107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • USAMEN POWER
    Link

• shumika
    Fehér challanger-t
  • USAMEN POWER
    Micsodát ?
  • shumika
    Nice német ebay-en nézted?
  • USAMEN POWER
    Oks, de holnapig mindenképp kéne válasz, tényleg nincs sok időm.

1:18 > Háth mivel még újoncként űzöm az ipart, nem sok van. Van Pontiac Trans Am (Knight Rider Edition), Shelby Gt 500 (2008 Knight Rider Edition) erre ránézve mindig hatalmas erőre kapok reggelente :D, és egy Burago Porsche Carrera 99', nem sokat ér, de már vagy 10 éve nálam van így nekem sokat. + a Challenger Srt8 2008 limited edition, amitől jó lenne megválni. Egy ugyanilyen kéne, csak fehérben. Már találtam is, egyet Kanadában, egyet Kaliforniában, az utóbbit meg is rendelném csak elöbb menjen el a fekete. :)

• shumika
    Lehet kellene egy-két 5.1 megkérdem.

Eskü csinálok csak ellopták a telomat azért akarom megvenni Töky-jét.

Más eladó nincs? Milyen 1:18-aid vannak? :)
  • USAMEN POWER
    Jaja, a vaterán van most fent pár cuccos. Meg ahol melózom, onnan hoznék ki 5.1 -et (5000 Ft -ért/db), de háth egyelőre nem találtam rá megfelelő vevőket, meg sajnos időlimites is a dolog, így nem könnyű biznisz. :D

Amúgy csinálhatnál vmi csoportképet a vasakról, 7 - 8 évig a tulajdonomat képezték, fájó szívvel adtam el neked őket. :) De háth ami muszáj az muszáj, 1:18 -at gyűjtök. Esetleg ha kell a fekete HW61 Challenger, 19 -ért odaadom. Ahozképest hogy én 24k -ért vettem..
  • shumika
    Eladsz cuccokat?
  • USAMEN POWER
    Teljes erőbedobással feszítek hogy meglegyen a 66k az i7 870 -re, és végre összedobjam az új gépem. Am kösz jól.
  • shumika
    Hogy vagy usanka?
  • USAMEN POWER
    Na ezt is megélte a topik. 100k hsz.
  • wollnerd #100004
    Letörölted az előzőt???????????????
    Privátban leírtam hogyan csinálj!!!
  • HollandRules
    Azért köszi a helpet skacok!
  • HollandRules
    Elakarom indítani deamonnal de azt írja :Error Launching Game

Mind1 lexarom megvárom a 2-t
  • Gyuracell
    Ehh 100 000
  • shumika
    Mégnagyob ték
  • shumika
    TÉK
  • wollnerd #99998
    azzal a verzióval próbálj meg amit linkeltem a privátban! biztos vaygok benne hogy megéri!
  • HollandRules
    Oksa am röhej ez a TDu megcsinálom a versenyt és NEM Válaszol a program.
  • shumika
    passz én ma nem leszek
  • HollandRules
    Nah gyerekek minden klappol újra tettem a game-t patch egyenlőre minden Zuppa, Online Profil kipipálva márcsak 1 verseny és mehetek online-ba

Hol tali?
  • shumika
    A megoldás: számitógép széttör!

xD

am nem tudom nekem nem volt vele ilyen probléma.
  • HollandRules
    már megcsinálta most mentem megint egy 10percet és megint lefagyot mostmár nem laggol 1 perc után hanem lefagy 10perc után

Ez miért van?????ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • vajo
    Akkor akár ha ráérsz jöhetsz északi golfhoz. ( már ha el tudsz, mert fel kell oldani az utakat.) Egyébként ha új vagy, meg kell csinálni az első versenyt, és csak utána rak online-ba.
  • HollandRules
    Levan , már felis tettem
  • wollnerd #99990
    Tölts le a 1.66a Patch-ot!
  • HollandRules
    Amikor belépek az online profillal kérdez v.mi hülyeséget hogy:
    New Version Of Test Drive Unlimited Do you want to download az mondom yes és betesz egy ilyen oldalra
    http://www.none.com/

Mit csináljak?
  • wollnerd #99988
    Azt nem tudom. már így volt megcsinálva mikor letöltöttem.(azt viszont észrevettem hogy minden kameranézetben a kamera jobbra volt tolva.)
    Letöltheted azt a kocsit.
    Right Steer on Nissan 350Z Nismo S-tune
  • HollandRules
    Értem köszi
  • wollnerd #99986
    csinálsz egy fiókot,( bejelölöd pipával gameespy azonosítót, nicknevet választasz(előfordul hogy többször próbálkozni, ne legyen egyszerű, tittkos legyen Pl. HollandRules[HUN](lehet hogy hosszúnak találja...) Beírod a E-mail címed és a jelszavad (kukac jel miatt át kell váltani angol billre és Shift+2)) miután beírtad az eredeti kódot(ha szükséges), és start new game. ÉS egyből online leszel. Mindig online vagy.
    Ui: akkor már felesleges amit linkeltem a privátba?
  • Hoffi
    letudnád nekem írni hogy hogyan kell megcsinálni hogy jobb kormányos vasaknál a kamera is jobb oldalon legyen?:S
    Előre is köszi
  • HollandRules
    hát ez lol megnyomom az M-et előjön a map és azt írja Network Connection Lost és kilép a game-ből.
  • HollandRules
    nah rendebe jött a TDu-m lefutattam egy töredezettségmentesítőt és no problem mostmárcsak azt kéne megtudnom hogy kell online-ba jáccani.
  • vajo
    Na én 5 perc múlva megyek. Hely?
  • Stockbauer33 #99981
    8körül 1-2 karika?
  • HollandRules
    Áh és lefagy ez a fos
  • HollandRules
    Kajak?:D akkor jó akkor megy mondjuk a Golf Pályához
  • vajo
    Feltelepíted a játékot, csinálsz egy fiókot, miután beírtad az eredeti kódot, és start new game. ÉS egyből online leszel. Mindig online vagy.
  • HollandRules
    hogy kell online jáccani?
  • wollnerd #99976
    #99956-ra valaki?
    THX!