Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU Nick: [HUN]Dutyimadar AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processzor 5400+ 2.81GHz, 2,00 GB RAM GeForce 9600GT 512 MB Ram
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Újra szeretenék játszani az unlimiteddel... Felraktam a windows 7et és most rosszalkodik a játék, nem akar csatalkozni a szerverre. Valaki nem tud segíteni?:S Elõre is köszi!😊
TDU Nick: [HUN]Dutyimadar AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processzor 5400+ 2.81GHz, 2,00 GB RAM GeForce 9600GT 512 MB Ram
moonster:
ez hasznos dolog, már tudom, hogy tudok majd pénz szerezni <#nyes>#nyes>
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
1 perc alatt 200e zöldhasú.
Eltökölsz egy órácskát és van lé. 10 milla.
180mph in heavy traffic sziget közepén. Használd a Filtert (Speed).
A rajt után egybõl fordulj meg és padlógáz.
Ennél gyorsabb pénzkereseti mód csak az, ha valakit ráveszel arra, h vegye meg az egyik kocsidat extra magas áron.
Bár ezt az opciót az elõzõ hozzászólásod stílusa miatt...talán ki is húzhatod 😞
Sok sikert.
TDU2-t elõrendelted már? 😉
"úgyhogy ne oktass már légyszi" ---> Pedig a témában ilyen alapokon, komolyabb hozzászólásokat néztem volna ki belõled. <#eljen>#eljen>
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
valaki tudna nekem segíteni TDUPE-ben?
annyi lenne hogy valaki nemtudja hogyan lehet mit kell átírni hogy szélesebb legyen a nyomtáv? tehát hogy kijjebb legyenek a kasztniból a kerekek mint eddig.
elõre is köszönöm!
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Én úgy állok minden játékhoz hozzá, hogy ha X hónap amíg ki tudom tolni 100 % -ra, akk X, de soha se vetek be egyéb eszközöket, ugyanis pont az a lényeg, hogy egy játékot élvezni kell, és nem átpörögni rajta. Nem leszel elõrébb ha meglesz minden idõ elött, tolsz majd egy vigyort azt annyi.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
mi jól elszórakoztunk veled ahogy a képek is bizonyítják<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
Kell ez
Meg ez és ennyi
Ezt írja a txt /
1) COPY & PASTE THE FILES TO .../EURO/BNK/FX/
2) RUN THE GAME 😊
3) WHILE IN GAME, GO TO OPTIONS -> VIDEO -> TURN HDR OFF !
4) ENJOY THE MOD 😊 /
Holnap.Szombaton 16.00-kor a Secret szigettel szemben a keleti oldalon a 193 kilométeres versenynél lessz a találkozó.A Maciuk legyen fent aki jön <#eljen>#eljen>
Ez a verda a Volkswagen Enzo

Íme:

http://goo.gl/gd6Zi5
Annyit értek, h külön rétegekre teszik szét a játékosokat, nyilván azért, hogy ne érjünk egymás szájába.
Lehet valahogy szabályozni, h melyik rétegbe kerüljek, esetleg váltani?
De most, hogy mondod, rémlik valami régebbrõl, az 1 millás.
Nah mindjárt meglesem.
köcce😊
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1139611852&no=96987
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Csak a Kijelentkezés - Bejelentkezés oldja meg.
Valaki találkozott már hasonló hibával, esetleg van ötletetek a megoldásra?
46' alatt csináltam meg a szigetkörös versenyt. 3x pihentem, 10x megpörögtem. Para volt.