107666
-
#20550 Köszi -
#20549 Igen lehet tuningolni. -
#20548 Ferrarit lehet tuningolni? gondolom volt már ilyen kérdés úgyhogy előre is bocs -
#20547 Eddig nekem is az Enzo volt a legjobb de mióta a Mclaren Mercin rajt van a 3as tuning 800 Le, sokkal jobban megy mint az Enzo és ugyanolyan jól kezekhető:
-
#20546 Nekem is ez a velemenyem.Bar igaz hogy a Lambo Murci sokkal jobban teljesit a Canyonban. -
#20545 Csak várni, ennyi. Egyszer megérkezik úgyis. Vagy ha online nyomod, és már nagyon unod a várakozást, akkor vedd meg használtan a garázsodban a Trade menüpont alatt. -
#20544 A caterham-ra gondolsz? -
InfiniteReality #20543 1x csak meg fog jönni. Teljesen random a dolog. Volt aki 4 napot várt rá (jó nyilván nem egyfolytában játszott 4 napig)...
A jaguar XJ220 a leggyorsabb B kat. autó. Viszont van olyan B kocsi ami nála jobban gyorsul (igaz viszont, hogy kisebb a végsebessége). -
InfiniteReality #20542 Az Enzo az egy joker autó. Mondhatni összességében a legjobb 'A' kocsi. Egyébként valamennyi autó vezethetőbb lesz Driving-Aid: ON állás mellett (főleg billentyűzetről). -
#20541 Sziasztok!
Már nagyon rég megrendeltem a Shelby Cobra Daytona Coupe-t de nem nagyon akar megérkezni... Pedig már nagyon várom! Valakinek valamilyen hasonló tapasztalat?
Jozsó: Enzo-t még nem próbáltam, de nálam a Jaguar XJ220 viszi a pálmát! Lehet hogy nem egy kategória de szerintem ott van... -
Jozsó #20540 Sziasztok,
Szerintetek van a játékban jobb autó mint a Ferrari Enzo? Tudom gyorsabb van, de összességében van-e jobb? Saleen elvileg gyorsabb, de szinte vezethetetlen, amerikai autók a legkisebb gázadásra megpördülnek, McLaren F1 jobb kellene, hogy legyen amilyen drága, de iszonyat lassan vált sebességet.
Mit gondoltok? -
#20539 Sajna nem tudlak megerositeni.Nekem idaig 93.71 Nvidian 1280x1024-es felbontasban fullon 30-as fraps erteket mutatott ezzel az uj driverrel meg
19-22 kozott van. Viszont az erdekes hogy grafikailag semmi kulonbseget nem veszek eszre igy sem. Viszont az uj drivernek annyi elonye van hogy ez mar jobbamn tudja kezelni a videokartyan a HDMI-t. Idaig ha filmet akartam nezni tv-n akkor dual-ba kellett beallitanom,ha jatszani akkor pedig clon-ba. Az uj meg tudja mindkettot kapcsolgatas nelkul.Szoval marad a frissebb. -
razz #20538 nem is tom meik klub tagja vok de miko fenvagyok sosincs it senki.pff van valamikor találkozo féleség?mert én kimaradtam a jobol pedig aszem má 8 tag van.tom az én hibám is mert napi 1 oránál többetmost nem jácotam de ma leszek.
egy tali 3 kor?fél ora mulva? -
InfiniteReality #20537 -Klub egy tömörülés, max 16 játékos lehet benne. Bejutni úgy lehet, hogy vagy meghívnak, vagy joinolni próbálsz valaki által (a barátaid közül lehet, akik rajtavannak a friend listádon).
-Térképen kis emberkékre kattintasz (3. ikon fent), és legalul kiválasztod a FRIENDS-et, majd pár másodperc múlva csak a barátaiad mutatja.
-Chatelni T betüvel csak azokkal tudsz, akiket épp látsz, tehát 1 layerben vagy velük. Privát chatelés nem lehetséges, amit beírsz mindenki látja, aki egy layerben van Veled. -
fernandez93 #20536 Azt szeretném kérdezni hogy onlinén ezek a klubok mire jók és hogy lehet bejutni?Miért kell mindig úgy vadászni valaki a gps en nem mutat senkit.Meg pl ha ott vagyok valaki mellet akkor méiért nem tok chatelni?valakivel tzok valakivel nem.hogy van ez? Hiába nyomom olyankor a -t betűt.chat-ra gondoltam . -
#20535 megpróbálhatnád a kommentjeidet 1be összefoglalni 3 post helyett -
fernandez93 #20534 Hiába nyomom olyankor a -t betűt.chat-ra gondoltam a zelőbb
-
fernandez93 #20533 Miért kell mindig úgy vadászni valaki a gps en nem mutat senkit.Meg pl ha ott vagyok valaki mellet akkor méiért nem tok chatelni?valakivel tzok valakivel nem.hogy van ez? -
fernandez93 #20532 Azt szeretném kérdezni hogy onlinén ezek a klubok mire jók és hogy lehet bejutni? -
InfiniteReality #20531 Reptéren sosem fog úgy menni mint normál úton. -
#20530 hali Bent vagyok a reptéren motorral de 3.nál feljebb nem megy és max 250 ez mindenkinél így van? csak ezért kérdeztem -
#20529 szerinted ? -
#20528 Van értelme bemenni a reptérre? -
marcinger #20527 Hi. Nekem megvan a game PSPn eredetiben és tökéletesen fut nem tölt lassan. -
#20526 Mit akarsz egy PSP-től, csoda, hogy egyáltalán elindul rajta. -
wolfpackmaster #20525 sztem csak a video miatt van. nekem egyáltalán nem tűnik úgy mintha szaggatna -
#20524 Hm, ugye van már a játék PSP-re is, de nem tudom, lehet hogy a videó miatt van, de ez mintha elég szarul futna. Az elején a játék amúgy sokat is tölt nagyon. Viszont ez szerintem elég felháborító, ha egy játék konzolon szaggat, mert ugye, azzal nem lehet mit csinálni, a konzolokat nem lehet fejleszteni.
-
fernandez93 #20523 ok -
#20522 NYugiiiiii :D Majd ha lesz vmi kis meetin' ugyis szólunk -
#20521 hali Bent vagyok a reptéren motorral de 3.nál feljebb nem megy és max 250 ez mindenkinél így van? -
fernandez93 #20520 Csáztok.MIkor lesz valami találkozó?Mert én is szeretnék jönni. -
#20519 Hagyjuk... b+ hogy nem lehet ertelmesen leirni. -
#20518 Fejezd már be légyszíves! Senkit sem érdekel hogy apád hány éves... -
shenmu #20517 FAQ! Meg van!
-
#20516 Sőt állítólag benne is van kódolatlanul az e-mailed, jelszavad a mentésben... -
shenmu #20515 Hy!Tudja valaki,hogy lehet saját zenéket hallgatni játék közben? -
#20514 Nem tudom, elképzelhető hogy egymás online mentése különböző gépeken nem működik? Csak mert minden elmentéshez tartozik egy gamespy account. Ebből én arra következtetek, hogy egy mentést csak egy ember használhat. Nemtom így van-e. -
fernandez93 #20513 Valaki jön játszani onlinére? -
Gabor_(HSF) #20512 Persze hogy hadjuk...
Csak legközelebb vedd a fáratságot,hogy megnézed kinek akarsz írni és mit!Mert velem együtt még vannak jónéhányan akik nem viselik az ostobaságot................ -
fernandez93 #20511 Valaki tudna adni egy onlinés mentést mert emgint elszállt az enyém.nagyon meg köszönném