107666
-
carloelsa #100255 TDU 2 egy bármilyen játékkal elég nehéz összehasonlítani, ha még nincs is boltokban a 2. -
steweee #100254 ez a jobb vagy a nfs shift ?
és hogy van pariban, shift 2 = tdu 2 ? -
#100253 sziasztok!
olyan problémám lenne hogy játszok és kb fél óra játék után egyszerűen lefagy.. de ugy fagy le hogy a zene szól tovább meg minden csak lefagyott a kép... ilyenkor csak a ctrl+alt+delete segít...és az a furcsa hogy amikor lefagy mindíg azt veszem észre hogy az esetek 90%-ába ugy fagy le a játék hogy éppen . elmennék egy nagy tábla mellett.. tudjátok olyan tábla amire rávan írva hogy Test Drive unlimited vagy nagy autó van rajta vagy ilyenek tehát mikor elfagy akkor még a lefagyott képbe látom a táblát.. gondoltam ez a baj ugyhogy leszedtem egy billboard packot felraktam de le se cserélte a táblákat és ugyanugy lefagy egy idő után... ja és eredetim van! légyszi segítsetek mert így nemlehet rendesenj játszani:((
Előre is köszi! -
#100252 Hy!
A single küldiket megcsináltam, alig van hátra. De a a narancssárgás multi küldiket hogyan lehet teljesíteni? Felmegyek de se "non ranked", se "ranked" nem talál semmi versenyt. Yah origim van. -
#100251 Már csak azért se csukd be a fórumot mert benne van a 10 legforgalmasabb között!
Bár azt, hogy az Euro Truck Sim fórumon miért van több hozzászólás azt nem igazán értem, de még így is előkelő forgalmat bonyolít a TDU közösség!! -
#100250 Hát muszáj!!
Biztos jól hasít majd, már csak procit kell beszerezned és minden ok!
Jut eszembe, te pedig be ne csukd a fórumot!! -
USAMEN POWER #100249 Pofátlanmarci ! :FFF Apropó, ha minden jól megy a jövőhéten már HD5770 fog dübörögni a gépemben, ráadásul nem rég jött az USA -ból ! :) -
#100248 Remek!Ki is próbálom.Köszi! -
#100247 Nem volt meghirdetve! Én is véletlen futottam bele a srácokba! Ha jól sejtem Getaway in Oahu Club Cruise volt, én meg bepofátlankodtam -
#100246 Feldobod a Gamespy Commrade progit, és mindig látod hány ismerősöd van fent a szigeten. Ez főleg azért jó mert nekem szinte soha nem adja be az ismerősöket a térképen, de így legalább tudom hogy fent vannak és onnantól meg lehet őket találni. Csak ajánlani tudom ezt a programot. -
RYO21 #100245 Mondjuk szólhatott volna valaki itt is, mert én is mentem volna egyet gurulni a GT500-assal. -
#100244 Hol lehet veletek összefutni? Eddig Stockbaueren és a haverján kívül más magyarral nem találkoztam.Velük is lassan már egy hete.Viszont van rengeteg lengyel és orosz.
-
#100243 Ma esti Magyar G kategóriás kirándulás!
Köszönöm mindenkinek!!
Szívesen látunk téged is!
-
#100242 Végre megérkezne a játékom, már én is a képen feszíthetnék valami zsír verdában. -
#100241 Mostanában készült néhány fotó
-
Stockbauer33 #100240 Finomságok -
bigbigle #100239 Ha tudsz valamit hozzátenni akkor szívesen fogadom ;) -
#100238 Kell még beszámoló? -
bigbigle #100237 Köszi mindenki válaszát:) -
#100236 +1 -
#100235 "Én minden nap megnézem a topicot, pedig talán hónapok óta nem írtam ide..."
Na ezzel én is így vagyok. :) -
#100234 Megvetted? -
haydn99 #100233 Akkor meg nem akar belépni. Se később. -
#100232 Mi a kérdés? Tűzfal, old fel. -
haydn99 #100231 Sziasztok!
Nekem ezt írja ki:
Továbbra is blokkolni szerenté blokkolni a következőt?
TDU blablabla...
-Tiltás fenntartása
-Tiltás feloldása
-Rákérdezés később
-
#100230 csak másnál tudtam vele játszani, de nekem személy szerint tetszett a sok verda, meg az hogy nem annyira arcade mint a többi game... -
Stockbauer33 #100229 Privátba kérd meg a házigazdát vagy a /#100213/ régieket és ők profin össze foglalják neked.Kenik vágják a tééémát :D -
shumika #100228 Nagy, bejárható város. Motor is van!! Cockpit nézet, jó grafika.fizika, forgalom ok.
A viágon szinte mindenhol játszana vele rengeteg online játékos -
bigbigle #100227 Azt én pontosan tudom ,de engem a friss infóitok, véleményetek érdekel mert szerdára kell összedobjam és ez feldobná:) -
Stockbauer33 #100226 Olvass vissza.Van 1200 oldal -
#100225 Engem pl. elsősorban a grafika fogott meg. Meg az ,hogy lehet online játszani. :) -
bigbigle #100224 Sziasztok!
Lehet nem pontosan ide tartozik ,de erről a játékról kéne csináljak egy prezit és annyiban kérném segítségeteket hogy mely részeiről ,mi az ami érdekesebb és mi az ami titeket leginkább megfogott benne (csak hogy ne csináljak egysíkút)
Előre is köszi. -
#100223 Nem kell ezt zárni, ha Usamen-nek elege van, szívesen átveszem a topikot. -
#100222 Ugyvan,hány topikba alig néznek be heti 1x,de mégis jó hogy van mert ha benéznek van ki segitsen az illetőnek stb.... -
shumika #100221 yo -
#100220 Szerintem egyértemű a dolog, hogy ne legyen topik zárás. Felejtsük el az egészet és menjen a topik előre mint eddig, napi 2-3 hsz-el is bőven jó. -
#100219 Jah meg bocs de elfelejtettem, hogy játszottam a 2es bétájával és szerintem is nagyon szar a fizika. -
#100218 Én is most rendeltem meg a játékot, most ismerkedek majd az online részével, próbálok én is kapcsolatokat ki építeni (mármint szokásokat, hogy kikkel krúzolok) meg ilyesmi. Még mindig sokan vásárolják a játékot, és kérnek segítséget. -
#100217 Háát...
tényleg hülye az Eden Games és az Atari!
Hisz ők csinálták a 1-et is!!
Igazi idióták,ha nem akarnak meghagyni a TDU1 értékeit!!! -
#100216 Egyetértek,topik zárása rossz ötlet,sok mindenkinek nem fog menni a TDU2!