107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Danny L
    #20368-as hozzászólásnál belinkeltem egy progit mejjel kikapcsolhatod ezeket a repülő sz@rokat, plusz backupolhatod a mentéseidet.
  • Yoda001
    miket kell törölni hogy kivegyem a madarakat ujságokat meg ilyeneket?
  • atomboy
    Garazsban.
  • bpeti72
    sziasztok hogy lehet egyszerűen megnézni milyen autóim vannak?
  • Danny L
    Nem vagyok én láma csak sztem pont az ilyen apró részletek azok amik megadják a feelingjét a játéknak. Pl eldöcögő repülő zaja, látványa, a hajó is nagyon pofás tud lenni. Viszont a repülő szir-szaroknak (madarak, levél, újság) télleg nincs semmi értelme, főleg akkor nem amikor mész egy viadukton és az aszfalt felett 3 centivel, vagy az aszfaltban csapkod a pixelgalamb. Azokat nyugodtan ki lehet szedni, nekem jócskán dobott az FPS-en.
  • wolfpackmaster
    nah de sztem ezt hagyjuk is mer akinek szar gépe van kipróbálja, és jó lesz, megdícsér, és akkor mondhatom magamról hogy nagyon ügyi voltam.. stb,akinek meg jó gépe van az leszarja és elkezd osztani engem de téma lezárva!.. ennyi volt :P
  • wolfpackmaster
    danny l hát nemtom te tényleg ekkora láma vagy, vagy csak játszod a fejed, nem mindenkinek van maxos gépe, úgyhogy az az 5 fps is számít amit ad a hajó repcsi meg madarak kiszedése.. tudom hogy hogy kell kiszedni pl a füvet (majd le is írom ha kell vkinek) de nem szedem mer az már télleg rontja a játékélményt, de az hogy nincs ott a sok xar, az nem nagyon zavar (bár lehet visszateszem a hajót mer érdekel amit pointer írt :) )
  • Danny L
    hádde mekkora ász játék volt annak idején. Én még anno Amigán toltam vele. Itt egy ismerős kép!
  • Nethyrrea
    ha erősen combos géped van akkor bekapcsolhatod, egyébként felesleges. tegnap azért kipróbáltam :D

4x AA mellett 1680x1050ben bőven 30-35 FPSt ment a gép,
    HDR bekapcsol, 10-15-re visszaesik. hoppácska.
  • pointer4
    Jajj ne, ott mindig leestem a hegyről, vagy a hegyoldalba fúródtam :P
  • pointer4
    Hajóval, igen.... Hogyhogy mit? Ráugratok, és megpróbálok nem lecsúszni róla :) Meg néha körbeutazom a szigetet :) igaz nincs meg 60 perc alatt, de nem is fizet semmit :)
    Ahhoz hogy órajelet állítsak, ahhoz miért lenne szar?? Beállítod és ottmarad. Ezt állíthatja powerstrip is, meg akármi de az plussz memóriát eszik, és az még lassít is :D :P
  • Danny L
    Ennyi erővel sztem szedjük ki a fákat is úgyis olyan idegesítőek mindig nekünk jönnek. Ja meg az oszlopokat is. Az is tök felesleges, rotja a látképet és abba is belelehet akadni. Jajj hagyjuk már ezeket!. Ha ennyi mindent kiszedsz belőle játsz akkor a Test Drive 1-el.
  • wolfpackmaster
    GF6600 tuning pointer a cikk alja-fele van 3 tuning progi, ebből a rivatuner a legjobb (nvidia driver a legszarabb ^^), és ezt elég pro ember írta (jah és a cikk címe ne tévesszen meg, nem raktam vízhűtést a vga-mra, azt majd max akkor próbálom meg ha lesz új vga =D)
  • wolfpackmaster
    igen, tudja az nvidia driver is csak nem megbízható :)
    a rivatunert nem kell bekapcsolni indításkor.. kiszeded a run on startupot, akkor is műxik az overclockink.

igen a madarakat énis szeretem, etetni is, de elég sok fps-t esznek, így jobb ha elhúznak a búsba :D

a vga jól bírja van mellette egy asztali ventillátor, meg klíma (dehogy :D:D)
    pointer a hajókkal mit csinálsz ha szabad kérdeznem? =)
  • pointer4
    Én szeretem a madrakat, főleg emikor berepülnek az ablakon. A hegyekben , a szerpentíneken soxot "ütöttem" el már őket, volt egy ami 2 secig is a pofámba verdesett, a kományon :)
    Repülőkkel meg tutti versenyezni :)

Lassan Quake ezhetnénk is, a fehér csupasz falú szobában, a sárga célkeresztet told rá a piros pálcikaemberig, és a kék feléd jövő csóvákat kerüld el :) és a zöld dobozokat gyűjtsed :D
  • pointer4
    Naja, csak hűtsed a videokaridat :)
    Amúgy kár feltenni egy sok MB memóriát zabáló programot használni olyan tuningra, amit a gyári nvidia drivet is tud :)
    http://downloads.guru3d.com/download.php?det=815
    Persze csak classic nézetnél :)
  • wolfpackmaster
    ha tudsz angolul akkor itt van egy cikk HDR
  • manutdzoli
    Sziasztok!A beállításoknál,a videon belül,mi az a HDR?Mi lesz ha bekapcsolom?
  • wolfpackmaster
    2 napja így játszok semmi baja nincs a gammának, nincs fagyás, nincs akadás
  • wolfpackmaster
    a details mappában lévő cuccok dísznek vannak.. :)
    hajók - mivan ha nincsenek híjók a tengeren? (omg nem tudod nézni a lágy szélben ringatózó hajókat xD)
    repülők - ^ugyanaz :P
    madarak - úgyse fogod etetni őket.. x)

és a hangyányi rivatunerrel hozzáadtam a vga-mhoz az 1/3ad teljesítményét.. :D
  • Pacal17
    Videókari széépen lasssan elkezd füstölni.... :D
  • Pacal17
    nekem 20-30 FPS el megy minden High on ( ezt nem lehet érzékelni, tehárt ezt má teljesen simának látom) Konfigom: GF7600 GS, 3.0GHZ PIV, 1gb ram

HDR kikapcs
  • Danny L
    Details mappából mindent ki lehet szedni? Valszeg nem dísznek vannak odatéve. Videókártya húzás nemtom hogy befolyásolja a játék stabilitását, főleg, hogy eklőtte egy rakat fájlt kitöröltél.
  • bertino
    nem az a hangyányi rivatuner segített a játékodon, hanem, hogy kivetted a fél szigetet...
  • chicco
    nemtom de csinálhatnál 1 oktató leírást erről a driftről.Nagyon tecc de béna vok hozzá.
  • wolfpackmaster
    egy kis grafikai gyorsítást írok nektek. configom gf6600 (sima!!) p4 2,4ghz 1gb ram (2x 512) alaplapot nemtom régi az a lényeg :)

Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Details mappából mindent ki lehet szedni, nincs hatással a játékra (hajók, repülők, és repülő szarok=madarak :D)
    Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\scenarics-ból töröljük ki a world_boats.bnk, és world_aircrafts.bnk fájlt.

most jön az igazi gyorsítás, kell hozzá egy rivatuner nevű progi amit > RivaTuner 2.0 Final Release < innen lehet leszedni

> http://img409.imageshack.us/my.php?image=rivatunertdu1mn9.jpg <ide kell belépni hogy fel tudd húzni a vga-t. pipáljuk be az "Enable driver-level hardware overclocking"-ot felül és perfomance 3d-ben húzzuk fel
    A core clock-ot 390-400ra
    a memory clock-ot pedig 650-re.

így a játék stabil lesz és sokkal-sokkal gyorsabb lesz. én a tuning előtt 800x600on játszottam low-on 20-30 fps-el, így pedig 1024x768-on mediumon ugyanakkora fps-el.. sztem ez teljesítmény... a köbön :D
  • chicco
    ott vok ki is írta,hogy megnyilt de mégsem:-(
  • Pacal17
    Sztetek mejik kocsi a legjobb driftre?
  • Pacal17
    Champion szintet kel elérned
  • bertino
    FAQ nem dísznek van!
  • Pacal17
    Nálam a kormány teljesen hibátlanul megy, eddig semmiféle gondom nem volt vele!
    Technical Innovation kormányom van.
  • chicco
    A másik mikor enged be a verseny pályára??Elmentem oda de zárva van.
  • chicco
    nekem ott nincs bajom ,csak ha van 1 visszafordító azt csak kézivel tudom abszolválni ,meg a megfordulás is így megy csak
  • pointer4
    Bánj durvábban a kormánnyal, húzzad ütközésig.
    De persze hiába húzod, ha dombos az út és épp a levegőben van az a rohadt kerék, egy alacsony autónál.
    Ez nagyon idegölő tud lenni pl Enzónál. Vagy hasonló kategóriánál. Ezért is rosszak az ilyenek szerptentínen pl.
  • chicco
    nekem az a gondom,az irányítással ,hogy nem térki eléggé a kormány szűk kanyarokban.
    sensitivity 1 egység többi max akkor sem.Viszont nagy sebbeségnél meg nagyon finom minden.
    Vlmi tanács?
  • bertino
    jolmegy... :)
  • pointer4
    Na jóó, de Nvidia driver Xp alá már tökéletes :D
    :P
    Nincs mit rajta javítani :)))

Meséltem már, az Nvidia PR részlegénél melózok ?:)
  • Gaba9
  • Amadeus HU
    Felvétel van az egyik klubban, csak olyanok jelentkezzenek akik champion szintűek és szinte majdnem minden nap tudnak játszani.
    Ezen az email címen lehet jelentkezni: [email protected]
  • bronco
    Sokat versenyzek olyan srácokkal, akik G25-tel nyomják és kuplunggal nagyon jó gyorsulást lehet elérni, szerpentines pályákon kicsit fájdalmas lehet használni, de jó az a 3. pedál. ;)
    Ha kicsit olcsóbb lesz, lehet, hogy én is beruházok egy G25-be.