Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
mert ki kell cserélni a Bnk1.map fájlt törtre
innen pedig letöltheted amelyik kell
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
#97957 <#eljen>#eljen>
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
persze hogy tudsz,nekem is ugyan ilyen megoldással van
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Amúgy hova tûntél, vártunk 6 - 7 percet a kép elött, gondoltuk talán visszajössz még. 😊
Csont nélkül megy minden😊
Alap már, hogy van egy rendszerpartíció, ahol csak a rendszerfájlok, és telepített progik vannak.
Minden más mehet egy másik partira.
De jó lenne tolni egy krúzt.
Akkor szombaton a maciuk legyen fent azoknak akik jönnek.Bármilyen autóval jöhettek.
Vasárnap még necces mert ha a gyúrós akarja akkor vasárnap is Maciukos lesz.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
150 gigabyte-nyi rendszerbõl biz. mentést kell csinálni!!!
A barátom hoz majd egy USB-s wincseszter-t.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
OFF:
A programozó barátom megnézte a gépem és fizikailag nincs baja, hanem LASSAN ÚJRA KELL INSTALLÁLNI A WINDOWS-T!!!<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer> Nem vírus se malvare program se kártékony kód!!!!<#violent>#violent>
ÚJRA KELL TELEPÍTENI MINDENT!<#rinya>#rinya>
a TDU is MEHET A SZEMÉTBE!!!<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#szomoru1>#szomoru1>
ON
Bocs az OFF-ért!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
ugyanis kicsit rossz a gépem tápegysége, nem akarom látni, hogy a gépem újraindítja magát!<#boxer>#boxer>
1.Aston M krúz D és C katos Astonokkal.
2.C kat krúz.
3.A Maciukos idõjárás moddal 1 verseny keleten a 193 km-es versenybe(civileknélkül)atom vassakkal és utánna csak úgy a szigeten.
Szal melyik?
Vasárnap a forma1 után 16.00kor G katos autokkal.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Az egyik kedvencem a Challenger R/T, csak azok a hurka bicikli kerekek........! Elõre is köszi!!
Egyébként voltam fent de senkit nem jelzett - barátok - úgyhogy léptem.
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
TDUnick: bevizzoliHUN
TDUnick: bevizzoliHUN