107666
-
RYO21 #100215 Nemhiszem. Marad ugyanolyan szar a fizika, mint a betában volt. Csak nemértem miért ennyire hülye az Atari. -
Sokan, mint én is csak néha szedjük elő a játékot, mivel minden négyzetcentiméterét ismerjük a szigetnek. :)
Majd meglátjuk milyen lesz a második rész, remélem csiszoltak rajta a bétához képest. :) -
#100213 Egy pár apró szösszenet a topic-bezárással kapcsolatban:
Nos, én azon a véleményen vagyok, hogy ha nem változtatnak a fizikán, sok vásárlót fognak elveszíteni a srácok, így ezek az emberek (nagy része) marad a TDU 1-nél. Szerintem hiba arra alapozni továbbá a bezárást, hogy ha van meghirdetett krúz, akkor kevesen rajta, hiszen itt évek alatt mindenkinek kialakult a saját társasága, hogy ki-kivel, hogyan-merre mennek, mindegyikünknek megvannak a saját szokásai.
Én minden nap megnézem a topicot, pedig talán hónapok óta nem írtam ide. Egyszerűen nekünk nincs miről beszélnünk, hiszen az "öregek" a sziget minden egyes négyzetcentiméterét már bejárták, de a topic nem is miattunk van, hanem a játékkal most ismerkedőknek. (Mondjuk FAQ-fail van ahogy látom). Szóval feleslegesnek tartom bezárni, a mai napig vannak újak a szigeten. Mint tudjuk, ez a saját véleményem. -
#100212 Azért tény hogy sokan felnéznek még ide, sőt van aki ezen felbuzdulva szerette meg a vezetést:
És hát nem sok topik éri meg a 100,000 kommentet - százezer...Jesus!!!! -
#100211 Szerintem azért mert kijön a második rész még nem kell ezt bezárni, én nem fogom élvezni a TDU2 nyujtotta örömöket mivel nem elég a gépem neki és nem én leszek az egyedüli, esetleg egy értelmes ember (nem shumika XD), akinek megvan a kellő tudása ahoz, hogy a topikot vezesse átvehetné az irányítást ha már nincs kedved házigazda lenni. De semmiképp ne zárd a topikot!!!
Üdv. -
shumika #100210 Veszek neked fehér cselendzsert megtartod topikot? -
shumika #100209 Ez igy nagyon nem oké! -
USAMEN POWER #100208 Ez van. -
shumika #100207 Ha napi 1hsz lenne akkor se kellene bezárni -
USAMEN POWER #100206 Működni fog az összevonás amit elterveztem. Ha meg annyira szar lesz a 2, hogy hírtelen megint az 1 -el fog mindenki játszani, természetesen nem lesz bezárva. De nem lesz annyira szar a 2. -
USAMEN POWER #100205 Nem arról van szó, hanem arról hogy van napi 10 hsz, ha van egy meghírdetett cruise akkor 20, és ha kijön a 2 akkor meg ennyi se lesz. Ez a nagy helyzet, itt a vége. -
#100204 Szerintem nem kell bezárni, egyelőre elég sok embernek nem jön be a második rész, az sem biztos, hogy többen lesznek abban a topicban, mint ebben. -
shumika #100203 Pont a százezerharmadik hsz után? :(
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha unod én átveszem a hg jogot. -
RYO21 #100202 -
USAMEN POWER #100201 Nem tudom mi a véleményetek, de a TDU 2 megjelenésének napjával, bezárom ezt a topikot. A TDU 2 Off topikban szerintem bőven elfér majd minden, kicsit fejlesztve is lesz majd az a rész. Sokat megélt már a topik, eljött az idő hogy örök nyugalomra térjen. -
#100200 A játékot miért nem játsza senki már?:( Később lövök pár képet mert már rég volt...csak singlebe:P -
#100199 Most már nem lép ki,megy rendesen,csak azt nem értem miért laggol a játék,lehet valami szar verziót szedtem volna le...valószínű mert az új Hot Pursuit vagy pl: GTA4 max beállítások mellett szépen fut a gépemen,mindegy megpróbálok letölteni egy másik verziót. -
#100198 TDU Central -
#100197 valaki pls irjon egy faxa oldalt ahonnan tudok letölteni cucoka
auto stb
-
koalika #100196 Marcihusi köszi a gurulást.
Már nem érkeztem elköszönni tőled és a többiektől. Kidobott a layerből.
Szia és még egyszer köszi!!!!!!!!!! -
#100195 Vagy ha a warez-ről vagy OFF-ról kérdezel, mert ez nem az OFF topik. -
haydn99 #100194 Köszi! -
#100193 Warez-nek mondják a netről szedett nem eredeti játékot, off pedig a témán kívül eső dolgok, pl ha most elkezdessz beszélni a tehénfejésről az off mert nem tartozik ide... kb ennyi. :P -
haydn99 #100192 Szia!
Lehet, hogy hülyén hangzik, csak meg tudja valaki mondani, mi az a Warez és Off? -
#100191 Nálam is ez volt de ha kiszedtem a voice-t nem hallottam őket többet. -
RYO21 #100190 Akkor is pofáznak tovább. -
#100189 Beállításokban ki lehet kapcsolni a voicet. -
RYO21 #100188 A játékosokat lelehet csendesíteni valahogy? Mert vannak olyan hülyék, akik ráfekszenek a beszéd gombra, és közben énekelnek. -
#100187 Valaki nem tud véletlenül egy elromlott G27-et?
Vagy nincs véletlenül valakinek jó amiről tudna képet küldeni? - de ezt privátba kéne intézni -
#100186 Az nem lehet gyakran csinálja. Néha előfordul.
Akkor újra belépsz az ONLINE-ba, és játszol tovább. -
#100185 Az miért lehet hogy játék közben M-el meg szeretném nézni a térképet,be is jön de pár másodperc múlva kiírja hogy a kapcsolat megszakadt? -
#100184 #100181
Köszi,sikerült minden tökéletesen! -
#100183 Végül, elhatároztam magam és megrendeltem. :) Állítólag 2 napon belül megjön, mer hétköznap felveszik a rendelést és 24 órán belül meg ki viszik. -
#100182 És szükséged van a magicmapra!!!
All versions magicmap. -
vajo #100181 C/program files/atari/euro/bnk/vehicules/ és felülírod amit akarsz, de az eredetiről készíts másolatot. A kereket ugyanide a rim mappába és utána megfelelő kocsihoz tedd be. -
#100180 Sziasztok,mivel a FAQ nem elérhető,egy kis segítséget kérnék,a letöltött autó fájljait hová kell bemásolni? -
#100179 Én ugyan annyiért találtam és erősen gondolkozom, mert én is tudom mit hagynák ki . :S Én 3.800-ért találtam 1.500-as postával.De amúgy zsebpénzemből vagy 5-öt is tudnák venni, csak valamiért sajnálom a pénzt. Pedig tudom milyen jó. :S -
#100178 aha -
#100177 Online bais lehet pénz kódoznii?:D -
RYO21 #100176 Nem akarok csalni.