107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • kdenes16
    hello!
    valaki nem tudja hogy miért akad a test drive unlimited!!!
    mert a gépem:P4 2,66Ghz, 1Gb ddr ram, 128Mb Geforce Fx 5200 video kártya,80Gb-os vinnyo.
  • sleepyhead
    srácok, ma akarnám megvenni a game-t, de nem tudom érdemes-e. csak a multi miatt akarnám - az xbox360 verziót már kijtászottam, de Live-ot tuti nem fogok előfizetni.

szóval... azt tudom hogy már nem írja ki, hogy mennyien vannak online, de bármikor lehet találni multi versenyeket, nem kell tökörészni?
  • reaper5687
    A térképen az Észak-Keleti világítótoronyhoz viszonylag közel kaptál egy batár nagy házat, fenn egy "dead end" út végén
  • Dzsotin
    + REWARD

You have discovered every single road on the island. You
    deserve a very special gift: the highest house of them all!

Te felfedezted a sziget minden útját.
    Megérdemelsz egy nagyon különleges ajándékot: a legmagasabb ház ...

Valaki tudja, hogy mi az ajándék ilyenkor, ha valaki az összes
    utat bejárta?
    Mert semmi változást sem tapasztaltam, csak 4 %-ot növekedett.
  • reaper5687
  • bronco
    Nagyon korrekt a videó, szép munka!
  • SinClaiR
    Tényleg nagyon frankó videó, elismerésem :)
    És hát az sem mindegy, hoggy most már látom nekem mit kéne tapassztalnom játék közben, de sajna nekem csak ide oda csúszkáló autók jutottak :(
  • red bull
    Lenne egy olyan kérdésem hogy az miért van hogy haverom átkűldte a sévgémjét és nem indul el a kocsi hardcore modban...Miért lehet ez?...pliz help
  • atomboy
    Jo kis video. :)
    Majd vizsgak utan visszajovok. :)
  • bertino

még nincs vége
    lesznek folytatások
  • Wezo
    Ez a video baromi jo!!!! Igazabol arra gondoltam igy hirtelen, hogy akar lehetne test drive alatt vmi jo kis "akcio" filmet csinalni autos uldozessel :D mellekszereplo feladatot szivesen vallalok :D
  • Synit HUN
    Óriási nagy über grat!! :D Naggyon király lett. Felülmúltad a várakozásomat de jóval!! Köszönöm szépen!
  • CivicVTi
  • bertino
    waaa kösz srácok nem tudjátok mekkora megkönnyebbülés, nem gondoltam, hogy ennyire tetszeni fog, örülök én is nagyon :D

fraps-al vettem fel mindent :)
  • pointer4
    Nagyon rula lett :)
    Az az elrepülünk ötösével a domb után, az érdekes reklám :)
    Hogy captureoltal ? Háttérprogival símán?
    A névbemutatós effekt nagyon egyedi :) Cool.
    A Patch szöveg meg kegyetlen :D
  • mardal
    Jó lett nagyon srácok a videó.
  • pointer4
    Majd ha otthonrol is igy megy akkor szoljal :P
    Csőlako :P
  • Me0w
    --21:32:58-- http://taleano.extra.hu/live.free.in.hc.m3mphis.1280p.final.mkv
    .
    .
    .
    21:33:12 (10.48 MB/s) - `live.free.in.hc.m3mphis.1280p.final.mkv' saved.

14 mp volt.
  • bertino
    ő már hamarabb megkapta a linket ;)
  • bertino
  • rotator
    3 perc alatt leszedted és megnézted?
  • CivicVTi
    Nagyon grat, fasza lett, nalam mindenkepp 5 ös
  • bertino
    Synitka, k4rl, CivicVTi, Bronco, Danny_L, MegaHarcos és mindenki aki szereti a TDU-t :D

Elkészült a Test Drive Unlimited HD movie, amit erre a linkre kattintva tudtok letölteni.

x264el lett tömörítve a hatékonyság és minél kisebb fájlméret érdekében
    ha valakinek problémája van a lejátszással keressen fel priviben, szívesen válaszolok ezzel kapcsolatban

Remélem valamennyire tetszeni fog :)
  • razz
    jo ok csak enyit akartam tudni kosz.
  • gabi89
    Nincsenek még új kocsik és ne is kérdezd meg többet.H lesz úgy is mindenki erről fog beszélni talán a bannerben is kinnt lesz,hogy van carpack v. patch szóval nem fogsz lemaradni róla.
  • HTS s3rg1nh00
    eszedbe se jut,h.amíg az Atari meg nem mondja,addig mi se tudjuk?tedd sebességbe az agyad,mielőtt elindítod a szád...
  • razz
    amig nem kapok választ erre a nehéz kérdésre.
    de bocsánat hogy én ilyen tudatlan vagyok és nem egésznap ezzel foglalkozok.
  • norbi56
    nem nagyon értek a géphez,2,6ghz,többit nemtom
  • tmisi
    nem, óránta
  • bronco
    ezt naponta 1x meg fogod kérdezni?
  • razz
    miko lesznek uj kocsik?
  • Doc Hooliday
    ha veszel hozzá 1-gigát, meg rápakolsz egy 3-2-es procit ami manapság már olcsón kapható akkor 1280*1024-ben közepes beállításokkal nagyon szépen fog neked menni! Bár nem irtad a ramot meg a procit, amit irtam az csak egy példa volt. (gondolom nem 6600-os procit akarsz meg 2-gigát berakni egy 7600GT-mellé, csak azért gondoltam)
  • Bébá70
    Köszönöm, igy már jó.
  • bertino
    kompatibilitást állítsd win 95re
  • Bébá70
    Sziasztok, valakinek ötlete van arra problémára hogy miért nem indul el a játék? Vga csere volt 7600GT-röl X1950XT-re.Új winfos,újra telepitett játék.A tápom gyengécske,de a GTR2,Ghost Recon, CMR5 max grafikával elindul.A test Drive csak felpörgeti a lemezt, és ennyi.
  • norbi56
    AGP 7600GT 256Mb Galaxy Premium Ed. Zalman hűtés ezen fut a játék?mert ilyet szeretnék venni
  • pointer4
    Ha ez most valmai támogatott dolog lenne, akkor ténleg ez lenne az alap :)
  • fery02
    Nálatok sem akar csatlakozni a szerverre? Nyugtassatok meg, hogy nem. Amúgy poén, hogy a program biztosra veszi, hogy nálam van a hiba. :) (ellenőrizzem a netem állapotát, majd próbáljam újra)
  • pointer4
    Fovon talán segíthet egy szélesvásznú moncsi.
    Billel kezdtem, majd elővettem a Momomat, azt 1 hónap múlve eladtam, és most G25 :) Naon jó !! :D De nem a hyperszónikus verdákkal :) hanem az olyanokkal mint a tiéd :)
  • pointer4
    Ha vejön egy pillanatra a kékhalál, akkor esetleg ram gond, ha még az se, akkor melege van ap rocina talán. Ez a leg kalsszikusabb eset.