Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
kik adtak?
szerintem szerez jogsit<#vigyor2>
hykao
Hát azért közel sem olyan, mintha ABS is lenne a buliban...még vezetõi segédletek bekapcsolása esetén is iszonyatos gumicsikorgás van fékezéskor...
igen, a kormány és a joystick az ami itt a problémákat okozza. ezek mellett még számos olyan driver lehet amire érzékeny a program, de ezt csak azok tapasztalhatják, akiknél nem indul.
Me0w
Noprob, egyertelmu hogy egy felig-szimulator jatekot nem lehet billentyuzettel jatszani 😊 Nem tudom, egy gamepad segitene-e a dolgon, ezert az egy jatekert nem szandekozom egy momot beszerezni 😊

Together we'll fly someday...

Pepsi Twist
igen kormánnyal fagy 😊 (máramelyikel vagy csak leviszi az FPS-t)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

XuChi
Fagy a kormánnyal ne máá.

Alig várom hogy markoljam a kormányt és a lotus espirtemel haladjak a szigeten.

Mekkora filling mikor megyek 80-al és utolérek egy autot, meg akarom elözni de szembe jönek és vissza kell lassitanom az elöttem haladó sebességére. Majd elhaladnak mellettem és puff padló gáz balra kicsap és elöz majd vissza a sávomba 😄

Vááá alig várom.

helo emberek.akkor ha minden igaz a játék holnap végre napvilágot lát?
Bill-el még nem is probáltam ki a game-et<#vigyor5>sry,nem tudtam milyen bill-el.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

DJ Skyline
nekem Logitech Formula Force EX van, és megvagyok vele elégedve!

Me0w
Hat billentyuzettel sajna csak satufek meg padlogaz van, 300 loero felett az autok nagyreszt csak harmasban indulnak anelkul hogy cirkuszi paradet nyujtanek az elhalado gyalogosoknak (eg: 3-4 egyhelyben fordulat es 20 kobmeter fust) 😄

Nagy választék nincs kormányokból.Egyébként nekem is ex-es logitech kormányom van és nem rossz.Mondjuk az új g25-re lecserélném😊

azok a tapasztalatok hogy a kormány király (nekem is az van) de a TDU-KIFAGY MIATTA !😞

Pepsi Twist
de az open beta ment online minden hiba nélkül :]

ez van. mondtam én vagy nem, hogy magyarországon nem lesz jó?
XuChi
Nekem az még drága sajna. De még a momo is.

Pepsi Twist
Pühh...

Off:

mennyi új tag jött ide!!! egy csomó emberkét még nem is láttam <#banplz> XuChi ha van pénzed akkor ne sajnáld G25-re<#gonosz1>

On:

van egy kis problem: nem mûxik az online, be írom a kódot amit attak online profil generalasa bla, bla, bla és akkor különbözõ idõközönként connection lost van aztán reconnect meg minden és megint... VALAKI HELP PLZ<#help><#help><#help>

Ha egyszer veszek kormányt, én is olyat fogok😊

Rendben van a fékrendszer(mintha ABS lenne a gépeken😊
profi.Kézifék is pöpec nem kell ezmiatt aggódnod.

Én úgy emlékszem, valahol olvastam, hogy az EA megvette a BMW licenszét, és ezért nincs más ilyesmi játékban... De akkor a Merci, meg a többi márka típusai miért lehetnek??? Meg a gyökér EA is csak az M3 GTR-t tudja beletenni a játékaiba...<#boxer>

XuChi
Az lenne a kérdésem ogy a fékes problémát megoldották??

Mert a bétába csak satu fékem volt.

kis off. szeretnék venni egy kormányt a játékhoz de nem tom hogy miet vegyek. gondolkodom hogy force ex-et veszek dew nem tom hogy mik a tapasztalatok vele kapcsolatban.

ON.

Me0w
Nekem nagyon hianyoznak a bmwk a jatekbol, lehet nem kaptak licenszjogot hozzajuk 😞 Bar erdekes, hogy mercedesbol meg egy rakat van.

atomboy
Nem mindenhol.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Hûha, milyen konfiggal van ilyen jó grafikád? 😊

3P
Köszi a választ. Tényleg popup-ok vannak lelõve, de sajna proxy szinten, így bentrõl nem fogom elérni már az ilyen tartalmat.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Mattboy
Köszönöm!
Erre nem is gondoltam!

Peace

Meg kell tanulnunk vágyakozni azután, ami a miénk! Battlefield Nick: MattboyHUN

gduck
Éppen hány emberkét látsz Online. Ha 1, akkor egyedül vagy 😞
Max 8 lehet!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Mattboy
Van egy kérdésem.
A GPS-en van egy kis emberke jel...és mellette szám...
Mit jelent?

Thx

Meg kell tanulnunk vágyakozni azután, ami a miénk! Battlefield Nick: MattboyHUN

bertino
kurvára merem remélni, teljes lázban vagyok már ugyis a Stalker miatt, ami tegnap jelent meg 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Kit--Kat
Tuti hogy holnap már lesz?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

M@TriX
1987 - 2007 😉

Lamborghini Countach

méltó utód, az új rész

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

bertino
1 nap srácok, 1nap !!!

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Helyenként van csak full sötét,általában erdõ széli utakon nem látom az utat csak a másik jármûvek világítását.Olyankor nincs is gond mert kikövetkeztetem az útirányt de ha nincs forgalom akkor csattanok elég szépen fáknak oszlopoknak.Probáltam hdr-el és annélkül is ua.
Brightness-t ha felhúzom lcd monitoromon akkor + nappal nem tetszik a kép.
Nagggyon hiányolom a világítást a jármûveimen😞
Mind1 Leonsilver által belinkelt file-okkal lecseréltem az eredetire.

manutdzoli
Megjelent már a játék???

Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/

Próbáljatok menni egy Tour of the Island-et, a realisztikus napmozgásos night mod-dal. NAGYON JÓÓÓÓÓÓÓÓÓ! Legalább megyek még 2x-3x így😊

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

ötmillió játékpénz az ötezer forint. sárga csekken fizetve 5300.
M@TriX
haj-haj, elveszitek a játék lényegét. persze engem nemérdekel, basszátok el nyugodtan, én kiélvezem az tuti 😉

most kuporgattam össze 300e-t egy '84-es Ferrari 288 GTO-ra.

hamarabb is meglett volna, de ellátogattam a Lotus szalonba és a V8-as Lotus Esprit-et sajnos muszáj volt vennem, mert bagóért vesztegetik 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Truck Driver001
Éjjel-nappal játszol a játékkal?Tegnap mégcsak 14misid volt.Ma már 34!😄
Ha odaadom a mentésem,nem csinálsz egykis pénzt nekemis?😄
Olyan 5milla elég lenne!😄

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

kaposi1
Ok,rendben van valami utalas a sajat palya keszitesere,de en azert nem egeszen errol irtam.<#eljen>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

autoszimulator
Õõõ, többször is próbáltam IE alól, nem az a probléma, hogy blokkolja a pop-up ablakokat? mert ugye uj ablakban nyílik meg a FAQ is töbek között.

Profilod nem lesz jó onlineba, a versenyek viszont ugyanugy meglesznek, mint amiket offline-ban nyomtál, s ezek AI ellen mennek, csakugy mint offlineban. De lesznek plusz küldetések, amiket az online lehetõség adnak.

.: mobilize.hu :.

3P
Érdekes apróság a banner kapcsolatban. A céges gépemnél elég hiányos jelenik meg a banner. Pl a F.A.Q. és az off topic link-eket nem látom. (Explorer van a gépen).

Lényeg a lényeg a F.A.Q.-ban meg akartam nézni, hogy milyen infók vannak az online versenyzésrõl, de ugye nem jutottam el oda.
Szóval a mostani off-line profilom gondolom nem lesz jó online-ba? Ha készítek egy új profilt amit on-line akarok használni, akkor a futamokban mindig csak élõ ellenfél lesz, vagy gépi? Bocs, ha láma dolgot kérdek, de egyáltalán nem próbáltam eddig on-line. Szóval az érdekelne, hogy mennyire külön el az on-line és az off-line rész majd és ha indítok futamokat akkor miként lehet on-line profil mellett élõ és gépi ellenfél ellen menni?
Bocsa a láma kérdésért (biztos az) és ha F.A.Q.-ban bent van a válasz úgy elég, ha linket adtok a F.A.Q.-hoz, mert mégegyszer írom a céges géprõl a banner eléggé hiányos és pont ez nem látszik (otthoni gépen Opera alatt ok).

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

hykao
Pl: #13416
kaposi1
Nem tudja valaki megmondani hogy a kis szigeten valo korpalya mikor lesz elerheto?Es majdan hogy fogok eljutni oda?

kaposi1
Lehet hogy igazad van, de csak egy szamot jelolj meg ami errol szol.
En meg nem olvastam rola.

autoszimulator
Otthoni CRT monitoromon nekem is nagyon sötét max brightness mellett is. Az ittenin viszont nagyon jó, tehát monitorfüggõ, de elég lenne kis fényerõt tenned rá videókari driverbõl és már jó is lenne 😊

.: mobilize.hu :.

oh, I see...thx

hykao
Pontosítsunk! NINCS PÁLYASZERKESZTÕ! Saját versenyek készítésére alkalmas EDITOR van csupán! Arról pedig már kismilliószor volt szó...max. kaposi1 kolléga nem olvassa elég tüzetesen a topikot...
Me0w
Ne is mondd, tegna pegesz nap csak vezettem. Nem verseny, csak ugy, osszevissza. Probalgattam a szalonbol a verdakat, meg baratkoztam a tajjal, es valahogy elszaladt 8 ora 😊 Borzalmasan addiktiv 😞

hykao
Érdekes, nálam éjszaka is lehet látni az utat, és még az AI vagy az online játékosok jármûveit is. Lehet, hogy nálad sötétebb a kijelzõ. HDR-rel játszol?
és a pályaszerkesztõ a sziget útjaira "korlátozódik", vagy külön is építhetsz versenypályát, saját kanyarral, stbstb?