107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Dante73
    Hali.
    Kipróbáltam a drivert, amit itt ajánlottatok. Mióta meleg volt, nem lehetett visszaálitani 1024x768 High, 4xAA ra, akadt. (7600Gt, MSI)
    Most sikerült. Egyébként cca 10-20%-ot mintha javult volna, FPS szinten, de a hegyekben, vagy gyors kormánymozdulatoknál ugyanúgy akad. Városban még nem próbáltam. Viszont pecs nélkül sikerült megúsznunk ezt a hetet is, hála az égnek, és persze atarinak is.
    Ha minden igaz, júli 11-12. Persze, hogy melyik év, nem tették hozzá...
    Én már úgy vagyok vele, hogy OLTÁRIAN meglepődöm majd, ha 1x kijön.
    Mind1. Este nyomunk pár versenyt a Hungary TDU klubban? Napok óta, bármikor megyek, üres a klub... Persze, biztosan rosszkor megyek. Ha lessz valami, irjatok ide! Ja, remélem, DSG nem jön, szeretnék végre 1x nyerni...

Dante.
  • princodvd
    tegnap én is tapasztaltam ilyet, de nem jöttem rá mi volt az oka, pedig 8mb/384 kb-es netem van... és persze először
  • HUNMemphis
    Na én már ott vagyok!
  • HUNMemphis
    Ott mindent elmondok!
  • HUNMemphis
    De nekem van bent találkozunk oké SG elött IGÉREM!
  • Yoda001
    hol találkoztatok? én ott voltam annál az sg klub nevezetü akárminél, bookmarkkal mentem amit belinkeltek, de kb fél orát vártam ott és sehol senki nem volt.. amugy most nincs kedve vkinek játszani?
  • HUNMemphis
    Kellemes napot mindenkinek!
    A tegnap este csodás volt! Egy örök élmény srácok köszi! =)
    Most szedem le a BETA Drivert mert nekem is 7600GT van.
    Nálam 50%-os esély van arra hogy belépésnél szétesik a kép.
    Ilyenkor fogom és a videónál átállítom 1024-es re aztán vissza 800-asra
    4x antival,és kész is van nyomás játszani.

U.I.:Jelenleg 420 pontom van még 30 kell ahhoz hogy Champion szintre lépjek. Ez mind szép és jó de a legjobb hogy márcsak 20% kát kell felfedeznem a szigetnek és asszem akkor már lépek is. REMÉLEM

• gduck
  • MegaHarcos
    Nálam is az van mint Antiheronál ha sokan vagyunk akkor lagolok tegnap nagyon rosz volt mert egyik pillanatba még teljesen üres az út a másik pillanatban már repülok és közbe több mp-re megáll a kép.Szokott nekem is lagolni de enyire mint tegnap még soha.
  • mardal
    Hello.
    Melyik számú drivert raktad fel mert én az nvidia honalpján csak a régi 94.24-es drivert találtam fennt ami nálam fennt van és vannak képszétesések vele.
  • AntiHero
    Még egy darab javítás nem jött ki a játékhoz:(
  • GeneralsHungary
    Üdv! Annyit szeretnék kérdezni, hogy az alapverzió óta mennyit javult a játék teljesítménye a javítások által. Hamarosan jönni fog egy új patch. Csak mert megvan a játék nekem is, csak az online versenyek közbeni ill. egyéb akadások miatt elment a kedvem tőle.
  • Neoncsoves
    Forza Tuning
  • Berguson
    Sziasztok!

2kérdésem lenne:
    -Be lehet e autónál kapcsolni a visszapillantó tükröt?Mivel én a motorházas vezetést gyakorlom,ezért kéne!Ha be lehet kapcsolni,akkor hol?
    -Motortuningnál,nekem jelenleg egy MV Augusta F4 mocim van!Ezt lehet valahol tuningolni?

Köszi a válaszokat!

Üdv.Csaby
  • AntiHero
    kösz
  • bertino
    itt vannak a kormány beállításaim
  • AntiHero
    Akkor ezért add ide kormány beállításaidat mit kértem(mindent)
    ty
  • Sargavar
    Hát persze érkezik, csak nehogy megint pofára ejtsenek minket mind a többi időponttal.
  • bertino
    elkiabáltam, mert tovább próbálgattam de így is csak 1 szétesés volt a mondjuk 20 féle beállításból, azért ez már tűrhető :D
  • AntiHero
    Uhh akkor szedem lefele!(szintén 7600GT)
    A géped többi adatai?
  • gabi89
    Reménykedek mondjuk eddig nekem semmilyen bajom nem volt csak a szétesés az fps is elég elfogadható volt de ha most még jobb lesz :D
    Szóval leszedem meglesem nekem is 7600GT-m van amúgy.
  • bertino
    lehet, hogy többé NVIDIA kártyásokkal rendelkezőknek nem esik szét a graf ezzel az ujabb driverrel ?
    Próbáljátok ki ti is!
    előzőt uninstalláltam, ezt meg telepítettem gép restart után, aztán megint restart ugye

éss... elindítom a gamet, már a menüben a megszokott 75 FPS helyett 132 volt, aminek igencsak megörültem :D szépen beléptem a szerverre és láss csodát, nem esett szét a graf!
    sőt!

mentem az uton és mint a képek is bizonyítják (Kép1, Kép2, Kép3, Kép4, Kép5) eléggé meggyőző a minőség
    én 1280*1024-ben/60Hzen 2xAA/16xAF-el szoktam játszani és városban mindig alacsonyabb voltak az FPS értékek, itt folyton 35-38 közelében van, ami nagyon jó, bár itt egy online játékos se volt előttem, biztos befolyásoló tényezők ők is, erdőben nem próbáltam még.

Viszont akárhogy változtatgattam a grafon, akárhogy alt Tab-oztam, a grafika mindig normális maradt! Elején persze belassult de minden esetben 5mp max és ujra a normális értéket mutatott.
    Jah, Bigabyte 7600GT-m van.

Szal próbáljátok ki ti is és írjátok le a tapasztalataitokat. (Y)
  • AntiHero
    -.-
  • Neoncsoves
    corrupted savegame? ezt hogy?
  • acsati
    ja mindbe be is kell menni?
    jo most már mindegy az már nem sok idö már nem kell odakocsikázni :D
  • bronco
    A legfontosabb részlet, hogy korrupt mentést nem lehet betölteni, szóval aki azzal játszik kezdjen újat gyorsan, a kedvenc autóit és pénzét pedig mentse át egy haver segítségével.
    (én már megtettem egy barátommal: átmentettem neki 30milkót és a 13000-km-es Ferrari 288GTO-ját) :)
  • AntiHero
    akkor ki hagytál 1-t.
    Be is mentél?
  • acsati
    hellotok
    elmentem minden autós bolthoz és mégse tudok motort venni. ez miért van? mit kell még csinálnom?
  • AntiHero
    7600Gt-nél is jelent valamit?
  • bertino
    köszi, meg fogom próbálni a közeljövőben
  • gduck
    ÚJ BÉTA DRIVER Pár TDU hibát is javít 7300-as kártyáknál és SLI esetén ;)
  • bertino
    el majd, jah
  • AntiHero
    BERTINO
    Elküldenéd nekem Privibe a Kormány beállításaidat?(a játék és a Logitech Profil belit:) )

köszi
  • bertino
    furmányosak mert konkrétan az nvidia kép szétesés bug-ját nem írták bele
    azért reméljük csak jobb lesz egy fokkal... már ha igaz ez az egész
  • vki
    Nagyjából annyi, hogy lesz benne egy anti-cheat rendszer, teljesen átdolgozott mentés rendszer, de a rossz mentéseket nem lehet betölteni, akkor a programleállások javítása, stabilitás növelése, javított online kód, ami következtében felgyorsul a game, és minden jobb lesz, az forgalom nem repked a sziget körül (?), a hangproblémák javítása, photo mode bug-jainak javítása, hangerő és basszus egyensúlyának javítása. Nagyjából ennyi.
  • bpeti72
    kösz de lefordítaná valaki a lényeget? gondolom nem csak én vagyok egyedül aki nem tud angolul. előre is kösz
  • bertino
    WWAAAA kösz ezt az infot, linket tudnál adni ?

Csak lenne így istenem, csak lenne végre így és megkapnánk... waaa áldanám az eget
  • rotator
    Na még egy hét akkor és a lista is egész tisztességes!
  • ATi0021
    Az Atari fórumán az olvastam, hogy július 11-12 a patch érkezésének időpontja. + a következőt találtam:

Patch notes*v2:*
    _ AntiCheat measures implemented throughout the game
    _ *Fully reworked save system. Profiles can not be corrupted anymore (note: players will not be able to load a corrupted savegame.)
    _ Fixed crashs and improved stability everywhere in the game
    _ Fixed bug when a 'New game' is created with an online profile (remanent information)
    _ Improved online code (better management of lobbies, optimization of freeride sessions, “isolate” feature of the freerid improved)
    _ Fixed various bugs in drive in (linked with scores and cars)
    _ Fixed traffic cars flying around
    _ Fixed bug on multi-threading code
    _ Fixed some crackering/stuttering sound issues
    _ Fixed bugs in photo mode
    _ Fixed some corruption on car graphics
    _ Improved volume balance and bass power
  • V43 1105
    Írd le a configod, akkor lehet tudunk segíteni:)