107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • bmx22zoli
    hELLO!!! most kezdtem a játékot és elég unalmas hogy csak egyedül járkálok, egy ember sem jön velem és így szerintem uncsi alig tudok versenyezni másokkal mert ők csak baromkodnak. Ha valaki akar velem tartani és akár egy klubbot létrehozni vagy csatlakozhatok-e valamilyen klubba akkor ezen az msn címen keressetek meg: [email protected]
  • wander01
    végig kell járni elötte az összes autos boltot. aztán kapsz egy levelet hogy mehetsz motorozni. és igen, szürkével jelöli térképen a még meg nem látogatott autosboltokat.
  • Csaba007
    Hi!
    Én most keztem a game-et és megmoindaná valaki hoghy mikor lesz benne motor?? vagy hogy mit kell csinálni hozzá! Már van motor bolt de nemtudok bemenni:F
  • istinet
    Hogy állítottad vissza?
  • rotator
    Valami húzva van a gépedben, rakjál mindent vissza gyári sebességre. Nekem is kezdettől tuningolva volt a gépem és minden más kőstabilan ment rajta egészen a TDU-ig, egyedül az fagyott ki rendszertelen időközönként. Leszedtem a tuningot és onnantól semmi fagyás... Majd ha már végképp meguntam és elrakom, újra felhúzom a gépet. :)
  • pilboy
    Áve!
    bocs, h nem olvasok vissza,de hogy lehet díjazást adni egy kihívásnak?
    választ előre is köszi
  • InfiniteReality
    Ezt nem hiszem el!!!!!! Vagy versenybe nem lehet belépni (connecting... és heló) vagy nem tölti be a drive-in versenyeket, vagy nagynehezen megcsinálom a drive-in versenyt és meg is nyerem, erre nem menti el az időmet...
    "Picit" idegesítő!
  • istinet
    A géppel nemhiszem, hogy gond lenne, mert minden más jól megy rajta. Én is gondoltam erre, hogy a géppel van valami, de nyomtam vagy 2 óra Stalkert és nem restartolt. A TDU kb egy fél óra után megteszi.
  • wolfpackmaster
    hát nemtudom itt nem nagyon láttam még ilyen problémát.. sztem a gépeddel van gond. légyszi írd le a konfigod, meg azt hogy milyen tápod van. lehet hogy a táp nem bírja a gépet :P
  • istinet
    A patch mikor fog megjelenni? Lehet már tudni? Remélem javít majd a dolgon.
  • wolfpackmaster
    igen igen énis letölthető formában számítok rá, de ami a szervernek kell a patch-hez azt fel kell rakni rá :) és én optimistán nézek a patch felé, mivel utána tudnék normális fps-el jáccani :D. sztem a gépigény nagyban le fog csökkenni mivel nem lesz muszály az árnyékokat, fényeket, magas látóhatárt bekapcsolni.. amúgy remélem lesz egy olyan opció hogy a forgalomnak nem lesz árnyéka, mivel nekem akkor szokott beakadni amikor betölti a forgalom árnyékát
  • istinet
    Valaki találkozott már azzal, hogy mikor játszik egyszer csak a gép újraindul? Nem tudjátok mi lehet a gond? Másnál nem csinálja, csak a TDUnél.
  • bertino
    mostanság nagyon rosszalkodik, bár én a patchre letölthető formában számítok külön, nem játékon belül, de probáljunk optimistán nézni felé :)
  • wolfpackmaster
    ma csak nekem nem megy a szerver vagy másoknak se?
    az a hülye ötletem támadt hogy ha senkinek se megy akkor lehet hogy azért mer a patchet teszik fel rá :D ...nah jó ez elég valószínűtlen, de azért lehet álmodozni.. :)
  • bertino
    csak neked momo-d van, akinek meg nagyrészt problémája van, az sidewinderrel rendelkezik.
    nekem is 5 FPS ha bedugom...
  • rotator
    A kormányos probléma is gépfüggő lehet, mert nálam semmi probléma nincs a MOMO-val, nem tűnik úgy, hogy lassabb lenne a játék akár 1 fps-sel is. A csalók tényleg egy röhej, hihetetlen...
  • Dante73
    Majdnem minden kormánnyal ez van.
    Mindenképp levesz jópár fps-t
    Nekem bill-el SOSEM megy 30FPS alá, gamepad-al kb 28 alá, Kormánnyal (Saitek R-440) Nem megy 30 fölé... de idönként 10 alatt van.
    Megoldás; megvárod a patch-et, és addig imádkozol, hogy legyenek szívesek, és javítsák ki ezt a hibát is...
    Egyébként nem értem. A kiadóknak, játékkészitőknek sír a szája a warez
    miatt. Most őszintén, ez lenne az évtized autós játéka, HA a szerver stabil lenne, kirugnák a csalókat, (E-s versenyen Enzo val!) javítanák a fagyásokat, a mentés elvesztését, az uninstal hibát, kissé optimalizálnák, hogy aki kormánnyal játszana is élvezhesse, stb...
    De nem. egy csomó teszt, és van képük így kiadni egy játékot... Ha ÉN így dolgoznék, már rég a postást várnám, hogy hozza a munkanélkülit...
    Ezek meg még sírnak, hogy jajj mi szegények, ellopják a szellemi termékünket... Oda ne rohanjak! (Félreértés elkerülése végett, eredetiben nyomom) A jó édes náncsi nénikéjüket, hogy van képük egy rakás pénzt elkérni egy játékért, ami félkész, vagy lessz patch, vagy nem, vagy javitja a hibákat, vagy nem, Én hetekkel ezelött fizettem, JÁTSZANI akarok. MOST!
    Sorry kissé felba...ott a játék...

Dante.
  • humpen
    sorry, visszaolvastam, talán átsiklottam az infó felett.

Sidewinder Game Controller Software 4.0
    Firmware Revision: 1.1
    remélem segít
    és köszi
  • Pacal17
    Én a többi Online jótékosról beszélek hogy azokon meek át de sztem ezzel minenki igyvan
  • XRV
    Persze, de asszem erről itt írtak/unk. Ha meg tudhatom, neked melyik driver van fent?
  • humpen
    haliho,
    nekem MS Sidewinderem van, más egyéb játéknál gond nélkül vezethető a kocsi, ennél viszont szaggat vele a játék. megakad a kép pár tized másodpercre, de a kocsi közben gurul, és mikor visszajön az "élő" kép, jó pár méterrel előbbre van a kocsi, szal vezethetetlen. már feltettem 1 újabb drivert hozzá, de semmi változás. ha csak bill-vel játszom megy minden gond nélkül.
    találkozott már valaki hasonlóval? esetleg megoldás rá?
  • DJ BP
    köszi, még nem használtam Pause-t :)
  • fery02
    Játék közben, nyomd meg a "P"-t, erre látsz a legutolsó fülnél olyat, hogy Bookmark.
    Sok szerencsét :)
  • XRV
    P gomb és ott van fent Bookmark

Ha jól emlékszem
  • DJ BP
    már hónapok óta játszom, nem jöttem rá hogy kell bookmarkolni :). Hogy a rákba kell, melyik gombbal?
  • w77d
    köszöntem!
  • XRV
    Sztem max a windows alatt a 3d nél
    amúgy passz.
  • w77d
    könyörgöm emberek, legalább válaszra méltassatok, mondjuk írjátok azt, hogy:nem tudom, még nem jöttem rá stb...
    ez volt az alap kérdésem: #21663
    ez volt az újrakérdezés: #21676

További szép napot és jó játékot mindenkinek!
  • zsakosfrodo2
    A WAREZ KÉRDÉSEKET IDE ÍRJÁTOK BE MERT EZ NEM A WAREZ TOPIK!! ÉRTITEK???? EZ NEM WAREZ!
  • Nagy01
    Ki jön tduzni?
  • InfiniteReality
    Pont erről beszélek.
  • bertino
    :DDDd
  • bronco
    Ezen a gravitáció dolgon én is gondolkoztam, valószínűleg egy kicsit el van túlózva, de igazábol kevesen mennek ilyen bukkanóknak 320-al neki, hogy azt mondhassák: ÁÁÁ ez nem is ilyen! :)
  • InfiniteReality
    Mivel nem ment a szerver kénytelen voltam offline szórakozni egy kicsit. Kicsit játszottam HC módban, persze billentyűzettel. Meglátásaim:

Szerintem eléggé élethűre sikeredett. Persze nem Saleen-nal meg gyors kocsikkal kell próbálkozni, mert úgy tényleg gáz.
    Mivel én egy ennek a boldog tulajdonosa vagyok ('88 Firebird V8 5000ccm) egy Camaro Z28-al próbálkoztam (bár sok vezetési tapasztalattal sajnos nem rendelkezem, a játékban lévő Firebird egy régebbi változat és túl gyenge. A Z28 teljesítménye közelebb áll az enyémhez).
    Szóval ezzel a Z28-al nem éreztem úgy, hogy kicsi lenne a gravitáció. Azok az emelkedők, amiknek a végén úgy el lehet szállni, általában annyira meredekek, hogy az életben nem hiszem hogy 80-90-nél többel mennénk egy ilyenen. A játékban azért vannak ilyen meredek szakaszok, hogy jobban tudják érzékeltetni a magasságváltozásokat. A valóságban szerintem ott nem ilyen meredekek az utak (és pláne nem ilyen szögletesek). Ahol a telkem van, ott könnyen találni ilyen meredek utat, mint egynémely autópálya(!!) a játékban, de azok az utak a valóságban hegynek felfelé mennek, tehát 300-al esélytelen megnézni őket. Tehát ha egy komolyabb kocsival elszálltok, az szerintem nem a kicsi gravitációnak tudható be. 120-130-nál még bőven nem száll el a kocsi.

Távolságok. Ezzel a kocsival, egyenes útszakaszon nézve szerintem valósak a távolságok és az eltelt idő. Ha oldalra néztek, akkor ahogy a villanyoszlopok elmennek mellettetek, mondjuk 70-nél, nekem valósághűnek tűnik.

Sebességérzet. A legtöbb játékkal az a baj, hogyha egyáltalán van is belső nézet, nincs igazi sebességérzet. Ez sajnos a TDU-ra is igaz... DE! Ha oldalra néztek, és kipróbáljátok milyen 20-30-50-80-100-nál, szerintem élethű! Tehát nem az van, hogy nincs sebességérzet, hanem egyszerűen nem olyan széles a látómező a játékban, hogy pl a mellettünk elsuhanó villanypóznák látványa meghozza a megfelelő érzetet! A FOV-ot nem lehet változtatni meg nem is érdemes. Az út úgy érzésre tényleg nem "suhan el elég gyorsan alattunk" belső nézetből, de szerintem ez változna ha kicsit még részletesebb lenne.

Szóval szerintem rendben van ez a HC mód, és a saját szubjektív megitélésem szerint a Z28 a valóságnak megfelelően viselkedik. Kíváncsileszek erre egy G25-el.
  • InfiniteReality
    Frissíts drivereket és tartsd karban a rendszeredet!
  • cola
    Hello!!

Van 1 kis gondom leszettem a Test Drive Unlimited Hatred-es verziót
    és Akad hiába van alacson közepes vagy full grafikán
    Pedig: Geforce 7600GT Videókari
    AMD Athlon 64 X2 4200+ Proci
    2GB Memória
    ASUS M2N Alaplap
    ÉS AKAD EZT NEM ÉRTEM HA VALAKI TUD LÉCCI SEGÍTSEN
    ELÖRE IS KÖSZÖNÖM.
  • InfiniteReality
    Ez itt még mindig NEM a warez topic!
  • fery02
    Talán Oahu szigetén nyaral, vagy esetleg máshol, és nincs gépközelben. Ha én ott lennék, vagy bárhol máshol nekem sem hiányozna gép :) Persze lehet hogy máshol van XD
  • bertino
    azon gondolkodám hol van ilyenkor a házigazda ? :\
  • MimaSKATE
    Sziasztok! felraktam a játékot crack-elem de mikor elíndítom kér vmi cd key-t vagy mit.... :L help me plz!vki a kódot lécci..köszi