107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • robotnyk

• milk41
    na de hadjuk ezt a témát
  • Gabor_(HSF)
    Teljesen mind1 hogyan engeded fel a kuplungot,leugorhatsz róla engedheted lassan is,csak megfelelően kell a gázt adagolni hozzá..
    Bár valószinű időssebb vagyok apádnál,nem is akarok oktatni senkit,de apád azthiszem a hagyományos "csusztatásról" beszél..
    Nos hagyományos autóknál ez fedi is a valóságot,de versenyautóknál,motoroknál ilyesmire nincs lehetőség...
  • bronco
    ez nem szimulátor, ez egy erősen árkád játék.
  • milk41
    de lássuk be,ez szimulátor és nem való élet,a való életben ha lassan engedjük a kuplungut akkor nem fullad le az autó(legalábbis tudomásom szerint)TDU-ban pedig ez nem így van(mondjuk ezt az apámtól kérdeztem meg)
  • Gabor_(HSF)
    Nem az elved,csak a tapasztalatlanságod...
  • milk41
    eltaláltad,de te mi rosszat látsz az elvemben?
  • bronco
    Miért nem lepődtem meg? (no offense ;)
  • milk41
    egyetértek veled,nfs porche a legjobb nfs
  • Gabor_(HSF)
    Rögtön gondoltam,hogy még nem vezzetél autót
  • milk41
    15
  • milk41
    bár ha autómata váltó van a kocsiba akkor semmi gond
  • Gabor_(HSF)
    Bocsáss meg,nem akarlak megbántani,De te hány éves is vagy???
  • fernandez93
    Ki jön játszani?
  • milk41
    dede,ha úgy csinálod hogy lenyomod a kuplungut és váltasz nyugodtan majd kb 2mp múlva lenyomod a gázt akkor lefullad,csak akkor nem ha már 4km/h-val gurul az autó
  • fery02
    Azt tanácsolom játszatok az nfs-ekkel, csak ne azokkal, amik mostanában jelennek meg. Azokban már nincs semmi varázs sem.
    Na jó, létezik valami olyan oldal, lehetőleg magyar nyelvű, ami egy kicsit a történelemmel foglalkozik a Test drive-val kapcsolatban? Képekkel, meg infókkal együtt? Mert nagyon elkezdett érdekelni a TD :)
  • Gabor_(HSF)
    20.-ra???
    Ez nem F1 ahól lefullad a motor,a rossz kuplungolástól...
    Egyébbként már használtam a fiam momo-ját ebben a játékban,csak nemigazán tetszett,igaz azt is mondták nehéz jól belőni a játékhoz..
    Na majd ezzel fogok kisérletezni, erre értettem,hogy rááldozok 1 napot a jó beállitásra..
  • milk41
    én is inkább FPS-eztem(-ezek)régebben screamer rally,andretti racing és toca 1-ztem,nfs1-porche
  • Gabor_(HSF)
    Ne aggódj én sem ismerem a TestDrive-ot, ez at első része amivel játszom és ezzel 1 hónapja,a bétáról nem is hallottam..
    Bár én nem is igazán vagyok kimondott autós gammer, én FPS buzi vagyok,de abból is igen kevés ami igazán tetszik is... anno a Sega rally és a Toca1 amivel igazán sokat játszottam(tunk)..
  • Gabor_(HSF)
    Kösz... én csak belső nézet,ill mostmár csak a 2 óra van előttem,ha kanyargósabb a pálya vagy nem ismerem akkor a motorháztetős verzió..
    Csak az idegesít és emiatt hibázni szoktam,hogy előzés közben átmegyek az előttem lévő auton és akkor pont semmit nem látok az utból....
  • rotator
    Én úgy szoktam, hogy rábökök egy olyan versenyre, ahol nincs korlátozás és a Change Vehicle-lel átváltok a kívánt kocsira, aztán Exit. Ott egyben látható az összes és rendezni is lehet.
  • rotator
    Grat! :) Te milyen nézetben tolod?
  • fery02
    Jáj, rájöttem hogy az se nagyon jó, ha nagyon sok autóm van. Ez most abból a szempontból hátrány, hogy nehezen találom meg azt az autót, amivel nyomulni szeretnék a listából. Nagyon jól jönne egy olyan funkció, hogy abc sorrendbe rendezni a neveket, mindenhol alapból abc sorrendben vannak az autók, de a garázsban lévő autó listában össze vissza vannak. Nincs véletlenül mégis egy ilyen gomb?
    Észrevettem, hogy kicsikét nosztalgiáztatok is az imént, nekem a képeken szinte megfájdult a szívem, úgy sajnálom, hogy én ebből a korszakból kimaradtam :( A nevet, egyáltalán hogy Test drive is, kb csak 2 éve ismerem. Még azt sem tudom, hogy milyen sorrendben voltak a részek, meg hogy ez a mostani most hanyadik rész is egyáltalán :S Valaki lenne kedves felvilágosítani egy leendő rajongót, hogy pl. melyek voltak az egyes részek? Kép is jó lenne, hogy lássam a fejlődést. Meg az egyes részekhez alcím is jöhet. Viszont teljesen azért nem maradtam le. Pl: az első kép, amit pointer4 linkelt be a játékból, kísértetiesen hasonlít arra a több mint 10 éves, Stunts nevezetű játékra, amivel szinte a legtöbbet játszottam az összes játékaim közül. Valami kapcsolat vajon van az imént említett játék, és a Test drive között? Mert most nézem, és megismerem, hogy az annak a porsche Carrera-nak a műszerfala, ami a Stuntsba is szerepel, és ott is pixelpontosan ugyanígy néz ki. Remélem más is ismeri ezt a csodát, amin én nőttem fel (a Terst drive-ot kihagyva ) :P
  • pointer4
    Akkor nekem hetente jön új patch, mert egyre jobban tudom irányítani őket :)
  • milk41
    #20474???
  • bertino
    májusban
  • atomboy
    Majus! Majus! Majus! Majus! Majus! Majus!
    Mindenki hasznalja mar a keresot a lap aljan.
  • tobias88
    a patch mikor jön ki?? mert xboxra kijött már, és aztmondta a haverom hogy sokkal jobban lehet irányítani a kocsikat, ez pcre mikor jön ki?? mert olvastam valami patchről, de nem írták hogy mikor adják ki!
  • pointer4
    Na jóóó, de te egy addict vagy, és ráadásul a legrosszabb, a maximalista fajta :P
    Más nem akar top hardcore player lenni, csak autokázni :D
  • milk41
    majd 1-2hét múlva nekem is meglesz a legális verzió azt majd meglátjuk h mennyire vagyok béna
  • wolfpackmaster
    gz a helyezéshez gábor
  • milk41
    sztem amikor áttérsz kormányra akkor 20.ik próbálkozásra fogsz tudni csak elindulni,én nekem is csak a 20.ik próbálkozás után sikerült elindulni,utána ha még aznap gyakorlod akkor másnap már tökéletesen megy
  • milk41
    mclarent nehéz ilyen kormánnyal vezetni mint ami nekem van
  • Gabor_(HSF)
    Mert sztem nem is a lábbal való kuplungolást választják..
    Sokkal gyorsabb ha a kuplungot a kormány egyik gombjára teszed,hiszen minden azon dől el,milyen gyorsan tudod kinyomni a kuplungot ,váltani és elengedni és mind ezt természetesen mindig a max fordulaton,nem előtte,nem utánna.....
    Én ezt billenytyűvel teszem és ott is remekül mükszik,bár a kanyargósabb pályákon kicsit hátrány a visszaváltásnál,mert keresgetnem kell,meg nyomogatnom 4-5 gombot egyszerre és a rajtnál van egy pici hátránya még,hogy csak full gázzal lehet indulni....
    De már kezdek megbarátkozni vele,de ettől függetlenül rááldozok majd egy napot,hogy kiteszteljem a kormánnyal is...
    JA!! És hogy mennyire hasznos arra itt egy kisOFF
  • milk41
    vki szokott PC-n Hardcore mode-ban driftelni?ha igen meik autóval?
  • pointer4
    http://www.playseats.com/
    Hmm, asszem jó 5letet adott az oldal, de inkább magam heggesztenék :D
  • Pacal17
    Én meg a 450 et a McLarenemmel XD
  • milk41
    ezaz,elértem a Mercedez-Benz CLK DTM-emmel a 300km/h-t:)
  • wolfpackmaster
    ok bocsi spam miatt amúgy simán wolfpack-nak hívj.sajna a wolfpack accot regelték előttem
  • wolfpackmaster
    okés köszi.. maximalizmus rulz :) ha meglesz az eredeti game akko biztos hogy perfectre csinálom meg ^^