Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sleepy Bone
Hello!
Megvan a serial, de nektek is le kellett tölteni vmi patchet mer idegesít hogy még várnom kel...<#boxer>

TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy

gduck
Én "megbuktam" vele, úgyhogy rövid úton megszabadultam tõle 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

vagy az egy Shelby Daytona ? <#fejvakaras>

mi a sárga meg a piros autó ? <#fejvakaras>

amugy jól megy a Ferrari ?
vagy a srác csak gizdázik a legdrágább autóval ? <#vigyor3>

A globál lista másnak sincs, vagy csak nekem nem jó?

Ez kizárt dolog, mer nemtudom.

I.C.ram
Melyik E kategóriás autót érdemes megvenni. Nem szeretnék rá sokat költeni, de menjen is azért 😊
hykao
Na úgy látom ideje lesz körbenézegetni, hogy mi a helyzet a globális ranglistákon, és visszaszerezni a dicsõséget! 😊))
Amúgy végsebességre azt hiszem a Koenigsegg a legjobb.

Más: rátaláltam 4 francia madárra, akik épp sziesztázgattak a kilátó parkolójában... 😊))

Tufa
gyorsulásra meg végsebbeségre jó a saleen de nekem baromi bonyolult az irányítása. egyik rekordod egyébként saleenel döntöttem meg 😛

hykao
Ja értem. Én akkor lepõdtem meg, amikor a .pdf formátumú "manual"-ba "lapoztam" volna bele... 😊
Hmuda
User Interface
Végeredményben a kezelõfelület. Mivel a tutorial ezen a téren egy szép nagy rakás nulla, ezért kénytelen voltam magam kisilabizálni a nagyját.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

hykao
"A" kategóriából nekem Saleen van. Nem túl drága, viaszont 3-as tuninggal elég baráti adatai vannak.
hykao
UI? Az mi? 😮 (amúgy most is a fûben állok, ha arra járna valaki, azért nem reagálok, mert kint vagyok a játékból! 😊
Tufa
Nekem jobban bejön mint az enzo, kényelmesen irányíthato és gyorsul is ha kell 😊

jakewyler
huhu,micsoda kocsik😄

Hmuda
Te felvettél a listába, de akkoriban én még tanulgattam az UI-t, és azóta nem is láttalak, szóval csak msot volt alkalmam felvenni. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

hykao
Dobj már egy képet az autó adatairól a 3-as tuninggal légyszi.
Tufa
sikerült a maserattis is 😊) a 750ezres autoval, 450ezres tuningal.. 😄
Viszont most nincs több versenyem 😞 Fuvarozzam a modelleket meg a stopposokat vagy inkább csak járjam be azokat az utakat amik eddig kimaradtak(szállíthato auto nincs több a térképen) a champion ranghoz?

hykao
Hehe...bocs, nem léptem ki, hanem "connection lost" volt szokásához híven...amúgy meg épp Alt+Tabbal kint voltam a játékból, azért nem reagáltam... 😊
De láttalak, hogy nagy "autókölcsönzõ látogatásban" voltál elõtte! 😊

Na de mi már "BARÁTOK" vagyunk, nem? Mert láttam, hogy a "BARÁTOM AKARTÁL LENNI"!

Van egy amcsi klubtársunk is???

Ja, amúgy kipróbáltam én is, hogy bementem a klubba, amikor Tufa bent volt, és akkor engem sem írt ki, ahogy téged sem...nem értem ezt az egész klubosdit így...😊
Hmuda
Áh, ha egyszer látsz valakit akkor minden megy rendesen. Eddig sose volt olyan, hogy ha összefutok valakivel akkor ne láttam volna, hogy mit csinál.

Lacc
Remélem a fullban jól meg lesz oldva a multi már.
Lacc
Szerintem csak szar volt a netkód 😊
Hmuda
Bazd, ott bambulsz ki a fejedbõl a tengerparton, én dudálok mint egy 6 éves akit hagy apuka kormányozni, te meg csak állsz ott. Még arra is volt idõm, hogy a ferrarit kicseréljem a Kawasakimra és tegyek pár kört körülötted mielõtt kiléptél. 😛

Viszton belefutottam az egyik amcsi klubtársunkba és gyorsan nyomtunk egy insta challange-et. :-)

hykao
Mindenesetre az egyedi fényezéseket látják a többiek is, kipróbáltuk Tufával:
Tufa
Shelbys megvan, maserattisal meg nem tudom mit csináljak. nem hibázok mégis 9mpvel késõbb érkezek be a max idõnél...

dragon11
nem baj

Sland
Hát úgy ahogy...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

lybrahu
Köszi!
Szerintem kissé túl van bonyolítva!! De õk tudják...
Viszont elég lassan jön lefelé! <#szomoru1> 150 és 170 között...
Ez a megszokott sebesség?

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

tcs007
pm ment!

Sland
Az is benne van a FAQ-ban
DE INNEN tudod

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

lybrahu
Üdvözlet!
Roppantul szégyenlem,<#wow3> de nem tudok tovább lépni a letöltéssel.
Pedig el olvastam a "Hogyan fizessünk a BÉTA-ra?" c. segítséget...
Loginoltam, elõfizettem, de nem tudom hogyan tovább?! Megvan az azonosító is...nos, hol is találom a szervert amirõl le lehet tölteni a cuccot?
Elõre is kösz.

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

Tufa
egy pár percre feltudnál jönni msnre?

hykao
Megvan. Minden kategóriából megtartottam a szerintem legoptimálisabbat (kivéve F és m😎, van amelyikbõl kettõt is. (ha nagy a különbség a legjobban gyorsuló és a legnagyobb végsebességû verda közt az adott kategóriában). És mindegyiket lefényeztettem a luxus fényezdében... 😊
hykao
Hát rendeld meg. Én eddig amit megrendeltem, nem sokkal rá, már jött az értesítõ, hogy megérkezett a járgány a kereskedésbe. 😊
Tufa
És a shelby megmaradt neked azóta vagy eladtad már?

Tufa
gransportom nekem is van 3as tuningal, de azzal csak ezüst sikerült, bár ha megizzadok vele akkor talán összejön. miurával próbálkoztam, a bérelhetõ nekem nagyon csúszott, igy nem merem megvenni... :S

hykao
Szerintem GranSporttal (3. tuningpakkal) teljesítettem a Maserati Trophy-t. Az biztos, hogy nem vettem meg 750e$-ért az MC12-t. Az eredményem 2.14.79 - szal épphogy idõn belül sikerült. 😊
A másikat valószínûleg a Shelby Daytonával. (G-kategóriában az a csúcs)
zolo
Igazából sok értelme nincs, annyi hogy õt látod a kocsiban, és nem fogsz x+1 ugyanolyannal találkozni.
Az meg már sokszor le lett írva, hogy a beta nem kerül pénzbe, csak a subcribe jog a fileplaneten meg a 3dgamers-en , hogy csatlakozhass.

http://flickr.com/photos/zolika90/

zolo
lamborghini Miurat vedd meg, az jó lesz arra. A Maserathi trophyt meg úgy láttam sokan meg tudták csinálni a Gransport-tal, de vannak akik az MC12-vel csinálták.Mind2 lehet bérelni.Gransprottal nekem is majdnem sikerült, csak az egyik kanyart elbaltáztam .

http://flickr.com/photos/zolika90/

Tufa
Nincs sajna shelby ami eladó lenne. Neked megvan még?

jakewyler
nincs chat klubbon belül?az gáz nagyon:S

Gyocsika
Azt szeretném kérdezni hogy ez a saját karakteres dolog hogy mûködik lehet a karaktert írányítani stb...
Ja és mér adtak ki pénzért ilyen Béta verziót miért jó nekik lóvé miatt?

Hmuda
A térképen klubtagszûréssel jelzi, hogy ott vagy bent. Eddig engem minden további nélkül kilistázott, mikor egyedül voltam bent, de most, hogy ketten voltunk még engem se írt ki. Pár másodpercenként feljön egy "laoding" felirat és annyi. A karakterem meg olyan jót elbeszélget megában. 😛

Tufa: passz. Nézd meg a G-s kölcsönzõben (nem tudom melyik, úgy vettem észre, hogy mindegyik köcsönzõ egy-egy osztályra hajtá rá elsõsorban).

Tufa
azt lehet valahol bérelni?

Hmuda
A G-s verseny az egymillás járgánynal (asszem Shelby) pikk-pakk megvan, csak tudni kell mikor kell fékezni.

Sland
Nah kiírom A TDU-t 360-ra. Holnap kipróbálom hogy mûködik e.
Aztán ha mûxik, akkor mesélek 😛

Tufa
Highway Succes a G-s és Maseratti trophy. Ugyanott van mind a kettõ(észak-keleten lévõ kis félszigeten)

hykao
Amúgy kár, hogy egymásnak nem lehet levelezgetni a játékban, vagy legalább a klubokban...
hykao
Hát ha megmondod a nevét, akkor meg tudom mondani. Az összes versenyt megcsináltam már, ami elérhetõ EXPERT fokozaton. (44%-on vagyok, sok dolog csak CHAMPION szinten érhetõ el)
Valami Maserati verseny rémlik, de mondd a nevét, hogy megnézzem majd.
hykao
Na én most beülök a klubba, és nem mozdulok onnan egy darabig! 😊 (mert megyek fürdeni... 😄) Legalább azt nézzétek már meg, hogy láttok-e majd, hogy ott vagyok (csak a nevemet persze...), ha valaki bekukkant majd.