107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Doc Hooliday
    sziasztok! Szépen kérném SEGÍTSEN VALAKI!!! Két hete felraktam a gépemre a TD-unlimitedet mert ki akartam próbálni mielőtt megveszem. Ma meg is vettem a játékot és a régi "crack-eset le töröltem mindenhonnan a gépről. A baj annyi hogy az eredetinél nem is kéri a tokban levő kulcsot sem, és simán fel tudom telepíteni pedig elméletileg telepítés közben kérni kéne a tokban levő kulcsot, és az interntere sem tudok csatlakozni. Pedig szerintem mindenhonnan kiirtottam a crack-es verziót. Valaki segítsen már lécci!!!
  • Danny L
    Nem a default helyen van a Dokumentumok mappa. Documents and Settings\név\Dokumentumokra kell állítani. Jobbgomb az asztalon a dokumentumok mappára, tulajdonságok és Alapértelmezett cél.
  • Szabi1991
    realtek ac97
    (alaplapi hangkártya asszem)
  • ramolito
    segítsen már valaki miért nem ment a játék mikor offline modban jáccom mindig amikor elkezdem kéri hogy írjam be a nick-et pedig már tobbszor is elkezdtem de ahányszor kilépek és megintjáccanék egy kicsit kezdhetem elolrol
  • robotnyk
    látom mentél egyet a challengemen :)
  • Gabor_(HSF)
    Sajnos már nagyon sok csíter van a játékban és már nem csak motorral
  • armageddon666
    akkor is HQ stereo headphoneszal vagy mivel neszámítsak szép hangokra? :K :D
  • Adler
    kb:)
    már szvsz fekszek a kocsiban, de majd megszokom
    köszi
  • wander01
    jaa már tiszta hüje vagyok :)) jó játékot az uj szerzeménnyel :)

a tükröket főleg szélesvásznon lehet látni, illetve az options-ben hátrébb kell huzni az ülést, nagyobb lesz a beláthato terület pont a tükrökig kb :)
  • Adler
    a játékot, amiről a topic szól, Saturnnal járom a szigetet:)
  • wander01
    nagyon szép hangja van a játéknak... de nekem is a 80w-os brummogót le kell vennem hozzá :)
  • fery02
    NA, leírom mégegyszer részletesebben :)
    Akárhogan tekergetem szerencsétlen hangerő/bass szabályzóját a ládikónak, semmi mélyhang sem gyün belőle. Tudom, hogy milyen a mélyhang, más játékokban/zenék közben csak úgy csörömpölnek a cuccok a tányéros szekrényben, de ennél a játéknál semmi ilyesmi sincsen. Tudom már hogyan írjam :)
    Na szóval, az 5.1-emből, szól mind az 5 szatelit, a mélyládából nem jön egy mukkanás sem. Ehelyett, mintha a szatelitekkel próbálná meg a játék kiadatni a mélyhangokat is, de ezek ugye nagyon kis teljesítményűek, csak torzítás hallatszik.
  • armageddon666
    ilyen mélyek lennének a hangok? O.o
  • Me0w
    1024x768, high, 2xaa -> 40-50 fps x800-al. Igaz kicsit taposom a belet, mert 560/560-on megy.
  • pointer4
    Nem torzak azok a mélyhangok :D
    Hanem egyszerűen csak mélyek :DDD
    Azt a 30 ezres aktiv hangszóró összefossa magát... Életében előszőr kéne kiadnia 80Hz alatti hangot...

Egyszerűen fogadd el úgy, hogy nem bírja. Csavard lejjebb.
  • wander01
    mit vettél?

sinclair, én november végén cseréltem az x850xt-met, kicsit megsirattam mert imádtam de már ráfért a csere :)) kicsit több mint két éves volt :)
  • SinClaiR
    Akkor azért nem találtam ilyen lehetőséget , mert nekem csak x800xt van még. Mikor vettem (2 éve) még csúcskat. volt, hát mostanra márt k*rvára nem az :D Asszem ideje lenne gépet cserélnem. :( tele a tököm a 10-50 fps el.
  • Adler
    na, megvettem, most vehetek még ramot
    de azért jónak tünik, nagyon jónak
    egy dolog zavar, hogy a visszapillantót nem igazán látom, s forgalomba jo lenne.
  • wander01
    szééép :D riszpekt :)
  • M@TriX
    ezt nevezem igazán necces beérkezésnek ;)
    kissé leizzadtam

hogy legyen egy kis kép is, ezt épp most alkottam...
  • wander01
    nálam tökéletes a hang, kár hogy általában csak baloldalt szol. pontosabban csak a zene, mert a többi hanghatás (főleg a hülye pancserek mikrofonja) faszán szol mindkét oldalon...

G25-öt pedig nem hinném hogy lehet akármelyik 20k körüli kormánnyal überelni ,,, bár eddig azon kivül csak momo-t probáltam ugyhogy annyira nem vágom a témát :)
  • kaposi1
    Nalam tokeletesen szol minden .Igaz egy kicsit szorakoznom kellett a potik
    beallitasaval.
  • Danny L
    Nekem egy Audigy 2 ZS van, warez verziüóban is torzított, meg most is. Csóró mélynyomó össze-vissza szenved tőle.
  • alma2
    Biztos, hogy fogtal mar a kezedben g25-ot rendesen? Nem tunt fel, hogy szabadon forgathatod es nem erzed, hogy a malomban kell orolnod a huzalokat, fogaskerekeket mint az osszes tobbi FFB-s kormanyban ?
    Na meg, hogy nem tart 3 masodpercig attekerni az egyik oldalrol a masikra, ugy hogy annyi energiamba kerul amivel akar egy hetig is vilagithatnek.
    Szerintem ez az elso kormany ami kormanynak nevezheto vastagsag ide vagy oda, mellekes.
    De hat te tudod en nem akarlak semmi jora rabeszelni, mondjuk TDU-ba tokmindegy mivel tolod :)

• fery02
    Légyszi le tudnád írni a hangkártyád típusát? Nálam amúgy a játékban egyáltalán nincs semmi mélyhang sem, helyette csúnya torzítások. :(
    (Poén az, hogy a warez-ben szerintem volt mélyhang :))
    C-Media CMI8738/C3DX Audio Device. Nekem ez a kártyám van. dobozán Genius logo van, de csak a doboza szerint Genius. Ilyet, hogy ne lenne mélyhang még csak a TDU produkált.
  • Danny L
    Nálam túlságosan is van, hiába huzigálom a csúszkákat, nagyon nem akar javulni.
  • bertino
    nálam mindenhol van :ASD
  • Szabi1991
    amugy nállatok sincs basszus a rádiókban ?

megnéztem vagy 20 autóban , és mindegyikben rosz a hangzás :S
  • kaposi1
    Boritek megerkezett. Hetfon kuldom vissza.
  • Szabi1991
    szem nagyon jó a Force EX , én is azzal tolom , én nagyon kira :)
  • Me0w
    En tudnek elni h-box es kuplung nelkul, de felek, hogy az EX hiaba csak 12-14 rongy, csalodnek benne :( Inkabb vennek DFP-t, de majd meglatjuk mire fussa :)
  • JohnnySmith
    Nekem DFP-m van, szerintem nagyon jó. Igazából ehhez kéne egy normális pedálsor és H váltó. Biztos hogy ütné a G25-öt.
    A G25ben nekem a kormény nem tetszik fogása szerintem nem jó és nem is olyan vastag mint a DFP.
  • Me0w
    Nem irnak rosszakat rola, de mindenhol irjak, hogy a DFP jobb. Csak azert van a ketto kozott 12 rongy sajnos :(
  • tbundy
    sztem elég jó, frankón érezni kanyarban, h ellenhúz
  • Me0w
    Es milyen a jatek vele? Normalis a force feedback vagy csak raz?
  • tbundy
    nekem az van
  • Me0w
    Mert most neztem, hogy az EX csak 12 rongy, annyit meg koltenek is kormanyra...
  • robotnyk
    csak az elődjével (ff gp)
  • Me0w
    Vay esetleg Force EX :)
  • Me0w
    Logitech Driving Force Pro kormannyal jatszik valaki TDU-t? Tapasztalatok?