Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

faq/terkep
Paint shop-ot sem találok.1-et sem.

★ 汤姆 李

Nem látok a map-omon Forza Tunert ahol olasz verdákat lehetne tuningolni.
Merre van?Nekem csak 3 tuningmûhelyt jelöl de ez nincs közte😞

★ 汤姆 李

Kit--Kat
Jogos!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

wander01
ámen

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

autoszimulator
ERhh elõbb vmi srác emgpróbált voice-n beszélni hát nemnagyon sikerült vagy vmi érdekes nemzetiségû lehetett <#idiota>
De nagyon sokan vannak online, lehet hülyülni 😊

.: mobilize.hu :.

hykao
Szoktam. Csak online vagyok a játékban! Ja, és, hogy milyen néven??? Hát ugyanazon, amin már több, mint 20 éve számítógépes berkekben mindenhol-mindenkor - amin itt az SG-n is vagyok...

Az õrületbe kerget a sok nick - sokan ezernyit használnak...mást e-mailhez, mást msn-hez, mást fórumozáshoz és megint mást online játékokban...stb...stb...miért jó ez kérdem én??? (...és akkor most a naponta változó idiótábbnál-idiótább msn nevekrõl nem is beszélek...)
hykao,te szoktál online lenni?Nem futunk 1× össze.Milyen néven vagy?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

hykao
Ez hülyeség. Szerintem elég jó dolog a játékban, hogy ha úgy tartja kedvem motorozom, ha meg amúgy, akkor autókázom... 😊
Mellesleg a RIDE szó az angolban használatos az autókázásra is, nem csak a motorozásra (és a lovaglásra - amibõl eredetileg is jött) - sõt talán elsõsorban inkább autókázásra használják...
hykao
Valószínûleg valami ilyesmi miatt - mert a Test Drive 7 az már gáz lett volna, illetve a 3 rész óta eléggé ellaposodott a sorozat, de ezzel az új résszel most sikerült visszaszerezniük a régi nagy név dicsõségét...
gduck
Mivel a versenyek keveset fizetnek muszály volt munkát vállalnom ITT 😄 Nagy elõny, hogy a bázison parkolhatok a lambómmal <#taps>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Tényleg,pontosan miért kapta az Unlimited(korlátlan)címet?
A free-ride miatt vajon?

éppen ezt mondom. ez Test DRIVE nem Test RIDE. ékes példája annak, hogy egy autóverseny maradjon az autóknál, a motorverseny meg a motoroknál
az viszont kifejezetten hatásos ahogyan kopog meg zörög a versenyautó amikor az erdõben kolbászolok vele.
Miért kellene bele ilyen dolgok?Ez Test Drive játék ami sosem volt híres ilyen jármûvekrõl.

ilyen alapon inkább terepjáró kéne bele. a sziget túlnyomó részén nincs megfelelõ infrastruktúra ahhoz, hogy a rendelkezésre álló jármûvekkel bejárható legyen. továbbá busz, teherautó, motorcsónak, repülõ és helikopter.
Ez lennék én Kawa-val😊
Kép

nem értem mit nem értesz. ha nincs motor az kevesebb munkaóra, korábbi megjelenés.
Bizony!Online majd látjátok milyen motorversenyek vannak.Tegnap 4-en összegyültünk kis mókára mocikkal.Szuper volt!

Truck Driver001
A motorok is legalább annyira kellenek bele,mint az autók.Ígyjó ez.

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Szerintem jó,hogy beletettek motorokat én élvezem!
Korábban?Nem inkább késõbb adták volna ki?

igen. ha úgy vesszük az egész motorozás egy hatalmas bug. sokat nyertünk volna vele ha nem erõltetik, és helyette bugmentesítenek, vagy korábban adják ki.
és ami még parább: a Lamborghini Murciélago Coupeben, ami kormányváltós automata, van kuplung.
Sorry,nem olvastam vissza pár hsz-t és írja tényleg,hogy nem automata váltós a gépe.sry

olvasd el légyszíves, hogy mihez szólsz hozzá.
fery02
Az végülis biztos 😊 Pl nálam is gyakori, hogy szétesik a kép, de van egy jó megoldásom rá szerencsére. Csak azért zavar, mert szeretem nézni, mikor az emberem elõre leteszi a kezét a váltóra, és várja, hogy váltsak, és így meg nem tudom élvezni ezt a dolgot 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

attól függ, hogy hogyan vetted.
Nem lehet,hogy véletlenül valami A classos vassal mész ami kormányváltós?
Milyen a verda amit vezetsz?Ha az akkor persze,hogy kormányon van a keze mert ott vált<#awink>

rcpapa
Sziasztok!!Telepítettem a test drive unlimited játékot de nem indul el, azt írj, hogy lejárt az idõ a dvd érvényesítéséhez!!!!!Mit kell csinállni??????

Me0w
Ez legyen a legnagyobb bug a jatekban 😊 Van ennel sokkal kemenyebb is 😉

Together we'll fly someday...

fery02
Tudom, hogy beírtam, de nem jött értelmes válasz, ugyanis nem automata váltósak, ugyanúgy én váltok sebességet, csak közben a csá keze a kormányon marad végig. Lehet hogy bug? 😊

MaskimXul
Raktál hozzá drivert gyártó oldaláról, legfrisebbet?
neked legalább megy...
nekem el se indul kormánnyal..

MaskimXul
Én pont ma vettem egy logi driving force ex-et, a cucc maga teljesen jó, 12k volt aquaban, van rajta egy rakat gomb, masszív felfogatású, jó a fogása, nem izzasztó anyagú, de egy kicsit túl mûanyag, és hangos a motorja. Ja és persze kábeldzsungel a köbön.

A sors iróniája, hogy tduhoz vettem, és ez az egyetlen game, amit a kormány levisz 40-50 fpsrõl 10-15 re. Kipróbálom majd a pendriveos trükköt, hátha.
Pepsi Twist
a másik tápigba már irtad és válaszoltak, hogy azok autómata váltósak (lehet nem te írtad)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

fery02
Hogy valami értelmeset is írjak: legutóbb vettem 2 autót, és azt vettem észre, hogy ezeknél belsõnézetben váltásnál a csávó keze ugyanúgy a kormányon marad, mintha nem is váltana. És nem kormányváltósak, mielõtt ezt megkérdezné valaki 😊, ugyanis, egy 1000 éves Pontiac Firebird nemhiszem, hogy kormányváltós lenne, meg a C kategóriás Merci kabrió sem, bár ez utóbbit nemtudom pontosan.

Nehogy azt vedd már meg(tapadókorongos és nyekergõs).Logitech terméket kell vásárolni neked pl a force ex-es megfelelõ lenne tuti.
9000 ft-ért kormányt ne már😊

3P
Lassan abba kellene hagyni az offolást... :-/

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Truck Driver001
<#idiota><#banplz>
Jogos!😉

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

fery02
Kabát is ja, ezt elfelejtettem írni 😄 Vagy ha már itt tartunk, akkor ha motorral mész, csak az élményért, még akkoris, ha otthon nincs versenymotorod, veszel egy 50000 Ft-os bukósisakot, és abban tolod. Ja, kormányt is elfelejtettem írni, mondjuk az emlegetett Logitech G25 asszem megfelel, meg állítólag ilyenek is vannak már (már megint 😊), hangulatfények a háttérben, amik halványan olyan színekkel világítanak, amilyenek a perpillanat a képen jellemzõek, bár az már túl luxus lenne. Mind1, csak ráértem, azért írtam ezt a sok marhaságot, nemtom mennyire tartozik Off témába, ha teljesen akkor bocsi 😄

Pepsi Twist
ez mennyibe van? 1 milka? (olcsóbban kijössz hogyha veszel egy autót)

én ilyenre gyûjtök <#idiota>

XuChi
http://extremdigital.hu/product.php?productid=27834&cat=610&page=1

Erröl valakinek véleménye?

XuChi
Akkor inkább elviszem anyám kocsiját és lehuzott ablaknál nyomok egy kis freeride-ot.

lol erre én is gondoltam (ventis) , de akkor kabátba kéne odaülni játszani 😄DDD

bár nyáron úgy is venti mellett kockulok 😊))

Pepsi Twist
de milyet?

fery02
Na, én elkezdtem töprengeni, hogy mennyire is érezném úgy játék közben, hogy mintha a valóságban autókáznék, a következõ feltételekkel:
- full max grafika, felbontást is beleértve, minimum 80 fps
- HD TV, vagy valami ultra nagy monitor, lehetõleg szélesvásznú
- egy olyan headset, amin van érzékelõ, hogy érzékeli a fejed mozgását, így a virtuális fejed arra mozdul, amerre a valóságba is mozdítod a fejed (állítólag van iylen headset)
- ventillátorok, amik minél gyorsabban mész a járgánnyal, annál erõsebben nyomatják a pofádba a szelet (állítólag ilyenek is vannak már) 😊

Sland
raksz képt? 😛

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Pepsi Twist
nincs... <#idiota><#banplz> mert online akarom tolni csak hát nem igazán megy (offline meg már nemfogom elkezdeni)

Sland
Pepsi rakj már be légszi saját shotokat! Hány autód van most? 300? 😄

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

XuChi
Én is óránként nézem de semmi. Már hívtam is az 576-ot de nem tudták megmondani mikor lessz. Már kezdem unni a rohadt ps3 bannerjukat.