Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sland
Új játékot kezdtem és most már tudok neten játszani. Most felmegyek, játszok egy kicsit.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

CoD23
hali mikor adják ki a teljes gamet ??

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

ja egy ideje nem mûködik, de te online vagy? mert a képeiden not available servers látszódott 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Casseus
Én MOMO-t vettem valamelyik nap! Fórumokon azt mondták hogy gyenge a FF, de GTR2-ben az 5.kör után már fáj a csuklóm! A pedálgondokra nemtok mit mondani, hisz még uj! Mellesleg 26k volt!

ha te azt tudnád...^^

Sland
Pff, Boxon is ott van, de én nem látom 😄

Apropo, ungárise klubb merre van? Nem akar valaki meghívni?
(Sland123)

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

verseny után, balalsóban

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Sland
Az online ranglistát hol tudom megnézni? Xbox360-on tudom hogy hol kell, de itt PC-n nem úgy van mint ott.

Willi Betz
Én is akartam venni g25-t de aztán,hogy olvastam a váltóhibákat így kiábrándultam belõle.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Nézegettem a G25-öt, dehát nem vagyok olyan helyzetben, hogy kiadjak annyi pízt egy kormányra 😞 Pedig nagyon jó lehet. Majd ha lesz munkám, és megkeresem a napi betevõt...😊
Teflon Mike
én 55eFT attam el a szomszíd srácnak 😄 (és bontatlan volt)

Teflon Mike
kormányom az van

I.C.ram
53ezerért már lehet kapni bontatlant.
wander01
g25 zsir 😊 de amugy tényleg, miota megvan a kormány (csütörtök) azota autos játékot nem vagyok hajlando bill-el játszani 😊

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

SötétBarom
használt G25 ;D

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Teflon Mike
nincs/nem

Ti milyen kormánnyal nyomjátok ? Tényleg, vki nem tud egy olyan kormányt, amihez van külön szekvenciális váltó, és nem olyan drága mint a G25 ?
lol, billentyüvel 1játékba se lehet manõverezni...

hykao
Abban biztos lehetsz. Billentyûvel nem tudsz íven tartani stb...
autoszimulator
Akkor kormánnyal ennyivel könnyebb lehet jó idõket elérni? Meglehet...

.: mobilize.hu :.

hykao
Hát pedig eddig még nem találkoztam csalásgyanús értékekkel. Szerintem okés a globális ranglista.
autoszimulator
Az a ranglista no comment minden esetre, olyan eredmények vannak ott... nemá h 3 perces versenyes 20 mp-t adnak nekem 😊 Fõleg miko hibbátlanul megyek😊

.: mobilize.hu :.

gduck
Offline módban nem tudsz játszani "élõ" ellenfelekkel és az eredményeid nem kerülnek fel a ranglistára. Online versenyeken nem tudsz indulni. Egyenlére ennyit tudok...

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

de pontosan ez hogy?

gduck
"Subscribers: For your convenience all subscriptions renew automatically to IGN subscription services. You will be billed again 5 days before your current service period ends to avoid loss of use. You must cancel your current subscription prior to this to avoid billing for the next period."

Azaz aki elõfizetett a 3D Gamers-ra és nem mondta le, annak mostanában le fogját vonni a 2. hónap díját...

gduck
Apróbetûs részben van leírva. Én elõfizetés után egybõl le is mondtam! A válaszlevélben ez volt:

This is your Confirmation of Cancellation of the following service:

Service Name 3D Gamers
Service Expires Jan 8 2007 1:38PM
Service Reference Number (U-USID) ********-********

valaki legyen szives elkuldeni a savegamjét a mailemre koszi ide [email protected]

de hogyan? 😊

van valakinek savegame feltoltve??

van valakinek savegame feltoltve??

Sland
Egyben van a a single és az online.

lol, single???? én aszittem hogy ez csak online cucc... singleben mik a célok? :S hol van házad, autod stb, mármint melyik módban? 😮

vagy wtf

Sland
Ha nem játszol online akkor nem lehetsz 100%
Ott is el kell érni dolgokat mint a singleben.

nem online, az inkább másodlagos, single versenyek adják az alapot, az online inkább versenyezgetés, szórakozás+pénzszerzés

de ha ez egy online game, hogy lehet százalékolni a gamet mint pl a nfs részeket?? mi alapján számolja h hány %nál vagy??? mivan ha 100%? mi a fene... <#levele>

Sland
Van valakinek egy savegameje felrakva valahova?

Mert az volt, hogy volt egy profilom 22%-on, letölöttem a patchet, csináltam egy új profilt, de véletlen kitöröltem a másikat :S

Eisenhower
GTHD

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

ez mit jelent WinSys2
autós 😄

jaj haggyuk máá ezt 😄 valami csa lesz... 1hónap mulva meg ugyis mindannyiunk itt fogja lobogtatni a kezében a friss ropogos bolti változatot (halál a warezolokra😄) ozt akkor majd nyomunk all és enm lesznek hülye kérdések és találgatások 😄

GabriSanyi
OFF
ez milyen játék?
ON

Teflon Mike
sztem ujra le kell tölteni ami már peccselve lessz + több cucc lessz benne de lehet hogy csak ki osztanak pár Serialt de azt hogyan fogják megoldani az kérdés

Sland
Szerinted honnan tudjunk mi ilyeneket?

Érdemes letöélteni a Beta-t elõre, vagy a az Open Beta már patchelt beta lesz?
wander01
nézz körül a bazárokban, de biztos hogy nem kapsz ennyiért :]]

btw

uuristen ezek a hegyi utak a nagy hegyeken keresztül kormánnyal valami döbbenetesen jók. meg minden kacsakringos ut végén van valami durva kégli épp most vettem egyet. meg megfutottam a rekodomat a lamboval 371-et 😊

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Teflon Mike
sztem ez az open béta leeht új bétát is ad ki ami már mondjuk peccselve van meg több cuccos van benn mint pl.: zene...

dante3
Aha,nem tudod ph-n árul valaki ilyet?

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

wander01
de igen átcsuszott a jatt, az 5 dolcsi 90 cent, de nem fogják tudni szo nélkül levonni a köv havit mert már nem létezik az az ideiglenes kártyaszám. amugy azon agyalok hogy fogom magam és emiatt átmegyek a szar kh-tol az inter-europához 😊

dante, 60k volt, de én még akkor vettem amikor összesen 3 darab volt az országban. egyik a prohardvernél teszten, a másik egy másik helyen teszten, azt nemtom, a harmadik az enyém volt 😊

remélem kiosztják, mert már letöltöttem a beta-t

Teflon Mike
ez az open béta hogy lessz majd új játékot adnak ki vagy csak eccerûen ki osztják az összes serialukat?

dante3
Bocs az off-ért,mennyibe fájt az alaplapod,ilyenre vadászok!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!