Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

V43 1105
Hmm,milyen kedves,nah OFF ki a többit Priviben..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

maffioso
sugárzik belõled a jo indulat

\"If in doubt, flat out!\"

V43 1105
Biztos azért, mert percenként írógatsz...

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

maffioso
délután ha minden oké akkor meglesz a ramom ami meghalt és tudok gamelni 😄
amugy 4dik a leglátogatottab topikok között ez a topik😄

maffioso
amugy észrevettem ha melyik topikba aktivan beszállok az a top 10 topikban bent van😄

maffioso
a faqban a "nagyon jol összeszedett" listában az árak igazak?
eléggé áron alul juthatunk egy enzohoz

Maxtreme
Jah, elcsépelt. Azért lett belõle népkártya :p

nade vissza az ajutós topik témájához😊

maffioso
nem mondtam h nekem van igazam
és a nem sokkal jobb az végülis relativ
1-2 elcsépelt termék alapján?nemrég irtam h sztem a 6600gt is elcsépelt
térjünk vissza a tdu témához mindenkinek meg van a maga véleménye minden téren

Maxtreme
Azért vicces hgy ezt pont 1 olyan embernek mondod, akinek a 600GT után rögtön egy 9600Xt került a gépébe, és a saját szemével láthja hogy minden 3-ad annyi fps-el megy (ja és húzva van a 9600XT..de még így is)
De biztos neked van igazad :p

Maxtreme
Hát a 7600GT szerintem nálam is szélsõséges eset lesz. 😊

maffioso
ne aggódj nem fogom
de én továbbra is igy fogok rola vélekedni
fõleg az árban lévõ megoldások miatt nem kedvelem az nvidiát

Maxtreme
Anno mi? :p gef4mx vagy esetleg Fx? 😊
Bírom azokat az embereket akik 1-2 esetlegesen elcsépelt termék alapján beskatujáznak 1 komplett céget.

Na mind1, ilyenek is vannak a földön. Részemrõl befejeztem :p

Maxtreme
Aham értem. Szal akkor innen az az eszméletlen nagy baromság hogy a 6600GT nem sokkal jobb mint a 9600XT. Így már világos :p
Azért kérlek ezt sehol ne terjesztd mert kiröhögnek.

maffioso
3ghz nem tudja kihajtani?
de tök mind1 mert akkor az x1650est sem tudná nem?
nem vagyok amugy elvakult ati fanatikus
csak nem vagyk megelégedve az nvidiaval, volt már olyanom anno de .....na mind1

nálam is így van..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Maxtreme
Ez bezony így van. Hiába van a bika vga, ha a cpu nem tudja kihajtani.

maffioso
én ati páti vok és kinem állhatom az nvidiát és tsi-t
ON:

Maxtreme
Ja ééértem már :p Szal errõl van szó. Az elvakult ATi fanatizmus :p 😄
1ébként én most pont ere készülök (6600GT-rõl 7600GT-re)
Sajna AGP téren elég szegényes a kínálat, örülök ha ez is lesz.. 😊

maffioso
ram és cpu mind két esteben ugyanaz volt

azt azért elárulom h nem mindegy milyen VGAt teszel a gépbe..
és h a gép teljesítmény (CPU,RAM) mekkora az is lényeg

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

maffioso
zárójel bezár

maffioso
jovan...hagyjuk
épp olyan mint mikor vki beirja hogy lecsérli a 6600gtjét egy 7600asra
7600as meg nem olcsobb mint egy x1650es, sõt drágább 10K-val és a radeon még jobb(egyéni tesztjeim aapján 3 mérésbõl 2nél volt sokkkal jobb mint a 7ezer6os

SuperCharger
1 az 1-ben az árnyékokat azért nem kacsolnám ki, akkor már nagyon ronda lesz, de azt a kocsin belüli árnyékot szívesen eltüntetném.

Maxtreme
Nem jobb? kb 2x3x..szinte semmi 😊

maffioso
ja bucser nem is ebbe a topikba irtaXD

maffioso
lehet
de sztem a 6600gt nem sokkal jobb mint a 9600xt
6600gt már szerintem eléggé elcsépelt és max egy 5-6 fpssel lenne jobb egy ilyen gameben.Nem mondom h nem hibás a game csak ugy irtad mintha vmi g80as és voodoo 2es lenne ugyanannyi fpssel
bocs ha negativ vagy sértõ voltam😛
bucser mivel csináltad a videokat?frapssel?ha igen akkor mivel tömörítetted le?

LUI fraps 😊

Maxtreme
1ébként én változatlanul (sokadszor 😊 )azt modnpm hogy ki kéne valahogy lõni az árnyékokat. Szvsz rengeteg FPS-t nyomna rajt.

Maxtreme
A hiba nem az ön készülékében van 😊
Nálam eleinte 6600GT-vel bõven 25 fps felett telesített (1024, high, HDR+AA off, 4XAF)
Aztán ahogy ujraindítottam a gamet, onnatól kezdve konstans 12-13 fps-el ment. (ott is ahol eddig 28 volt)
Most átmenetileg (amíg meg nem jön az új vgam) egy 9600XT csücsül a gépembe.
Poénból elindítottam rajt a gamet, kíváncsiságból hogy mit kezd vele a vga 😊)
Ugyanúgy 12-13 fps hehe 😊
Szal pöppet még bugos ez a beta 😊

Lui76
ki lehet íratni az FPS-t vagy külsõ progival méritek?

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

bétakulcs eladó, jelentkezni nálam pü <#banplz>

-tRs-Landor

dante3
Kawasaki márkaboltba mikor lehet vásárolni?
El kell érni valahány %-ot?

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Szerintem ez a térkép kell neked, jó költekezést 😄

http://negg.net/TDU/index.cfm?storeID=6&make=0&class=&search=

Battlelog: kvantahun

REAKTOR
Remélem nálam rendessen fog futni<#vigyor1> Még vistát vágok majd mellé.

Ne szólj le drága dolgokat, lehet csak nem neked vannak csinálva...

uHs Gerzson
Bármi lehet így maradunk a várakozásnál vagy elmegy mindenki más játszani addig 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

MaverickSXT
az is lehet hogy csak a server nem megy most,aztan kesobb megjavul,vagy csak ennyit kaptunk egyenlore

MaverickSXT
offlineba elindul,ezt ugy erem el ha torlom a menteseket na de hat en tuti nem kezdem el elorol,fokent mivel ez csak beta teszt es semmi gari hogy a fullhoz jo lesz a mentesem

uHs Gerzson
detto

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Istencsászár
3000+, 1.5 gb ram, x800 totális csõd... még a játék elején annyira nemzavart hogy lassú, de most már igen, akad szaggat, belassul... van 10-15 fps, 800*600 low még driverben is minden le van véve és semmi... a multiról ne is beszéljünk ott még rosszabb a helyzet az már a játszhatatlan kategória... tudom szar a gépem "régi" meg minden, majd x360on. Bár elgondolkodtató h mikor a házban vagyok, ahol nincs "semmi" csak az ember ül a fotelban, már ott is csal 20 fps...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Shodan
nalam se kapcsolodik.

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

MaverickSXT
nem tom hogy csak nalam de nem tud kapcsolodni,kiirja csak epp nem tortenik semmi,elotte elindult csak epp vagy szetesett a textura vagy exe hibaval leallt,gep ujra indit es most mar nem is kapcsolodik,csak nalam van ez vagy masnal is

examinee
CSak VIP tagok tudják szerkeszteni, meg törölni meg egybeke a hozzászolásukat.

és itt mit kell letölteni? a client-et?
gduck
ITT lehet letölteni és regisztrálni, de valószínûleg a kulcsok már elfogytak 😞((

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

csabush
Hozzáteszem, hogy aki frapsel mér fpst az bõven nem a reális fps, ugyanis fraps nagyon sok erõforrást zabázik

Sziasztok. Hogyan tudnék én is hozzájutni a tesztváltozathoz? Még régebben próbáltam, de már nem emlékszem milyen gond miatt, de nem sikerült.
Viszont nagyon szeretném tesztelgetni és ha lehet hasznos bug információkkal segíteni a fejlesztést!
Köszi!
gduck
Bocsi, de lemaradt:
- VGA driver verziószáma

OFF: nem értem mi értelme annak, hogy nem tudom szerkeszteni a hozzászólásomat <#zavart2>

gduck
Éppen ezért gondoltam arra, hogy jó lenne ha csinálnánk egy "saját" kis tesztet: Kiválasztanánk egy rövid versenyt és mindenki megjegyezné a min,max,átlagos FPS értékeket.

Ezután mindenki beírná egy hozzászólásban az eredményt.Megadná a:
- számítógépe konfigurációját
- grafikai beállításokat (játékon belül és kívül)
- fraps értékeket

Ezt csinálhatnánk az OFF TOPIC-on belül, a hozzászólásban meg szerepelne pl. A VGABUG, így kereséssel össze lehetne gyûjteni a hozzászólásokat...

???

gduck

csabush
jó, azt lehagytam hogy a 3000+ fölöttiek. 200on nálam szinkronba mennek a Ramok a cpu fsbvel. Na de offtopic vége😊

Amúgy indítási textúra szétesésnél tényleg segít a beállítás módosítása, bár nekem ha túl sokáig vacakolok vele, akkor egyszerûen újraindítja a gépet😊