  • Béla9248
    Sziasztok! Van 1 nagy gondom de olvastam hogy van másnak is! Elszált a mentésem! Arra volnék kiváncsi hogy ha leszedek 1 mentést hogyan tudnám megcsinálni a saját(RÉGI) accountomat?????? Előre is köszönöm szépen!
  • pubiloál
    Megint nagyon "szeretem" kedvenc kiadónkat az Atarit, és a "legjobb" fejlesztőt, az Eden Gamest... Szeretném megköszönni nekik itt is, hogy tényleg milyen jó játékot raktak össze, nincsenek benne égbekiáltó bugok és mentés crash-ok(!!!). Mert ugye az hogy épp virulok azon hogy megcsináltam az összes single versenyt, utak 100%-ra bejárva, és 77%-nál tartok, és akkor előjön egy igen "ritka" kis hiba, még pedig az hogy "network connection was lost"... persze ezt is szeretjük, mert azért nem akartak már rajolni az Edennél azzal hogy az ő játékuk tökéletes, beletettek nekünk egy ilyet... jah és persze a gép is lefagyott... Tökjó, de komolyan... Egyre nagyobb boldogságban betöltöm újra a gamet, erre előjön a személyes kedvencem, a mentés crash... nekem az utakat leszedte 100%-ről 35%-ra, és az összes extra küldetést is "megsemmisítette"... Szerintem ez jó ötlet a hivatalos játékidő növelésére, így tovább!! Köztudott, hogy a fent említett két cég nem sűrűn válaszol a játéka rajongóinak, amikor "dícsérik" a művüket... azért írok hát én ide. Azon kívül szeretnék köszönetet mondani a "szép élményekért", jól esett!
    Ui.: Bocs hogy hosszú lett de meg kellett adni a megfelelő körítést a levélnek.
  • akyyy
    nah megvan a betöltőképernyőn van
  • Zsolti9014
    köszi, csak nálam hibásan jött be a banner. kösz a választ
  • szabod
    Köszi szépen k4rl
  • Sland
    Ügyes vagy nagyon. Színvonal...
  • atomboy
    A vidkartya nem felel meg. Banneren lathato, hogy minimum 9500 kell.
  • akyyy
    lehet a videókari nem lesz már jó neki, de nem akarok hülyeséget mondani, inkább 19988help :)
  • Zsolti9014
    Ne haragudjatok a hülye kérdésért, de AMD Athlon XP 2600+, 1280 MB RAM, 128 MB ATi 9200Se konfiggal menne a játék? Olvastam a hivatalosat, de gondoltam megkérdezem, hogy vkinek hasonló konfigon megy-e, és ha igen megfelelően-e? Köszi
  • armageddon666
    ték
  • pointer4
    19999 Jeeee
    Had Gratuláljak mindnekinek, aki értékes infokkal töltötte meg a fórumot :D Ritkán lehet ennyi színvonalas hozzászólást olvasni FÓRUMBAN :D (most komolyan mondom)
  • kvitek
    na mind1! de akinek megvan a tdu es ert hozza az irjon mailt vagy vegyen fel msnre! cím: [email protected]
  • Sland
    Warezzal kapcsolatos kérdéseket törlöm!
  • akyyy
    valaki tudna képet mutatni hol lelem azt a dolgot?
  • Kaszi46
    A nissan-os, és a 2 ford\saleen es duplázással összesen 92 jármü van.

A bronco féle listárol, mivel azok a tuningolt jármüvek, csak a saleen s281 supercharged speedster hiányzik(illetve a sima nissan 350z, de mivel az tuning nélküli igy végül is nem is hiányzik).

A tévedés jogát fent tartom!:P
  • InfiniteReality
    Szerintem attól, hogy egy kocsi szintet lép a tuningtól még nem lesz másik kocsi... viszont a Ford-Saleen duplázás az tényleg valós.
  • bronco
    Ja és szürkével a nem-tuningolható autókat jeleztem.
  • bronco
    Ezt a listát még én csináltam az open-béta alatt és van benne egy-két hiba és hiányosság.
    pl.: a Kawa Ninja 324-et megy nem 354-et, illetve nincsenek benne szintenként a Saleen Mustangok (azok folyton szintet lépnek ha tuningolod)
    A Nissan 350Z azért nincs benne, mert tuningolt autókról csináltam a listát és a "két" Nissan egybeolvad a 3. tuning után.
  • Kaszi46
    Továbbmenve, a 2 ford mustang-nak meg lehet saleen, illetve ford tuningot is adni, igy ezek is megduplázodnak.:)
  • Gabor_(HSF)
    Nem biztos,hogy hiányzik,, ha a fordot feltuningoltad saleennel és nem vettél 2 egyforma mustángot,akkor lehet mégis mind megvan..
  • akyyy
    pont ez az de én nem találom sehol ajátékba :(
  • Gabor_(HSF)
    Hát izé.. egy masaratit én néztem be..
    Tehát gyakorlatilag akkor 89 van összesen..
    Ha viszont a tuningokat is számoljuk,akkor az alfát is számolni kell mert az is egy másik kategóriába lép igy kijön a 91,bár igy eg 1 el több mint ami a listában van..
    De akkor számolhatjuk úgy is,hogy 4szer ennyi,ha mind1iknek más tuningot adunk...
    Én akkor mmaradnék annál a felállásnál,hogy valójában 81 kocsi és 8 motor..
  • k4rL
    Aston
    Chrys_1
    Chrys_2
    VW_1
    VW_2
    Ford_1
    Ford_2
    Ford_3
  • Me0w
    Csinald magad...
  • szabod
    azt én is tudom hogy mik a feloldaható kocsik csak nem találok rendes képet róluk mindenütt van valami(gps,km óra,adatok, menü) Nekem egy tiszta kép kellene róluk olyanok mint amiket a találkozókról küldtök be.
  • Kaszi46
    Töltsed le a #19980 kommentben lévö listát, ott szürkével van jelezve az összes feloldható kocsi. A játékban meg megnézed.
  • szabod
    még mindig nem kaptam képet vagy linket #19950 #19951 erre
  • Kaszi46
    Én voltam a Figyelmetlen, 90 jármü van, csak az xml dokuban az elsö sor név\tulajdnságok sor.

Bár ha jobban belegondolok, a nissan ugye csak egyszer szerepel benne, nekem meg 2 van, szal igy is hiányzik 1.:P
  • Kaszi46
    http://autoszimulator.uw.hu/TDU_vehicles.xls
  • Gabor_(HSF)
    91? Valamelyikünk benézet valamit...
    sztem 80 db autó van és 8 motor..én nem találtam többet
  • Kaszi46
    Összes házat asszem kihagyom, de az összes auto(illetve valoszinüleg 1 hiányzik), meg mindenre amire lehet tuning már megvan.:)

Tegnap 10 milkát szedtem össze a 70ezres küldivel, csöppet meguntam.:D
  • InfiniteReality
    Ez jó kis quest... megvenni az összes házat és összes kocsit, és tenni rájuk stage 3 tuningot... lehet én is belekezdek :)

Ma reggel úgyis vettem már 1 szép nagyfelnis Saleen-t.
  • Kaszi46
    Igazábol mostmár nem tudom átvettem-e mindet. Mondjuk az is lehet hogy valamelyiket nem vettem meg.
    Ugy látom mégiscsak kénytelen leszek kiirni, és összevetni a listával.