Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★ 汤姆 李
Merre van?Nekem csak 3 tuningmûhelyt jelöl de ez nincs közte😞
★ 汤姆 李
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
De nagyon sokan vannak online, lehet hülyülni 😊
.: mobilize.hu :.
Az õrületbe kerget a sok nick - sokan ezernyit használnak...mást e-mailhez, mást msn-hez, mást fórumozáshoz és megint mást online játékokban...stb...stb...miért jó ez kérdem én??? (...és akkor most a naponta változó idiótábbnál-idiótább msn nevekrõl nem is beszélek...)
★ 汤姆 李
Mellesleg a RIDE szó az angolban használatos az autókázásra is, nem csak a motorozásra (és a lovaglásra - amibõl eredetileg is jött) - sõt talán elsõsorban inkább autókázásra használják...
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
A free-ride miatt vajon?
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Korábban?Nem inkább késõbb adták volna ki?
★ 汤姆 李
és ami még parább: a Lamborghini Murciélago Coupeben, ami kormányváltós automata, van kuplung.
★ 汤姆 李
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Milyen a verda amit vezetsz?Ha az akkor persze,hogy kormányon van a keze mert ott vált<#awink>#awink>
★ 汤姆 李
Together we'll fly someday...
nekem el se indul kormánnyal..
A sors iróniája, hogy tduhoz vettem, és ez az egyetlen game, amit a kormány levisz 40-50 fpsrõl 10-15 re. Kipróbálom majd a pendriveos trükköt, hátha.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
9000 ft-ért kormányt ne már😊
★ 汤姆 李
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

bár nyáron úgy is venti mellett kockulok 😊))
- full max grafika, felbontást is beleértve, minimum 80 fps
- HD TV, vagy valami ultra nagy monitor, lehetõleg szélesvásznú
- egy olyan headset, amin van érzékelõ, hogy érzékeli a fejed mozgását, így a virtuális fejed arra mozdul, amerre a valóságba is mozdítod a fejed (állítólag van iylen headset)
- ventillátorok, amik minél gyorsabban mész a járgánnyal, annál erõsebben nyomatják a pofádba a szelet (állítólag ilyenek is vannak már) 😊
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!