Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Mondjuk nem játékokra szoktam elmenni...<#kacsint>#kacsint>
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
#5377 az a video halálosan komoly volt 😄DD életem elsö fraps vidje, meg ráadásul valamiért pont azt nyomtam be konvertálni 😄
#5380 Bezony 😊 minek nézegessek egyfolytában valami gyökér ferdeszemüt vagy csökött niggert? mikor bejön a menü (bocs, a kecó) nem kellemesebb látvány egy jo csaj? mondjuk lehet hogy ez valami perverzio de kb lexarom 😄D
Gyalogosok nincsenek...
.: mobilize.hu :.
és gyalogosok a városban, van ilyesmi???😄
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Öszehozhatnánk egy közös "fényképezést" <#wave>#wave>
Csak a helyet és idõt kellene megbeszélni (pl. vmelyik világítótorony, stb...)
??
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Mondd meg annak a lengyel srácnak hogy menjen vízvezeték-szerelõnek, ahhoz talán jobban ért, mint a photoshophoz...<#eplus2>#eplus2>
Most néztem tényleg nem torzult a méretarány, talán azért volt fura, mert játékban ugye az also és felsõ fekete "csík" megtévesztõ...
Meg egy srácot felvettem Friendsbe, de mostmegmá nincs ott :S 😊
Amugy a #5388at FRAPS-el csináltam, és egyetlen hibája tán a képarány torzitása :S Én pl PNG-be mentem és konvertálom JPG-be.. AA maradt rajt ha jol látom.
A játékban 1280*1024 4xAA nagyon szép, (HDR kéne az AA mellé...) de amikor csinálok egy képet FRAPS-sal tökmind1 milyen felbontásban, nem lesz azon AA. Homályos is a kép meg úgy szar ahogy van.
Tud valaki vmi jót?
SnagIT hogy szuperál ennél?
tegnap vettem 2db ps3-at, hátha az eggyik gyári hibás lenne<#ravasz1>#ravasz1>
najó nem Off-olok
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Jól mehet a családnak, 3 G25-re volt pénz 😊 és még csak idegesnek se tûnsz, hogy feleslegesen rendeltél 😊))
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
ez a fileplanet download manager-bõl ha kilépek akkor utána ujra indul majd a letöltés??
ON
Nem is árkád de nem is szimulátor szerintem.
Javítson ki valaki ha tévedek, mert még nem sokat játszottam PC-n!
De ez olyan hülye kérdés, már bocs, hogy ugyan olyan e verseny alatt mint "free roam"-ban, hogy semmi értelme, hogy berakjam a FAQ-ba.
@Teflon Májk: FREE szerverekre kattints, akkor nem kell semmi adat, csak várnod egy keveset...
Egy másik kérdés: Valaki nemtud un. FanKit-et a TDU-hoz? Tehát amiben benne vannak a játékban használt fontok, stb.
Azért kérnek pénzt hogy tag legyél Fileplanetet vagy 3dgamersen.
Ha VIP(subsciber) vagy valamelyik oldalon akkor kaphatsz cdkulcsot. MÁSHOGY NEM!
Ergo, csak pénzért tudsz játszani, de ingyen le tudod tölteni és ingyen fel is lehet telepíteni.
Ám 1000FT nem vág oda a földhöz szerintem senkit, akinek arra pénze van, hogy gépe és internete legyen...
free roam az realisztikusabb? vagy hogy van... mert nem akarok teljes árkád stuffot...
9. Mi a játék története?
Ezt még nem tudni, de lehet venni saját házat, egyszerre több autód-motorod lehet.
hisz ezekrõl már van konkrét infonk is 😊
@Gyocsika: Ez nem GTA -.-
az audi rs4 mellé odavan írva,hogy launch pack ez mit takar?
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?