Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3200+ Barton, XpertVision 6800GS Sonic, 2x512 Kingston Dual-ban.
Rem egy picit azert javitanak rajta 😊
Proc:AMD X2 6400+ Black Edition | Mobo:Gigabyte GA-MA770-UD3 | Mem:6Gb A-Data Vitesta Extrem Edition| VGA:Inno3D 8800GTS| Ház:Raidmax Ninja | Monitor:Eizo FlexScan F67 19\" CRT
Van másnak is olyan (talált esetleg ellenszert), hogy totál beszaggat kicsi körpályán, nagyon éles kanyarban, mint pl. a legelején az "Asphalt Eater és a "It's all in the Slide"? (2Giga ramom van... vajon rakjak be inkább csak 512-t, mert az xbox360ban annyi van? 😛 )
Ingame neveket plíííz! Aláírásba is beletehetiek, nem kell új hsz-t szentelni neki.
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Szerintetek fognak még optimalizálni a játékon, mert ugye elvileg ez BETA. Mert eleg határon fut 3200+ Bartonon és 6800GSen 😊
Proc:AMD X2 6400+ Black Edition | Mobo:Gigabyte GA-MA770-UD3 | Mem:6Gb A-Data Vitesta Extrem Edition| VGA:Inno3D 8800GTS| Ház:Raidmax Ninja | Monitor:Eizo FlexScan F67 19\" CRT
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
12. Mikor tudok bemenni a motorszalonba?
Akkor lehet bemenni, ha már minden autószalonban jártál
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Mikor lehet motorom?
2: F->kijelölöd->num-jobbra->friendlist->num-jobbra.
3: Ami a felugró ablakon van. Amilyen irányt jelez, azt kell megnyomni a numerikus billentyûzeten az elfogadáshoz.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Megoldás: Grafikai opciók, hdr bekapcsolása (keep settings:yes) majd hdr kikapcsolása. ezután nálam mindíg visszaáll az eredeti'fps' állapot.
*Posse*T.W.D*
Lenne 3 kérdésem:
1.Hogy lehet bookmarkot csinálni?
2.ha találkozok valakivel hogy lehet Friend-nek jelölni?
3.Ha õ jelõlt engem Friend-nek hogy kell elfogadni?
A válaszokat elõre is köszönöm.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
a nyitó videjókat Space-el nyomod el, mind a kettõt egy-egy space-el, MIUTÁN már elkezdte lejátszani. Ellenben ha tiprod az Esc-et ezerrel, hogy "Haladjunk Mán", akkor csupa textúrahibás lesz, és rohatt lassú is.
És legelõször, mikor indítottad, akkor ugye ez a gond azért nem volt, mert végignézted a videókat... 😊 én kipróáltam ezt 3x (mindkét esetre), mind 3x ezt az effektust produkálta. Próbálja ki mindenki, akinek ez a "dehát elsõ indításkor" baja van.
Kívancsi vagyok.
Ultimate megoldás: csinálj egy könyvtárat a Video könyvtárban, és rakd bele át azt a 4 videót.
Akkor netes emberekkel találkoztál, gratulálok!😊
Csak singlebe is lehet, ha single a profilod, vagy ha options/onlineba kikapcsolod az online lehetõségeket. Minket hogy találsz meg? Megbeszéled azzal akivel találkozni akarsz h hol találkoztok😊
Amúgy singlebe is vannak free ride emberek, de azokat gépek irányítják és fehér a nevük😊
Szóval elinditom a játékot beírtam ami kellett elfogadta meg minden és akkor most mindjár online ba is vagyok mer asszem láttam valakiket!
Hogy tudok csak mondjuk onlne ba vagy csak single be játszani?
És titeket hogy talállak meg?
És ahoz hogy mondjuk maga a játék elinduljon mindig kell a net?
elõszõr egész jó volt 10-15 fps , aztán már csak max 9 :S
Havernak a 9800-asán tegnap tök jó volt a TDU, majd amikor ma is akart játszani szar lett.
Láttam hogy másnak is volt ilyen baja...
Sikerült orvosolni?
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.
Tehát uj név: viszont az email cim meg hozzá a pass legyen ugyanaz mit megadtál a fileplaneton!
1 kérdés!😊
behalt az egerem hol lehet a zoomot átrakni valami gombra?:S😄
görgö nélküli egerem van most😄😄<#lama>#lama>
Forca Barca
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB