107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • RYO21
    Nemhiszem. Marad ugyanolyan szar a fizika, mint a betában volt. Csak nemértem miért ennyire hülye az Atari.
  • [HUN]FaTaL

Sokan, mint én is csak néha szedjük elő a játékot, mivel minden négyzetcentiméterét ismerjük a szigetnek. :)

Majd meglátjuk milyen lesz a második rész, remélem csiszoltak rajta a bétához képest. :)
  • Roger6
    Egy pár apró szösszenet a topic-bezárással kapcsolatban:

Nos, én azon a véleményen vagyok, hogy ha nem változtatnak a fizikán, sok vásárlót fognak elveszíteni a srácok, így ezek az emberek (nagy része) marad a TDU 1-nél. Szerintem hiba arra alapozni továbbá a bezárást, hogy ha van meghirdetett krúz, akkor kevesen rajta, hiszen itt évek alatt mindenkinek kialakult a saját társasága, hogy ki-kivel, hogyan-merre mennek, mindegyikünknek megvannak a saját szokásai.

Én minden nap megnézem a topicot, pedig talán hónapok óta nem írtam ide. Egyszerűen nekünk nincs miről beszélnünk, hiszen az "öregek" a sziget minden egyes négyzetcentiméterét már bejárták, de a topic nem is miattunk van, hanem a játékkal most ismerkedőknek. (Mondjuk FAQ-fail van ahogy látom). Szóval feleslegesnek tartom bezárni, a mai napig vannak újak a szigeten. Mint tudjuk, ez a saját véleményem.
  • adamfesto
    Azért tény hogy sokan felnéznek még ide, sőt van aki ezen felbuzdulva szerette meg a vezetést:

És hát nem sok topik éri meg a 100,000 kommentet - százezer...Jesus!!!!
  • bboyatty
    Szerintem azért mert kijön a második rész még nem kell ezt bezárni, én nem fogom élvezni a TDU2 nyujtotta örömöket mivel nem elég a gépem neki és nem én leszek az egyedüli, esetleg egy értelmes ember (nem shumika XD), akinek megvan a kellő tudása ahoz, hogy a topikot vezesse átvehetné az irányítást ha már nincs kedved házigazda lenni. De semmiképp ne zárd a topikot!!!

Üdv.
  • shumika
    Veszek neked fehér cselendzsert megtartod topikot?
  • shumika
    Ez igy nagyon nem oké!
  • USAMEN POWER
    Ez van.
  • shumika
    Ha napi 1hsz lenne akkor se kellene bezárni
  • USAMEN POWER
    Működni fog az összevonás amit elterveztem. Ha meg annyira szar lesz a 2, hogy hírtelen megint az 1 -el fog mindenki játszani, természetesen nem lesz bezárva. De nem lesz annyira szar a 2.
  • USAMEN POWER
    Nem arról van szó, hanem arról hogy van napi 10 hsz, ha van egy meghírdetett cruise akkor 20, és ha kijön a 2 akkor meg ennyi se lesz. Ez a nagy helyzet, itt a vége.
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem nem kell bezárni, egyelőre elég sok embernek nem jön be a második rész, az sem biztos, hogy többen lesznek abban a topicban, mint ebben.
  • shumika
    Pont a százezerharmadik hsz után? :(

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ha unod én átveszem a hg jogot.
  • RYO21
  • USAMEN POWER
    Nem tudom mi a véleményetek, de a TDU 2 megjelenésének napjával, bezárom ezt a topikot. A TDU 2 Off topikban szerintem bőven elfér majd minden, kicsit fejlesztve is lesz majd az a rész. Sokat megélt már a topik, eljött az idő hogy örök nyugalomra térjen.
  • bency
    A játékot miért nem játsza senki már?:( Később lövök pár képet mert már rég volt...csak singlebe:P
  • melfoy
    Most már nem lép ki,megy rendesen,csak azt nem értem miért laggol a játék,lehet valami szar verziót szedtem volna le...valószínű mert az új Hot Pursuit vagy pl: GTA4 max beállítások mellett szépen fut a gépemen,mindegy megpróbálok letölteni egy másik verziót.
  • wollnerd #100198
    TDU Central
  • HEMAXXI
    valaki pls irjon egy faxa oldalt ahonnan tudok letölteni cucoka
    auto stb
  • koalika
    Marcihusi köszi a gurulást.
    Már nem érkeztem elköszönni tőled és a többiektől. Kidobott a layerből.
    Szia és még egyszer köszi!!!!!!!!!!
  • adamfesto
    Vagy ha a warez-ről vagy OFF-ról kérdezel, mert ez nem az OFF topik.
  • haydn99
    Köszi!
  • bboyatty
    Warez-nek mondják a netről szedett nem eredeti játékot, off pedig a témán kívül eső dolgok, pl ha most elkezdessz beszélni a tehénfejésről az off mert nem tartozik ide... kb ennyi. :P
  • haydn99
    Szia!

Lehet, hogy hülyén hangzik, csak meg tudja valaki mondani, mi az a Warez és Off?
  • bboyatty
    Nálam is ez volt de ha kiszedtem a voice-t nem hallottam őket többet.
  • RYO21
    Akkor is pofáznak tovább.
  • [HUN]FaTaL
    Beállításokban ki lehet kapcsolni a voicet.
  • RYO21
    A játékosokat lelehet csendesíteni valahogy? Mert vannak olyan hülyék, akik ráfekszenek a beszéd gombra, és közben énekelnek.
  • adamfesto
    Valaki nem tud véletlenül egy elromlott G27-et?
    Vagy nincs véletlenül valakinek jó amiről tudna képet küldeni? - de ezt privátba kéne intézni
  • wollnerd #100186
    Az nem lehet gyakran csinálja. Néha előfordul.
    Akkor újra belépsz az ONLINE-ba, és játszol tovább.
  • melfoy
    Az miért lehet hogy játék közben M-el meg szeretném nézni a térképet,be is jön de pár másodperc múlva kiírja hogy a kapcsolat megszakadt?
  • melfoy

Köszi,sikerült minden tökéletesen!
  • TruckerDave
    Végül, elhatároztam magam és megrendeltem. :) Állítólag 2 napon belül megjön, mer hétköznap felveszik a rendelést és 24 órán belül meg ki viszik.
  • wollnerd #100182
    És szükséged van a magicmapra!!!
    All versions magicmap.
  • vajo
    C/program files/atari/euro/bnk/vehicules/ és felülírod amit akarsz, de az eredetiről készíts másolatot. A kereket ugyanide a rim mappába és utána megfelelő kocsihoz tedd be.
  • melfoy
    Sziasztok,mivel a FAQ nem elérhető,egy kis segítséget kérnék,a letöltött autó fájljait hová kell bemásolni?
  • TruckerDave
    Én ugyan annyiért találtam és erősen gondolkozom, mert én is tudom mit hagynák ki . :S Én 3.800-ért találtam 1.500-as postával.De amúgy zsebpénzemből vagy 5-öt is tudnák venni, csak valamiért sajnálom a pénzt. Pedig tudom milyen jó. :S
  • somdav95
    aha
  • 94mike
    Online bais lehet pénz kódoznii?:D
  • RYO21
    Nem akarok csalni.