Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem birom beallitani a logitech ff kormanyom! hogy kell?? nekem mindig ossze vissza van a kozeppont, kb15fokkal jobbra es nagyon szar az erzekenysege is

hy
a bétában nekem vaín egy olyan problémám h. a boltokban és a házamban minden fejjel lefele van ill ilyen grafikai problémája van, a vid karim x700pro sztem nem a vid kari miatt csinálja mert a legújabb dx 9 driver van fent mi lehet a probléma és hogy lehet ezen segíteni?

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

ez az erösen átlagoa játék a gamestartol 94% kot kapot
lemerem fogadni gudman nfs mániás vagy.
Sland
Lehet menni a másikba pampogni!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

az majd késõbb lesz

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

ez csak egy ürügy hogy ne vedd meg semmi több

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

JohnnySmith

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Hát ha z tényleg a FULL akkor nekem nagyon nagy csalódás!(annak idejénhogy sajnáltam hogy lemeradtam a bétáról!)
A grafika erõs átlagos,a fizika pedig hát......(kormánnyal szerintem nevetséges az írányítás).
A textúra hibákra már ki sem térek!
Elsõre ennyi!
Irja már le v.ki hogy MI a rákot kell frissíteni hogy minden autó elérhetõ legyen!És a MPH-t hol váltja át KM/H-ba!PLZ
JohnnySmith
Nem kiskirálykodásról van szó. Valami írva lett a bannerba ami követendõ, csak nehéz a felfogása néhány embernek.
ITT meg teleszarhatod a kínjaiddal a topikot.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

JohnnySmith
Támogatom!

Peck
a Warezhez kapcsolodó angol leírást nagyon fontos volt kitörölni.....álljatok már le a kiskirálykodással....

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

A fa** félév...meg nem is neked válaszoltam.

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Sland
Serial kunyizást, warezt be lehet fejezni!

Úgyis törlöm, szal felesleges ide írni az említettekkel kapcsolatban!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Tomsteel
Üdv!
Ha tényleg ez lesz a full, én se fogom mevenni !!
Lenne egy kérdésem, 3as szintû körözésnél, hogy lehet lerázni a zsarukat?

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Smuge
Miaz hogy frissités után? Ez a lényege egy full játéknak hogy minden benne van..ha ez tényleg a rendes kiadás akkor no comment. Megvenni tuti nem fogom!

de azt ki nem szarja le? Magyarország a kérdés. Pl. GT Legends hamar megjelent nálunk, USA-ban pedig fél egy év múlva! Úgyhogy örülj hogy csak 20-a környékéig tolódik..

És fejezd be ezeket az ostobaságokat

báttyó02
hmm és tényleg

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Casseus
Benne van az összes új autó, de csak egy frissítés után lesznek elérhetõek! Mindenki meggyózódhet róla a saját Euro/Bnk/Vehicules/Rim/... mappákban! Az rs4-tõl a ruf-ig mind ott van.....szerintem!

ha te azt tudnád...^^

hy
a bétában nekem vaín egy olyan problémám h. a boltokban és a házamban minden fejjel lefele van ill ilyen grafikai problémája van, a vid karim x700pro sztem nem a vid kari miatt csinálja mert a legújabb dx 9 driver van fent mi lehet a probléma és hogy lehet ezen segíteni?

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

nem tudom mit szendevedsz, néhány jétéknál vannak ilyen megszállottak, akik azt hiszik ez még ne a végleges, ez az....

Egyébként az RS4-es Audi sincs benne pedig az TÁP!
Nem tudja v.ki hogy hol lehet az MPH-t átváltani km/h-ra?Köszcsi!
hykao
Most nem azért, de volt már hír róla, hogy egyáltalán ARANYRA került volna?
gduck
Az exe verziója: MC 1.45 A. Mintha az open beta is ezzel a verziószámmal futott volna...

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

TyPhooneDave
Gyerekek,mostmár nmtom,ha télleg nem javítottak semmit az open beta óta, és 100megás patchekkel fogják izélgetni,hát nagyon elszúrták ezzel az egészet,itt már azonis elgondolgodok,hogy megvegyem-e.. <#violent><#violent> nagyon rem.,h tévedek!

^^ G25+TDU 4&#8364;V&#8364;R ^^ °° napi 1000km °° Pentium 3,06Ghz - 2*512/533 - Sapphire X850XT

Láááálll..

My fav car....

a bétában nem csak 5 amcsi autó volt a kráternél ?

-Shelby Cobra Daytona
-Chevrolet Corvette Stingray 69
-Shelby GT500
-Chevrolet Camaro Z-28
-Pontiac Firebird

AdaKiller
nissanba voltam én is elõbb nálam is 2 kocsi van össz-visz

Steam Nick: adakiller

drop
na megnéztem ezt a verziot hát mikor bétát toltam akkor a jóbb sarokba volt irva hogy beta és a verzio na ez nincs ot de a többi dolog sajna full beta elmentem a nissan szalonba ot is csak az a 2db 350z volt mint a betaban akkor voltam az amcsi résznál ot meg az a 6 db
nem tudom lehet késöbb jönnek ellö de edig full ugyan az mint a beta

bpeti79 (#9587-9891) kezdjük ott hogy a németeknél már megjelent <#awink>

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

bertino
akkor ne is írj be ide

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

atomboy
Uhh... par napig nem fogok olvasni ezt a topict... mondjuk, amig ki nem jott a full. Warezzel szenvedokre nem vagyok kivancsi.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

vki
Hi!

Van valaki, aki tudja, hogy megy-e a game normálisan Vista alatt?

ACER Aspire 5738ZG

SötétBarom
ENGLISH

=======================================================================

Test Drive Unlimited PC

ReadMe File

26th of January 2007

Thank you for purchasing Test Drive Unlimited PC.

This readme file contains last minute information that did not make it into the manual, more detailed information on various features already covered in the manual, gameplay hints, performance improvement tips, and troubleshooting suggestions to help you should you encounter problems.

Dátum...

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

drop
nemsokká kiderül hogy beta e

ezek vannak a teljesben..

buldozer99
attol hogy nforce-n kint van nem tuti hogy teljes...
lehet õket is jol átbaszták😄DD
leszarom én megveszem eredetiben
de EZ NEM A FULL

Forca Barca

jakewyler
pedig el kell,hogy szomorítsalak mert ez a végleges...
(olvass nforce-t)

3P
Mégegyszer nem vitatni akartam én úgyanis nem kísértem a játék eddigi sorsát, max csak vártam. Amint itthon kijön meg is akarom venni. S az hogy ettõl teljesebb lesz az eredeti az csak jó hír számomra.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

TyPhooneDave
Köszi mod,h kitörölted az uccsó két hozzászólásom <#wow3>
Reaper,az Avatar kész,ma voltam Médiában,de a részlegvez.csávó nem tudott mondani semmit,remélem Pécsen nem adják ki hamarabb <#vigyor>

^^ G25+TDU 4&#8364;V&#8364;R ^^ °° napi 1000km °° Pentium 3,06Ghz - 2*512/533 - Sapphire X850XT

hykao
Nem tudom, de õszintén szólva nem is érdekel. Ha kijön, meg kell venni, azt' jónapot...
hykao
Pedig lehet... 1000x megbeszéltük már... Mágikus "P" billentyû lenyomásával...
bazza
akkor miért van kint nforce-on? Kitesznek egy bétát?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Törölt felhasználó
Én úgy vettem észre nem 😞
Most azt keresem, hol lehet versenyeket találni, mert eddig csak úgy sikerült, hogy mentem, aztán hirtelen belebotlottam egybe.
hykao
Olvasok...
pl:
-A béta fórumán azt írták anno, hogy a végleges játékban 31 zeneszám lesz rádióadónként - arra reagálva, hogy sokan jelezték, már a fülükön jön ki az összes rádióadó összes száma...(ebben a PROCYON verzióban pedig pont ugyanaz és ugyanannyi szám van, mint a bétában volt...)
-Béta kulcsokkal is elindul ez a PROCYON féle verzió, olyannyira, hogy akinek anno fent volt a béta a gépén, még csak be sem kell újra írnia...(ami azért elég furcsa lenne, nemde, ha a végelges verziót a tesztverzió kulcsaival is elérhetõvé tennék...)

Ha ezek után ez mégis a végleges bolti verzió klón dvd-je lenne, az elég vicces dolog volna... 😊