Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

no én pontosan erre gondoltam sztem muxeni is fog

az lenne a durva ha a beta kodjaval mûködne a full ... kicsit égés lenne 😄DD

elekati
JA 1 pár oldalon énis 20.-át láttam

gduck
A március már tutinak tûnik, de inkább a vége felé valószínû...

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Itt van egy nagyon jó TDU-s képernyõvédõ
Screensaver

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

elekati
Sajna még 8-9 nap<#vigyor2><#hamm>

bertino
kicsivel több, mint 1 hét és game 😊)
várhatóan

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

elekati
Hála Istennek!
Egy jóhir már a héten <#worship><#nyes>

reaper4
hát igen. bugból volt pár (bár nem sok)...

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

elekati
Jee átlett irva márc 1-2-re<#hawaii>
ezmár tuti info?

csabush
Szvsz volt egy két idegelõ hiba, mint pl az indításnál szétcsúszó textúra. Az ilyeneket tuti kijavítják sztem

drot
nemtom esetleg még a bugokat.nem tudom mennyire bugos de mégis csak béta.

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

Min javítsanak, nem értem ígyis naon szép a graf, és mellete nincs is olyan iszonyat nagy igéne....

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

drot
de az a beta a teljes verzión még csak javítanak nem?

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

VRSDM
hl2-õt is kiadtál boltban is...
másrészt ha minden kötél szakad vegyél egy G25-öt amellé kapsz sok helyen TDU-t

u dont have to listen anybody else but me

w77d
Bocsássatok meg, hogy nem tudok ezen túllépni, de miért is kell mindenféleképpen netes gép hozzá? Csak nem egy amolyan Half-Life 2 féle regisztrálós okossággal kell telepíteni? Ha ez így van, akkor igencsak megugranak a költségeim, mert nem olcsó egy használható router.

reaper4
fele, harmada sebességgel ment nálam a béta a bf2 höz képest.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

drot
ha a battlefield 2 ment a gépemen mediumon ezis menni fog???

PSPre már 2 hete kint van a TDU de mind1

Remélem én is... BMW igen komoly lenne<#szomoru1>

bodesz
a hiányzó autók miatt meg ne sírjon senki biztosan lesz majd vmi okosság és belerakják bmw tõl kezdve minden autót 😊REMÉLEM!!!

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Phoen X
Kis csórók... 😊
Pedig egy BMW naon hangulatos lenne benne sztem... 😊

Sland
Hidd el nem menõ ez a "w' meg "y"...

Azért nincs benne Mitsubishi, mert nem vette meg az Atari a Licence-t, és ezért nincs pl. BMW se

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

tonyr
ya és mé nincs benne miccsubiccsi eklipsz ??? my féwörit kár... :p

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

zoli122
mindenféleképp net kell hogy elinduljon a gém 😊

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

tonyr
engem csak 1 érdekel: yo benne a fizika is w csak a graph???
tunnám ha nem maradtam wolna le a betárol.. :p

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

w77d
Hali! Ezt úgy érted, hogy net nélküli gépen el sem fog indulni?

Sland
Ma rakták ki az uk.atari.com-ra és a de.atari.com-ra

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

zoli122
Na ja de ez sem biztos...

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

Sland
Remélem ezeknek a megjelenési dátumoknak hihetünk:

PC: 2007. 03. 01. vagy 2007. 03. 02.
PS2: 2007. 03. 16.
PSP: 2007. 03. 29.

Sland
Többnyire Gamer magazin. TDU cikkük meg ritkaszar

"abban a buzi újságban amiben többen is látták a "tesztet" nem írták véletelnûl hogy még csak béta?"

A Gamestar nem buzi újság... Az egy nagyon jó számtek magazin!<#wow1><#mf1>

NNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEMMMMMMMMMMMM

Clint EastWooD
Lesz vajon LAN funkció benne?

a Winows lefagyott fagyás közben...

JohnnySmith
A játék MÉG MINDIG 2007 márciusában jelenik meg!
A béta tesztjét láttad
Mindenképpen net kellenni fog hozzá.

(abban a buzi újságban amiben többen is látták a "tesztet" nem írták véletelnûl hogy még csak béta?)

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

bertino
mé ne lenne ?

n3whous3
Lenne egy kérdésem. Nincs netem (még) otthon, azonban, ha megjelenik PC-re(Megjelent? Már láttam tesztet...) a játék, akkor valszeg, ha megvettem, egy ideig offline kell nyomnom.

DE: Nem szeretnék lemaradni a frissítésekrõl (új kocsik, stb...)!
Szerintetek lesz lehetõség ezeket letölteni anélkül, hogy vincsi ki a gépbõl -> átvinni haverhez, akinél van net???

púúúúú

VRSDM
akkor mindenki:
FOSÁS KONZOL ISTEN PC
és minden on! 😊

bertino
igen, ezzel én is így vagyok :-)
meg sokkal szélesebbek a lehetõségek is gépen egy játékkal kapcsolatban, mint konzolon

VRSDM
hamár off-olunk, ki tudnád használni, tudni illik hamár van egy HD!tv-d akkor nem pénz havonta az a x-ezer (fogalmam sincs mennyi, 40 talán ?:S de csak tipp) a mûholdas hd-s adásokért... lásd hd-bits. mindent amit ott látsz ilyen mûholdas adásról rippelnek...

amilyen 1 milkám nincs e célra 😄D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Synit HUN
Sztem a box nem tud élsimítást. Vagy nem látszik.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

én megvárom amíg a full HD-k HD-Ready árra csökkennek, addig megfelel a HD-Ready 😄D Nem érzem magam boldogtalannak, hogy nincs olyan felbontásom, nem konzolozok, meg amúgyse lehet TV, meg DVD-vel kihasználni még, akkor minek dobjak ki 1 millát?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Synit HUN
Ezt aláírom, tudom, láttam. Csak tényleg az igazán drága tv-ken szép. Aza baj hogy a kontrasztarány a legdrágább funkciója ezeknek és az kell hogy szép legyen. De ez igazából mindegy is. A megszokáson sok múlik. Nekem vhogy még mindig jobban tetszik a monitoros, kormányos, fotelos megoldásom, mint a joypados. A HD tv azért tetszik 😊

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

VRSDM
/HDTV-re kötéshez még mindig nem kell konzol
másrészt itthon a hd-knke mondott tv kb. 5%-a igazi hdtv...
többi csak hdready -vel fémjelzett, közel sem akkora felbontású árnyéka az igazinak, szóval ha már látvány és HDtv akkor, 1millka tv 😊
/ha valakit érdekel bõvebben a gtr2topikban kibeszéltük

bertino
az ujgenerácios konzolokon ha a játékot rátolod egy HDTVre, megfogalmazni se tudom milyen képet és élményt adhat 😊

grafikában többet tud 😊

Synit HUN
Miért überelnék? Xboxon is ki lehet kapcsolni a driving aid-et? Vagy mert boxon akad ha füstöl a gumi?

jaja nekem is megvan full teljes tavaly szeptember ota
amin jácok x boxnak hivják.
Caby
IDE kötsögg <#mf1>
Mellesleg a te hozzászólásodtól kettõre le van írva hova <#banplz>

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu