Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi mindenkinek az esti/mostani csapatást/ <#worship>

Ma (szombat)15.00kor az észak keleti golfpályánál találkozó az atom zúzó krúzra.Ha elindulunk senki nemvármeg senkit és 50 percalatt minimum a szigetkör vagy 45 alatt.Forgalomban.Mindenkinél legyen bent a trafic

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Leo 1991
mikor lesz??

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

Péntek 13 krúz most 😄 .Mert hasítani keeeelllllllllll <#nevetes1><#nevetes2><#vigyor2>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

games4ever
Köszi, ezt már én is próbáltam, de nem mûködik, mert azt írja ki: "We're Sorry. One of the products you selected has been excluded from purchase in your country." Legalábbis nálam.
Viszont végre sikerült megszereznem!😄 Csak találtam végre egy nyamvadt oldalt ahol magyarok is megtudják venni. 😄 Ráadásul még olcsóbban is.
Itt csak 9 font, ha valakit érdekel. Már meg is vettem, elküldték a kódot meg a linkeket, remélem jó lesz, mert ha nem...😄DD

Ez egy létezõ megapackos vagy car packos autó.CLK-GTR.Nem módolt autó <#eljen>

games4ever
😞((
Itt se lehet megvenni, most próbáltam😞 Francba, pedig tök fellelkesültem, hogy végre játszhatok vele egy kicsit a hétvégén. Akkor majd megrendelem a supergamer-rõl.

somdav95
carpack= + autók, eléggé ellehet vele szórakozni 😊

Fehercsoki
Nem átverés,a direct2drive elég nagy cég.

games4ever
Sziasztok megint! 😊

Most hogy kitalálták, hogy majd csak jövõre jelenik meg a folytatás, már biztos hogy meg szeretném venni. Itt találtam meg a legolcsóbban, 20 dolcsiba kerül, akit érdekel, mert láttam más is most szeretné megvenni, mert supergamer-en igaz hogy olcsóbb, de nem lehet személyesen átvenni, a házhoz szállítás meg plusz 1500, ráadásul itt elméletileg rögtön meg is van a cucc, csak le kell tölteni, ami most fontos lenne nekem, mert csak hétvégente tudok játszani, aztán akkor már most tolnám is meló után ha hazaérek. 😊
Kérdésem 2 lenne még.
Ezt az oldalt amúgy ismeri valaki? Bátran megvehetem innen, nem átverés? Este valószínûleg már töltöm is, csak ha esetleg valaki tud valami problémáról, akkor nem innen szerzem be. (kár hogy a hivatalos oldalról nem lehet, mert azt írja, hogy ebben az országban nem lehet megvenni... ez milyen már:S😞 )
Valamint olvastam valami car pack-ról is, az micsoda? Fontos beszerezni és honnan lehet? 😊
Bocsánat, hogy kicsit hosszú lett.😊
Válaszokat ismét köszönöm elõre is.

Szép kis bordó finomságok😄 Ez a CLK Dtm-re megy rá nem? Am a lambo még jobb csak aztis bordóba, vaj börrel😛😄
Leo 1991
semmi gond<#eljen>miért kellett pizzáért elmennem ha rendelhettem is volna<#hehe><#hehe>
majd legközelebb lesz pótlás

#98358, #98359 Köszi szépen, frankó volt<#eljen><#papakacsint>

Stockbauer, WRX kösz a gurulást, egy élmény volt a Piroskákkal menni 😊.

http://xfire.com/profile/neorow1 | TDU: Entex_HUN | AsRock Z77 Pro4 / Core i5 2300 / 8GB Corsair DDR3 1600 MHz / Corsair CX430W / Samsung HD502HJ 500 GB / GTX 650Ti 1GB / BitFenix Merc Alpha |

Thx WRX és Entex baba gurulás volt a bordó dögökkel 😄 <#worship> Sry Dave de kajak gatyalettem így estére.Majd next <#eljen>

Legalább nem kell hajtanom a gépfejlesztés témában, szépen nyugisan de biztosan mindent kicserélek.
(Köv hónap elején egy monitor + egy bika VGA -val kezdem.)

Én megmondom frankón hogy örülök is meg nem is a halasztásnak, végülis lesz idõm más játékokra is, továbbá minden új cuccos beszerzésére is. Ez még jó azoknak akik csak most ismerkednek a TDU -val, továbbá remélhetõleg egy hibamentes, élménygazdag TDU 2 -t kapunk. 😊 Viszont jah, már én is szívesen játszanék a folytatással !

<#eljen>

Úgy néz ki mégis csak összejön a hajtás. Jelenleg drivereket telepítek, este lehet tolok egy próbaszigetkört.<#vigyor0>

bpeti72
Kérném az illetékest hogy intézkedjen a 98353 as hozzászólással kapcsolatban.

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

Dj Tommy
Itt elvileg lehet kapni:
http://www.supergamer.hu/test-drive-unlimited-p-3309.html

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Üdv! Valakinek talán van eladó Eredeti TEST DRIVE UNLIMITED játéka?

Esetleg ötlet hol lehet még kapni? Ára? Eredeti kulcsal.

Köszönöm

AMD Athlon64 X2 4200+ | Gigabyte GA-MA69G-S3H | 2x1GB Kingmax DDRII-800MHz | Geforce 8600GT 256 GDDR3 | Samsung - 400GB | Maxtor - 200GB | Pioneer DVR - 212 D |

Így legalább hibátlant kapunk.Remélem

SeanJRRussel
Mondtam én h nem fog az most megjelenni de nem hitte el senki...

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Leo 1991
faszaaaaa
akkor kezdhetem a versenyeket tolni

Gondolom már olvastátok sajnos elhalasztják a TDU2 megjelenését jövõ márciusig.Tehát rengeteg krúz lesz majd a simával.Télen Opelos Zsolesz Winter módja kötelezõ.

Jadz Tominak üzenem hogy még talán tudok neki egy kulcsot kukázni ha kell <#eljen>

SeanJRRussel
Cica az egy fájl. 98274 hozzászólásban ott a link kicsit görgess lentebb itt van az oldalon.Nah azt bemásolod a Euro/Bnk mappába az atarin belül és felülírod az eredit.Ennyi mostmár azt teszel be amit akarsz.Ha fent van a carpack a with carpack feliratut töltöd le ha nincs fent akko meg without carpack feliratú.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Nem raktam be a magic mapot, mert megmondom õszintén sík hülye voltam a kezeléséhez...<#beka2> mindent manuálisan csináltam eddig is. Viszont megköszönném, ha pm-ben vagy akár itt egy rövid leírást csinálnál, hogy hogyan kell használni.

Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator

Hoffi
énis win7-et használok nincs semmi problémám talán annyi ami nemis probláma hogy nálam csak akor mûködnek a dolgok pl.: performance editor ha rendszergazdaként indítom el!
magic map-ot beraktad?😄

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Leo 1991
oké

+vagy 😄 ha kõ vmi ott is írgyá nyugottan <#eljen>

Idõközben ez a probléma megoldódott, hanem most egy újabb jött elõ. Eddig Vista-m volt, most raktam Win7-et fel, és itt nem nagyon engedi modolgatni sajnos. Belépek a játékba, bemegyek a garázsba, és ha ott moddolt autó található ki is lép a játék. Ugyanezek az modok voltak vista alatt is szóval biztos nem azok hibásak. Van-e lehetõség, hogy win7 alatt is menjenek ezek?

Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator

Sziasztok gondolom játszik itt valaki Logitech G25-el. Nekem valamiért játék közben, amikor nálam középen van a kormány, ott nem teljesen, de erõsen balra áll, tehát balra húz. Már játék közbeni hibára gyanakodom, mert kinn a win-ben minden jónak tûnik. Tud valaki megoldást? Esetleg megkérhetnék valakit, hogy írja le az õ beállításait, vagy csináljon róla 1 képet? Elõre is köszönöm!!

Hoffi
akkonénkérek elnézést😄

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

SeanJRRussel
elõzmény #98324

szivesen...
😊
Hoffi
tanuld meg egy japán autó soha nemlesz jobb mondjuk egy német bmw vagy audi-nál...
hacsak esetleg nem driftrõl van szó😄

bboyatty
Köszi! Mûködik már be is tettem a játékba.<#eljen>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

SeanJRRussel
Én ryo val értek egyet.Tiszta szégyen a magyar.CSak majmolunk mindent de persze sokkal szarabb minõségben.Itthon driftelnek a szakadt bmw-vel meg ladával iylen ótvr fosokkal még máshol telik esetleg egy subarura vagy egy silviára...Épp tegnap néztem a youtube-on vmi kecskeméti vagy miylen driftet és hát borzalom...Amire nincs pénz azt nem kell csinálni,iylen egyszerû.Én se veszek egy lepukkant szar porschét hogy elmondhassam hogy porscéval járok...
Egy a lényeg,hogy nem kéne átvenni a nyugat hülyeségeit,a legjobb drifterek úgy is a japánok megkéne nekik hagyni ezt a sportot me a verdáik meg tudásuk amúgy is ver mindent és mindenkit.

Nemismegyek!

<#eljen>

Leo 1991
csak 1 dolgot felejtesz el
Amcsiknál és a Japánoknál a legnagyobb céget támogatják a csapatokat (pl.:Greddy,Apexi,Falken stbstb),nálunk meg mindenki saját zsebbõl csinálja
ha meg nem tetszik a Magyar driftesek kocsija akkor ne menj ki a versenyekre ezt tudom ajánlani

bboyatty
Köszi! De nem jön be.<#szomoru1>

Amúgy, hogy tudnák összefutni veletek a szigeten? Még eléggé az elején a vagyok játéknak és nem tudom, hogyan mûködik ez.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Az amcsik legalább rendes autókkal driftelnek (japánok fõleg) nemúgy mint a...

SeanJRRussel
Jó anyag<#eljen>

Leo 1991
valaki tervezz 9 utánra gurulást??

OFF:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szakember, sima civil, de nem akartam elvenni tõle mikor láttam mit csinál, amíg az övé addig elbaszhatja.. Illetve mikor megláttam már késõ volt. Használt konfig, állítólag simán ment 1 hete még.. De mindegy, intézze el gariban, aztán lehet megveszem. Nem igaz, hogy egy 400-as chieftec nem bír meghajtani egy x4 955-öt, 2 giga rammal és vga nélkül (se)..