107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Prince of Máté
    még érthetőbben: nem azt kérdeztem hogy mi a gépigénye hanem hogy milyen beállítással fut -.-
    Kössz infiniteReality, csak ennyi lett volna
  • InfiniteReality
    Rendesen fog menni, bár a videokártya nem egy atomerőmű. Valószínüleg HDR nélkül 1280x1024-ben is simán fog futni a konfigodon.
  • Nagy01
    Ki akarja nekem megadni az msn címét privi-ben?
    Nincs egy TDU-s ismerősem se akivel játszhatnék...de már találkoztam magyarokkal csak ők elhúztak mert akkor még TT-m volt.:(
  • SinClaiR
    ez mi? ilyenen csak dos fut el nem?
    Persze hogy fut bameg, mit gondolsz mi kell hozzá, nasa server?
  • bertino
    még érthetőbben: VAN FAQ
  • Prince of Máté
    érthetőbben:
    CPU: Intel Core duo 4300@ 1800mhz
    RAM:1 GB
    VGA: Ati X1650XT
  • Prince of Máté
    Szerintetek egy Intel Core 2 1800-al, i gb rammal, és ati x1650xt-vel hogyan futna?
  • Pacal17
    Padlógázra gondoltam bocs :D
  • pointer4
    Nemár, még hosszú a hónap. Megvettem a G25 öt, de nemtok vele játszani az asztalon, még kell egy kis idő mire megcsinálom a szimulátor állványt hozzá :)
    Vas meg ülés már megvan, márcsak heggeszteni kell :)
    Ha így utánna számolok, hogy életembe nem vettem 5 játéknál többet, így ez a TDU a legdrágább :D
  • pointer4
    Én egyszerűen csak létrehoztam a profilomat, és kiírtam utólag, hogy wrong cdkey, majd írjam be újra.... beírtam és műxik :)
  • pointer4
    Valahol bazi occsón lehet Ferrarit kapni, mert másodszorra látok a körúton egymás után egy párost. Egy 430as, meg egy Maranellot. 40 el mennek egymás után, hangjukat alig hallani :(
    Mockoszok :P
    Odakavartam mögéjük mocival, azért naon jellegzetes a hangjuk, ráismerni a gammából.
  • Szabi1991
    CHARLIE ANGYALAI - TELJES GÁZZAL ?

vagy az Autobahnraser-re gondolsz ?
    (Padlógáz, tegnap volt a tv-ben)
  • Doc Hooliday
    Jó reggelt! Valaki meg tuná mondani hogy müxik-e a TDU-szerver? Mert próbáltam csatlakozni és még mindig nem jó!
  • Synit HUN
    És mi lett a videoval? Meglett? Nem zúzol fel MSN-re?
  • CivicVTi
    Ja
  • Synit HUN
    Az alsó képen a Saleen sztem inkább én vagyok.
  • InfiniteReality
    Valódzinüleg még gázos a driver vista alatt. Próbálj leszedni újat, vagy megkell várni míg javítják a hibát...
  • Pacal17
    Néztétek a Teljes Gázzal-t? Ojan TDU feelingje vót :)
  • SityiSXT
    Van egy kis gondom, hátha tudna valaki segíteni:
    Kipróbáltam Vista 64 bit alatt is a játékot, és nálam gyorsabban fut (olyannyira, hogy a 7600GS-emen be tudom kapcsolni a HDR-t jelentős lassulás nélkül - valamire csak jó ez a DX10). A gondom viszont az, hogy a játékban nincs Force Feedback (Driving Force Pro-t használok). Hiába rakom fel a Logitech Wingman Profilert, eleve offscreen jelenik meg, és ha visszahúzom a képernyőre, nem lehet állítani semmit. Amit meg a vezérlőpult játékiányítók alatt állítok be, OK-ra kattintás után nagyrészt elfelejti a Pista bácsi. Ötlet, hogy hekkelhetném meg esetleg?
  • Gabor_(HSF)
    Hát most már énis abbahagyom a rankedet,végül is amit akartam már elértem...kicsit unom is már és nem csak a csitereket,a host vagy játékos kilép,(ez mostanában megint nagy divat lett)
    Ha én Hostolok csak olyan jön be aki a rajt utáni 100 méter múlva kilép,ha én megyek valahova 70% már kirugnak..
    Aztán ott vannak akik az ütközésre hajtanak....
    Egyszóval nagyon megfogyatkozott a fairplay játékosok száma...
    Arról meg nem is beszélve,mostmár nagyon sok taktikus jó gamer van,az élmezőnyből már mindenki manual/kuplongozik és egyre nehezebb nyerni is....
  • InfiniteReality
    Énmeg láttam egymás után 2db audi TT-t a hősök terénél. Besz*rás mennyire ugyanúgy néz ki a játékban és mennyire eltalálták a hangját... Döbbenet.
  • InfiniteReality
    THX!
  • SinClaiR
    nem is mondtam, ma léáttam egy pontiac GTO t a vácin, ugyhogy muszáj volt vennem egyet. félelmetes mit lép :)
  • bronco
    Nekem szerencsém volt, amíg rankedeztem eggyel sem találkoztam, unrankedbe meg nem nagyon jönnek.
    Mi legalább ki tudjuk szúrni, mert ismerjük az autók határait. Az egyetlen amit lehet tenni, hogy gyorsan kilépsz...

Azért elég felháborító, hogy egy főleg multira tervezett játékba még egy alapfokú script-blokkolás sincs. Az meg egy vicc, hogy ki lehet venni a forgalmat... :(
  • bronco
    Igen mentem rajta vagy 5x, jó kis pálya, de a legjobbamat nem jegyezte meg... :( 1:33 volt, de csak az 1:35-öst jegyezte meg. Majd megpróbálom máskor újra.
  • bertino

mostani cruise-olás civic-el és k4rl-al
    meg ahogy nézem Megaharcos is a képen van :)
  • Danny L
    CSóró dochollywooddal szívtunk mint a torkos, mire kiderült, hogy a tetves TDU szerver nem megy. Legalábbis az Islandos képet nem jelenítette meg a community oldalon.
  • fery02
    Ott lesz az igen, Documents and Settings/All users/Application Data/Test Drive Unlimited/. Nem kell emiatt újratenni a Windows-t. Itt egyszerűen csak átírod a CD kulcsot.
  • Doc Hooliday
    Köszi szépen, megpróbálom. Már arra is gondoltam hogy ujra rakom a Winfost
  • Danny L
    Documents and Settings\All usersben asszem kell lennie egy Test drive mappának ha nincs akokr esetleg az applications data mappában van és hogy egy cdkey fájl abba írd bele az eredeti kulcsot. Amúgy az applications mappa rejtett szal engedélyezned kell a rejtett fájlokat.
  • HTS s3rg1nh00
    akkor nekem már mínuszban menne
    ma gondoltam felrakom...hát rossz ötlet volt,még a legelején mikor az Enzo-t kell leszállítani,úgy összezúztam h.kaptam 80kból 30at:D
    és az a legrosszabb,h.nekem 800x600 medium és 1280 medium közt szinte semmi sebességkülönbség nincs(enyhe procilimit a szivárgási áramos prescottal?)
  • Dante73
    Azé, érdekes ez a játék...
    Tisztára "állatot" csinál az emberből.
    Ha szembejön egy nem ai autó, lassitasz, megállsz a másik mellet, köröztök/körözünk egymás körül, "körbeszaglászod" -(ti-Te fiu-e vagy?), Ha tetszik, a Te kategóriád, v roszabb, kihívod, egy körre...
    Ma játék közben, a megboldogult kutyám jutott eszembe, ahogy néztem a monitort, Ő viselkedett hasonloan, mikor egy másik kutyával találkozott séta közben...

Dante.
  • SinClaiR
    holnap jön tegnap olvastam, nem hiszem el hogy nem felspiccelni akarsz pár embert.
  • fernandez93
    Mikor lesz már patch?Májusban mikor?
  • Me0w
    Kormany miatt sokaknak lehuzott egy rakat fps-t..
  • Doc Hooliday
    kitöröltem még a regisztrációs adatbázisból is, teljesen leirtottam a gépről szerintem. Amokor feltelepíted a játékot mikor kéri egyébkénet ezt a rohadt kulcsot? Már ma ujra raktam vagy 5-ször a játékot de sehol nem kér kulcsot, és nem csatlakozik
  • Xniper
    lol, így 1 hónap kihagyás után most mondom felrakom a kormányt, megint nyomatok egy kis testdrive-t, erre nincs server, látom a színvonal maradt a régi..
  • SinClaiR
    Nyau, kipróbálásképp képminőség tesztre felraktam 16xAF et és 6x AA t. olyan lett a kép, mint a ramhibás 9800 amé volt anno bf alatt. Szal inkább visszavettem, minekután húzni sem merem, mert most nem esne jól ha cserélnem kéne.:)
    40fps a max, de3 komolyan, azt vfeszem észre mióta fenn a kormány, mintha kevesebb lenne az fps, lehet csak énj érzem úgy, de a milliós verseny végére 5-10 fps el játszom, és a kormány óta van ez, szal nem tudom.
  • SinClaiR
    hehh, én is így jártam anno. dokumentekből is kitörölted a save gameket? nekem azután megoldódott, hogy vártam a törlés után pár percet, és az intro után kérte a kulcsot megint.
  • PENGEinno3d
    Hi! Akinek gondja van a hangal az probálja meg (futtatás)dxdiagban a hangfüllnél visszavenni a "A hangok hardveres gyorsítási szintjét" Alapgyorsításra, vagy a hangkárgya driverben átállítani 5.1-re a hangot!
    Így sztem megszünik ez a zavaró probléma! Már csak egy patch kéne és minden cool lenne!