Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi a választ, nekem is nagyon randomnak tûnik de szerintem az Atari se gondolhatja komolyan hogy nem lehet sehogy kiválasztani free rideba hogy lásd akit akarsz addig ameddig akarod mert így nem ér semmit a multi
Hát nálam 1024x768, 4xAA, Low Graf(nem az igazi igy) 20-25 Fps az emlitett gépen:
3200+ Barton, XpertVision 6800GS Sonic, 2x512 Kingston Dual-ban.

Rem egy picit azert javitanak rajta 😊

Proc:AMD X2 6400+ Black Edition | Mobo:Gigabyte GA-MA770-UD3 | Mem:6Gb A-Data Vitesta Extrem Edition| VGA:Inno3D 8800GTS| Ház:Raidmax Ninja | Monitor:Eizo FlexScan F67 19\" CRT

SuperCharger
Nekem eddig úgy tûnik randomra válogatja ki, kit látsz a valóságban is magad elõtt. Sztem a legtöbbünknek az online rész még elég homályos, ezért nem válaszoltunk, és ezért nincs a FAQ-ban. Hogy kinek milyen autója van éppen most, sztem senkit sem érdekel. Most open beta teszt van, próbáljunk tesztelni, és megosztani, ki mire jött rá.

Van másnak is olyan (talált esetleg ellenszert), hogy totál beszaggat kicsi körpályán, nagyon éles kanyarban, mint pl. a legelején az "Asphalt Eater és a "It's all in the Slide"? (2Giga ramom van... vajon rakjak be inkább csak 512-t, mert az xbox360ban annyi van? 😛 )

Ingame neveket plíííz! Aláírásba is beletehetiek, nem kell új hsz-t szentelni neki.

Katun
MAXON? Akkor gondolom 1600*1200 ban vagy ha van HD képernyõd akkor 1920*1080😛

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Vagy 640x480-ban ablakban?<#eplus2>

Sland
800*600ba vagy 1024*768ban? 😊

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

eprex
nekem 2800+-os procin 1gb rammal meg 6600gt-n maxon szaggatás nélkül fut 😊

Köszi tényleg mûködik 😊
Szerintetek fognak még optimalizálni a játékon, mert ugye elvileg ez BETA. Mert eleg határon fut 3200+ Bartonon és 6800GSen 😊

Proc:AMD X2 6400+ Black Edition | Mobo:Gigabyte GA-MA770-UD3 | Mem:6Gb A-Data Vitesta Extrem Edition| VGA:Inno3D 8800GTS| Ház:Raidmax Ninja | Monitor:Eizo FlexScan F67 19\" CRT

Sland
Mûködik. 1000THX!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Minden hülyeségre válaszoltok ami benne van a FAQ-ba is, berakjátok kinek milyen autója van tök fölöslegesen, több száz nem ide való hozzászólás van és azért sírtok mert a játékról nincs szó. Most kérdeztem a játékkal kapcsolatba és nagyon nem akarotok válaszolni....
Sland
Köszi, kipróbáltatom haverral

Naxos
naxos

Gyocsika
Köszi!!!

Hmuda
Tiszta haszon, hogy van FAQ, mi?

12. Mikor tudok bemenni a motorszalonba?
Akkor lehet bemenni, ha már minden autószalonban jártál

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

ati2002
Olvasd el a FAQ-ot, és utána kérdezõsködj. Ott van fent, pirossal "infókért katt ide".

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

SuperCharger
Kit hogy hívnak bent? Jó lenne tudni, ha "ismerõst" látok.
Én "nagyzoldkpa3" vagyok.

Gyocsika
Most nagyon az elején vagyok csak ott amikor megcsináltam a kötelezõ versenyt!
Mikor lehet motorom?

Hmuda
1: P->Bookmark->New.
2: F->kijelölöd->num-jobbra->friendlist->num-jobbra.
3: Ami a felugró ablakon van. Amilyen irányt jelez, azt kell megnyomni a numerikus billentyûzeten az elfogadáshoz.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Kaszi46
Ha a texturák is villoznak, akkor ua. a hiba mint nálam.
Megoldás: Grafikai opciók, hdr bekapcsolása (keep settings:yes) majd hdr kikapcsolása. ezután nálam mindíg visszaáll az eredeti'fps' állapot.

*Posse*T.W.D*

A 7640-es hozzászólásban lévõ angol nyelvü idézet csak arra utal, hogy ezen fájlok módosításával sebességnövekedést lehetne elérni. És olyan extra beállítási lehetõségek, mint a keréknyom ki/bekapcsolhatósága, stb.. nagyon hasznos lenne...
Attila8805
Hi skacok!
Lenne 3 kérdésem:
1.Hogy lehet bookmarkot csinálni?
2.ha találkozok valakivel hogy lehet Friend-nek jelölni?
3.Ha õ jelõlt engem Friend-nek hogy kell elfogadni?
A válaszokat elõre is köszönöm.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

SuperCharger
A legcsekélyebb utalást sem találtam az INI fileokban árnyékra, vagy levelekre, vagy újságokra. Arra sem, hogy az ürge jobbra-balra néz kanyarodáskor, pedig engem az is eléggé idegesít. Szerintem túl sok minden van fixre megírva a játékban.

SuperCharger
SLAND: próbáld ki ezt:
a nyitó videjókat Space-el nyomod el, mind a kettõt egy-egy space-el, MIUTÁN már elkezdte lejátszani. Ellenben ha tiprod az Esc-et ezerrel, hogy "Haladjunk Mán", akkor csupa textúrahibás lesz, és rohatt lassú is.
És legelõször, mikor indítottad, akkor ugye ez a gond azért nem volt, mert végignézted a videókat... 😊 én kipróáltam ezt 3x (mindkét esetre), mind 3x ezt az effektust produkálta. Próbálja ki mindenki, akinek ez a "dehát elsõ indításkor" baja van.
Kívancsi vagyok.
Ultimate megoldás: csinálj egy könyvtárat a Video könyvtárban, és rakd bele át azt a 4 videót.

Teflon Mike
Nekem is ez volt... elsõ indtáskor max grafon 4x AA-n 40-50 fps de azóta maxon 15-20 FPS van valamiért :S és 15-20 fps-el már nem élvezhetõ :S

valaki le tudná írni részletesen, hogy mit és hogyan kell csinálni onnantól, hogy beszereztem egy online kulcsot. és letöltöötem a játékot.

LordHappy MSN!!!!!!
Gyocsika
FElvesztek a magyar klubba?

csabush
amikor csinalod a profilt akkor ha megadod a gamespy accod, akkor online profil ha nem offline...

Akkor netes emberekkel találkoztál, gratulálok!😊

Gyocsika
Én naracssárga nevükkel találkoztam!

Gyocsika
Hogy tudok online vagy offline profilt csinálni?

csabush
Ha online a profilod kell net, ha offline akkor nem.
Csak singlebe is lehet, ha single a profilod, vagy ha options/onlineba kikapcsolod az online lehetõségeket. Minket hogy találsz meg? Megbeszéled azzal akivel találkozni akarsz h hol találkoztok😊

Amúgy singlebe is vannak free ride emberek, de azokat gépek irányítják és fehér a nevük😊

Gyocsika
Szeretnék kérdezni valamit!
Szóval elinditom a játékot beírtam ami kellett elfogadta meg minden és akkor most mindjár online ba is vagyok mer asszem láttam valakiket!
Hogy tudok csak mondjuk onlne ba vagy csak single be játszani?
És titeket hogy talállak meg?
És ahoz hogy mondjuk maga a játék elinduljon mindig kell a net?

Tomo15
Én is erre lennék kiváncsi!
csabush
Valaki megtudná mondani hogy az .ini.k közül meikben, mit kell állítani ahhoz hogy pl a repülõ levelek, újságok kilegyenek kapcsolva?

nekem is ien :S
elõszõr egész jó volt 10-15 fps , aztán már csak max 9 :S

killer123
Valaki nyomta már a játékot Logitech Chillstream kontrollerel?? Tapasztalat?

Jó konfig.

Sland
Van már gyógymód arra, hogy a TDU legelsõ indítása után tök jó a játék, majd a következõtõl kezdve, minimum grafon is szanaszét szaggat, és 10-15FPS van?
Havernak a 9800-asán tegnap tök jó volt a TDU, majd amikor ma is akart játszani szar lett.
Láttam hogy másnak is volt ilyen baja...
Sikerült orvosolni?

Bence94
helo tegnap még tudtam játszani de ma betöltöm az állásomat és megvan megy a vid 1 mp befagy csináltam új nevet de ott is befagy mi a gond?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Teflon Mike
Ja és még mindig nem tok online jáccani egy kis idõ után ki írja ez a szar hogy TDU szerverz unavialable és try-oljam késõbb hát a kurva annyát és nem látok senkit a térképen :S se sehol

constantin
Csak béta van vagy van már teljes is.A bétához xcsak le kell tölteni és megy is agy valamit tenni is kell?

A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.

Gyocsika
Mindjár fenn leszek ha minden sikerül akkor onlinba mit kell keresnem hogy titeket megtaláljalak?

lámi kérdés😛: ha azt irja a játék h nem elérhetöek a TDU szerverek akkor én nem vok ONLINE modba? vagym i van ekkor? csak ez mindig ki van irva, és kiváncsi vok h mi a helyzet, mert szeretnék online játszani... ha kell itt az msn-em: [email protected]

Gyocsika
Oké meglesz remélem, csak ugy nem mûködött hogy jobb egérgomb kibontás ide!

examinee
WinRAR!

examinee
Beirtok egy másik nevet amit olnline akartok használni mert ami a fileplanetos arra azt fogja kiirni hogy használatban van!
Tehát uj név: viszont az email cim meg hozzá a pass legyen ugyanaz mit megadtál a fileplaneton!

buldozer99
hi!
1 kérdés!😊
behalt az egerem hol lehet a zoomot átrakni valami gombra?:S😄
görgö nélküli egerem van most😄😄<#lama>

Forca Barca

Gyocsika
Mert a total commander nem akarja kicsomagolni

Gyocsika
Hogy tudok teleputeni ki kell csomagolni vagy hogy?

Csiaki
Gondolom most te is örûlsz magadnak, igaz?

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

Van egy olyan problémám h mikor online akarok játszani ismerõssel akkor a térképen látom ha csak friendset nézek, de ha az autóba ülök nem látom még GPSen se.. fél óra alatt kétszer sikerül látnom de akkor se tartóssan csak 1-2 percre. Erre mi a megoldás?