Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a bétában nekem vaín egy olyan problémám h. a boltokban és a házamban minden fejjel lefele van ill ilyen grafikai problémája van, a vid karim x700pro sztem nem a vid kari miatt csinálja mert a legújabb dx 9 driver van fent mi lehet a probléma és hogy lehet ezen segíteni?
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
lemerem fogadni gudman nfs mániás vagy.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
A grafika erõs átlagos,a fizika pedig hát......(kormánnyal szerintem nevetséges az írányítás).
A textúra hibákra már ki sem térek!
Elsõre ennyi!
ITT meg teleszarhatod a kínjaiddal a topikot.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Úgyis törlöm, szal felesleges ide írni az említettekkel kapcsolatban!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Ha tényleg ez lesz a full, én se fogom mevenni !!
Lenne egy kérdésem, 3as szintû körözésnél, hogy lehet lerázni a zsarukat?
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
És fejezd be ezeket az ostobaságokat
ha te azt tudnád...^^
a bétában nekem vaín egy olyan problémám h. a boltokban és a házamban minden fejjel lefele van ill ilyen grafikai problémája van, a vid karim x700pro sztem nem a vid kari miatt csinálja mert a legújabb dx 9 driver van fent mi lehet a probléma és hogy lehet ezen segíteni?
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
^^ G25+TDU 4€V€R ^^ °° napi 1000km °° Pentium 3,06Ghz - 2*512/533 - Sapphire X850XT
My fav car....
-Shelby Cobra Daytona
-Chevrolet Corvette Stingray 69
-Shelby GT500
-Chevrolet Camaro Z-28
-Pontiac Firebird
nem tudom lehet késöbb jönnek ellö de edig full ugyan az mint a beta
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
=======================================================================
Test Drive Unlimited PC
ReadMe File
26th of January 2007
Thank you for purchasing Test Drive Unlimited PC.
This readme file contains last minute information that did not make it into the manual, more detailed information on various features already covered in the manual, gameplay hints, performance improvement tips, and troubleshooting suggestions to help you should you encounter problems.
Dátum...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

lehet õket is jol átbaszták😄DD
leszarom én megveszem eredetiben
de EZ NEM A FULL
Forca Barca
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Reaper,az Avatar kész,ma voltam Médiában,de a részlegvez.csávó nem tudott mondani semmit,remélem Pécsen nem adják ki hamarabb <#vigyor>#vigyor>
^^ G25+TDU 4€V€R ^^ °° napi 1000km °° Pentium 3,06Ghz - 2*512/533 - Sapphire X850XT
Most azt keresem, hol lehet versenyeket találni, mert eddig csak úgy sikerült, hogy mentem, aztán hirtelen belebotlottam egybe.
pl:
-A béta fórumán azt írták anno, hogy a végleges játékban 31 zeneszám lesz rádióadónként - arra reagálva, hogy sokan jelezték, már a fülükön jön ki az összes rádióadó összes száma...(ebben a PROCYON verzióban pedig pont ugyanaz és ugyanannyi szám van, mint a bétában volt...)
-Béta kulcsokkal is elindul ez a PROCYON féle verzió, olyannyira, hogy akinek anno fent volt a béta a gépén, még csak be sem kell újra írnia...(ami azért elég furcsa lenne, nemde, ha a végelges verziót a tesztverzió kulcsaival is elérhetõvé tennék...)
Ha ezek után ez mégis a végleges bolti verzió klón dvd-je lenne, az elég vicces dolog volna... 😊