Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma (szombat)15.00kor az észak keleti golfpályánál találkozó az atom zúzó krúzra.Ha elindulunk senki nemvármeg senkit és 50 percalatt minimum a szigetkör vagy 45 alatt.Forgalomban.Mindenkinél legyen bent a trafic
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Viszont végre sikerült megszereznem!😄 Csak találtam végre egy nyamvadt oldalt ahol magyarok is megtudják venni. 😄 Ráadásul még olcsóbban is.
Itt csak 9 font, ha valakit érdekel. Már meg is vettem, elküldték a kódot meg a linkeket, remélem jó lesz, mert ha nem...😄DD
Itt se lehet megvenni, most próbáltam😞 Francba, pedig tök fellelkesültem, hogy végre játszhatok vele egy kicsit a hétvégén. Akkor majd megrendelem a supergamer-rõl.
Most hogy kitalálták, hogy majd csak jövõre jelenik meg a folytatás, már biztos hogy meg szeretném venni. Itt találtam meg a legolcsóbban, 20 dolcsiba kerül, akit érdekel, mert láttam más is most szeretné megvenni, mert supergamer-en igaz hogy olcsóbb, de nem lehet személyesen átvenni, a házhoz szállítás meg plusz 1500, ráadásul itt elméletileg rögtön meg is van a cucc, csak le kell tölteni, ami most fontos lenne nekem, mert csak hétvégente tudok játszani, aztán akkor már most tolnám is meló után ha hazaérek. 😊
Kérdésem 2 lenne még.
Ezt az oldalt amúgy ismeri valaki? Bátran megvehetem innen, nem átverés? Este valószínûleg már töltöm is, csak ha esetleg valaki tud valami problémáról, akkor nem innen szerzem be. (kár hogy a hivatalos oldalról nem lehet, mert azt írja, hogy ebben az országban nem lehet megvenni... ez milyen már:S😞 )
Valamint olvastam valami car pack-ról is, az micsoda? Fontos beszerezni és honnan lehet? 😊
Bocsánat, hogy kicsit hosszú lett.😊
Válaszokat ismét köszönöm elõre is.
majd legközelebb lesz pótlás
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

http://xfire.com/profile/neorow1 | TDU: Entex_HUN | AsRock Z77 Pro4 / Core i5 2300 / 8GB Corsair DDR3 1600 MHz / Corsair CX430W / Samsung HD502HJ 500 GB / GTX 650Ti 1GB / BitFenix Merc Alpha |
(Köv hónap elején egy monitor + egy bika VGA -val kezdem.)
Én megmondom frankón hogy örülök is meg nem is a halasztásnak, végülis lesz idõm más játékokra is, továbbá minden új cuccos beszerzésére is. Ez még jó azoknak akik csak most ismerkednek a TDU -val, továbbá remélhetõleg egy hibamentes, élménygazdag TDU 2 -t kapunk. 😊 Viszont jah, már én is szívesen játszanék a folytatással !
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
http://www.supergamer.hu/test-drive-unlimited-p-3309.html
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Esetleg ötlet hol lehet még kapni? Ára? Eredeti kulcsal.
Köszönöm
AMD Athlon64 X2 4200+ | Gigabyte GA-MA69G-S3H | 2x1GB Kingmax DDRII-800MHz | Geforce 8600GT 256 GDDR3 | Samsung - 400GB | Maxtor - 200GB | Pioneer DVR - 212 D |
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Jadz Tominak üzenem hogy még talán tudok neki egy kulcsot kukázni ha kell <#eljen>#eljen>
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator
magic map-ot beraktad?😄
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Na meg ezeket is
Ide mikor vasaljuk vissza a Winter futamot?
😊
hacsak esetleg nem driftrõl van szó😄
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Egy a lényeg,hogy nem kéne átvenni a nyugat hülyeségeit,a legjobb drifterek úgy is a japánok megkéne nekik hagyni ezt a sportot me a verdáik meg tudásuk amúgy is ver mindent és mindenkit.
Amcsiknál és a Japánoknál a legnagyobb céget támogatják a csapatokat (pl.:Greddy,Apexi,Falken stbstb),nálunk meg mindenki saját zsebbõl csinálja
ha meg nem tetszik a Magyar driftesek kocsija akkor ne menj ki a versenyekre ezt tudom ajánlani
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
Amúgy, hogy tudnák összefutni veletek a szigeten? Még eléggé az elején a vagyok játéknak és nem tudom, hogyan mûködik ez.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)