Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Together we'll fly someday...
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Alig várom hogy markoljam a kormányt és a lotus espirtemel haladjak a szigeten.
Mekkora filling mikor megyek 80-al és utolérek egy autot, meg akarom elözni de szembe jönek és vissza kell lassitanom az elöttem haladó sebességére. Majd elhaladnak mellettem és puff padló gáz balra kicsap és elöz majd vissza a sávomba 😄
Vááá alig várom.
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Off:
mennyi új tag jött ide!!! egy csomó emberkét még nem is láttam <#banplz>#banplz> XuChi ha van pénzed akkor ne sajnáld G25-re<#gonosz1>#gonosz1>
On:
van egy kis problem: nem mûxik az online, be írom a kódot amit attak online profil generalasa bla, bla, bla és akkor különbözõ idõközönként connection lost van aztán reconnect meg minden és megint... VALAKI HELP PLZ<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
profi.Kézifék is pöpec nem kell ezmiatt aggódnod.
★ 汤姆 李
Mert a bétába csak satu fékem volt.
kis off. szeretnék venni egy kormányt a játékhoz de nem tom hogy miet vegyek. gondolkodom hogy force ex-et veszek dew nem tom hogy mik a tapasztalatok vele kapcsolatban.
ON.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Erre nem is gondoltam!
Peace
Meg kell tanulnunk vágyakozni azután, ami a miénk! Battlefield Nick: MattboyHUN
Max 8 lehet!
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
A GPS-en van egy kis emberke jel...és mellette szám...
Mit jelent?
Thx
Meg kell tanulnunk vágyakozni azután, ami a miénk! Battlefield Nick: MattboyHUN
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Lamborghini Countach
méltó utód, az új rész
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Brightness-t ha felhúzom lcd monitoromon akkor + nappal nem tetszik a kép.
Nagggyon hiányolom a világítást a jármûveimen😞
Mind1 Leonsilver által belinkelt file-okkal lecseréltem az eredetire.
★ 汤姆 李
Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
most kuporgattam össze 300e-t egy '84-es Ferrari 288 GTO-ra.
hamarabb is meglett volna, de ellátogattam a Lotus szalonba és a V8-as Lotus Esprit-et sajnos muszáj volt vennem, mert bagóért vesztegetik 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Ha odaadom a mentésem,nem csinálsz egykis pénzt nekemis?😄
Olyan 5milla elég lenne!😄
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Profilod nem lesz jó onlineba, a versenyek viszont ugyanugy meglesznek, mint amiket offline-ban nyomtál, s ezek AI ellen mennek, csakugy mint offlineban. De lesznek plusz küldetések, amiket az online lehetõség adnak.
.: mobilize.hu :.
Lényeg a lényeg a F.A.Q.-ban meg akartam nézni, hogy milyen infók vannak az online versenyzésrõl, de ugye nem jutottam el oda.
Szóval a mostani off-line profilom gondolom nem lesz jó online-ba? Ha készítek egy új profilt amit on-line akarok használni, akkor a futamokban mindig csak élõ ellenfél lesz, vagy gépi? Bocs, ha láma dolgot kérdek, de egyáltalán nem próbáltam eddig on-line. Szóval az érdekelne, hogy mennyire külön el az on-line és az off-line rész majd és ha indítok futamokat akkor miként lehet on-line profil mellett élõ és gépi ellenfél ellen menni?
Bocsa a láma kérdésért (biztos az) és ha F.A.Q.-ban bent van a válasz úgy elég, ha linket adtok a F.A.Q.-hoz, mert mégegyszer írom a céges géprõl a banner eléggé hiányos és pont ez nem látszik (otthoni gépen Opera alatt ok).
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
En meg nem olvastam rola.
.: mobilize.hu :.