107666
-
Danny L #20386 Nem mondtam hogy baj, csak az olyasféle még drága mulatság sztem. Csak elírta sztem milk, mert nem a fékre értette a gombnyomogatást, hanem a kuplungra, úgymár akkor korrekt a dolog. -
#20385 Ja, de így is elfogadható lenne. :P
Amúgy nem baj az, ha van egy 3. pedál is szerintem, valóságban is három van :) -
#20384 Nem gyenge árnyalat. :) -
InfiniteReality #20383 Májusban. -
InfiniteReality #20382 Pontosan. Fellősz egy kocsit online-ba, bekerül egy listába (BUY alatt megtekinthető ugyanonnan), és ha valakinek megtetszik, klattyint egyet és már meg is vette. Direct Sale-nél nem másik játékos veszi meg, viszont elég kevés pénzt kapsz érte. -
Danny L #20381 2 pedálos is elég...a 3. már extra. -
#20380 én nekem csak egy 3pedálos kormány kell,mert úgy nehéz vezetni h a fékezni egy gombal tudok -
Danny L #20379 Hát úgy gondoltam mire meglesz a kormány addigra már a patch is kész lesz -
#20378 én meg a patchre várok, mert kormány van, csak nem megy vele jol a game :\ -
Danny L #20377 Én már csak a kormányra gyűjtök, utána rágyúrok arra. Billentyűzettel már nagyjából egész jól megy, csakhát azzal nagyon finom manővereket nehéz kivitelezni, így sokszor előfordul, hogy nagyobb sebességnél nemtom kikerülni a forgalmat is ilyen miliméterekre meghúzom a kocsit és már annyi is, lemaradok mint a borravaló. -
Gabor_(HSF) #20376 Itt aztán kellettheted magad!
A nyafogáson kivűl más nem megy.....
Ahelyett,hogy egy páran a csetelős sétakocsikázáson kivűl összerázodnának,versenyeznének,természetesen főként ranked-be,kidolgozva begyakorolva a pályákat,kocsikat,a manuális váltó és kuplung használatát...úgy ahogy ezt teszik rendesen a külföldiek,igenis harcba szállni, szenvedéllyel....
De NEM,ehelyett a porhintés meg a siránkozás...
Komolyan nem értem,miért is kellett megvenni a játékot............... -
#20375 Mért lenne buzi?
Viszont ennek a sofőrje már lehet hogy az: :P
-
#20374 szerintetek ha valakinek piros mercedes-benze van akkor az buzi?:D mert az elöbb piros mercit láttam -
fernandez93 #20373 Sajnos így van. -
Danny L #20372 Tudtommal a patch annyit old meg hogy többet nem fordul elő. De javítani nem fogja az elszállt mentéseket. -
fernandez93 #20371 A FRancba elszállt a mentésem online mentés pedig harmadjára keztem újra biztonsági mentés elfelejtve pedig már csomó pézem volt.Áh el is ment a kedvem újrakezdeni onlinén.Tudtok valami megoldást?gondolom nem de remélem a patch megoldja.üdv -
Tomi2345 #20370 szeretem egy picit az slr-t, és unatkoztam e mellett -->enyééém -
Danny L #20369 Ja igen annyit fűznék a használatához, hogy én a backupolást sose szoktam elindítani azonnal, először meggyőződöm arról hogy nem csesződött-e el a mentés. Ha minden OK, akko ALT+TAB elindítom a backupolást és kész. -
Danny L #20368 Két legyet egycsapásra! Kiszedi a repkedő szarokat és beállítható hogy milyen ideőközönként backuploja a mentést. Sőt miután bezárod a jtékot intelligensen bezárja magát egy idő után. Amúgy már nem egyszer bevolt linkelve ez az oldal. -
#20367 Én is azt hittem nagyon sokáig, hogy az enyém sem fog, mégis "túlestem" rajta. Szóval nyugi, a tiéd is elfog szállni hamarosan. -
#20366 Milyen jó,hogy nekem még sose szállt el a mentésem :P -
#20365 offline módban csak a direct sales összeget kaphatod meg érte, online módban tudod csak többért -
#20364 Nyugi SinClaiR, én már megszoktam. Én is gyakran rágcsálom miatta az éppen hozzám legközelebb lévő, kezembe akadó tetszőleges tárgyakat. Remélem a patch majd megoldja a mi problémánkat is, vagy különben nem ez a játék lesz életem játéka :)
Geeza007: Nem tudom pontosan, hogy melyik mappa tartalmazza a repkedő szirszarokat, de csak megjegyzem, ha belenyúlsz a játék rendszerébe, akkor onnantól kezdve az egész még instabilabb lesz. Szal inkább ne nyúljunk hozzá azt tanácsolom. -
#20363 ezért jó ha néha csinálsz biztonsági mentést -
#20362 nincs megoldás. elszált :) -
Nylon #20361 az hogy lehet és mi a megoldás? -
#20360 Elszallt a mentesed. -
Nylon #20359 Császtok! óriási problémám van! 36%-nál jártam. ma beléptem és csak 1 házam volt meg kiírt mindent egyszerre hogy pl feloldottma ezt azt meg ilyenek. csak a házban lévő kocsik voltak meg és alig volt bejárt út. nem voltak felfedezve az üzletek csak kevés. de a küldik amiket megcsináltam megvannak csak csomó kocsim nincs meg meg házam, meg a modellek és a kocsi szállítós küldik. miért léehet ez? -
#20358 nincs,ha jól láttam itt vhol akkor azt olvastam h májusban lesz -
fernandez93 #20357 Van már patch? -
#20356 Problémám nem szűnt meg, csak átalakult.
Most az van, hogy ha megállok egy olyan helyen, ahol sok autó van, oda portolok, de nem látopm őket. kimegyek a térképre megint, akkor ott vannak, vissza a játékba viszont nincsenek. ezt eljátszom párszor mig frissít, egyszer csak megjelennek, de valami csúna lagtáncvot járnak, aztán 2 perc mulva eltűnnek. routert lekötötem, ugyanaz. kezd a f*sz telelenni, másnál nincs ilyen probléma:? -
Wezo #20355 Szoval mostmar kontaktusba is tudtok lepni velem ezt valahogy elfelejtettem megcsinalni, szoval kelletem magam egy clubba :D -
Geeza007 #20354 Hali megtudná mondani hogy lehet eltüntetni a repkedő szarokat, és akkor talán nem szaggatna városban Előre is ezer köszi!
TDU forever -
#20353 Üdv!
Este nem jön valaki kocsikázni egyet?kb 9kor leszek fent.addig még írok ide is.
Üdv -
#20352 Persze :) -
fadi #20351 Onlineba egy másik játékos veszi azt meg? -
InfiniteReality #20350 Nem direct sale-be kell eladni. Ja és persze ez csak online működik. Offline csak direct sale-be lehet eladni... -
InfiniteReality #20349 Mert az nvidia csak a vistás drivereit fejleszti. Az xp-t meg hagyja a fenébe... legutolsó hivatalos XP-s driver is 2006 decemberi... száni... -
InfiniteReality #20348 Ott valami más probléma van. Azon a kártyán játszhatóan fut 1280x1024-ben is maximum grafikával, persze HDR nélkül. -
#20347 Ok.köszi az ötletet!Megpróbálom!